Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Изследователски център "Спектър": "Патриоти за Валери Симеонов" набира скорост
Изследователски център "Спектър": "Патриоти за Валери Симеонов" набира скорост
Автор: ПИК
Дата
Дата
14440
Коментари
6
Изследователски център "Спектър": "Патриоти за Валери Симеонов" набира скорост

Коалицията „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа) набира скорост. Това стана ясно от експресно проучване на политическите нагласи за Евроизбори 2019, извършено от Изследователски център „Спектър“ в периода 29 април – 4 май  и публикувано в медиите днес.

Изследването доказва, че кампанията на „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)“, провеждана под мотото „Вместо думи – действия“ и основана на срещи с хората - дава резултат и събира потенциал. Това е защото, кампанията на коалицията е основана повече на прагматизъм, отколкото на  обещания, тук се говори какво е свършено, а не какво ще се върши, коментират социолозите.

Според проучването, освен БСП, ГЕРБ и ДПС, които несъмнено ще имат свое представителство в Европейския парламент, своите шансове имат и ВМРО-БНД, „Демократична България – Обединение“, „Патриоти за Валери Симеонов“ и Коалиция за България.

В патриотично-националистическия сектор се изостря конкуренцията между ВМРО-БНД и „Патриоти за Валери Симеонов“. Редом със силния първоначален старт на ВМРО и активността на Джамбазки (4.2%), през първата седмица от кампанията, листата, водена от лидера на НФСБ Валери Симеонов, също набира скорост (4 %). На по-задни позиции засега остава „Атака“ (1.2%), посочват от Изследователски център „Спектър“.

Още по темата
Валери Симеонов: Няма да мълчим когато в ЕП се прокарват опасни за България законопроекти
Часовник
22:01
„Ние знаем за какво отиваме в Европейския парламент. Ще се борим и ще отстояваме позицията на страната ни. Няма да говорим за това, за което всички говорят традиционно, а ще действаме както...
Напиши коментар »
(6)
1
Днес и изследователска агенция СПЕКТЪР даде преднина за БСП на предстоящите избори. Предишните дни такава преднина дадоха и АЛФА РИСЪРЧ,ТРЕНД,ГАЛЪП и Европейския изследователски център базиран в Брюксел който даде над 3% преднина за БСП. Иначе казано преднината е вече толкова голяма че не може да се скрие. Разбира се ние не вярваме на социологическите агенции а само на ПИК където в анкетата им ГЕРБ води на БСП с 63 на15 %. Ето такива ще бъдат резултатите на изборите след 16 дни хахаха. До тях вече ГЕРБ ще има не 63 а 70 %. Победа с пълно мнозинство...
2
След отстраняването на шайката от власта..Прокоратурата трябва да се заеме сериозно със сикаджията от Банкя...Псевдо атлантикът физкултурник и всякакви други калинки.Народът е в очакване на тежки дългосрочни присъди за КОРУПЦИЯ И АНТИБЪЛГАРСКА ДЕЙНОСТ ...Закриването на парцала ПИК е наожително от хигиенична гледна точка.
3
по добре да гласуваш за един отявлен българин отколкото за меките китки от демократичните и ВОЛСКИ партии
4
Интересно, мнооооого интересно. Защо толкова много мат’реалът се страхува от ВАЛЕРКАТА ? ? ? Това е моят боец на бойното поле, който се опита да промени нещо в България и всички ревнаха против него. Защо ли ? Сега иска да воюва в Брюксел и да защитава интересите ни и пак всички ги е страх. Защо ли ?
5
Пълна манипулация! Те затова социолозите станаха всички милионери.Мамипулират хората,както им се плати,за да се гласува за тези, които трябва. Прост народ,слаба държава! Тези за които не трябва да гласувате им се дават малки проценти,за да мислите,че е безмислено да си дадете гласът за тях.Това го правят всеки път,а и така оправдават фалшификациите.
6
Абсолютно си прав! Защо при всичките фалшификации по изборите, всички кражби в държавата, всички манипулации по медиите,простият българин си мисли,че социолозите са честни? Щом хвалят Далавери Симеонов и изкуствено помпат ВМРО,значи голямо плащане пада.А и се опитват да ни ги набутат,защото са послушни и системни.А непослушните и неслугуващи, като например Атака,на всички избори им се дава в пъти по-малко отколкото изкарват след това.Мислете,мислете.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?