Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Джамбазки: Платените гласове в махалите и катуните работят за ДПС
Джамбазки: Платените гласове в махалите и катуните работят за ДПС
Автор: ПИК
Дата
Дата
8962
Коментари
9
Джамбазки: Платените гласове в махалите и катуните работят за ДПС

Европа се променя и ние трябва да бъдем част от тази промяна. Това каза кандидатът за евродепутат и водач на листата на ВМРО Ангел Джамбазки в сутрешния блок на БНТ. 

"Когато не гласуват, смислените българските граждани, които плащат своите данъци и сметки и работят, ще гласуват платените гласове в махалите и катуните и те ще определят бъдещето на отечеството. Това работи пряко за ДПС, да речем. Винаги, когато има отрицателна, негативна кампания, тя се отразява. Тя демотивира всички. Остава впечатление в българските граждани, че всички са маскари и няма смисъл да се гласува, което всъщност е смисъла на тази димна завеса“, посочи той. 

„Европа се променя и ние трябва да бъдем част от тази промяна. Промяна към Европа на отечествата и по-добро позициониране на България в рамките на ЕС. Това трябва да се постигне“, изтъкна Джамбазки. 

Той коментира и темата за изучаването на турски език в страната, повдигната от турския посланик Улусой у нас. „Поведението на турския посланик, абсолютно неприемливо и арогантно, в деня на светите братя Кирил и Методий, които ние припознаваме като основоположници на нашата азбука, култура и цивилизация, той да се „изпъне“ в български град и да призове за задължително изучаване на турски език. Това е нагла провокация“, добави Джамбазки. Според него все повече се появяват хора, които все по-често омаловажават и отричат турското робство в България.

Напиши коментар »
(9)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
Ами бъркаш се.Дали Радев нещо го светнаха Кънчо и Андрейчо че дълго очакваната победа може и да се размине и взе да ги говори едни как изборите ще ли да бъдат манипулирани,колко много недействителни бюлетини имало.Ами те идат от твоите избиратели едни не виждат,други не чуват ,трети им треперят ръцете и излизат от квадратчетата ,четвърти не познават и бъркат цифрите които им кажат да задраскат
4
Каква промяна към Европа,какви 5 лв.? Каква Европа за колонията и мутренския режим?
5
Вчера на пискюла му разкриха и на него схемите с къщите за гости всичките мангизи от еврофондовете са дадени на балдъзата му , съдружници на БКП-БПС са заевно в кражбите и измамите!
6
Ти да не влезе С реални гласове? Диплома за образование нямаш, а умственни възможности за Европарламент въобще. Цял живот трябва да се покланяш на Бареков,че ти подсигури един мандат в европарламанта.
7
вярно е, че последните 20 години ДПС води по махали и селски баст иони, плюс Бу рса, Ду йсбург и Източен Лондон, обаче подире им са наредени останалите партии, за предните евро избори комплекта Джамбаз/Бареков с Календарска събра доста точки "подарък" от тар торите, видно от графиките и таблиците на сайта с протоколите.
8
ТО има сайт с таблица от протоколите на изборите. Точно ти и Бареков имаме ДОСТА гласове от циганските махали. Стига лъга, че твоята партия ВМРО предлага затвора за лъжливи политици.
9
Това плямпало е неуморно , залива ни с демагогията си от всички медии даже повече от мутрата в първите години на възхода Му. Но за да видите какво си мислят хората за него, съм споделил няколко поста от последните дни, отнасящи се също и до лъжовната им организация и до крадливия му шеф Каракачанов. Ето някои извадки: "Ти по добре дай обяснение за твоите имотни далавери с апартаменти и тераси, а също как заграби имотите на македонските бежанци в личната си фондация и колко милиона прибра от продажбата на паспорти. Няма по-нагли лицемери от вас с Джамбазки, заради които думата патриот стана мръсна!"/Филип/ "Не му слушайте приказките, а гледайте действията! В България се продъни да крещи срещу Истамбулската конвенция и Пакта за миграция, но в ЕП НЕ ГЛАСУВА срещу тях! ВМРО крепи най-вредното правителство, което не само е супер крадливо и некадърно, но предаде българския език и история в Македония, а в замяна Каракачанов и бандата му получиха десетки милиони от продадените Бг паспорти. И докато Джамбаза тук лае по турците и циганите, хората му купуват гласове в гетата."/Петър/ "Ванче Михайлов и Тодор Александров отдавна са се обърнали в гроба си от гняв заради позорното присвояване на организацията им, както и стотиците хиляди бежанци от Македония. Те са давали последните си средства на организацията, а вече 30 години техните имоти се използват за да става Каракачанов все по-дебел, да има все повече тераси и да обогатява шайката си. Единственото патриотично действие, което могат да извършат, е да напуснат правителството, но няма да го направят, защото келепирът е голям и е за последно."/Невена/
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?