Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЕКСКЛУЗИВНО: Обвиняемата Елена Йончева заеква в дебата с Мария Габриел - скандалните й опорки увиснаха във въздуха (ОБНОВЕНА)
ЕКСКЛУЗИВНО: Обвиняемата Елена Йончева заеква в дебата с Мария Габриел - скандалните й опорки увиснаха във въздуха (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
94461
Коментари
80
ЕКСКЛУЗИВНО: Обвиняемата Елена Йончева заеква в дебата с Мария Габриел - скандалните й опорки увиснаха във въздуха (ОБНОВЕНА)

Обвиняемата за пране на пари Елена Йончева, която почти насилствено бе позиционирана на водаческото място в листата на БСП, отново тръгва със стари опорки на дебата си с вадачката на ГЕРБ Мария Габриел. Еврокомисарят ни неведнъж е заявявала, че в кампанията за евровота е важно хората да разберат какво можем да постигнем в ЕС и чрез ЕС, а не да се дава трибуна за фалшиви новини. 

Припомняме, че вчера медията ни публикува всички опорки на Елена Йончева, както и тяхното тотално развенчаване. 

Бойко Борисов е лидер на партията, не си е позволил да бъде на нито една предизборна среща. А срещите му с лидерите на останалите ни партньори са в качеството му на лидер на ГЕРБ. Държавата не може да спре да работи, нека да четем текстовете докрай. Това е щаб и Борисов се среща с лидерите. Премиерът е лидер на партията, докато президентът няма право да има пристрастия. Това заяви Мария Габриел по повод обвиненията на БСП, че Борисов участва в кампанията. 

Йончева се съгласи с думите на своята опонентка, но допълни, че президентът трябвало да бъде и коректив.

Затова защо искат да са евродепутати, Мария Габриел заяви, че го прави, за имиджа на страната ни и за интересите ни. Като това което я отличава са дипломация и твърдост. "Каузата България с дух и сърце, но с диалог и сътрудничество".

Битката на Йончева пък била липса на справедливост и борба с корупцията, а тя трябвало да се изнесе в Брюксел. Новоизлюпената социалистка отново започна с опорните си точки, как страната ни е бедна и мизерна. Йончева продължи да цитира измислените й доклади, като Габриел я контрира и пожела да види за кой доклад се говори, защото явно става дума за съвсем друго нещо. 

Мария Габриел допълни, че това е подвеждаща информация и цитира части от доклада на ЕК, който казва, че България върви в правилната посока и има икономически растеж. "В това няма капка истина. От БСП четат доклада на ЕК като дяволът евангелието. В България се спазва върховенството на закона. Аз мога да говоря за други доклади - на Фич, на Мудис, в които рейтингът на България непрестанно се повишава и инвестиционният климат се определя като много добър. Нарушения има навсякъде в ЕС. Ясно е разписано в правилата на ЕС, че нарушителите ще връщат евросредствата. Категорично трябва да обявим, че българският народ няма да плаща никакви глоби", отвърна Мария Габриел.

"Злоупотреби има навсякъде. 14 държави имат повече злоупотреби от нас. В България замазване на тези неща няма. Затова има финансова корекция, а това е че нарушителите плащат, а не българските граждани. Категорично нарушителите връщат парите", заяви Габриел и допълни, че ако имахме информационна система за наблюдение на еврофондовете, нямаше днес да бъдем в това положение. 

Както медията ни разкри, Елена Йончева заговори как парите от еврофондовете отиват в определени фирми и определени хора се облагодетелстват, част от които е и нейното семейство.

Тезата, че младите селскостопани у нас не получават достатъчно от ЕС бе тотално оборена от Мария Габриел и разби на пух и прах поредната опорка на Елена Йончева. Обвиняемата водачка на листата на БСП не пожела да отговори на водещите как ще коментира, че и тя е замесена със скандала с къщите за гости. 

Уж острието на БСП Елена Йончева започна да заеква, когато опонентката й Мария Габриел представи всички отлични практики на страната ни за справяне с незаконната миграция. 

