Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Кандидатът за евродепутат Николай Диков: Европа работи за Стара Загора
Кандидатът за евродепутат Николай Диков: Европа работи за Стара Загора
Автор: ПИК
Дата
Дата
2813
Коментари
0
Кандидатът за евродепутат Николай Диков: Европа работи за Стара Загора

Нашата работа е да създадем повече предпоставки, повече условия за инвестиции, по-голяма конкурентоспособност, а това от своя страна да доведе до повишаване на минималната и средна работна заплата. Това заяви кандидатът за евродепутат Николай Диков днес при посещението си в две от предприятията в Стара Загора, развиващи своята дейност в хранителната и промишлената индустрия. „Европа работи за Стара Загора! Искам бизнесът да се чувства спокоен да инвестира тук“, допълни още той.

 „Откакто се помня гръбнакът на Стара Загора е малкият и среден бизнес – всеки един от нас има близки около себе си, които заедно със семействата си са изградили фирма, предприятие, магазин. Европа подкрепя вложените от тях труд, време и средства чрез механизмите за инвестиции и повишаване уменията на работещите в тях“, коментира кандидатът за евродепутат.

В същото време градът ни е с най-ниските данъци за бизнеса като такса сгради и такса смет. Общината запазва тази тенденция, която е в ползва за развитието на региона. Николай Диков посочи също, че в Стара Загора има много добра бизнес среда и ниска безработица. „Създаването на индустриална зона „Загоре“ заедно с държавата е добър стимул за развитие. Ние търсим производства с висока добавена стойност, търсещи специалисти и предлагащи високи заплати. Стара Загора има потенциал“, категоричен бе кандидатът за евродепутат.

Общинският ръководител на ГЕРБ и зам.-председател на Народното събрание Емил Христов също се включи в срещите днес.

Още по темата
Кандидатът за евродепутат Николай Диков раздаде стотици детски книжки по повод седмицата на библиотеките
Часовник
15:27
По повод празника на първите просветители - братята Св. Св. Кирил и Методий и на седмицата на библиотеките, кандидатът за евродепутат Николай Диков раздаде стотици детски книжки в парк "Свети...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?