Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Андрей Слабаков: Ако стана евродепутат, първо ще махна гетата в Европа
Андрей Слабаков: Ако стана евродепутат, първо ще махна гетата в Европа
Автор: ПИК
Дата
Дата
11771
Коментари
12
Андрей Слабаков: Ако стана евродепутат, първо ще махна гетата в Европа

Нормалните и разумни хора трябва да казват това, което мислят, защото политическото мрънкане омръзна на всички хора. Аз не правя никакви компромиси и ще говоря каквото мисля. Съгласих се, защото никой не ми поставя условия. Очевидно с ВМРО мислим в една и съща посока, просто са недостатъчно крайни по моите разбирания, заяви той в студиото на „Денят ON AIR“.

Слабаков посочи, че една от критиките му е към концепцията срещу циганизацията, предложена от военния министър Красимир Каракачанов, която определи като „изключително мека“.

По думите му, ако влезе в Европейския парламент, първото нещо, с което ще се заеме, е борбата с неграмотността. Слабаков посочи, че трябва да има санкции за тези, които не изпращат децата си на училище.

Режисьорът смята, че ние живеем в псевдодемокрация.

"В Европарламента не може да имаш вярност към партията, там има лоялност към България", отсече той.

Слабаков заяви, че първото нещо, което би направил като евродепутат, е да премахне всички гета в Европа.

Според него те не искат Европа на нациите, а целят създаването на федерация.

Трябва да се сменят поколения, за да има бъдеще за България, смята кандидатът за евродепутат. И допълни, че се надява той да даде нещо на политиката, а не тя на него.

Напиши коментар »
(12)
1
Големи хвалебствия , белким някой клъвне ! Ще махнел гетата ?! И къде ще ги сложиш обитателите им ? У вас ? Голи приказки !
2
Да ама НЕ...но там не се пуши ''Rauhen verboten'' и колко време ще чакаме,че вече 30 години чакаме НЕЩО което ни обещаха на 10.Ноември както ни обещаха на Девети септември но НЕ СЕ ВИДЯ......????
3
тоя ако до сега се беше някъкъв авторитет то от тук нататък приключи край.
4
И той в политиката се оцапа - цигарения войвода.... Ще направим това, ще направим онова.... Билийвайте ми - за 800 дни ша ва опрая!
5
Ей ганьовец, ти първо се изкъпи подстрижи и въобще се поддържай като човек, а не като главатар от гетата.
6
Как се махат гета? С изтребление? С екстрадиране от континета? С преместване в други гета? Или със затваряне в трудови лагери?
7
Гoли дyми... А катo бyтне гeтата щe взeме мaнгaлите да мy свeтят катo дълбaе миpизливkата на еpнeстинa :Гoли дyми... А катo бyтне гeтата щe взeме мaнгaлите да мy свeтят катo дълбaе миpизливkата на еpнeстинa :(
8
първо премахни гетата в българия пък след години ще изчистиш европа
9
Само шебек нямаше досега в Европарламента. Има вече един кандидат...
10
Тоя май по забрави коя партия представлява, "вмро" от самото си създаване е "еврейския таен агент" подкоросване за величие на нацията на "3, 5, и 10 морета" и Българина го сполетяха 3 Национални катастрофи за Пустиняка Македония, и тоя преди да се прави на велик на думи за прочистване то на България от гетата, първо да вземе разрешение от световния Еврейски конгрес и след това да се прави на велик, И както казва поговорката на НАЙ МНОГО СЕ ЛЪЖЕ ПРЕДИ ИЗБОРИ И СЛЕД ЛОВ.
11
izkapi se,be,marljatsch........
12
Защо все още боко е на власт от толкова много време и за това за жалост скоро няма да има оправия в родината ми.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?