Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Йоана Йончева-Фильова се срещна с жители на община Гурково
Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Йоана Йончева-Фильова се срещна с жители на община Гурково
Автор: ПИК
Дата
Дата
6810
Коментари
1
Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Йоана Йончева-Фильова се срещна с жители на община Гурково

Близо 16 милиона лева са привлечени в Община Гурково от европейските програми, като предстои тяхното реализиране. За малка община това е от изключителна важност, тъй като се изпълняват обекти, за които не стигат средствата от общинския бюджет. Това каза кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Йоана Йончева - Фильова при срещата си с жители на общината. Тя посочи, че за всички проблеми, за които и споделят хората по места, ще търси решение и ще запознае с тях народните представители и ръководството на партията.

„За успешното приключване на проектите в Гурково е необходимо много работа и търпение“, посочи областният координатор на ГЕРБ-Стара Загора Пламен Йорданов. Той припомни, че през 2013 - 2014 с правителството на Орешарски бе загубена цяла една година, а еврофондовете бяха почти замразени. "Ако това не беше така, до сега всички тези проекти щяха да са изпълнени", подчерта Йорданов. Той напомни, че при всяко управление на БСП спират всички еврофондове, което води до забавяне на финансирането.

Областният координатор призова жителите на Гурково да подкрепят младите и можещи хора, които са в листата на ГЕРБ. "Имаме двама представители от областта - Николай Диков и Йоана Йончева - Фильова, които са част от силния отбор на ГЕРБ, и които имат възможността да работят за интересите на региона“, посочи областният координатор. Той сподели още, че благодарение на усилията на досегашните евродепутати от ГЕРБ, в мандат 2014-2019 г., с 4 милиарда лева е завишена сумата от европейския бюджет за България, за следващия програмен период. „ С тези средства могат да се направят още много добри неща във всички населени места. Бюджет от 18 млрд. лв. за страната ни одобри Европейският парламент за периода 2021-2027 година", подчерта Пламен  Йорданов. 

Още по темата
ГЕРБ създава Председателски съвет с партиите, които подкрепиха евролистата
Часовник
14:20
ГЕРБ създава Председателски съвет с партиите, подкрепили листата на ГЕРБ и СДС за изборите за Европейски парламент на 26 май. Председателският съвет ще оглави председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, а...
Напиши коментар »
(1)
1
Дреме ми за политиката , ама на тая и Дени от БСП-то ше им изора задния двор дълбоко !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?