На въпрос зададен от Мария Габриел, кои са темите по които ще работят заедно, Йончева заяви, че е готова да работи по всички теми с честни и почтени хора. Според представителката на БСП важно било да се бори демографската криза и отново заговори за това как изчезвали 11 млрд. евро, а Габриел й припомни, че това въобще не е вярно и е добре да се поправи и да не говори един ден и така в европейския парламент.

"Ако тези цифри са вярни това означава, че 60 процента от публичните средства се крадат. Признанието и доверието към страната ни е, че именно тук в България ще се открие офис на Световната банка", допълни Габриел на поредната опорка на Йончева.

Нека не бъркаме изборите, ние не сме тук за националните избори. Доказала съм как трябва и го правя да защитавам националните интереси на България. Важно е държавата да не се опитва за замазва, наказателна отговорност и бихме искали да видим носене на отговорност и от останалите политически групи.

Въпреки въпросите с какво ще допринесе работата на Йончева в Брюксел, представителката на БСП остана на територията на "Позитано 20", но допълни, че би искала да участва в комисията, която участва в средствата за разпределяне на еврофондовете. Габриел й припомни, че и до този момент са имали представители - Георги Пирински, който очевидно не се е справил добре, тъй като не е в листата на социалистите.

Важно е да продължим дебата за Европа с аргументи, а не с фалшиви новини, завърши Мария Габриел в отговор на всички опорки на Елена Йончева, които издишаха още в първия й дебат, в който тя тотално се провали.

