Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Защо Елена Йончева загуби дебата с Мария Габриел
Защо Елена Йончева загуби дебата с Мария Габриел
Дата
Дата
250522
Коментари
117
Защо Елена Йончева загуби дебата с Мария Габриел

Всъщност Елена Йончева загуби дебата без Мария Габриел да го е спечелила.

Победата е, както се казва, служебна.

БСП пак показа, че е тотално нефелна по медийни теми и изпрати най-неподготвения си състезател да се сражава на непознат терен срещу професионалисти.

Йончева, освен като крайно некомпетентна, се изложи и като озлобена и отчаяна жена.

Гледах я и ми дожаля. Все пак минаваше за доблестна журналистка, имаше някакво име...

Сега лицето й е изкривено от омраза, в мефистофелска полуусмивка, която навява тъга и вещае опасности.

Елена е карикатура на политик и карикатура на журналист. Кентавър. Вчера в ПИК си направихме експеримент и публикуваме в аванс опорните точки, по които ще говори на диспута (Виж в ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

Е, познахме, без да сме пророци.

111-о място по свобода на словото, корупция, сливане на власт и престъпност, еврофондове, бля-бля-бля...

Каканиже сухоежбини, едно и също, предварително назубрени тези, без покой, на едро. Прекъсва нервно, говори ВЪРХУ опонента, защото се чувства неподготвена по темата. Заяжда се и изпада в агресия, за да прикрие слабостта си. Бърка комисии, ресори, имена, правилници. Цитира несъществуващи доклади. Оплита се като пате в калчища. Партизанска история, шумкарска.

Колко му е опитната хиена Габриел да я схруска и да демонстрира на цяла България, че водачката на БСП е просто ентусиазирана самодейка, решила да си поиграе на политика.

Накъде е тръгнала, сама не знае.

Как ще се държи в европарламента - пълна мъгла.

Как ще се позиционира идейно по важните теми - вятър работа.

Важното е да наплюем Борисов и да се изкараме жертви на режима. И да повтаряме до припадък папагалски заучените опорки.

Няма градивност, няма план, няма концепция, няма визия.

Защо иска да ходи в Брюксел? Заради заплатата и привилегиите? За да маскари България и плюе законно избраната власт? За да се доказва пред бившия си любовник Станишев?

Или за да свърши нещо смислено и полезно за страната си...

Впрочем след целия предизборен диспут не разбрах как ще се почувства Елена Йончева, когато се окаже, че е първият евродепутат с взет имунитет заради обвинение в пране на пари. Това си е куриоз отвсякъде - България бързо ще се прочуе и ще влезе в световните новини покрай "смелата разследваща журналистка". 

 

