Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК: Ангел Джамбазки изригна срещу розовите джендъри и агентите на чичко Сорос след нареждането на Борисов за спиране на стратегията за детето
ПЪРВО В ПИК: Ангел Джамбазки изригна срещу розовите джендъри и агентите на чичко Сорос след нареждането на Борисов за спиране на стратегията за детето
Автор: ПИК
Дата
Дата
32821
Коментари
33
ПЪРВО В ПИК: Ангел Джамбазки изригна срещу розовите джендъри и агентите на чичко Сорос след нареждането на Борисов за спиране на стратегията за детето

Водачът на листата на ВМРО за предстоящите избори за европарламент Ангел Джамбзки коментира в профила си във Фейсбук решението на премиера Борисов да спре скандалната стратегия за закрила на детето, видя ПИК. Според Джамбазки това е поредна победа за ВМРО, тъй като партията първа повежда битката за отмяна на стратегията, в която били заложени куп джендър текстове и либерални модели, отнемащи права на родителите в полза на държавата.

Ето какво още написа Джамбазки:

Добра новина за българското семейство в навечерието на Великден. И тъжна за розовите джендъри и агентите на чичко #Сорос.

Скандалната стратегия за закрила на детето е спряна - факт, който няма как да не ме радва. Това е поредната победа за нас, Патриотите от ВМРО. Ние бяхме от първите, които поведохме битката за отмяната му. Аз лично писах до Агенцията за закрила на детето два пъти, а депутатите от ВМРО водиха своята битка в парламента.

Този, меко казано проблемен документ даваше възможност да се узаконят спорни практики при възпитанието на децата, оспорваше ролята на семейството и родителите и правеше внушения, които да поведат страната ни по пътя на извратените правила в държави като Норвегия и Холандия.

Ето защо и нашите битки в защита на традициите, семейството и християнските ценности имат смисъл! Ето защо нашата борба срещу мултикултурализма и евробюрократизма няма да спре.

Ние браним България!

