Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
САМО В ПИК TV! Водачът на евролистата на "Атака" Георги Димов: България не може да си позволи да загуби големи европейски проекти (ОБНОВЕНА)
САМО В ПИК TV! Водачът на евролистата на "Атака" Георги Димов: България не може да си позволи да загуби големи европейски проекти (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
61805
Коментари
22
САМО В ПИК TV! Водачът на евролистата на "Атака" Георги Димов: България не може да си позволи да загуби големи европейски проекти (ОБНОВЕНА)

Водачът на евролистата на "Атака" Георги Димов, който е доктор и главен асистент в БАН, работещ в областта на историята, нападна опонентите си вляво и вдясно.

"Без Деня на победата нямаше да има Деня на Европа. Така че нека на първо място да поставим Деня на победата", заяви в началото Георги Димов.

"България е част от Европа. Битката за България е битка за Европа, защото ние нямаме икономика, нямаме армия, нямаме и население вече. България се оказа втора категория. Ние сме периферия на Европа", коментира водачът на евролистата на "Атака".

"След като влязохме в европейския пазар и след като демографското население и ресурсите ни се вляха в този пазар, е време ние да започнем да взимаме от този пазар", каза още той.

"България може да предоговори условията си на присъединяване в ЕС. Едното е свързано със с регламентите за евросубсидиите. Проблемът е, че ние получаваме няколко пъти по-малко субсидии от други държава", разкри Георги Димов.

Той призова да водим национална политика в Европейския парламент.

По думите му първата точка е искане на равенство в ЕС и промяна на Общия европейски договор, като искаме еднакви субсидии и уеднаквяване на еврофондовете, както и премахването на квотите.

"Самият Курц излезе и каза, че Европа се нуждае от нов европейски договор. И тя ще има такъв договор, аз ви гарантирам това нещо", увери той.

"Нашето европейско семейство ще бъде около консерваторите. Задава се ново крило на консерваторите в Европейския парламент. Това е бъдещето на Европа, защото иначе тя ще умре", добави водачът на листата на "Атака" за евроизборите.

"Отиваме в нова консервативна формация, която тепърва ще се заформи", разкри Георги Димов.

"Друга цел, за която ще се боря, е да се премахнат санкциите срещу Русия", допълни той.

"Виждаме двоен стандарт, а България не може да си позволи да загуби големи европейски проекти", категоричен е кандидат-евродепутатът.

"Каракачанов в момента е силов вицепремиер. Имаме си циганска битова престъпност, даваме последните си пари за американски самолети, а губим руските туристи. Когато не можеш да се справиш със своите отговорности, нормално е да ти искат оставката", каза главният асистент в БАН на въпрос за вицепремиера и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов.