Още по темата
СЕНЗАЦИЯ В ПИК: Изтекоха опорките на Елена Йончева за дебата с Мария Габриел утре
Часовник
12:40
Мария Габриел и Елена Йончева ще премерят сили на дебат утре. Двете водачки на евролистите на БСП и ГЕРБ за пръв път застават една срещу друга, за да спорят по важните за България в ЕС теми....
Напиши коментар »
(117)
1
пълна скръб беше ленчето, гола вода
2
БРАВО! ТОЧНО ТАКА Е - ВИДЯ СЕ, ЧЕ НЕ КОГАТО Я ПОСТАВИЩ НА ЕКСПЕРТНО НИВО, ИЗДИША. С ЕДНАТА ЗЛОБА НИЩО НЕ СТАВА...
3
Габриел не ми е симпатична, но поставена до Милиончева е класа, ей
4
Елена катебето в затвора ама просния българин в Европа ще я прати
5
Габриел говореше заучени брюкселски нищо незначещи фрази! Елена говореше на разбираем български език! Е според вас кой спечели?!
6
Гледам и не вярвам на ушите си,я пак кой е загубил,абе съвсем изтрещяхте бе?
7
Браво за точната преценка! От където и да погледнем виждаме една яростна, озлобена, озъбена, оцъклена, плюеща "кандидатевродепутатка". За какво всъщност иска да отиде в ЕП така и не стана ясно. Цялото и "представление" беше по втръсналите ни до потрес опорни точки на нейната партия .Игнорирайте я ,тя не заслужава вашето ,нашето и ничие внимание.
8
ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА;----" МАРИЯ ГАБРИЕЛ ГОВОРИ ПО БРЮКСЕЛСКИ"... НЕ ЛЕНЧЕ ГАБРИЕЛ Е ПОДГОТВЕНА,А ТЕБЕ МОГА ДА ТЕ СРАВНЯ С ЮЛИЯН ВУЧКОВ ИЛИ САШО ДИКОФ--- НЕПОДГОТВЕНА,ПЛЮЕЩА И ЛЕКО ОТБЛЪСКВАЩА....
9
ВЪЗХИТЕН СЪМ, НЯМА КАКВО ДА СЕ ДОБАВИ.
10
Аз Тео син на Мама Кучка казвам следното ; Мамо - мила мамо Кучко - не ходи в Европарламента , пълна трагедия си
11
отговор на коментар
С какви заучени фрази говореше, след като беше абсолютно точна и конкретна в отговорите си на всяка ала-бала приказка на опонентката си?
12
Жирафа Гаргамел употребяваше познатите до болка брюкселски клишета от които на всички им е писнало! Елена е с класи над нея!
13
грозни и прости коври. Отврааат!
14
Комунистите по принцип са гьонсурати и обичат да наричат черното бяло,но беше видно с невъоржено око,че Йончева беше тотално фиаско,много неподготвена,направо съм страшно изненадан. На кой въпрос отговори конкретно??? На никой,заекваше като първолак к търсеше нещо написано по бумагите пред нея!
15
Защото крадлата и перачка на пари Милиончева е едно гнусно, злобно комунистическо нищожество като цялата и партия
16
С това европейско говорене ала брюкселската снаха Габриел вече повече от 10 г българите стават все по-бедни и все по-рано умират от добрия европейски живот. Напротив, Йончева спечели, защото ако ние не си поставим националните приоритети брюкселските снахи ще се множат, а българите ще стават все по-бедни и най-бързо топящата се нация в просперираща Европа
17
Кой сляп е взел тази изкорубена грозница изкривена от бръщолевене на глупости по уродлива в политиката като тази габриел не е имало
18
С КАКВИ ОЧИ ЗАСТАВА ТАЗИ ЛЕИНА СЛЕД КАТО Е ОБВИНЕНА ЗА КРАЖБИ,КЪЩИ,КОРУПЦИЯ СРАМ,УЖАС,ПРОСТО БСЕПАРКА
19
ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ИСКАЛА ДА БЪДЕ В КОМИСИЯТА ЗА ПРАВИЛНОТО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ЕВРОФОНДОВЕТЕ---- НИЩО ЧЕ НЕЗНАЕШЕ КАК СЕ КАЗВА ТАЗИ КОМИСИЯ.... ПОДГОТВЕНА Е КОЛКОТО НЕУК ПАРТИЗАНИН ЗА КМЕТ НА ГОЛЯМ ГРАД...
20
Класата си е класа, умният човек си личи. Лудото Ленче е долна манджа. Липсва класа. Нивото и в интелектуално отношение спрямо Габриел е в пъти по-ниско. Май и тя не знае в коя комисия иска, а и може да бъде. В Европа с лъжи и клевети няма да и се отвори парашута. Ще бъде весело само да я наблюдаваме. Дали ще разкаже и на европейцете, че е научила сина си да казва че мама е кучка и бие Бойко?
21