Напиши коментар »
(80)
1
Добро утро,жалко че сте се събудили.БОКЛУЦИ.
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
отговор на коментар
Казал един червен боклук и предал богу дух!
4
Изключително н-агла и б-езочлива е кандидат п-андизчийката лъжи лъжи и пак лъжи!
5
На изборите ще ви накажем всички вас - червени калинки и въшки, боядисани и опаковани като демократи. Ще ви накажем с Радан Кънев - истинският демократ и политик.
6
Направо да я пращат в кафеза тая к-радла ,перачка и л-ъжкиня напъва се с лъжите но ГАБРИЕЛ я отстрелва директно!
7
Хора, гласувайте ! Видовден тази година ще е на 26-ти май. За гъби и риба - после...
8
Нещастни близачи,няма да ви се получи,скоро ще почувствате любовта на народа!
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
Като Цецка Цачева например
11
Стигат вече 10 години ВЛАДИЧЕСТВО на Борисов и Цветанов! Докараха България на дъното на Европа! Първи сме обаче по смъртност, бедност, престъпност и КОРУПЦИЯ!!! И сега две продали си българските имена с чужди ще защитават интересите на България! Ще ни продадат както вярата си!
12
Като Цецка Цачева например
13
Не може да не се кефим как П-И-К отразяват и коментират събития , в които участват хорица от ГЕРБ. Голямо целуване на ГЕРБ-ови задници пада. Дори накрая се чудиш дали те и ти сте гледали едно и също ! Явно тази любов на ПиК към ГерБ е добре платена. А много наподобява на услугите на прости-тутките !
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
За 10 години герб се изхаби. Също като сдс и ндвс.
16
...ще сравнявате Изцъкленото Ленче с Мария Габриел ,Бе? Едната си е европейка, която е подготвена и си прави това което умее! Другата с часове може да те гледа и да те лъже в очите,редейки лъжа след лъжа...Всички знаем , как Еленка бореше корупцията в леглото на Станишев,как офшорката от КТБ си я затвори чак 2017 година , и не "знаела", че банката е източена ,и как нямала нищо общо с бащата на детето си и мъжа , с когото живеела, когато ходела на гости,в къщи построени с "усвоени" Евросредства! Изобщо, изпечен и безскрупулен лъжец!
17
Аз питам Габриел,кои са тези европейски ценности?Всичко което говори,са заучени клишета,или мисли,че пак номера ще мине?Мислите ли,че ако това с офшорките е вярно и има наистина доказателства,Герв няма да намери начин да смачка Йончева?Искате да провалите избора и,защото,ако влезе в Европарламента ,ще плащате за краденото.
18
отговор на коментар
Наказахме ни като изнесохте предизборната кампания на Рундьо Грипенски,сега работите за Милиончева,дано лилявоболшевишките ви душици да са щастливи!
19
Тази скрипя Габриел, много лъже!
20
направи Елена Йончева на ПУХ и ПРАХ . Може би ще я разпердушини още като прясно остригана вълна на ДАРАК ! Познайте, познавам ли ?
21
отговор на коментар
Определение за комуняк-Мъж,който не се възбужда от жената в ляво,а от вампира в дясно.
22
така че гласувайте за патриотите, ако искате политика за националните и истинските европейски ценности.
23
Агенция Пик всеки ден помияри пълни.Боклуци
24
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
25
отговор на коментар
Ко стаа,ма брат?!Свобода,равенство ,братство.Просвещението не може да е цел!Популисти и плагиати.
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
27
отговор на коментар
До 1 нали знаете,че всичко се връща,като пожелавате смъртта на някой може да бъдете неприятно изненадани от нея.Оборвайте опонентите си с думи ,комунистите нямат страх от бога.Първи са в църквите от лицемерие.
28
Ако досега не си разбрал ,какво са "евроценности" няма и да разбереш! Много са "сладки" комунетата, като циклят , че ГЕРБ управлявали вече 10години! Първият мандат на Борисов ,го оставиха в най-голямата финансова криза, със 4.5% дефицит в Бюджета, вторият Кабинет на Борисов го оставиха при минус близо 7 милиарда...Реактори, Мариците и едно КТБ! Чак сега държавата си стъпи отново на краката и комунистите полудяха! Те не са свикнали България да е добре ида се развива! А и като гледам какви безочливи мародери са се озлобили за кокала , ГЕРБ дълго време ще е най-доброто за държавата!
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
НАЙ БЕДНАТА И КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА В ЕС.
32
ДРУГАРИ. Форума е анонимен. Да го задръстим с коментари и пасквили срещу ГЕРБ и най-вече срещу Борисов.. Малко сме , ама ще имитираме калабалък. Нека покажем на какво са ни научили в областта на омаскаряването , плюенето и ползвaнето на прокси VPN . Слава на БКП и лично на другаря Кутев, другаря Радев и другарката Нинoва !!! Слава и на другаря Ким Чен Ун !!!