Още по темата
"Атака" изригна: Като какъв идва туристът папа Франциск в България? И ще се извини ли
Часовник
15:49
Като какъв идва папа Франциск в България? Пост с този въпрос се появи на страницата на партия "Атака" във Фейсбук. Ето го и пълния текст: Папа Франциск не може да се приема за духовен водач,...
Напиши коментар »
(22)
1
................И........ДОИДЕ 26 МАИ !........ДООЛЕН МАТРЯЛ РЕВЕ БАЦО....ПРИПАДА ДОЛЕ......ТИЧА МАРА ГАБРЯЕЛ ЗА ФОСТАТА ШО Е НОУВАТА ЦАЧКА......БАЦО НАМА ПУЛСАЦИЯ РЕВЕ ЦЕЛ ГЕРБ !........ГУБИМЕ ГУ ВИКА ЦЕЛ ПИРОГОФ !......А РАДЕФ САНИТАР !.......ИДЕ БЕЗ НОСИЛКА !......А КУРНЕЛЕИ БРЪЗА ПОМОЧ !.....ИДЕ СЛЕД 2 САТА !......ДАТА 26 МАИ 1919 !......СМЕНЕТЕ СИ КАЛЕНДАРИТЕ......2019 Е МНО ДАЛЕКО !......
2
за Председател на фенклуб "Атакисти за Йосиф Кобзон". Дрябва да си умопомрачен да гласуваш за отявлен антиевропеец да става Евродепутат. Бели златки = кретени
3
в 5 часа тази сутрин са залети с бензин и запалени асфалтираща техника и багери в Бургас има щети и на тролейбусната линия
4
червени терористи са запалили асфалтираща техника в Бургас
5
И по пътем са изяли за закуска една детска градина !!! Тъпанар !!!
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
„Лидерът на „Атака" Волен Сидеров не е ходил войник заради сериозни проблеми със зрението. Това показва документ, издаден от Централния военен архив във В. Търново. Според него националистът има „трайни рефракционни аномалии над 10 диоптъра и на двете очи". Справката е поискана от независимия депутат Станчо Тодоров Бил съм шеф на наборни комисии и никога не сме отлагали войници заради очила или лещи, заяви Станчо Тодоров. И попита: „Как Волен няколко години след като е бил освободен от редовна военна служба, е станал професионален фотограф?" „Ако Волен има над 10 диоптъра, той реално е сляп. Това е доказуемо. Искам да се види кой е този лекар, който ще му издаде такъв документ и кой е докторът, излекувал слепота!", възмущава се Тодоров. Той е убеден, че Сидеров е излъгал, за да избяга от задължителната военна служба.“ - https://www.168chasa.bg/article/6679588 През 2014 г. Богомил Бонев пише на Волен Сидеров във Фейсбук: „Сидеров, ти помниш ли книжарницата на Магурата през 1986 г.?! Помниш ли, че те арестувах с белязани пари за рекет и откраднати фотообективи, бе?! И делото отиде по подсъдност за изнудването в 3-о РПУ. Но някой от ДС пое случая. И „случайно” се размина без дело.” (https://offnews.bg/nashite-avtori/iz-delnitcite-na-edin-lud-15-19-oktomvri-690446.html) ++ Вежди Рашидов: „Волен Сидеров изгря на една голяма пресконференция на „Мултигруп”. Волен беше водещ на тази пресконференция на „Мултигруп”, а Илия Павлов стоеше до него. От пребиваването на Сидеров в групировката са и контактите му с Доган, който не е тайна беше в много близки отношение с Илия Павлов” „Силите, които стоят зад Доган и Сидеров са структури на Държавна сигурност. От своя страна Илия Павлов ги подкрепяше и двамата”– 20.08.2013 г. (www.faktor.bg/bg/articles/petak-13/iliya-pavlov-e-tayniyat-svatovnik-na-volen-i-dogan-11924)
8
Димов е луд русофил, Европарламента няма нужда от психопати и троянски коне!
9
„Човек, който може да каже, че в средата на XIX век не е имало българи, и така да плюе на цялото Ранно Възраждане, на Паисий, на Софроний, на Неофит Рилски, на Васил Априлов, на Иван Богоров, на Чинтулов, на Бозвели, на Иларион Макариополски, на цялата първа фаза на Църковните борби, че дори на Славейков и Раковски... Каквото и да се каже, е малко. Никога, никога българин не е обиждал така България, народа ни, нацията ни, наследството ни. И затова Сидеров не заслужава тези думи. Много са му. Но той просто не е българин. Думите му са думи на човек, който е продал повече от рода си, продал е душата си.“ - https://clubz.bg/65181-siderov_nadmina_vsqko_mekere_hyumne_ibrikchiq
10
Щом е при баба Ива/Красивата, значи е "умен" колкото нея!
11
Рублите в долари!
12
.Само да попитам Импексовата курабия? Как така, аз нямам нито една къща за гости, построена с европари, а крадливата и лъжлива овшорна Импексова кучка Ел Йо има три! Само заради това, че не съм близала нечий сладолед ли, не можах да се вредя, или защото кучката Йо е близала сладоледа на правелните хора, като СС Момата, и нбанкера беглец ли е успяла, или защото е крадлива Цоцаалистка, а може би съвкупност от трите неща! Ако стана Цоцоалистка ще цокна ли поне една къща за гости, като твоята кучка или едно Импексче като тебе!!
13
Google вече изплаща $ 15,000 до $ 30,000 на месец за онлайн работа от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 3 месеца и съм спечелил $ 24857 в първия ми месец от тази работа. Лесна и лесна за работа и печалбите й са огромни. Сега трябва да се опитате да получите тази работа и да започнете да печелите пари онлайн, като следвате инструкциите на тази връзка. тук............>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
14
Това е истинският патриотизъм.Да не крадеш,да гласуваш само в полза на народа,да не участваш в схеми,да казваш на представителите на "великите сили" истината в очите.Че те ни докараха до това положение,че те са по-корумпирани.За тези неща се иска честност,смелост и любов към родината.Вместо да слагате минуси, по-смислено,ще е да напишете,какво открадна Атака,кога участва в схеми,кога гласуваха закон против народният интерес.А може да кажете,дали има друга партия в историята на прехода,която да не е крала, участвала в схеми,да не е мишкувала пред европейските държави или да не е гласувала нещо в наш ущърб.Ще съм благодарен,ако ми кажете такава партия.
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
Не ме интересува какво им трябва на Европарламента,а ме интересува,какво трябва на България.А на България и трябва,честни,смели,патриоти,интересуващи се само от нашите интереси. За момента,това са хората на Атака и в частност Георги Димов.
18
Атака отдавна не съществува.
19
Това момче определено има добри идеи.Избраха го с конкурс,и на фона на продажните и жалки гербаджии има бъдеще.Цялата шайка е направо за кауша.Не зная кой ще гласува за тях,но определено са подбрани на принципа на рушвета,който даде повече.
20
Гербаджийските терористи запалиха цяла България,и май ще си платят с лихвите.България е малка,всички негодници ги знаем.Колко хора погубиха тия примати,ама ще си плащат.И сащ, и сорос няма да им помогне.
21
Не,не може да бъде евродепутат! Няма да гласувам за него.
22
То е ясно защо се натискат. Осман Октай нали ви каза за ДПС . Целта е да вкарат Искра Михайлова. Тя отговаряла за еврофондовете и много месеци напред веригите от фирми на ДПС се сдобивали с информация. Както винаги Пеевски ще се откаже, вероятно и Карайдъ ще се откаже. Всичко е интереси, но не и интересите на народа .И.Михайлова м/у дугото съпругът и е съден за източване на държавния резерв, но папките събирали прах и не е осъден. За Атака не зная, може и да са свестни.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?