Йончева рецитираше задъхано опорните си точки,(които ПИК предварително изложи), говореше ожесточено, малките сини оченца присвити, от физиономията й лъхаше познатата ни злоба. Що се отнася до Габриел, да си призная, преди да я чуя имах дори скептично отношение към нея, но сега видях една умна, говореща без злоба към опонентката си жена, но я контрираше убедително, оборваше фалшивите й твърдения със спокоен тон и лека усмивка. Казано кратко и ясно - за мен Габриел категорично спечели от този диспут .
22
ама "жирафката Габриел"не става,да ми чете по брюкселски цифрички и да подскача..не става и това ще се види на 26.
23
Мантрата европейски ценности направи в България куп неграмотници и тарикати в мастити бизнесмени и собственици на луксозни имоти, къщи за гости, офшорни сметки и фирми вместо да се вдигне жизнения стандарт на най-бедните ЕС поданици и да не се множат обезлюдените райони в България. Това са милиарди отишли в неправилните джобове по престъпен начин
24
Аз друго видях. Този Габриел е брюкселски изкуствен интелект. Зададена му е програма да дрънчи на кухо и това прави. Елена е интелигентна жена, дори е обидно да и изпращат такъв плосък във всякакъв смисъл опонент.
25
Не е загубила битката! Едната се интересува за Европа, а другата говореше конкретно за България !
26
Смешна!Не разбирала брюкселското говорене на Габриел, но й харесвало.Тогава къде си тръгнала?И в Брюксел така ще си говорят, а ти ще гледаш неразбиращо. Вземи си водещите на Нова да ти обясняват и подсказват-те май са по-подготвени от тебе.
27
Благодаря на г-жа Габриел, че успя с думи прости, човешки да пречупи евроскептитизма в мен да ме накара отново да споделя евроатлантическите ценности.
28
Глупости! Как ще е загубила Елена?! Габриел пращеше от злоба и не каза положителното качество на опонента си! Прилича ми на пионерка ръководителка от време оно... Дрън дрън.....
29
.......jddy..........................ТЕЯ ДВЕТЕ.............ИЗВОД............НЕШТАСНА БУЛГАРИЯ !............................ .......................................ДРУГО СИ Е ЖАМБАЗКА С НЕИНАТА ПУДКА ВМЕРЕОЧКА !................................ ........................МА КЪФ УИРО ПАРЛЯМЕНТ КОТУ ТАЯ ПИДЕРАЗ УИРОПЯ ВЕЧИ Я НЕМА !................
30
Другарката Йончева като говори за бедността да каже как тя е забогатяла, като говори за демографски срив, защо не е родила повече деца ! Малко злобно човече.
31
Това човече Мария Габриел на черното бяло вика , Елена му вика не аз а становището на ЕК ти казва черно , а чужденката Габриел вика не бе бяло е .
32
Ни обеща светло бъдеще след 100 години.. Това вече сме го гледали.
33
Голямо заглавие,голяма смешка.Не е смешка това обаче,че пик пишат точно обратнто на това,в което са убедени.
34
че бойковия сайт pik е бил готов със заглавието още преди да е започнал дeбaта :)
35
К0рнела назначи конвой на МилиЙончева, защото е привела парите на БСП в офшорката на Елена и я пази да не избяга при парите! Двете мангалки се знаят колко са лакоми, некадърни и алчни!Йончева е същата като Нинова, лъжат без почивка!Тя дори Сашко Диков излъга,че нямала офшорка! Нормално е за крадливите червени престъпници да лъжат и когато спят. Като печена далавераджийка,Елена е донесла ЗЕСТРА от 400х. на мафиотския клан, чийто наследник роди! Престъпница, разследвана за пране на пари, за кражби и незаконно обогатяване! Върни парите ма крадло! Евроимунитет се сваля също, няма къде да се скриеш, дори Вирджините не са безопасни за престъпниците като теб и кликата ти!
36
И двете не стават едната злобна другата пет пари не дава,тя се е уредила ,излишно ни замайва с купешки неща
37
