Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЛИЧНА ИЗПОВЕД: Ангел Джамбазки проговори за дъщеричката си и тежките си години преди политиката
ЛИЧНА ИЗПОВЕД: Ангел Джамбазки проговори за дъщеричката си и тежките си години преди политиката
Автор: ПИК
Дата
Дата
91168
Коментари
29
ЛИЧНА ИЗПОВЕД: Ангел Джамбазки проговори за дъщеричката си и тежките си години преди политиката

Кандидатът за евродепутат от ВМРО Ангел Джамбазки представи един от най-добрите си приятели – Асен Николов. Той за първи път говори за роялта си на баща, като разкри и за какво си мечтае. „Идейно и политически съм закърмен във ВМРО – признава Ангел Джамбазки. Работил съм като юристконсулт. Първата кола, която съм карал е „Трабант”. Трудно намерих задната скорост. Продавал съм вестници. 1999 година като студент първи курс съм правил пици. Сега не ям вече пица. По 12 часа на ден правих пица и сега не искам да гледам такова нещо. Ремонтирал съм покриви още. Изливал съм бетон около ТЕЦ „Дружба” в гаража на Градски транспорт едно лято”.

Ангел Джамбазки разказа и за един от най-близките си приятели – Асен Николов, който също е част от структурите на ВМРО.

„За Асен най-голямото предизвикателство е да дойде на време – разказа Джамбазки. - . Обичаме заедно да обикаляме планините. Тези походи са свързани с Тодор Александров и са с цел да приобщят младите към идеята. С Асен бяхме в Италия. В „Дачия” се бяхме събрали няколко човека и на прибиране решаваме да разгледаме Рим. И като влязохме в града стигнахме до самия Колизеум и видяхме, че няма никакви частни коли. Тогава на един от групата му хрумна да спрем колата, да вдигнем капака на колата и се правихме, че има проблем. Дойде един полицай, Той пита на италиански, ние говорим на български. Така 40 минути”.

Водачът на листата на ВМРО сподели и за ролята си на баща. От януари месец той е баща на дъщеричка Биляна.

„По принцип не говоря за личния си живот – каза Джамбазки. Новината е, че имам дъщеря. Дъщеря ми се казва Биляна родена е през януари. Като знаете политическите ми пристрастия, с Априлското възстание е свързано. Избягвам обаче коментари и няма да позволя този повод да се използва в кампанията. Времето е предизборно и обикновено тези неща винаги са ми правили лошо впечатление, че използваш личния си живот да привличаш гласове. В нормалния свят това става, но не и тук.  Не искам да допусна сега този разговор. И веднага ще ви кажа защо. Преди няколко седмици се появи фалшива новина, че съм си купил апартамент във Франция. Това не е вярно. Имам един апратамент 46 квадрата. След това се появи едно фалшиво интервю, в което признавам, че апартамента е на братовчед ми. Имам двама братовчеди. Единият има апартамент в „Редута”, а другият почина отдавна. Близките му обаче са живи. Майка ми и неговите роднини питат какво става и защо трябва да се намесват тези неща?”

„Музикален инвалид съм и пея само високо в планината. Далеч от всякакви живи същества. Не искаме да тормозим никого”, коментира той пред Би Ти Ви, помолен да запее песен.

„Ако доживеем до старини, най-вероятно ще станем проклети политиканстващи старчета като Йоло Денев и проф. Вучков. И сме планирали тогава на едно прекрасно място на Охридското езеро да направим клуб на пенсионера на ВМРО. Слагаме една маса, един ВЕФ, шах и се забавляваме”, разкри Ангел Джамбазки.

„Познава Ангел от близо 9 години – каза Асен Николов, приятел на Анжгел Джамбазки. - Той е човекът, който ме запали по политиката. Първият ми по-сериозен поход бе с него. Тогава си скъсах раницата и Ангел ми помогна. Първото, което си спомням бе, когато се срещнахме в коридорите на ВМРО. Той обикаляше по коридорите, видя нов човек, здрависахме се. После разговаряхме за какво съм дошъл, какво търся. Непрекъснато е имало разговори с образователен характер.

Имали сме доста пътувания с него из страната с приключения. На ден пътувания по над 1 000 км. Дори в един момент задрямах при едно от тях на волана. Един път той пи докато пътувахме една студена бира и на другия ден по телевизията едва говореше”.

 

