Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Андрей Новаков: „Произведено в България“ е най-добрата социална политика
Андрей Новаков: „Произведено в България“ е най-добрата социална политика
Автор: ПИК
Дата
Дата
2885
Коментари
1
Андрей Новаков: „Произведено в България“ е най-добрата социална политика

„Произведено в България“ е най-добрият път за развитие на страната и най-добрата социална политика. Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков по време на посещение на заводи в област Габрово, където се запозна с производството на машиностроителни предприятия в Габрово и Дряново. 

„Ниски данъци и свобода за бизнеса е пътят, който се поддържа през последните 10 години. Развитието на фирмите, инвестициите и модернизацията на производствата са доказателство, че това е правилната посока. Благодарение на премиера Бойко Борисов и ГЕРБ през последните години в страната има рекордни нива на производство, инвестиции и хиляди нови работни места“, коментира още Андрей Новаков. Той подчерта, че европейските избори не са само за български представители в Европейския парламент, а са избори за България. „От тях зависи дали политическата и икономическата обстановка в страната ще останат стабилни, което е важно за бизнеса, инвестициите и работните места“, каза още Андрей Новаков.

В Дряново, където посети машиностроително предприятие, кандидатът за евродепутат подчерта, че е удовлетворен да види резултата от европейските проекти и средства, реализирани в инвестиции и модернизация на производството, благодарение на което ежегодно се увеличава оборотът на предприятието и работните заплати.

Напиши коментар »
(1)
1
Какво се пъне този мушмул. Хората в Габрово и Дряново много добре знаят какво направихте за десет години. Областта е една от най изостаналите с най много обезлюдени села. Скоро ще ви се отплатим.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?