33
Защо Елена гледа толкова уплашено ? От какво се страхува ? Няколко плаката на които да пише Елена успокой се , Елена усмихни се !
34
не мога да гласувам, колкото и да ме убеждавате
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
Тая Елена непрекъснато апострофира Мария. Явно не е на ясно закъде се готви. Много е грозна даже лифтинга не и е помогнал. Злобата е на лицето и. В потрес съм. Питам се защо я показват. Майките да идат да излетят един куршум на децата си от факта, че са се уплашили от баба си Елена.
38
Aаз РАЗБРАХ ЧЕ ИЩЙО НАОРАВИ НА ПУХ И ПЕАВ ЕВРО СНАХАТА.
39
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
40
Не очаквах такава неподготвеност от страна на Йончева,направо съм потресен колко повърхностна е тази женица!
41
Грубо погазване на регламента в полза на Кучката. Грубо погазване на звуковата картина в полза на Милиончева
42
САМО ГЕРБ !!!!!
43
Оказа се, че Гаргамел не се интересува от корупцията в България. Важното е, че се усвояват Евросредства. А че 60% се присвояват от шайката е някаква жалка подробност. На тая чуждица дори не и пука, че тиквената и партия ще загуби изборите.
44
Браво на М.Габриел!!Какъв бистър ум ,каква еродиция,какви познания!Гордея се,че България има такъв представител в Европа и то жена!!
45
Простете, уважаеми другари и другарки от столетницата, но пишман-капиталистът Гергов, хемелеонката Корнелия и кремълският натовец Радев,наглата и ненаситна Йончева нямат общо нито със социализма, нито със социалдемокрацията, нито с каквато и да е идеология. При тях интереса клати феса и им е през оная работа дереджето на баламурниците и пенсионерите които все още гласуват за БСП ! Даже на руснаците още през 1993 г. им писна от наглите и крадливи комунисти , биха им шута като със закон забраниха тяхната КПСС и рахатясаха.....Само ние и диваците в Северна Корея продължаваме да ги търпим и дундуркаме.....Докога ???
46
Елена Йончева изобщо не звучеше като депутат най малко като кандидат за евродепутат защото демонстрира пълна некомпетентност.ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ПО СКОРО ИЗГЛЕЖДАШЕ КАТО АНТОН ТОДОРОВ А ТОЙ НЕ Е НИТО ДЕТУТАТ НИТО КАНДИДАТ ДЕПУТАТ ЗА ЕС -ЕДНО ГОВОРЕНЕ НА СКАМЕЙКАТА ПРЕД БЛОКА.
47
милиончева с повдигнато обвинение за корупция и пране на пари щяла да "бори" корупцията БРАВО на Мария Габриел показа и че изобщо не е запозната с работата на евродепутатите с прям, чист и лъчезарен поглед я завря в "г@за на кучето". Пълна победа с № 12 на евроизборите защото там трябва да ни представляват открити и честни хора като Мария, а не перачки на пари крали от еврофондовете и построили си по 5-6 къщи за гости в които не отсядат гости
48
Заеква на майкави път.......! Пик гнусни подлоги . Тоя кон Габриел от ОПГ ГЕРБ не каза нищо , просто отклоняваше темата и прекъсваше . Шаиката си отива , и трепери от страх че ще има съд .
49
Видяхме една селска клюкарка ,която чула не дочула ,но джавка,защото трябва да защити крадците от бсп ,които основно ограбиха бълг народ,години наред!
50
Демокрацията все още нищо не е отнела на дъртата крадла Нинова, нито на рускинята със змийските очи Йончева, нито на червените крадци, които ограбиха България.Тепърва всичко крадено ще връщат селските апаши в държавната хазна с настъпването на Новото време .
51
На 25.05 предпразнично ще подстрижа ръчно главните червени курабии, хванали паяжина и плесен от алчност, простотия и злоба, с арматурна ножица за бодлива тел, интимно.
52
Браво на Габриел и Майдел.Свършиха се българските мъже.Почнаха да оправят чуждите
53
"Социализъма е едно недоносче"-а социалистите,вие решавате!!!
54
Флагмана на Корни се оказа само"един червен балон"!Мария я размаза.
55
Пристрастен съм към ГЕРБ, но очаквах добро представяне от Йончева,направо съм в недоумение колко беше неподготвена,повърхностна,говорейки с общи заучени фрази,тя все пак е водач на листата!?!?!? Станишев е класи над нея!
56
Неди, патриотино организирай Пиклювците, да спретнете митингченце! Иначе тази писаница, става само за WC, а и нема допълнително Он да ви сипе в копанята!
57
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
58
Браво на Мария Габриел, представи се много добре! Не остана длъжна на злобното и изцъклено червено човече!
59
