Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Мария Габриел и кандидатът за евродепутат Асим Адемов посетиха Фестивала „С дъх на хляб и мед” в Търговище
Мария Габриел и кандидатът за евродепутат Асим Адемов посетиха Фестивала „С дъх на хляб и мед” в Търговище
Автор: ПИК
Дата
Дата
4676
Коментари
9
Мария Габриел и кандидатът за евродепутат Асим Адемов посетиха Фестивала „С дъх на хляб и мед” в Търговище

„Тези избори са важни за България, за да продължи страната ни европейския си път на развитие. Път, който носи възможности и перспективи. Показали сме, че за нас всяко населено място е важно и знаем как да отстояваме националния интерес в рамките на общоевропейския”, каза в Търговище водачът на листата на ГЕРБ за европейските избори Мария Габриел.

Тя посети Фестивала „С дъх на хляб и мед”, който се провежда в рамките на 242-ото издание на Традиционния пролетен панаир в Търговище. Заедно с другия кандидат за евродепутат Асим Адемов, кмета на Търговище и областен координатор на ГЕРБ д-р Дарин Димитров и областния управител на Търговище Митко Стайков разгледаха местни хлебни изделия, мед и пчелни продукти, сготвени и произведени от самодейци от общинските читалища и пенсионерски клубове.

Кандидатите за евродепутати бяха посрещнати в Търговище изключително емоционално и при голям интерес. Самодейците демонстрираха и на място някои от рецептите, като направата на гюзлемета, палачинки и мекици. Те споделиха с Мария Габриел и Асим Адемов, че повечето от рецептите, които прилагат, са автентични за самия регион и са запазени от различни поколения през годините. 

Представители от браншовия пчеларски съюз разказаха на кандидатите за евродепутати какви трудности срещат в сектора, от какво са доволни и какви количества продукция успяват да произведат за година. 

В разговор за предстоящия евровот на 26 май кандидатите за европейски представители апелираха търговищенци да бъдат активни и да подкрепят с гласа си най-достойните за тях. 

Кметът на Търговище показа на кандидатите за евродепутати някои от обектите в града, ремонтирани и реновирани по европейски проекти. Представители на ГЕРБ-Търговище, младежката структура в града и ГЕРБ-Попово също засвидетелстваха подкрепата си за Мария Габриел и Асим Адемов. „На 26 май ще ви подкрепим с бюлетина номер 12 за победа”, категорични бяха структурите на партията в Търговище.

 

Още по темата
Мария Габриел в Русе: Предстоят ключови месеци в ЕС, а само способни кандидати като тези в листата на ГЕРБ и СДС могат да защитят националния интерес
Часовник
20:16
Предстоят ключови месеци в ЕС, а само способни кандидати като тези в листата на ГЕРБ и СДС могат да защитят националния интерес. Ще се решава за парите за селското стопанство, регионалната и...
Напиши коментар »
(9)
1
По-завчера, преди да ме заковат в ковчега с иконома му, възрастният г-н Габриел взе един буркан български мед и каза, че не бил хубав, че бил смесен с царевична фруктоза, и че щял да ми го докаже. Когато легнах в ковчега, той ме поля цялата с този буркан. През нощта, през процепите и дупката откъм краката ми откъдето влиза въздух колкото да не се задуша, започнаха да влизат мравки. Цялата бях покрита с пълчища мравки! Влизаха в носа, в устата ми, в очите и този ужас продължи цяла нощ!
2
За толкова години в Европарламента селската пръчка е научила само структурата и началниците в Европарламента.Каза,че това не са национални избори и нямало значение от коя партия и коя държава я изпраща,т.е. тя ще работи за чуждите “началници”.
3
Ще гласуваме за Мария и ГЕРБ и ще наврем БСП-едепасите в на кучето г**за
4
Какъв хляб, какво Търговище - това кльощавото е зло и не е помирисвало хляб от години. Габриел не е нашенка.
5
Анорексичката и дърта вещица Милиончева ще бъде навряна в на кучето г**за
6
На Габриел и липсват първите 7г. Не може да води елементарен делови разговор.Освен нервни тикове на холерик и непрекъснато прекъсване на събеседника,не можа да каже нищо смислено,освен заучени клишета.Пълна простакеса с болни амбиции,без никакво покритие.Това се отразява и на физиката!
7
Който гласува за този боклук не мисли,или е лапал суджук или има тераса и къща за гости или работи в чистотата и озеленяване.Забравих за няколкото хиляди които с нашите пари се шляят по пътищата и следят за винетки.Днес видях две коли една до друга.Не мога да изброя всички ......
8
Толкова жалки карикатури сте на кутя фейк боклуците че ще ви отсреляме на 26 май и ще си ходите при червеите !
9
Направо ма напрай на жълти стотинки г-жа Габриел изключително умна и интелигентна а пък аз само сричах опорките на другарката Импексова и е най добре да си стягам багажа за сливенския санаториум !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?