Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Андрей Ковачев: И аз искам по-високи доходи в България, но да не забравяме откъде тръгнахме през 1996 г., когато 1 долар струваше 3000 лв.
Андрей Ковачев: И аз искам по-високи доходи в България, но да не забравяме откъде тръгнахме през 1996 г., когато 1 долар струваше 3000 лв.
Автор: ПИК
Дата
Дата
5171
Коментари
10
Андрей Ковачев: И аз искам по-високи доходи в България, но да не забравяме откъде тръгнахме през 1996 г., когато 1 долар струваше 3000 лв.

Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС д-р Андрей Ковачев се срещна с граждани в Кюстендил. На информационна шатра, разположена на площад "Велбъжд", Ковачев разговаря с жители на града, които имаха възможност да поставят въпросите си относно предстоящите европейски избори.

Сред темите, които вълнуваха кюстендилци бе с каква амбиция и за кои приоритети ще работи Андрей Ковачев в следващия мандат.

"Част от основните ми цели са гарантирането на физическата сигурност и повишаването на доходите на българските и европейските граждани. На местно ниво това би станало, чрез привличане на нови инвестиции, откриване на нови работни места и повишаване на БВП. И на мен ми се иска подобряването на жизнения стандарт да става по-бързо, но да не забравяме от къде сме тръгнали – от 1 долар за 3000 лева през 1996 г.", обясни кандидатът за евродепутат от ГЕРБ.

"С колегите от ГЕРБ работихме активно за осигуряването на средства за България през следващия програмен период – до 2027 г. Освен това ще продължа да работя за защитаването на българските общности извън пределите на Отечеството - в Северна Македония, Албания, Косово и Западните покрайнини, както и от другата страна - в Молдова и Украйна. Европейската интеграция е единственият устойчив път за преодоляване на разделенията от миналото", добави Андрей Ковачев.

Още по темата
Андрей Ковачев участва в среща с бизнеса в район "Слатина"
Часовник
09:56
Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Ковачевучаства в среща с бизнеса в район "Слатина".На събитието присъстваха заместник – министърът на външните работиГеорг Георгиев,...
Напиши коментар »
(10)
1
На 80% са от немските доходи и стандарт,а ние едва на 30%, като последните 10г ГЕРБ има цялата и абсолютна власт, но тука корупцията е огромна няма такава в света, какво ни връща 1996г, тогава нарочно СДС и Сорос свалиха Жан и БСП, за да започне бясната приватизация, продадоха Балкан с 500 самолета за 10000 долара, а Кремиковци за 1 долар...СДС свърши, НДСВ също, сега е ред на ГЕРБ на 26.05 началото на края
2
Абе,пипон ,като е бил един долар 3000 лева,не е ли било и за вазе така,щото вие сте мултимилионери нали?Не помня,да са давали заплати в долари,но знам ,че за 10 години,всички станахте милионери само на държавна служба.
3
във герб малоумни бол
4
Това им е хубаво на комунетата, че като лъжат...сами си вярват! Първия мандат на Борисов,комунистите го оставиха с 4, 5 % дефицит във бюджета, в най-голямата финансова криза в Европа! Вторият мандат на Борисов, Орешарски им остави минус6,5 дългове...Матриците , два блока за АЕЦ, и едно изгърмяло КТБ! Третия мандат на Борисов за първи път започва нормално , защото ГЕРБ си подлага, ито веднага пролича ...с пълна сила започва строителство из България,включително Хемус! Комунистите от Позитано полудяха, те не са свикнали да гледат как държавата с развива!
5
облъчен и зомбиран шемет ако имаш малко мозък мисли позитивно не говори глупости
6
са европейските пари? В апартаменти и банкови сметки на ГЕРБ,а народа да живее с 200 лв пенсия при 35-40 години стаж
7
Нали Ви е ясно,че добрите доходи работоспособните не ги търсят в РБ.Не е лошо да се разходите в някое село или провинциален град да видите че няма кой да иска нещо.На доизживяване е държавата.
8
STIGA S TAQ GERBERASTKA KRADLIVA SGAN
9
Не сме забравили откъде тръгнахме- от 1989 г., когато 1 долар беше 1 лев, тъпанар.
10
Тоя ма.окански скакалец да ги разправя тия на хора родени при дУмокроцията. Първити дънки си ги купих с долари по 3 лева за долар от българо-сръбския събор на Каца Камик. Това с трите хиляди си беше чист политически заговор на СДС,Андрей Луканов,Първанов,Добрев и со.осоидните .екерета.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?