Трябва да си уникално прост,за да харесваш тези измекяри! Ама Радев бил червен в червата, а Деса била много проста,ама устата! Да си умен е за дълго,но когато си прост каун е за цял живот!Златото се изпробва с огън, жената със злато, а мъжът с жена-Сенека!Вече е време да се задейства процедурата по чл.102(2) от Конституцията и Радев да се прати в Славяново, тогава и Деса ще се махне от Дондуков 2!Заради изцепките на тъпият Фатмак и началник Деса Интелекта ,WV отлагат решението относно завода за октомври!Условието е Чехлю Радев и Деса Простакеса да се уволнят! Ха наздраве другари,видяхте на какво е способен червеният,малоумен парцал!Не за първи път,за парата(рублите или крони) продаде си душата и България!Анатема!
60
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
61
Йончева беше като навит плоча, повтаряше едно и също, не чуваше изобщо въпросите на журналистите и си бърбореше това, което беше наизустила......напрегната до такава степен, че просто беше досадно да я слушаш, приемаше се като звуков фон.....
62
Габтиелчето нас'ра болшевишката вещ'ица!
63
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
64
БРАВО ПИК. БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ТОЧНИТЕ КОМЕНТАРИ. БАЛСАМ СТЕ ЗА ДУШАТА МИ ОСОБЕНО СЛЕД ОТВРАТИТЕЛНАТА ЙОНЧЕВАА.
65
И ДВЕТЕ СА ПРОДАЖНИЦИ ТАКА ЧЕ МНОГА ДА ВНИМАВАМЕ ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАМЕ -НЕ ЗА ЛЕНЧЕТО -НЕ ЗА ГАБРИЕЛ /защо не си запази българската фамилия поне като е такава родолюбка
66
Браво на Габриел. Вярвам че достойно ще защитаваш страната ни. И на децата ни омръзна махленските моабети на Елена. Кой обезлюди българското село? Социалистите които ги привлякоха в градовете защото им трябваха работници за заводите и даже и жилища им дадоха. На тебе ли тази ще говори за българското село дето мотика не е виждала. И там ще я направиш смешна.
67
Г-жа Йончева е биткаджийка. Както не се страхува тук, у нас да поставя въпроси и проблеми касаещи цялото българско население, така ще ги поставя открито и смело и в ЕС. На България трябват точно такива евродепутати, които ще критикуват смело грешната политика на ЕС, и още по смело ще защитават българският интерес. Г-жа Габриел говореше общи неща, за някакви европейски ценности, които българският народ не e усетил, не е видял у нашите управляващи. Избягваше въпроси свързани с корупцията в България и с това загуби в диспута. Говореше повече като европейски чиновник, отколкото като българки кандидат евродепутат. Лично на мен ми беше много далечна, неясна. УСПЕХ НА Г-ЖА ЙОНЧЕВА, В КОЙТО НЕ СЕ СЪМНЯВАМ.
68
ленче злобата те съсипва погледни се и сама се прецени,ДАНО ИМЯАШ ДОСТАТЪЧНО МОРАЛ ЗА ДА НАПРАВИШ ОЦЕНКА НА ЖИВОТА СИ И ДЕЙСТВИЯТА СИ
69
И аз съм човек от народа,но не искам някой да ходи тепърва да се учи що е то европарламент. Беше тотално неподготвена!!!
70
отговор на коментар
БРАВО ИЛЕНКЕ водач на листа пусната под гаранция БРАВО.Пак ли ни връщате в 1944 г. който окраде мандра БРАВО ,който изгори документацията в някое кметство БРАВО, който сложи газ в кашкавала БРАВО.
71
отговор на коментар
БКП,БКП,БКП! УРАААА!
72
Ленчето папката, развява ги по медиите поне да се беше потрудила да си направила извадки.
73
Аз не крада ,аз само пари пера
74
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
75
отговор на коментар
Да биткаджийка е голяма битка води да отърве кожата .Да отиде в омразната Европа и да защитава ,,БЪЛГАРСКИЯ ,,интерес както го защитаваха Станислав Малинов и особено Барека. Блажени са вярващите
76
ТРАВЕРСАТА Гейбриел плямпаше врели-некипели клишета и ала-бализми.......де...ба тъпата ПОМАКИНЯ селска....,.таа пача има ли въобще компютър у техното село....анадънму ве гербаджии залупени
77
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
78
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
79
Най-добрата оферта "", сега Google плаща между 250 и 350 евро на час, за да работи онлайн от дома си. Получих 35248 евро на първата си чекова вноска в месеца за 3-4 часа работа на ден и исках да споделя това с вас, защото търсите нови хора, които да се присъединят към екипа ви сега и аз препоръчвам на всички да направят искането. Просто като следвате инструкциите в този блог. Тук.............>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
80
отговор на коментар
От дребнодушие гледа така и защото е застреляна и респектирана. Не е дораснала да бъде в ЕП. Стои, някак, като Гана Балканска, с цървулите. Той Ганьо пред нея е исполин, а тя е дребна махлянска скандалжийка.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?