Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК - Валери Симеонов: Доказах, че държавата е по-силна от мутрите
ПЪРВО В ПИК - Валери Симеонов: Доказах, че държавата е по-силна от мутрите
Автор: ПИК
Дата
Дата
35095
Коментари
28
ПЪРВО В ПИК - Валери Симеонов: Доказах, че държавата е по-силна от мутрите

България е изпълнина всички технически изисквания за присъствие в Шенген. Няма никакви сериозни причини страната ни да не бъде приета. Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов пред БНТ. 

Кандидатът за евродепутат бе категоричен, че трябва да се борим за интересите на отделни браншове. "Трябва да направим така, че в ЕС да не отиват хора, които да вдигат шумотевица до небесата, когато вече нещо е прието. Пакетът "Макрон" е всъщност пакетът "Мобилност", който е от четири години. Нашите евродепутати вдигнаха шум, когато започнаха да го разглеждат", заяви Симеонов. Той допълни, че идентичен е случаят и с Истанбулската конвенция, която се дискутира от години, но евродепутатите ни излезли от летаргия, когато вече е влязла за обсъждане. 

На въпрос как ще коментира националистическите гласове, Симеонов заяви, че това са оздравителни процеси за Европа, защото мигрантската криза е събудила съпротивителните процеси на държавите, което е довело до политически промени извели на преден план партиите, защитаващи националните интереси. "Бежанската криза беше предизвикана от страни, които са далеч от Европа, конфликтът бе разпален именно от САЩ. За мен всички бежанци трябваше да бъдат натоварени и изпратени в САЩ", категоричен бе лидерът на НФСБ. 

Той допълни, че много се гордее с оградата на границата ни с Турция и е тя е станала факт именно след идея на НФСБ. Това било и лична кауза за него, която е една от най-стабилните в Европа и всички външнополитически гости ги водят именно на оградата, за да се види как се пази границата. Симеонов подчерта, че именно докато е бил вицепремиер са направени и промени, за да може съоръжението да е финансово обезпечено от бюджета и да се поддържа. 

Симеонов допълни още, че едно от нещата, с които се гордее са дисциплиниращите действия за шума по курортите ни, в следствие на което са влезнали 60 милиона повече в държавния бюджет само за два месеца във Варна и още десетки милиони за две години от другите курорти. "Най-важното е, че доказах, че държавата е по-силна от мутрите", заяви Симеонов, като допълни, че всички негови действия до този момент са били само и единствено в полза на малкия и средния бизнес. 

Голямата битка, която му предстои е с тенденцията за монополизиране на икономиките. "В Брюксел има 4000 лобистки офиса", подчерта Симеонов, който е водач на листата за предстоящия евровот, което прави и тази кауза още по-трудна. 

За това дали Патриотите са можели да имат повече успех, ако се бяха обединили, Симеонов заяви, че трябва да се прави разлика между, тези които само говорят и тези, които вършат работа.  