Напиши коментар »
(29)
1
има дъщеря....
2
Ани Разкрили за Първата си Любов с МЪЖ ? ВМРО Само П-едерасти от ДАНС, Като Джамбазки и К-урви от ДС, Като Каракачанов ! БАРЕКОВ: Ангел Джамбазки Кога ще Признае че е ДЖЕНДЪР и Подкрепя Джендърите ? Въпросът би Звучал Така: Вие, Господине,Хомосексуалист ли сте и Защо ви е Срам да го Заявите Публично ? Спас-ението на БЪЛГАРИЯ е Прочистване Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво !Комунисти,Деца на Комунисти,Внуци на Комунисти-САМО ДО СТЕНАТА ! Милиционери,Деца на Милиционери,Внуци на Милиционери-САМО ПОД ЗЕМЯТА ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga
3
По- добре да каже нещо за годините си след политиката. Всички ортаци на Шайката ги чакат такива години. Не ще измамят още веднъж избирателите си !
4
Швестера от ВМРО Джамбазки Бръмчи в Брюксел Само по Женени Мъже, Защо е ЖЕНА ! Николай Гацев: Универсалният П-ЕДЕРАСТ Геле Джамбазки на Коя Империя Служи с ГЪЗА ? Потомци на Комити: ВМРО Няма Нищо Общо с Истинската,Създадена от Дедите Ни ! Агентът на Държавна Сигурност Красимир Каракачанов, Ангел Джамбазки и Цялото Обкръжение Около Тях Продължават да Заблуждават Българската Общественост, че Техният ФАЛШИФИКАТ на „Пиротска“ 5 е Правоприемник на Историческата ВМРО ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga
5
Айде да си одиш вече в къщи да си гледаш дъщеричката !!! Барекчето достатъчно те захлебени !!!
6
И какви ли не трудови подвизи още, освен ,че имам категория С и съм изливал бетона в ТЕЦовете "Дружба" и "Козлодой", работил съм като юристконсулт във МВРО, закърмен съм с юнашкото мляко на Андрей Слабаков, абстрахирам се от семейството му, който ме хвана една вечер как гледам филми със мъже и така ме посини, че временно загубих зрението си с едното око, след което ми даде да засуча и много други подвизи съм направил като цялото време съм бранил България като гласувах въздържал се за Истамбулската конвенция, затова имам пеентхаус 46 кв. и още сто тераса, която ще усвоя, защото го заслужавам. Естествено, по паспорт имам дъщеря Биляна, паспорта на майка й е в мен, винаги мога да го докажа. А вие с една дума гласувайте за мен, Жамбаско, с две думи Жамбаско Великий, да покоря мойто осемхилядно величаво Ватерлоо.
7
Ала - Баланици ! Че и на сериозно се взема тоя "мъж бетон" ?!
8
А Кой е бащата.
9
Джамбазки е мама Анджела, ама кой е бащата?
10
но все пак за 5 години е успял да спести за дъщеричката 1,000, 000 лева най-малко ! Не се е изпотявал, не е учил медицина и не е правил сложни операции, не е учел физика или химия и правил сложен синтез ! Просто е бърборил непрестанно и издавал паспорти ! Поне не дебел с някое колосално шкембе !
11
Този нагъл ментарджия още малко и да ме разплаче. Миличкия, страдалец, измъчен от труд и лишения???? Това нагло ко//еле е отвратително кариеристче! Налапа веднага макарона на Бащицата и е готов да му целува Шоколадовия цех за да е в управлението. Лаком за пари и власт е този Мизерник. Дано никой не гласува за него! Какво постигна за 5 години за България, освен да стана милионер. Иска още 5 години да лапка евро.
12
отговор на коментар
Трудно си намерил задната скорост, а имаш дъщеричка! Да е жива и здрава, но не се връзва.
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Слабоумния Пъpдялкo още повече закопа джендърът Жамбазко с тази уж рекламна статийка.
15
Джендърска историйка за наивници.
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
Няма да гласуваме за КРАДЛИВИ ТИКВИ, ПЪПЕШИ, ПИПОНИ, и ПEДEPACИ като Джамбазина.
18
...да връща КРАДЕНОТО от ТЕСКЕРЕТА.....Връщай краденото, МИРИЗЛИВА CBИHЬO - ТОРБА с ЛAЙHA.
19
Маргарита Теодорова Цачева роди момиченце, Биляна на Ангел Джамбазки, но той отказва да го припознае и е твърдо решен да се жени за Росица Кашикова, която също е бременна от него и ще ражда в САЩ през февруари, защото има по-добри връзки в ЕНП откакто работи за ХДС и става за  PR покрай изборите! Майката на детето – Маргарита е в депресия и е при родителите си в Тетевен, защото я е оставил заради Росица и като му е казала, че е бременна, нарочно е направил дете на Росица преди да й каже, че чака дъщеря от Маргарита! Джамбазки я е блокирал във ФБ и не й вдига телефона
20
И тоя като комунистите, трябва да е БИЛ свинар или овчар за да стане министър А тоя си е наумил да става пак евродепутат. САМО че ние не гласуваме за пицар да ни излагате А за умни и образовани хора
21
Тоя не се свени да използва дори и детето си за предизборна кампания. Кой крие 4 месеца че има дете? Това го е направил умишлено за да "блесне" в предизборната си кампания. Пфу!!!
22
Ала бала изцбории0000000?????!!
23
Да, наистина това е името на майката, но това е православното й име, защото е от Гора и българите векове са ги принуждавали да приемат албански мюсюлмански имена. Сега тя наистина живее и работи в Америка, и детето е при нея. Не е вярно, че не съм признал Биляна. Просто издаването набългарски паспорт на майка й искаше технологично време. Гласувайте масово на 26! Брани ме България!
24
Анджелина кога е родила? Тя кой родител е 1 или 2 ?
25
Maмuцaтa ви дa eбa, назначени от ДС и комунягите некадърници и пeдepacити.
26
Маргарита Теодорова Цачева роди момиченце, Биляна на Ангел Джамбазки, но той отказва да го припознае и е твърдо решен да се жени за Росица Кашикова, която също е бременна от него и ще ражда в САЩ през февруари, защото има по-добри връзки в ЕНП откакто работи за ХДС и става за PR покрай изборите!
27
Тази комунистическа отрепка от ВМРО не може да има каквото и да е общо с Тодор Александров и Ванче Михайлов, понеже те никога не са били комунисти и не са работили с комунисти. Такова безсрамие каквото имат тези двамата комунистически „войводи” другарите Джамбаски и Каракачанов приобщили ВМРО за своя партия могат да имат само комунисти-терористи, на които такава им е основната философия, а именно тероризъм.
28
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
29
..... КАКВО ЩЕ ОТГОВОРИ НА ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ ЗА ОНАЯ РАБОТА ОТЗАД !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?