недьо, пак изтрещя! ха, сега и аз да ти задам въпроса на Йончева как оценяваш срива на медиите в Българи и 111-тото място, което й отрежда класация на международна организация. въпросът ми, разбира се, е риторичен. Ей, заради такива като тебе. Чак днес посмя да напишеш за порожанката при сваршен факт, а иначе дни наред и дума не обелваше. Най-накрая получи разрешение да пишеш. Иначе онази чуждестранна скоба намилаше заучени фрази в от ЕС. Бъди рахат, и Елена ще изучи ЕС, но тази кокошка никога няма да знае какво става в България. Иначе ѝ липсваше червена връзка. Приличаше ми на късно пионерче! А Според Елена Йончева с милиардите, които се наляха в България от еврофондовете, страната ни трябваше да е едно добро място за живеене. Вместо това селата се обезлюдяват, а 70% от 7-те милиарда за селското стопанство са отишли в под 100 фирми. Нещо по въпроса? Не можеш да манипулираш повече, не го ли разбра! Тук има гербаджии, които поглъщат и попиват всяка твоя дума като истина от първа ръка, но в гилдията никой не те смята да ДЖурналист! Драскай си, бе!
38
Защото го казвате вие,подлоги мръсни,само незнам защо не ви забранят да пишете,от вас пада рейтинга на ГЕРБ.Толкова гнусна медия не е имало никога!!!
39
Брюкселската мастия говореше като чужденец, който се прави на загрижен за България. Не изглежда да е запозната с корупционните практики, а и едва ли я интересуват. Такива комплексарки се омъжват само и единствено заради "европейските" фамилии и доживот остават верни на манията си за показност."Криворазбраната цивилизация" изчерпва цялата същност на тая измислена героиня.
40
Пидалко е объркал заглавието, искал е да напише, че Елена е смачкала Баба Яга , ама е недоспал от пиене! Ако може този път ну ми трийте коментара , нали сте демократични! Мерси
41
Една, която не е живяла и не живее в България била спечелила! Тъй ли ти наредиха да пишеш,а! Иначе листопадът в ГЕрБ продължава! А фатмаците все още не могат да хванат убиеца от Костенец. Де отиде Цвитанът, бе! остенец
42
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
43
Смрадлива скумБрия !
44
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
45
отговор на коментар
До-19 Крадлата,като чуе за разпределение на еврофондове веднага се ориентира.Все се надява да намаже нещо!
46
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
47
ZA6TO IZTRIXTE KOMENTARA za6toto vi be6e neudoben i 4e e istina
48
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
49
СПРЕТЕ ДА ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИ.СМЕШНИ ПОДЛОГИ СТЕ.
50
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
51
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
52
Няма по-гадни,лакоми и продажни от БСП-ОПГ! Какви апартаменти,когато Нинова открадна Техноимпекс,има десетина имота като най-скъпия е за 200лв метъра,Йончева е престъпна помагачка на Цв.Василев,пере пари за комисионни,Радев използвал служебно положение да си направи далавера с военен имот и лобира за шведите срещу комисионна, Иво Христов не е прИфесора,а шпионин на рашките,останалите са соросоиди,прескачащи от партия на партия за далаверата!Служебно правителство няма да има,докогато Радев не е уволнен!Това е условието WV да инвестира в България!Никой не иска да дава власт на Грипен Дескин,защото е корумпиран и комутируем от външни,мръсни сили!Нинова е истерична махленка, Радев е страхлив селянин, Деса наминава и двамата по простащина и първенющина!
53
Ленчето е първа в листата на твърдия електорат, може да си чо.пли но.ктите в ефир, да му мислят останалите евродругари, бая ги оскубаха до десетия номер за включване - да се пънат те, като искат Брюксел
54
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
55
Каквито и глупости и фейкови "новини" да създавате. Колкото и грешни пари да ви плащат за да лъскате имиджа на ПП ГЕРБ, народът ще гласува срещу вас, бивши комуняги и ренегати - някой ще гласуват за БСП - автентичните комуняги, други за Радан Кънев, никой не избира да пуска гласа си за червените изроди от ГЕРБ и ДС, защото вие сте злого в момента - крадливи и мръсни изроди, калинки тикви, апартаментаджии, полухора като Цветанов - крадецът на труда ни.
56
И ще РАЗБИЕМ ШАЙКАТА на ТИКВАТА........Да си го знаете....БОКЛУЦИ. :-) :-) :-)
