Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Андрей Слабаков: Не аз мисля като ВМРО, ВМРО мисли като мен
Андрей Слабаков: Не аз мисля като ВМРО, ВМРО мисли като мен
Автор: ПИК
Дата
Дата
12122
Коментари
7
Андрей Слабаков: Не аз мисля като ВМРО, ВМРО мисли като мен

"Време е някой да започне да прави промени в европейската политика", каза пред БНР режисьорът и кандидат от листата на ВМРО за депутат в Европейския парламент Андрей Слабаков. Той обясни влизането си в евролистата на ВМРО с това, че мислят в една посока и уточни: "По-скоро те мислят като мен". Според Слабаков пакетът "Мобилност" работи против поне 10 държави в Европа.

"Да помагам на Ангел Джамбазки в посоката, в която той е тръгнал като евродепутат, защото той е един от най-работните евродепутати. Трябва да се измисли някакъв смислен закон за емиграцията, тъй като в Европа влизат огромна група хора, които не приемат нашата система. ... Трябва да се реши проблемът с огромната неграмотност в ЕС, това създава огромни маси хора, които лесно могат да бъдат манипулирани. Интеграцията на тези хора е проблем, защото те не желаят да се интегрират", заяви Слабаков.

Като решение на проблема с неграмотността Слабаков предложи мярка: "Отнемане на децата от техните родители и отиването им в приемни семейства, които по-добре ще се грижат за тези деца. Родители, които не пращат децата си на училище, са убили тяхното бъдеще! Това е инкубатор за престъпност - те остават неграмотни и нямат друг избор освен да убиват и да грабят, за да оцелеят, но те не са виновни. Тези родители унищожават децата си. Приемните семейства ще се грижат по-добре за образованието и бъдещето на децата".

Според Слабаков "циганите в България трябва да подкрепят това предложение".   Той заяви, че не се притеснява, че ще бъде използван от политиците с рекламна цел, защото има свобода да казва това, което мисли.

Режисьорът изрази готовност да декларира имотите си предварително, без да е длъжен да прави това. Той коментира "Апартаментгейт" с думите: "Човек е невинен до доказване на противното. Странно е, че са обявени за виновни хора, преди да са завършили разследванията на съответните органи".

"Интересно е, че от българските евродепутати досега никой не е казал и една дума за изкуство и култура", коментира още Слабаков в предаването "12+3" по "Хоризонт". По думите му трябва да има културен обмен между страните от ЕС, за да можем да се запознаваме с културните продукти на различните държави. "Съществува конфекция от американски филми, а за да гледаш европейски филми, трябва да полагаш нечовешки усилия", коментира режисьорът.

Още по темата
Андрей Слабаков: Отивам в Брюксел, за да напиша закон срещу гетата
Часовник
20:22
Режисьорът Андрей Слабаков, който е кандидат за европейски депутат от листата на ВМРО, каза пред БНТ, че се кандидатира за европейски депутат, за да напише в Брюксел закон срещу гетата, които са...
Напиши коментар »
(7)
1
Вече взе да надскача сянката си европееца , вонящ на бъчва и тютюн !
2
ВМРО е партия на джендърите,при-македонистите,паспортната и имотна мафия,патерица на главните мутри от ГРОБ.Видя се за кого гласуват в евро-парламента и какво лъжат в БГ.Отиват си за винаги!
3
ВМРО е партия на джендърите,про-македонистите,паспортната и имотна мафия,патерица на главните мутри от ГРОБ.Видя се за кого гласуват в евро-парламента и какво лъжат в БГ.Отиват си за винаги!
4
От къде го изкопахте тоя шебек?
5
Щом този е в листата на ВМРО няма да гласувам за тях. На всяка манджа мерудия. Като не може да си изкарва пари като професионалист се напъха къде ли не за да има с какво да живее и да храни съпругата си.
6
Щом този е в листата на ВМРО няма да гласувам за тях. На всяка манджа мерудия. Като не може да си изкарва пари като професионалист се напъха къде ли не за да има с какво да живее и да храни съпругата си.
7
ОТ КЪДЕ ВЗЕХТЕ ТОЗИ МИРИЗЛИВ И ТОТУНЯСАЛ Ц ИГАНИН?!ТОЗИ ЧОВЕК ИМА ИНТЕЛЕКТА НА ЦИГАНИТЕ!НЕ НИ ГО ПОКАЗВАЙТЕ ПОВЕЧЕ!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?