Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
АТАКА връчи още 3 стипендии във Варна
АТАКА връчи още 3 стипендии във Варна
Автор: ПИК
Дата
Дата
6491
Коментари
1
АТАКА връчи още 3 стипендии във Варна

АТАКА зарадва още трима студенти и във Варна. Водачът на евролистата д-р Георги Димов и зам.-председателят на партията връчиха стипендии пред Медицинския университет в морския град.

„Ние подпомагаме младите българи да си продължат обучението и да останат в страната, вместо да правим скъпи и шумни концерти”, заяви Чуколов. Той посочи, че всички партии в страната трябва да последват примера на АТАКА и да помагат на младите. Водачът на евролистата на АТАКА д-р Георги Димов сподели, че основните проблеми в страната са демографската криза и ниските доходи.

„Днес се разходих из Варна и с гражданите коментирахме именно тези въпроси. Нашите каузи са обвързани със задържане на младите в България и въвеждане на минимална европейска заплата за всички страни-членки”, каза Димов.

Кандидатът за евродепутат от АТАКА подчерта, че от особено значение за България е отмяната на санкциите към Русия. „Не трябва да сме военна база, която да воюва с Русия. Това, за което партия АТАКА се бори, е падане на санкциите, развитие на туризма. Така че правилният избор е партия АТАКА с № 14 на тези избори”, призова той.

Студентът по право Антон Андреев благодари за помощта на партията и е категоричен, че иска да се развива у нас. Третокурсникът Петър Илиев, който учи медицина, сподели, че е очарован от помощта на АТАКА и също иска да остане в България. Със стипендията ще

продължи образованието си. Боряна Трайкова определи инициативата на АТАКА като чудесен пример.„Младите трябва да сме приоритет, ние сме бъдещето. Уча фармация и искам да практикувам професията си в България, за да съм полезна на хората”.

АТАКА помогна още на студенти от Плевен, Велико Търново и Русе.

Още по темата
САМО В ПИК TV! Водачът на евролистата на "Атака" Георги Димов: България не може да си позволи да загуби големи европейски проекти (ОБНОВЕНА)
Часовник
11:57
Водачът на евролистата на "Атака" Георги Димов, който е доктор и главен асистент в БАН, работещ в областта на историята, нападна опонентите си вляво и вдясно. "Без Деня на победата нямаше да има...
Напиши коментар »
(1)
1
И смърдялковците,най голямата утайка.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?