57
58
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
59
Във всяко "Нецензурно съдържания",се крие голямата,истинската действителност която цари в нашата бедна е обрулена държава.
60
Всеки път гледаме по телевизията хора, които взимат над 5000 лв. месечно да ни обясняват, че е невъзможно хората да получават достатъчно добри заплати и пенсии, за да не гладуват!!!
61
Йончева ползва опорките на руската пропаганда.Така се надвикват в руските тв диспути.Ако някой от гостите каже нещо реално за ситуацията в Русия , преди да е довършил изречението гракват няколко други да го прекъснат или водещия почва да отклонява.Е накрая му дават за малко думата ,но не винаги.Все пак това са руски контролирани медии,но както личи Ленчето от кучешкия приют е била на обучение.От време на време сверявам за кратко докъде стигнат руските тв полит предавания с пропагандата ,за съжаление все повече деградират,та и Йончева.
62
Най-добрата оферта "", сега Google плаща между 250 и 350 евро на час, за да работи онлайн от дома си. Получих 35248 евро на първата си чекова вноска в месеца за 3-4 часа работа на ден и исках да споделя това с вас, защото търсите нови хора, които да се присъединят към екипа ви сега и аз препоръчвам на всички да направят искането. Просто като следвате инструкциите в този блог. Тук.............>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
63
отговор на коментар
А Милиончева и компания обясняват,че ще нахранят бедните,ама друг път.Луканов и Виденов вече ни показаха какво могат цоциалистите.
64
Az rabotia s 250 choveka kolektiv,vsihjki sa vav vaztort,daje taksito sutrinta izkaza vazhishtenie ot E. IONHEVA,A TAIA S DAL;GATA KLOSHTAVA DUSHA da si ebe mamamta ,zaedno s toai plijekkoito i e maj i ia tika naliavo i na diasno za postove i pari,HORATa priemat Elena kato nashh chovek,a ne kato taia dignala kraka za niakakav plijek,,,, i eto ia evrodeputat. Tezi neshta ne sa bez znachenie,kakto i Midelata,tova beshe greshka,ama goliama za BOKATA
65
Браво на Габриела. Достойно поведение и компетентно. Ленчето папкаджийката къде е тръгнала с тези махленски моабети. Май мисли за милионите които ще получи и да открадне Моника от Станишев , а простолюдието и вярва.
66
Тука тролчета на ПИК са се развихрили, ама тоя път нема да им се отвори парашута. Браво на Елена. С теб сме!
67
Йо нчева е много зла жена нагла и БЕЗОЧЛИВА отврат
68
Там е работата мушканчо-н-апиканчо че си гледал сигурно "На всеки километър" филмче за шумкарски невежи говеда като теб!
69
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
70
Прдлко, след изборите няма да има единият не победи, а другия загуби. Не може к-рац у д-пе и дуща у Рая..... Щумкарска не щумкарска, ти ли ше ни поучаващ дето дедо ти е прдтел..
71
НИЕ сме на първо място по СВОБОДИЯ НА СЛОВОТО ...СВОБОДИЯ ...СВОБОДИЯ И ЛЪЖИ ...ето това е самата истина ..а че никой не вярва на лъжите на БСП и хелзински комитет и репортери без граници ..това си е техен проблем ....и когато никой не им вярва ..ТЕ КАЗВАТ ...ААААА...“ НЯМА СВОБОДА ..НЯМА СВОБОДА ..“....ЛЪЖИТЕ ..НА БСП НЕ СА СВОБОДА НА СЛОВОТО ...А ЧИСТИ ЛЪЖИ ..!
72
вкарвахте всичко и то подби пазара на зеленчуци и всичко ...така че ЙО ..ЛЪЖИ И ИМА ДЕМЕНЦИЯ
73
Ей, вие от ПИК, много точно, коректно мнение .Браво!
74
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
75
Освен, че гори интимните ми части, отзат и зърната със свещи след визитата на папата, г-н Габриел, който както знаете от известно време ме слага да спя в ковчег, който заковават с иконома му, но преди полета ми, като легнах и ме заковаха, неизвестни лица работници вдигнаха ковчега и го положиха в някаква яма, като ми се изясни, че говорят на ЦИГАНСКИ.... след това, започнаха да хвърлят върху ковчега задушлив горещ асвалт... На сутринта икономът на г-н Габриел ме извади посиняла и възползувайки се от моята крайна немощ, за да се погаври, проникна в мен по нетрадиционния начин...
