Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Валери Симеонов: Показахме на българските общности зад граница, че не са сами
Валери Симеонов: Показахме на българските общности зад граница, че не са сами
Автор: ПИК
Дата
Дата
4753
Коментари
6
Валери Симеонов: Показахме на българските общности зад граница, че не са сами

Повече от 30 години българските общности в чужбина бяха изоставени от държавата. С работата си в Министерски съвет и в Народното събрание изградихме мостове към тези общности, които вече могат да се завърнат в родината си. Това заяви водачът на листата на „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа) – Валери Симеонов, на среща с жители на Силистра тази вечер.

Хората в залата подкрепиха думите му заявявайки, че като вицепремиер той действително по категоричен начин е поставил въпроса за защита правата на нашите сънародници в Украйна, Сърбия и Украйна. Те припомниха усилията на Валери Симеонов за въвеждане на изучаването на български език в Запорожието и решението за откриване на българска гимназия в Одеса, откриването на авиолиния – София – Одеса, работата му за това българската държава да „влезе” сериозно в Западните покрайнини, както и предложението за изграждане на българско училище и в Унгария. Неслучайно Валери Симеонов бе отличен от българите в Украйна с наградата „Човек на годината” за 2018-а.

Валери Симеонов беше категоричен, че НФСБ е партия, която работи – вместо само да говори. Затова и слогана на коалицията, която се явява на изборите за български представители в Европейския парламент с № 1 в бюлетината, е „Вместо думи – действия”. Той представи пред хората в Силистра още от свършеното от него като вицепремиер и народен представител, и от народните представители на НФСБ за българските общности в чужбина. „Улеснихме административната процедура така, че нашите сънародници от Украйна и Молдова да богат да получават работна виза в бързи срокове. Благодарение на това успяхме да спасим туристическия сезон в рамките на две години”, посочи Валери Симеонов.

Напиши коментар »
(6)
1
Да, не са сами. За това гласуват за ГЕРБ. А ти Далавери, заедно с Джамбазки, работите в полза на БСП, за да разводните гласовете за ГЕРБ и така да помогнете на червените отр**епки да се докопат до власта. Само ГЕРБ може да пази червената шайка далеч от власта.
3
Показа им , че за кокала и пари си готов на всичко , другарьо ! И отиде на границата с телевизия , блъскаше възрастни хора , дошли да гласуват в България , да се връщат от дето са дошли !
4
гласуват за Валери Симеонов
5
в кампания всеки послъгва и надува дирижабала да лети над облаците ...но на НФСБ поне може да се вярва ..Валери може и да критикува Бойко , но все пак Валери не е стандартен политик , а иска нещата да се решават в кратки срокове ...и така е правилно разбира се ..но все пак НФСБ са искрени и критикуват на място , а не зад гърба да плюят като БСП - ту например , които даже клеветят собствената си държава пред Европа ...и се чудим защо сме на 111 място по свобода на словата ...а би трябвало да сме на 5 или 6 - то място не само в Европа но и в света ..аз по голяма свободия на демокрацията не съм виждал никъде другаде по Европа ..знаете ли ..БСП искат всеки ден националните медии да плюят по държавата ...ДА ЛЪЖАТ по нещо всеки ден ...тогава вече е “ СВОБОДА НА СЛОВАТА “
6
Най-малко тази патерица на примата или кочината е помагала на българите в чужбина.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?