Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Д-р Иво Ралчовски, кандидат за евродепутат от ГЕРБ: На 26 май ще препотвърдим европейския път на развитие на България
Д-р Иво Ралчовски, кандидат за евродепутат от ГЕРБ: На 26 май ще препотвърдим европейския път на развитие на България
Автор: ПИК
Дата
Дата
5678
Коментари
4
Д-р Иво Ралчовски, кандидат за евродепутат от ГЕРБ: На 26 май ще препотвърдим европейския път на развитие на България

Предизборната кампания на ГЕРБ за област Враца бе открита с водосвет и молебен за България, отслужен от Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий.

На 26 май ще препотвърдим европейския път на развитие на България, на Северозапада и на област Враца. За мен е особена чест и голямо предизвикателство да бъда в най-добрата листа за предстоящите евроизбори. В листата на ГЕРБ има само доказани професионалисти, хора с безспорна експертиза в европейските дела и защитаващи интересите на България като достоен член на ЕС. Това каза при официалното откриване на предизборната кампания на ГЕРБ в област Враца д-р Иво Ралчовски. Той бе категоричен, че с издигането на неговата кандидатура Изпълнителната комисия на ГЕРБ гласува огромно доверие на Областното и Общинските ръководства на партията и на целия Северозапад. „Убеден съм, че Северозападният регион ще се развива все по-бързо и по-устойчиво в границите на обединена Европа. Гласът на нашите евродепутати се чува и това е потвърждение за техните дела. Като пример мога да посоча приетия и одобрен от Европейския парламент бюджет за България, който е най-висок от присъединяването на страната ни към ЕС досега. Това означава и повече средства за нашия регион. Отправям предизвикателство към всички вас заедно да излезем на 26 май и да гласуваме с номер 12, за да продължим в правилната посока за европейското развитие на България“, призова д-р Ралчовски.

Владимир Уручев заяви, че предава щафетата на една много силна листа с хора, които милеят за българската кауза и ще съумеят да защитят българския интерес. „Колкото повече депутати от тази листа влязат в Европейския парламент, толкова по-добре ще е за България. Този път наистина ни трябва победа и ние заедно ще я постигнем“, категоричен бе той.

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков се включи в откриването на предизборната кампания в област Враца чрез видео-връзка. Той заяви, че е горд с това, което е постигнато в областта през последните 4 години. „Давам ви дума, че в рамките на тази кампания ще направим всичко възможно да затвърдим доверието на хората в нас“, каза още Андрей Новаков.

Кметът на община Враца Калин Каменов изрази увереността си, че със силните кандидатури, излъчени от ПП ГЕРБ, подкрепата за България и Северозапада ще бъде много по-силна. „Аз вярвам, че на 26 май всички наши съграждани ще подкрепят листата на ПП ГЕРБ, защото алтернативата за България са можещите хора, които работят за нейния просперитет и бъдещето на децата ни“, каза още кметът на община Враца.

Областният управител на област Враца и общински ръководител на ГЕРБ Малина Николова представи пред присъстващите реализираните с европейски средства проекти в областта. Тя бе категорична, че по време на управлението на ГЕРБ България винаги се е ползвала с доверието на европейските ни партньори и се е развивала. „Пожелавам на д-р Иво Ралчовски да върви смело напред и да бъде уверен, че всички ние заставаме зад него и вярваме във възможностите му да защитава интересите на Северозапада в Европейския парламент“, посочи общинският ръководител на ГЕРБ.

Своята подкрепа за листата на ГЕРБ изразиха и министърът на регионалното развитие и областен координатор на ГЕРБ – Враца инж. Петя Аврамова, народният представител Красен Кръстев, кметът на община Оряхово Росен Добрев и представителят на СДС Ирина Иванова.

 

Още по темата
Кандидатите за евродепутати Андрей Новаков и д-р Иво Ралчовски откриха предизборната кампания на ГЕРБ в Мездра
Часовник
12:13
Ние сме отговорни за това как ще продължи да се развива страната ни. Доказахме, че сме единствените, които можем да носим отговорност. Резултатите вече са налице и се виждат от всички. Това заяви...
Напиши коментар »
(4)
1
А мотото на кампанията е: „ЕВРОПА НИ ЧУВА, А БУЛГАРИСТАН НИ ПСУВА“ !!!
2
Това е мотото на 26.05 ще имат ОГРОМЕН ЧЕРВЕН КАРТОН !
3
Какво европейско имате,турски подлоги?ПФУ
4
Цинизмът и наглостта на тeзи хора няма край! Замислете се, дали трябва да се гласува за партийните мафиотски структури въобще! Аз ще се възползвам от правото си в бюлетината да не гласувам за никои в бюлетините! Така е покажа липсата ми вяра в партийте и тяхните протежета. Не се заблуждавайте, че мажоритарните кандидати са независими, те са поставени от партийните организации!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?