76
71:Много си прав - няма такава държава с тази свобода или свободия - всеки си плещи каквото си иска.А Ленчето беше ала Антон Тодоров - той обаче е свободен електрон и може да си говори но Ленчето все едно в хоремака плещеше глупотевини.А като станеше дума за Европа ровеше в листята да търси какво да каже.Изненадах се че тя нямаше дар словото което трябва да има един журналист - тя пелтечеше отговаряше неинформирана.Тя си говореше на нейния електорат - наборите на майка и - те умират да слушат реваншистки идеи.А що се отнася до ЕП тя искала да отиде в комисията която имала връзка с ОЛАФ че да може да плюе държавата по президентски.
77
ПИК,какво нецензурно има в мнението на о.Попиванов. Не ви изнася мнениет на компетентни политолози ,че Йончева спечели срещу Гариел
78
С голямо недоверие се отнясях към Мария Габриел,но се оказа много по-подготвена по темите.Тезите на Йончева бяха повърхностни .Червената фаворитка говореше заучени фрази,които повтаря от месеци и не обясни аргументирано,какво точно ще прави в ЕП .Има претенции ,а зацикля като ученичка пред черната дъска.Очаквах много повече от нея,ама явно само умее да лае и хапе.Там и е силата.Но ще се смилим и ще изпратим още едно недоразумение в Европа .Няма да е нито първото,нито последното
79
КУЧКАТА ЩЕ СИ ОСТАНЕ ВИНАГИ КУЧКА!ТОВА НЕ ГО КАЗВАМ АЗ,А СОБСТВЕНИЯ И СИН!И ТОЙ ЩЕ СТАНЕ УЛИЧНИК КАТО СИНА НА РАДЕВ!ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ!
80
Ленчето се натиска за евродепутат единствено за парите!Средната заплата там за една година е около 250 000 евра!Като ги умножиш по пет години там сумата набъбва до 1 250 000 евра!Та затова Ленчето се натиска!
81
"Компетентността" на Габриел в какво я видяхме? В измисления ресор, който й дадоха ли? Смешници сте, ПИК!
82
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
83
Каква смрад е тук?! Блогър, издул бузи от лакомо налапани обидни епитети, които плюе като костилки от череши по професионален, доказал се журналист и български депутат?! И блогърът си вярва, че ще му навреди. Напишете името на автора на горната дописка в някоя търсачка, за да излязат филмите, репортажите и другите му творби. Или данни от биографията му? Какво видяхте? Нищо (или по-лошо). После напишете името на журналистката, по която блогърът маниакално сипе писанията си. Ще ви излезе биография, поместена в енциклопедия, и заглавия на национални медии и предавания, в които е била водещ журналист ще ви излязат и фактите, направили името й познато не само у нас: "Известна е с репортажите си от най-горещите точки на света, между които конфликтите в Косово, Алжир, Чечня, Израел, Афганистан, Ирак, Венецуела, Колумбия и др. Снимала е филм за българската база Свети Климент Охридски в Антарктида... Автор е на четири документални филма за събитията в Украйна (Евромайданът, започнал през ноември 2013 г., и последвалата война в Донбас). През септември 2015 г. президентът на Украйна Петро Порошенко подписва забрана за влизане в страната на 388 политици и журналисти. Сред 41 журналисти и блогъри от цял свят попада и Йончева. След протести от страна на авторитетни хора и организации, между които и Комитетът за защита на журналистите, забраната за Елена Йончева и още 28 журналисти е отменена..." Професионалните журналисти и медии в България знаят какво са тези "горещи точки", където десетки техни колеги, международни автори - мъже и жени от водещи световни медии - са загинали под бомбите, куршумите и терористичните актове, за да работят професията си. Затова е обяснимо, че тук, в този блог за писане на лични излеяния далеч и от намек за журналистика (нежели "агенция", че и "информационна") не влизат такива журналисти - нито да четат, нито да