Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Лиляна Павлова: Диалог, компетентност и баланс – това е нужно, за да защитим националния си интерес в ЕС
Лиляна Павлова: Диалог, компетентност и баланс – това е нужно, за да защитим националния си интерес в ЕС
Автор: ПИК
Дата
Дата
3136
Коментари
7
Лиляна Павлова: Диалог, компетентност и баланс – това е нужно, за да защитим националния си интерес в ЕС

Ние сме ревностни европейци и вървим напред в правилната посока. Работим здраво, за да бъдат градовете ни по-хубави и това се вижда. Предвидените средства за инвестиране от бюджета в Казанлък са 17 млн. лева, а Европейският съюз е подпомогнал Долината на розите със 170 млн. лева. С тези думи започна срещата си Лиляна Павлова, кандидат за евродепутат от листата на ГЕРБ, в казанлъшкия новооткрит пенсионерски клуб „Тракийка“ днес. „С диалог, компетентност и баланс – така се отстоява българският интерес. Помним опитите за фалиране на държавата от тези, които днес застават пред Европа и хулят страната ни. Така не се случва нищо добро – напротив“, каза още Лиляна Павлова. Тя бе категорична, че отстояването на българските позиции е от изключително значение, защото така ще бъдат съхранени културата и традициите на страната ни. Лиляна Павлова допълни, че това е необходимо да се случва както на национално, така и на европейско ниво. Кандидатът за евродепутат припомни, че в Народното събрание бе приет на първо четене и Закон за маслодайната роза, който създава единна национална регламентация за производство и преработка на растението - български символ. 

Заедно с Лиляна Павлова в пенсионерския клуб в Казанлък бе и Йоана Йончева – Фильова, също кандидат за представител на България в Европейския парламент, народните представители Борис Кърчев и Радостин Танев, кметът на Казанлък и общински ръководител на партията Галина Стоянова, общински съветници, както и областният координатор на ГЕРБ – Стара Загора Пламен Йорданов.

„Бъдете активни – излезте на 26 май и гласувайте. Подобренията в нашия град се случват, защото за тях се работи. Казанлък става все по-добро място за живеене благодарение на усилията както на местната, така и на националната власт“, каза пред ползвателите на клуба Йоана Йончева – Фильова.

Само преди седмица, народният представител от региона Борис Кърчев и присъдружната организация Старейшини ГЕРБ, подариха на новия клуб „Тракийка“ хладилник, два телевизора, климатик и кафе машина.

Още по темата
Кандидатите за евродепутати Ева Майдел и Лиляна Павлова ще посетят област Стара Загора
Часовник
05:11
Кандидатките за евродепутати от ГЕРБ Ева Майдел и Лиляна Павлова ще посетят Старозагорска област на 7 май (вторник). Те ще бъдат придружавани от Николай Диков от Стара Загора и от Йоана Йончева...
Напиши коментар »
(7)
1
Свинетка Павлова е хвърлен камък в блатото на герберското безвремие, крайно време е нашего брата българинът, лъган от всички казионни медии, да зацепи, каква е истината и кой му я казва! Въпреки, че има алтернативни източници, 80% от народа се информира от Босфор ТВ и СлугиНова, които безобразно го лъжат !!!
2
Потомката на червената буржоазия трябва е да има само право на свиждане в затвора, а не да говори глупости,като член на мутренската партия.
3
Машаллах кара доомуз чок гюзел
4
Хахахахаха, 69% щели да гласуват за ГЕЙберастите.....Хахахахахаха, НЯМА ТАКЪВ TAШAK......хихихихихихи......
5
Коя беше тая?
6
тая първия държавен и партиен ръководител я изхвърли от министерски съвет и я писаха на неизбираемо място в листата за евродепутатка
7
диалог МА Свинетка.Нали каза,че ще драпаш в Европарламента за увеличение на пенсионната възраст на 75 години.Ха познай дали някой ще гласува за ГЕРБ
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?