Още по темата
ПЪРВО В ПИК! Бойко Борисов спря скандалната Стратегия за детето
Часовник
16:14
По разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов работата по проекта на Националната стратегия за детето (2019-2030 г.) е спряна поради породилите се негативни обществени реакции на част от...
Напиши коментар »
(33)
1
Със зъбки и ноктета се бори да "блести" заради пистий кокал !
2
Каква хубава, патриотична фамилия ДЖАМБАЗКИ! 1.Препродавач на коне или друг добитък. 2.Лице, което много се пазари. 2.Крадец на коли. И трите значения му отиват на този турчин с възстановно име.
3
Какво направи за Майка България освен това, че стана милионер с цигански гласове!?! Марш в киреча!
4
Цитирам вестник, който е в опорките на този сайт за изтриване на коментара "Недоволни граждани протестираха пред сградата на Министерството на труда и социалната политика срещу предложената и приета от Държавната агенция за закрила на детето "Национална стратегия за детето 2019-2030 г.", предаде ....". Протестиращите смятат, че новият документ е плод на тоталитарно мислене и е категорично неприемлив за гражданите на България. Според тях в документа се предвижда "пълна власт" от страна на държавата и респективно на отделните чиновници над живота на всяко дете и неговото семейство." Това се случи още на 22-ри април, така е Джамбазки да не си приписва заслуги. Пустите му манипулации за единия кокал!
5
Аз непрекъснато извоювам победи по пътя към мойто Ватерлоо, понякога до десет пъти и повече на ден и 24/7 браня България от розовите джендъри на Сорос, дори когато спя, моите бойни другари Сиди и Контрерас ме опъват, или съм във κлoзета.
6
Аз заради този няма да гласувам за Каракачанов и ВМРО.
7
Долеч по- добре за всички българи би било, ако още отсега започнете борба срещу въвеждане на еврото в България. Защото с въвеждането на еврото българите ще обеднеят В ПЪТИ!
8
Нека всички Български родолюбци на 26 май да гласуваме за кандидатите на коалиция " ПAТРИOТИ ЗА ВAЛЕРИ СИМЕOНОВ"! Всички пaтриoти да гласуваме за него доказал се като единствения от ПФ който честен политик! И защото единствено той от коалицията има шанс да влезе в ЕП. Избирателите на ВМРO са около 30 хил.човека тоест 1%! Сидерoв и АТAКА вече нямат избиратели след предaтелството,Джaмбaзки 5 ГОД.прибираше по 20 хил.евро и не свърши нищо за България! Няма никакъв шанс на идните избори! Затова нека не пилеем пaтриoтичните гласове за кандидати без дори и минимален шанс а да гласуваме всички за " ПAТРИOTИ ЗА ВAЛЕРИ СИМЕOНОВ"
9
гербавите толкова се орезилиха с тези апартаменти, а не харесвам и БСП. Ще взема да гласувам за патриотите. Право казва Джамбазки. Какво толкова тролите и плюете.
10
отговор на коментар
Само заради този!? Ами циганина Слабаков, ами генералчето Шивиков който ползваше войнишка работна ръка? Патриоти друг път!
11
На този джендър някой май му изригва в г**за
12
Прав си! В коалицията на Вaлeри влиза и ПП СРЕДНА ЕВРОПЕЙСКА КЛАСА! Това сме всички ние предприемачи които имаме дребен и среден бизнес и сме също работодатели! Нашата партия има 80 хил.членове! За 1 евродепутат са необходими около 160 хил.гласа тоест 5.88%. Само от ПП СРЕДНА ЕВРОПЕЙСКА КЛАСА Валъо има сигурни над 120 хил.заедно с нашите семейства и отделно от НФСБ. Влиза със сигурност! А ВМРO на всички избори когато е участвал самостоятелно е имал 1% тоест максимума им е 30 хил.гласа! Така че наистина няма смисъл да се разпиляват патриoтичните гласове а да гласуваме всички за коалицията - ПATРИOTИ ЗА ВAЛEРИ СИМEOНOВ
13
Ходи се навеждай на Бай мангал пак за гласове! Лицемер!
14
ти си джендър с разпран анал гербарски слабоумен троле
15
Разбира се че ще гласуваме всички ние избирателите на Патриотичния фронт за Валери! За кого да гласуваме за Агент Иван( Каракачанов) ли ? Който се прави на защитник на Българите а вижте снимките му в интернет прегърнат с роми и се целува с тях! Патриотичния фронт на последните парламентарни избори имаше 315 хил.гласа. Според социологическите проучвания след като влезе в коалиция с ГЕРБ са загубили половината от избирателите си. Остават 150 хил.души избиратели на ПФ. От тях са 100 хил.привърженици на Валери ,30 хиляди на ВМРО и 20 хиляди на АТАКА предимно такива на държавни и общински служби и техните семейства! Така че всеки останал привърженик на ПФ би трябвало да гласува за Валери защото единствено той има някакъв шанс! Глас за останалите е загубен и напразно!
16
Този въобще не е в полезренето ми. Като е толкова голям патриот да каже къде е Местан, че от снощи под дърво и камък не могат да го открият!
17
Прекрасна новина от последните минути! Партия "Българска домашна ракия" също застава зад Валери Симеонов за Евродепутат! Партията е учредена от 200 собственици на казани за ракия като има структури почти в цялата страна! Членовете на организацията по селата са над 50 хиляди! От партията призовават всички свои структури да се включат в кампанията за Валери! Е вече е сигурно не само че Симеонов влиза а и следващия в листата!!!! ПОБЕДА
18
отговор на коментар
Кои сте вие бе Throne нещастен?
19
Пръдльото Джамби гъз дава, да се лепне пак за тлъстата заплата. Безсмислен турук!
20
:( Вдигнaл съм ръцe от тoзи Джyмал:( Вдигнaл съм ръцe от тoзи Джyмал...
21
отговор на коментар
Този е три в едно! Не му обръщай внимание. Сам си пише, сам си отговаря и сам се добавя като третия.
22
Джaмби=кокo Джaмбo сe миcли зa мнoго пeчен, но мaй е тeчeн и обpeчен :Джaмби=кокo Джaмбo сe миcли зa мнoго пeчен, но мaй е тeчeн и обpeчен :(
23
Прозират нещата Джабаз...Първо трябва да се създаде проблем,за да се разреши после от "героите". Ясно е че сте най послушни пред Тиквоний, вие мекерета и патерици от ВМРО. Затова и тук ви величаят заедно с гробаджиите. Грешни са ви сметките ,продажници! Между другото ,как е лидера ви- Шкембето след липострукцията? За изборите се лустросал казват.Хи хи хи.
24
отговор на коментар
Питай бореца за съдебна реформа и първа под-лога на Прокопиев Лизан Пръ-днов.
25
А Щкембевойдова е бременен с три такива жамбасчета, при това две от двуглави, а другия чифт сиамски близнаци. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!
26
Хахаха, някой като ми каже че съм червей, аз викам верно е, ама рибарски червейХахаха, някой като ми каже че съм червей, аз викам верно е, ама рибарски червей...
27
Heдoeбko Oтpeпkов, нeдeй дa сe зaкaчаш с мeн, чe щe има изнeнAДА :Heдoeбko Oтpeпkов, нeдeй дa сe зaкaчаш с мeн, чe щe има изнeнAДА :(
28
„Скандалът „Апартамент гейт” с евтините или непълно декларирани жилища на властта удари ГЕРБ, което ще доведе до загуба на евроизборите, а освен това има риск и да провали опитите на премиера Бойко Борисов да убеди ЕС да прекрати мониторинга над съдебната система и борбата с организираната престъпност и корупцията. Това се посочва в материал на „Файненшъл Таймс”, посветен на основния политически сюжет у нас преди евровота. В публикацията се посочва, че обществото е било „шокирано” от броя на политиците от ГЕРБ, замесени в скандала, както и от лукса на жилищата им. Изброени са оставките на правосъдния министър Цецка Цачева, зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов и няколкото зам.-министри, които „отричат да се извършили нещо нередно”, както и ситуацията с шефа на „Антикорупция” Пламен Георгиев, посъветван от премиера да излезе в дълъг отпуск по време на проверката на терасата му. Не е пропусната и ролята в скандала на „Артекс”, в чиито луксозни жилищни сгради в елитни столични квартали живеят част от замесените и които междувременно се оказаха принудени да спрат предизвикалия спорове проекти „Златен век”. Авторитетното издание отбелязва, че всички нередности са станали публично достояние, благодарение на Антикорупционния фонд, поредицата разследвания на БТВ и публикации в “Бивoлъ”. „Имиджът на ГЕРБ в Европа вече пострада. Този скандал няма лесно да бъде забравен – той докосва всеки българин. Хората могат да сравнят финансовите си възможности директно с тези на лидерите, като така виждат колко огромна е пропастта”, коментира пред „Файненшъл Таймс” д-р Моис Файон от Центъра за изследване на демокрацията.
29
Самият Джамбаз е джендъp.
30
При това бая продажен джендър.....
31
За педераси не гласувам
32
Спрете джендъраството , опазете децата ни! Размиват общоприетите граници в обществото тези индивиди....
33
По добре извратени Холандия и Норвегия,отколкото бедна и мрачна България.Джамбазки иначе си стои в Брюксел и пак за там се натиска.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?