пишат коментари. Защо обаче може да се намери такъв, който, по изключение, да напише сериозно мнение под отчаяните, замърсени до гнилост текстове тук? Ами защото дори клоаката, въпреки че е видна от всякъде, трябва да се посочва понякога и да се казва на глас, че не е хубаво да се надписва с табела "библиотека" напр. Както, че писание като горното не е хубаво да се нарича "статия" или друго, намекващо за журналистика. Иначе смрадта се разнася и навън - извън този блог, в обществото, където дишат млади хора, без опит, а вече - и без знания, поради планираното и систематично налагано опростачване. И могат да се заблудят, че това е нормално. А то не е; не би трябвало и да бъде търпяно.
84
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
85
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
86
Браво на Мария Габриел!
87
като няма хляб ще гледате такива циркове.хвани едната удари другата
88
87коментара,а на27,дали ще има7.
89
Таа Мара Дигитал ГЕЙбриел баси траверсата.....никви джуки цомби ЙОК......акъл ХЕПТЕН нема.....анадънму ве шайкаджии залупени
90
отговор на коментар
Елена се държа невъзпитано и като злобна лелка на опашка за банани от 1 лв. Разбираем език....то вас и да ви напсуват ще ви е разбираемо бе! Култура трябва, култураааа!
91
Мама е " кучка" , но да не обиждаме животните .
92
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
93
над джебчийката от КТБ!
94
Ако българската прокуратура и съд си вършат работата елена йончева отдавна щеше да гние в сливенския затвор за дъ-ъ-ълго време!
95
доказана крадла и перачка е неграмотен цървул тоя гнусен псквил тоалетната ли го изкара само кухите кратуни биха се измъчили да го прочетат!
96
Ако Българската прокуратура и съд си вършеха работата , проекта герб , отдавна да го няма !!!
97
И освен всичко елена йончева изглежда доста нечистоплътна.
98
ЛЕНЧЕТО БЕШЕ ДОБРА ДОКАТО ПОДКАРВАШЕ ВИГЕНИН , АЗЕР И СЕРГЕЙ С ПЕНИС КОЛАНА! ОТБЛАГОДАРЯВАХА И СЕ С ПАРИ ОТ КТБ...офшорки! СЕГА Е СТАРА БРАНТИЯ И ЗА НИЩО НЕ СТАЕА!
99
Габриел е достойна ученичка на Цветанов-даже е усвоила и жестовете му-един психолог би направил интересен анализ на поведението й.Когато човек попадне директно в Евро структурите-без да е имал и час на друга работа,а само да копира говоренето там, добре усвоено,допотопен стил и нищо интересно а само общи понятия,които ще бъдат много остарели при новата ситуация в Европа,на моменти очите й издаваха гняв,непозната за нея ситуация,свикнала да я издигат в тяхната йерархия...
100
Големи глупости си написал за крадливата Йончева!Направила няколко репортажа в горещи точки благодарение на Станишев!Да не е била сама?Придружавана с държавна охрана при пътуванията,срещите уредени с връзки на международно ниво чрез Станишев ,преспивала в български посолства и консулства,ползвала служебни дипломатически коли в държавите,да не е пътувала с автобус случайно!Кой друг обикновен репортер е ползвал такива протекции?Използва БНТ за да усвои пари от приближени на Станишев!А извън БГ е била на държавна издръжка!След раздялата със Станишев скочи на клона на Цветан Василев и пак с крадени пари сътвори глупостите в Украйна ,но там вече поръчково,щото банката има руско участие!Една устата далаверажийка ,сега превъплатена в друго амплоа с лъжи,манипулации и агресия ,защото няма друго с какво си точи зъбите за Брюксел!Изключително долно същество,дали е човек е спорно!Руска агентка ,некомпетентна ,проста,нагла ,за какво ни е изродената бивша някаква си?
101
ДНЕС ПЕТКО СИМЕОНОВ Я СРАВНИ СЪС СТУДЕНТА,КОЍТО НЕ Е ПОДГОТВЕН И НА ВЪПРОСТЕ НА КОИТО НЕ ЗНАЕ ОТГОВОРА ТОЍ СЕ ВРЪЩА КЪМ ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ЗНАЕ А ТО Е КРАСТАВИЦАТА. АКО ИМА ЗАПИС НА ТОЗИ СКЕЧ В НЕТА ЧУЍТЕ ГО МНОГО Е ЗАБАВЕН И НАИСТИНА ЍОНЧЕВА ТОЧНО ГО ПРЕСЪЗДАДЕ.
102
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
