Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Кандидатът за евродепутат Николай Диков раздаде стотици детски книжки по повод седмицата на библиотеките
Кандидатът за евродепутат Николай Диков раздаде стотици детски книжки по повод седмицата на библиотеките
Автор: ПИК
Дата
Дата
3061
Коментари
3
Кандидатът за евродепутат Николай Диков раздаде стотици детски книжки по повод седмицата на библиотеките

По повод празника на първите просветители - братята Св. Св. Кирил и Методий и на седмицата на библиотеките, кандидатът за евродепутат Николай Диков раздаде стотици детски книжки в парк "Свети Игнатий Старозагорски” (баня “Пиперка”).

В инвестиционно отношение за Община Стара Загора 2019 г. е годината на културата. До есента трябва да бъде открит новият дом на музей „Литературна Стара Загора“, който до този момент се помещаваше в един апартамент. До края на лятото ще бъде факт и реновираната концертна зала в Синдикалния дом. Предстои откриване на Центъра за талантливи деца в сградата, дарена на Общината от Мария Жекова. „Заедно с всичко това се проектира и зоопаркът, който през следващите месеци ще се превърне в още по-голяма атракция и по-привлекателно място за всички старозагорци и гости на града. Своя ремонт очаква и Летния театър на Аязмото“, припомни Николай Диков. Той обясни на родителите, че образованието е основен приоритет не само на местно, но и на национално ниво. Непрекъснато се работи и инвестира в подобряване на учебната среда, защото тя е основата за качествено образование.

Събитието в парк "Свети Игнатий Старозагорски” бе организирано от структурата на АБ “Изток” към ПП ГЕРБ. „Образованието е основен приоритет както на Община Стара Загора, така и на правителството. ГЕРБ спазва своите обещания!“, категоричен бе кандидатът за евродепутат. Обещаното двойно увеличение на учителските заплати е планирано в бюджета на правителството до 2021 г. и за него са предвидени по 330 млн. лв. годишно. Заедно с различните добавки (например за допълнителна подкрепа на ученици със затруднения) за някои учители увеличението може да достигне 130%.

Напиши коментар »
(3)
1
A aз искам герберски козунаци и ракия и агнета и апартаменти. Не се наядоха, не се накрадоха. Да изметем шайката на 26.05. с № 18. Развод ми дай и повече не ме мъчи.
2
Няма такова нещо като седмица на бибилиотеките. Кой ли го е измислил! Просто на 11 май - денят на Светите Кирил и Методий е избран за празвик на библиотекарите от много години насам.
3
Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби !Нужен е минимален депозит от 10 евро!Забавление за пичове ! https://bit.ly/2vGdh7g
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?