Напиши коментар »
(28)
1
...............КВО Е ДОКАЗАЛ Я ПАК.......ХАХАХАХАХАХА !...............КВО Е ДОКАЗАЛ Я ПАК.......ХАХАХАХАХАХА !................КВО Е ДОКАЗАЛ Я ПАК.......ХАХАХАХАХАХА !...............КВО Е ДОКАЗАЛ Я ПАК.......ХАХАХАХАХАХА !................КВО Е ДОКАЗАЛ Я ПАК.......ХАХАХАХАХАХА !...............КВО Е ДОКАЗАЛ Я ПАК.......ХАХАХАХАХАХА !......
2
ВИНКЕЛА Балевски не е Човек а Потомствен КОМУНИСТ ! УНИКАЛНО ВИДЕО ! www.youtube.com/watch?v=6MxUI4xxHn0 "Търся Комунистическия Престъпник и ТЕРОРИСТ Симеон Балевски, Баща на Валери Симеонов-ВИНКЕЛА ! Георги Жеков Разговаря по Телефона със Симеон Балевски-Комунистически ПРЕСТЪПНИК, Баща на Валери Симеонов, Най-Стария Член на БКП от Село Бутан (Врачанско). КОЙ Е КОМУНИСТ,ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК ! КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР,ТОЙ Е ПОДЧОВЕК ! КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО,НЕ ПО ЕДИНИЧНО ! www.bulgarya.ga
3
Но позитанските тролове долетяха за секунди да омърсят пак сайта!
4
На ТЕРОРИСТА от БКП Симеон Балевски К-ОПЕЛЕТО: Ще Задължим Младите Хора да се Върнат и да Работят в България.....АНГАРИЯ ! КАЗАХ ли ви че К-УРВИ от МВР ще ви Карат на Работа Със ШУТОВЕ ! БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ: КОЙ Е КОМУНИСТ,ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК ! КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК ! КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
5
Че то , не е ли едно и също?
6
Тоя като го гледам , ми прилича на башибозук, без чалма !!Народе бегай към терминала????
7
С мутренско управление,е....ати държавата.
8
Много руски и украински тролове захлебват от БСП!Лицата и задниците на БСП са честни и безимотни,за това имат имоти за милиони,купени за стотинки!Йончева е освободена като скъпа и алчна придружителка от Станишев, Нинова е уволнена заради корупция от същия Станишев ! Две провалени,алчни и лакоми приближени и изхвърлени жени,със затихнали женски функции,от един и същи, определено не глупав човек!Това е обяснението на общата им омраза към Станишев!
9
Другаря си приказва пароли и лозунги по навик , с почерка на БКП !
10
Как си го доказал, след като проста и нагла мутра е 10 година начело на държавата ни.
11
Всички властимащи крадат като за последно, точно като мутрите. Едните с истински бухалки, другите с модерните бухалки. - корупционни схеми, поставени лица, лобистки закони, слугинажни псевдоинституции...
12
Далавери, доказал си само едно и то е, че си слуга на управляващата мутренска шайка!
13
Мутрите от 90-те години. И хитреци като теб, Каракачанов, Сидеров и руски матрьошки като Марьошки
14
е МАЛОУМЕН И КРАДЛИВ АЛКОХОЛИК.
15
Какво направил този, че не разбрах! Шанген? През крив макарон ще го гледаш, защото Макрон не иска вече Шанген. Иска отново граници! Оградата? Каква ограда, какви пет лева! Мигрантите стигнаха до Централна България този за ограда ще ми говори. И там глътнаха едни пари! Симеонов бута масло и не го долива, но парламент /ни Европейски, ни български/ вече няма да види!
16
Доказал си грънци. Моята крадлива мама е крала милиони, и още е на свобода. Аз също ще стана крадлив ПЕС, като Мама Елена, Импексовата Балсала, СС Момата и Румен клепоухата пъпка, защото сме Цоцаалисти. Крадец е мойта мама, крадец ще съм и аз!
17
А ТИКВАТА е KYPBETИНАТА на кмета на Симитли.Същия, 'дето носи шербет, и навсякъде по света си ПРАВЯТ TAШAK с него, защото само за това става. :-) Затова ВСИЧКИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ за Ленчето Йо. :-)
18
s ka bekvi mutri si se stravil be a s 58 miliona na domus aga kvo stana be smechnik
19
Евентуално можеби ДА, но като се има в предвид, че вече несте Вице премиер е трудно да се приеме това твърдение за вярно! По - скоро е обратното!
20
отговор на коментар
Хубаво беше да може да се чете написаното от вас!
21
Ето затова като чета вашите коментари, ми става съвършено ясно защо България се управлява от бостанджии и Сие. И за огромно съжаление скоро промяна няма да има. Аз на пук пък на всички Вас ще гласувам за промяната в България.
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
Никак не сме за Шенген с купищата руснаци които влизат и излизат от България когато си искат.
24
Смешник и палячо- като"вицепремиер" ходи да открива тоалетни и да мери шума от някои дискотеки и да се прави на важен- нищовършене само бля бля БЛЯ Патерица на Боеко - шматка
26
Пудела на Шайката, Винкел извини се бе извини се бе....
27
Винкела,Праси и Перхидроления,години наред плюеха Тиквата и вадеха факти за кражбите му и опростачването на българите. После му станаха ортаци ! Къде ви е морала бе,ибри.кчии?
28
ЕДИНСТВЕНИЯ ОТ 1990 Г., КОЙТО ОТИДЕ ЛИЧНО И САМ ЗАСТАНА СРЕЩУ МУТРИТЕ И ПОЛИТИЧЕСКАТА МАФИЯ. КОЕТО Е ДОСТОЙНО ЗА УВАЖЕНИЕ
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?