103
Тоа, дето е написал този пасквил дали си е пил хапчетата?
104
КАКВАТО Е МИЛИОНЧЕВАТА, ТАКАВА Е И ГАРГАМЕЛОВАТА.
105
МАЛКО ВРЕМЕ не стигна на Войсковите и Жандармерийските " ЛОВНИ РОТИ " , на запасните " Шпицкоманди " и на четите на ВМРО на ИВАНЪ / Ванче / МИХАЙЛОВЪ , да ОТРЕЖАТ ГЛАВИТЕ на цялата Червена БКП комунистическо-каскетаджийска сган в ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ , като подлоги-терористи на Червена МОСКВА и КОМИНТЕРНА - рушители на Българската Държава .......... ! Спасиха ги Съветските " Въшливи памуклийки " на 9.Септември.1944 г. ! СЕГА нямаше да го има и Червеното им БКП / БСП котило като Червената пачавра - ЙОНЧЕВИЦА , да мърси с вонята си въздуха в БЪЛГАРИЯ ...... ! Работата от преди 9.Септември.1944 г. на " Ловните роти " по ликвидирането на Червената БКП / БСП измет ЧАКА недовършена .....!!!
106
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
107
отговор на коментар
Прати ми хиляда евро за да ти повярвам !!!
108
Едно време в училище на такива им викахме" зубъри" - за каквото и да ги попиташ , те едно и също тананикат......Йо нито е интелект ,нито политик ,да не говорим за мениджърските и възможности......
109
Почакайте Йончева да стане евродепутат и ще видите всички герберски кирливи ризи.Тези повтаряния като мантра на Габриел за европейските ценности ,koито е усетила само тя,вече до болка са втръснали на българина.
110
Аз съм от фашистко семейство, баща ми е офицер от преди Втората световна война. Но помня и уводните статии в "Работническо дело"- пълен въз. Габриел много ги е "чела" тези общи текстове, и много ги прилага..... Горката, нищо фактическо не може да осмисли!!!! А млада и ………...
111
Щото подсъдимата кучк@ е тъпа като г@з@ на Дан Колофф, разбираш ли...
112
Елена, Елена за Европа си зелена! Върви си при Сомалийските си приятели, че плачат за белия ти за. никой. bph
113
отговор на коментар
Доста време ще почакаме, докато първо излезе на свобода лаещата грозница.
114
Хора,на леля Пена не и трябва Ипсун,трябва и добра пенсия,за да живее достойно,както достойно се е трудила цял живот.Нима си мислите,че на Гаргамелка с дългата шия и дреме за България?Елена говореше с думи прости и съм сигурна,че всички разбраха какво каза.Каката с френската фамилия се ежеше като кокошка в полог!Ще поживеем,ще видим кой ще направи повече за Бъклгария и хората.Гаргамелка не съм сигурна с тая дълга шия дали ще и стисне да иде при Сомалийските пирати,или да прави филми под куршумите!Погледнете колко от кандидатите са с български фамилии и се събудете-Сиди,Майдел,Габриел!Божееееее,време е да се събудим,хора и да ги изметем тези недоразумения!
115
aXpib3JpLnBpay5iZw## eqyoazipo-a.anchor.com [URL=http://mewkid.net/buy-phicalis/#eqyoazipo-u]eqyoazipo-u.anchor.com[/URL] http://mewkid.net/buy-phicalis/#eqyoazipo-t http://mewkid.net/buy-phicalis/#eqyoazipo-t http://mewkid.net/buy-phicalis/#eqyoazipo-t http://mewkid.net/buy-phicalis/#eqyoazipo-t http://mewkid.net/buy-phicalis/#eqyoazipo-t http://mewkid.net/buy-phicalis/#eqyoazipo-t http://mewkid.net/buy-phicalis/#eqyoazipo-t http://mewkid.net/buy-phicalis/#eqyoazipo-t ojecetn
116
aXpib3JpLnBpay5iZw## eheyasay-a.anchor.com [URL=http://mewkid.net/buy-phicalis/#eheyasay-u]eheyasay-u.anchor.com[/URL] http://mewkid.net/buy-phicalis/#eheyasay-t http://mewkid.net/buy-phicalis/#eheyasay-t http://mewkid.net/buy-phicalis/#eheyasay-t http://mewkid.net/buy-phicalis/#eheyasay-t http://mewkid.net/buy-phicalis/#eheyasay-t http://mewkid.net/buy-phicalis/#eheyasay-t http://mewkid.net/buy-phicalis/#eheyasay-t http://mewkid.net/buy-phicalis/#eheyasay-t etvoku
117
http://mewkid.net/who-is-xandra/ - Amoxicillin Amoxicillin 500mg Capsules zll.kjgf.izbori.pik.bg.ekj.eg http://mewkid.net/who-is-xandra/
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?