Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Мария Габриел в София: България е уважавана в ЕС и мнението ни се чува
Мария Габриел в София: България е уважавана в ЕС и мнението ни се чува
Автор: ПИК
Дата
Дата
4378
Коментари
14
Мария Габриел в София: България е уважавана в ЕС и мнението ни се чува

България е уважавана в ЕС и мнението ни се чува. Да запазим този авторитет в Европа ще бъде една от каузите на нашия отбор от кандидати за евродепутати. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ и СДС Мария Габриел по време на основното предизборно събитие на ГЕРБ в столичния 23 МИР. Кандидатите за депутати в следващия Европейски парламент бяха представени в Южния парк в София, като заедно с Мария Габриел бяха и Андрей Ковачев, Андрей Новаков, Лиляна Павлова, Александър Йорданов и председателят на СДС Румен Христов.

„Днес е църковният празник на Светите братя Кирил и Методий. Добър повод да си спомним, че ние сме дали нещо много повече от третата официална азбука на ЕС – ние имаме вяра и традиции, които са крепили българския дух несломим във времена на изпитания. Ние сме част от многообразието на култури в ЕС“, посочи Мария Габриел и допълни, че номер 12 в бюлетината на 26 май е гаранция, че следващите представители на България в ЕП ще работят за съхраняването на българското културно богатство в рамките на Европа.

България се развива всекидневно, благодарение на европейската солидарност и работата на институциите. Важно е да помним как изглеждаше София преди ГЕРБ да поеме управлението на столицата и да виждаме днес новите паркове, новите детски градини и училища, обновените улици, подлези, болници и всичко, което ни заобикаля. Това заяви по време на хепънинга кандидатът на ГЕРБ за евродепутат Андрей Ковачев. Според него България върви в правилната посока и от нашите усилия и нашия избор зависи да бъдем равни с останалите европейски народи. „С колегите в Брюксел работим заедно с местната власт и правителството за националния интерес на страната ни. Нашата цел е младите хора да останат да живеят и работят в България. Всеки може да отиде навсякъде по света да учи, да открива нови неща, но нашата цел е младите да имат необходимите условия да се връщат в родината ни“, каза още Ковачев. Според него можем да постигнем това с общи усилия и с подкрепата на отбора на ГЕРБ под номер 12 в бюлетината за европейските избори.

Напиши коментар »
(14)
1
И аз така мисля и това е благодарение на ГЕРБ и нейните сегашни евро депутати.
2
Стига с тези международни шаврантии!
3
Тази коя е и какво работи?
4
Тази коя е и какво работи?
5
Не говори глупости , ма ! Кой уважава най - бедната и най - корумпираната държава на Европа ? Кой се вслушва в думите на червени потомци и фурнаджийски лопати , подлоги безродни , готови на всичко за лични интереси ?
6
...Позитанските хрантулници питат "тази какво е работила"! Със сигурност мога да кажа какво не е правила...не си е прилапвала по един Техноимпекс, не е обирала парите на вложителите през офшорка, не е фалирвала държавата и обирала спестяванията на българите ,като Гечев, не и е отнемано правото да разполага с конфиденциална информация, като Иво-КГБ-ето, а , не е раздавала амнистия за престъпленията на прехода, като Станишев! Пропуснах ли някого от листата на Позитанската престъпна група?
7
лапала е пиш и баце
8
koi te 4uva be jiraf nekadaren, skapanoto ti majle ,stanahte mnogo nahalni .kato evropa ni 4uva ,da ni dadat polovinata ot zaplatite im.4uvat, ot ednoto uho vliza, ot drugoto izliza.
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
и то дърти пиш и така се гради кариера и друго лапане след тей
11
HAHAHAJAJAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH----------ПИЛА Е ПОВЕЧЕ РАКИЯ
12
Отрепка !
13
STIGA S TAQ GERBERASTKA KRADLIVA SGAN
14
Това момиче става смешно, и с тая усмивка има точно толкова карата колко са евро-холядарките на месец за нейната заплата, гласувайте за мен за да ми осогурите един безгрижен живот.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?