Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Валери Симеонов: НФСБ e гарантът за защита на българските национални интереси в Европейския парламент
Валери Симеонов: НФСБ e гарантът за защита на българските национални интереси в Европейския парламент
Автор: ПИК
Дата
Дата
3541
Коментари
3
Валери Симеонов: НФСБ e гарантът за защита на българските национални интереси в Европейския парламент

„Националният фронт за спасение на България e гарантът за защита на българските национални интереси в Европейския парламент. Ние знаем за какво отиваме там. Ще се борим и ще отстояваме позицията на страната ни. Няма да говорим за това, за което всички говорят традиционно, а ще действаме както досега и ще продължаваме да показваме какво постигаме в интерес на българския народ. Това, което правим тук – ще го правим и в Брюксел. Ние показахме, че сме хора на действието - не на приказките ”. Това заяви водачът на „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” – Валери Сименов на среща със симпатизанти и активисти на родолюбивата коалиция в Сливен, а после и в Ямбол тази вечер.

Валери Симеонов благодари на ямболската структура на НФСБ, която е била сред най-активните на границата с Турция през 2017 година, така че да не допуснем опорочаване на вота и допускане на втора протурска партия – ДОСТ, в българския Парламент.

Заедно с Валери Симеонов в срещата със симпатизанти в Ямбол и Сливен си включи и шестата в листата на родолюбивата коалиция Венера Тодорова. Верен на слогана на коалицията „Вместо думи – действия” лидерът на НФСБ Валери Симеонов представи пред хората свършеното от него и депутатите на НФСБ досега като гарант за това, че и за в бъдеще работата им ще продължи да е такава.

„Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна европейска класа)” се явяват на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с № 1 в изборната бюлетина.

Напиши коментар »
(3)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
Много сме защитени бе. Блазе ни. Ще ни е много добре. А на защитниците ни ще им е много трудно да ни защитават С тия мизерни пари 13000 Евро на месец - " горките "
3
е правилният избор!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?