Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Котка скри печеливш билет от лотарията
Котка скри печеливш билет от лотарията
Автор: ПИК
Дата
Дата
12241
Коментари
0
Котка скри печеливш билет от лотарията

Американка получи печалбата си от 50 000 щатски долара от лотарията "Пауърбол" с два месеца закъснение, като обясни, че котката й е скрила билета, съобщи ЮПИ.

Жената купила няколко билета за лотарията с тираж на 23 февруари и ги сложила на сигурно място - на нощното шкафче. Котката й обаче ги бутнала заедно с други хартии и те паднали зад леглото. Жената, която е на 67 години, ги открила чак при пролетното почистване.

"Когато купувам лотарийни билети, никога не гледам тегленето на номерата. Проверявам дали съм спечелила чак след няколко дни. Този път не знаех обаче, че котката ги е бутнала от шкафчето", обясни тя.

Късната проверка показала, че единият от билетите е печеливш и жената потърсила печалбата си от клона на лотарията в Балтимор.

"Нямам големи планове за парите - каза късметлийката. - Ще направя някои ремонти у дома и ще даря 10 процента на църквата си. Ще използвам част от сумата, за да помогна на хората."

Още по темата
ЧУДО: Съживиха замръзнала котка
Часовник
12:08
Ветеринари в американския щат Монтана съживиха котка, донесена в клиниката цялата покрита с лед и сняг, съобщава БТА. Котката Флъфи не реагирала, когато стопаните ѝ я донесли в клиниката...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?