Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ВМРО с категорична позиция: България ще стане основен фактор в ЕС
ВМРО с категорична позиция: България ще стане основен фактор в ЕС
Автор: ПИК
Дата
Дата
10821
Коментари
13
ВМРО с категорична позиция: България ще стане основен фактор в ЕС

"Напълно постижимо е да имаме трима евродепутати, защото доказахме на последните избори, че ВМРО може да участва във формати, които могат да изместят ДПС. Целта ни е да направим един резултат и отново да изместим ДПС от третото място." Това заяви Юлиан Ангелов от ВМРО по повод предстоящите европейски избори и целите на партията. Той допълни, че вижда огромна огромна подкрепа листата на ВМРО и към водача Ангел Джамбазки, който води класацията за най-разпознаваем евродепутат.

"Нашия слоган е Браним България, а концертите които правим е да покажем, че трябва да защитаваме българщината и нашита традиции, които са част от националните ни интереси. Затова се борим за Европа на нациите", допълни Ангелов.

Депутатът от ВМРО бе категоричен, че за тях няма разлика между европейски и национални сецнности, защото и ЕС е съставен на базата на християнските ценности. Ангелов определи шансовете на България да стане основен фактор в ЕС, тъй като страната ни е разположена на много ключово място в континента. "България има стратегическо място и тук минават транспортните коридори, влиянието между Изтока и Запада и да можем да направим така, че да станем още по-важни за Европа, защото около нас има още държави, които не са в ЕС, затова имаме много важна роля в Западните Балкани, като ние ще имаме полза от това", допълни още Юлиан Ангелов.

Битката на ВМРО пък ще бъде срещу чуждоналаганите идеологии, която водят от години. "Ние държим на това за запазим българското и да защитаваме националните си интереси. Другата битка на ВМРО е срещу навлизането на радикалния ислям. Да огриничим влиянието на радикални вероизповедания. Това минава и през нелегалната миграция, защото те са носителите на радикалния ислям", завърши представителят на ВМРО.

Още по темата
ПЪРВО В ПИК: ВМРО и Борисов на среща след поредното нападение на цигани срещу МВР
Часовник
13:30
Днес в Министерски съвет се състоя среща с народните представители от ВМРО във връзка с зачестилите случаи на циганска агресия срещу служители на МВР и Министерство на отбраната. На срещата...
Напиши коментар »
(13)
1
Джамбо Джемби много ли е Консервативен... Хи хи хи
2
Джендър ДЖАМБАЗ да ми оближе катеричката
3
30 години едни и същи демагогии !!
4
Рано - рано Фалби и простотии !
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
Тъпаци
7
ВМРО=ДПС Стани да седна.
8
Последен сезон за джендърите и фенове на тарамбуките и дилъри на БГ паспорти от ВМРО.
9
Последен сезон за патерицата на Тиквоча - ВМРО /О”П”/.
10
Тия съвсем са изтрещели -щели да вкарат трима депутати !!! Има една приказка - Те не го пущат в селото той пита за поповата къща !!!
11
По-добре тоя отколкото турци и кпмунисти
12
3 х 0 . Толкова ще е броят на евродепутатите от Вмро.
13
Първо върнете парите от паспортите.После отидете при внуците на старите комити в Канада,присъстваите на македонския конгрес и ако не се върнете онодени ,тогава може да предендирате за нещо.За архива на ВМРО не коментирам,предполагам ,че Ванчо Михайлов го е оставил на достоини мъже. После , онази мъжка ковра,мокрия влах,трябва да го изгоните от МВРО и тогава да предендирате за нещо ,в противен случаи си оставате комунистически креатури.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?