Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЕКСКЛУЗИВНО: Красимир Каракачанов с гореща новина за новите изтребители! Ще подпишем ли с американците за F-16
ЕКСКЛУЗИВНО: Красимир Каракачанов с гореща новина за новите изтребители! Ще подпишем ли с американците за F-16
Автор: ПИК
Дата
Дата
23746
Коментари
17
ЕКСКЛУЗИВНО: Красимир Каракачанов с гореща новина за новите изтребители! Ще подпишем ли с американците за F-16

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов поздрави военнослужещите в българската армия за днешния Ден на храбростта. Той отбеляза, че личният състав е достатъчно окомплектован и няма място за губене на военнослужещи. "Ще подобрим социалния пакет и ще вдигнем заплатите. Досега две години подред вдигнахме заплатите с 10%, което подобри положението. Една част от хората служат в армията от идеализъм и патриотизъм, но ние сме длъжни да подсигурим хората с едно достойно заплащане, защото те са хора, имат семейства и своите човешки нужди", заяви Каракачанов пред Нова телевизия.

Той отбеляза, че утре за САЩ заминава делегация на МО заедно с представители на други министерства, за да преговарят за закупуването на нови самолети за българската армия: "Имам уверението от американската фирма, произвеждаща самолетите, че до 3 години от подписването на договора ще имаме нови самолети. Двата подводни камъка са следните - първо, сумата. Ние нямаме право да излизаме от финансовата рамка. И второто нещо - вноските на плащането. Ако бъдат поставени непреодолими условия, правителството ще реши дали да тръгне към сключване на такава сделка. Ако кажат - искаме цена, която е непосилна за нашия бюджет и плащането да е еднократно, това са тежки за нас условия. Правителството колективно трябва да вземе решение, след което ще реши парламентът".

Министър Каракачанов заяви още, че са набавени средствата за ремонта и поддръжката на наличната авиационна техника.

"В армията не се работи на "парче".- Но 30 години нищо не е правено. Закупени са транспортни самолети при едни много неизгодни условия. В последните години не се работи на "парче". Едновременно с ремонтните дейности са трите проекта - за новите самолети, бронирани машини и корабите за флота. За съжаление се струпа много работа, за съжаление и много пари ще се похарчат. Но по-добре сега да се похарчат, отколкото да храниш чужда армия", отбеляза още той.

Той сподели, че след 5 години вижда българската армия с нова ескадрила бомбардировачи, два нови патрулни кораба по Черно море, 160 бронирани машини, отремонтирана съществуваща техника, заплатите на българските военнослужещи - достойни на другите професии в нашето общество и "стопен" недокомплект на 3/4.

Напиши коментар »
(17)
1
Задунайската Армия, Като Задунайския Военен Министър - Съветска ДРИСНЯ ! ЛИКВИДИРАЙТЕ ЗАДУНАЙСКАТА СЛАВЯНО МАНГАЛСКА КОЧИНА, ТЯ НЕ Е БЪЛГАРСКА ! ИЗБИВАЙТЕ Комунистите, ТРЕПЕТЕ Милиционерите, Най-Вече ПОТОМСТВЕНИ, Те не са ХОРА 30 Години ФАЛШИВ Преход ! 75 Години НЕЗАКОННА Комунистическа Власт! 141 Години ЗАДУНАЙСКА Славяно Мангалска Губерния ! КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК ! КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga
2
ПРАСЕТО от ДС Иван Защо още не е ЗАКЛАН, Заедно с на Блажев К-УРВАТА Джамбазки ? Как се Финансират К-УРВИТЕ от ВМРО (МВРО) и П-ЕДЕРАСТИТЕ от ДАНС (ДС) ! ПАТРеОТИТЕ Начело с К-УРВАТА от ДС Красимир Каракачанов Заедно с П-ЕДЕРАСТИТЕ от ДАНС Оглавявани от Боян Кьосев Продали Български Паспорти за 28 000 000 € ! Потомци на Комити: ВМРО Няма Нищо Общо с Истинската, Създадена от Дедите ни ! Регистрирана е по Фирмено дело 1/1953 г. на Комунистическия Съюз на Македонските Културно-Просветни Дружества на Главорезите Лев Главинчев и Христо Калайджиев ! Агентът на Държавна Сигурност Красимир Каракачанов, Ангел Джамбазки и Цялото Обкръжение Около тях Продължават да Заблуждават Българската Общественост, че Техният Фалшификат на „Пиротска“ 5 е Правоприемник на Историческата ВМРО ! БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ: КОЙ Е КОМУНИСТ,ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК ! КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga
3
Вън от България тъпите американци веднага..
4
Разбира се,че ще подпишат.Няма да пропуснат нито да оближат обилно американските задници,нито ще пропуснат договорените комисионни.Не случайно се скъсаха да ходят в САЩ за инструкции и договорки докато подмениха "Грипен" с Ф16 и в това направиха съпричастни и послушковците в НС заради колективната безотговорност.
5
Поръчка с предизвестен край. Ще подпишат при каквито им кажат условия. Защо наша делегация ще ходи в САЩ, а не ОБРАТНОТО?
6
Тъпанарино 3. Къде видя американци в България? Освен в посолството. Или като всеки дърт комунист сънуваш кошмари?
7
След като имат пари, аз пари нямам.
8
Щял да им вдига заплатите ! С какво са полезни на обществото тия паразити ? По цял ден лежат и се бъркат по дупките ! За това няма да има пари за лекарите и учителите.Давайте пари и на простите полицаи,където пазят циганите . Това не е държава,а територия на мършите.За това ще бягат хората.
9
А в американските бази да не би да са марсианци бе тъпанар 6 ???
10
пик - да направите журналистическо разследване за петте тераси, а не да славославите управляващите
11
А И МИЛИОНЕРТЕ ,ОФШОРНИТЕ ФИРМИ НА МИЛИОНЧЕВА И КТБ.
12
ЧЕРВЕНИ ФАШИСТИ И УБИЙЦИ....
13
Е стига с тази, твоята олигофрения! Изборът ще бъде най-точният. Няма никакъв "Грипен". А пък за онези там, чугунените им "МИГ", нека да не споменаваме нито дума повече!
14
Google плаща за всяка седмица работа онлайн от дома 6473 до 9258 долара. Получих първия месец от $ 29385 от Google и съм редовен студент и работя по 3 часа на ден в свободното си време. Всеки човек може да се присъедини към тази работа и да започне да печели онлайн като мен, като просто следва този сайт. го посетете.............>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
15
ГЕШ, на Георги Георгиу ДЕЖ, КОРА да му ядеж !
16
Интересно е дали би могло да се случи България да закупи от РУСИЯ 2 ескадрила МиГ-35 или пък МиГ-57????В такъв вариант НАТО и САЩ са за мустака/който нямат/!!!!!
17
КРАВАРСКИ Л И З А Ч И!!!! Ф-16 са ПО- СТАРИ от Миг-29Б в момента!!!!! Като давате парите НИ поне купете нещо КАЧЕСТВЕНО!!!! Дали ще дойде време да ви се ТЪРСИ отговорност?? Още от времето на миндилчето "доцент" от СУ/той и шеФ на Аналния клуб"-Монката с "ТРАБАНТА"?????
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?