Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК изтегли жребия за номерата на евроизборите - ГЕРБ с №12, ВМРО с №3. Валери Симеонов с късмет - получи №1 (ПЪЛЕН СПИСЪК)
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК изтегли жребия за номерата на евроизборите - ГЕРБ с №12, ВМРО с №3. Валери Симеонов с късмет - получи №1 (ПЪЛЕН СПИСЪК)
Автор: ПИК
Дата
Дата
39548
Коментари
12
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК изтегли жребия за номерата на евроизборите - ГЕРБ с №12, ВМРО с №3. Валери Симеонов с късмет - получи №1 (ПЪЛЕН СПИСЪК)

След края на регистрацията на партиите, листите и независимите кандидати ЦИК трегли жребия за номерата на участниците в интегрираната листа на изборите за Европейски парламент на 26 май 2019 г. и реда, по който ще се представят по БНР и БНТ.

ВМРО "Българско национално движение" получи номер 3 в бюлетината за евроизборите.

"Атака" ще се явява на изборите под номер 14.

Коалиция "Патриоти за Валери Симеонов" е под номер 1. 

ДОСТ получи номер 16.

Под номер 20 ще се явява ДПС. 

Иванчева получи фаталния номер 13.

Коалиция за България ще се яви на евроизборите под номер 10.

БСП за България получи номер 18 в бюлетината.

ГЕРБ ще се явят на изборите под номер 12.

"Всеки път жребият определя номерата на политическите партии. Аз смятам, че номер 12 можем да го приемем като 12-та победа на избори. Нека да покажем, че наистина това са европейски избори", поясни зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. 

"Номер 1 е най-хубавият номер. Господ е нас, Съдбата е с нас. Провидението е с нас. Да увеличим тази цифра", коментира кратко Валери Симеонов. Днес в 18.30 ч. ще бъде представена листата на Коалиция "Патриоти за Валери Симеонов". 

"Атака" също обявиха, че са доволни от номера си.

"Не разчитаме на нумерологията. Номерът е добър", каза водачът на листата на ВМРО Ангел Джамбазки. 

"Жребият показва дали ще бъдем двама или трима в ЕП. Затова сме 23", каза Веселин Марешки.

"Номер 18 е хубаво число - 8 мандата в ЕП. С това число да се случи промяната в България и изгонването на ГЕРБ от властта", поясни депутатът Георги Свиленски. За проверката срещу Елена Йончева той каза: "Нека компетентните органи да си свършат работата спрямо всички". 

Ето как е подредена цялата листа:

Под номер 1 е коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна европейска партия“).

Под номер 2 е коалиция „Път на младите“ (ПП НДСВ и ПП Новото време).

Под номер 3 е ПП ВМРО – БНД.

Под номер 4 е независимият кандидат Ваня Григорова.

Под номер 5 е ПП „Партията на зелените“.

Под номер 6 е ПП ВОЛТ.

Под номер 7 е независимият кандидат Николай Ненчев.

Под номер 8 е независимият кандидат Венислава Атанасова.

Под номер 9 е коалиция „Възход“.

Под номер 10 е коалиция „Коалиция за България“.

Под номер 11 е независимият кандидат Десислава Иванчева.

Под номер 12 е ПП ГЕРБ.

Под номер 13 е коалиция „Демократична България – Обединение“.

Под номер 14 е ПП АТАКА.

Под номер 15 е независимият кандидат Минчо Куминев.

Под номер 16 е ПП ДОСТ.

Под номер 17 е ПП „Пряка демокрация“.

Под номер 18 е коалиция „БСП за България“.

Под номер 19 е ПП „Глас Народен“

Под номер 20 е ПП ДПС.

Под номер 21 е коалиция Движение „Заедно“.

Под номер 22 е ПП „Българско национално обединение“.

Под номер 23 е коалиция „ВОЛЯ – Българските Родолюбци“.

Под номер 24 е ПП „Движение 21“.

Под номер 25 е независимият кандидат Христо Симеонов.

Под номер 26 е ПП „Движение презареди България“.

Под номер 27 е ПП „Възраждане“.

Още по темата
ДПС си регистрира листата в ЦИК
Часовник
12:51
Листата ни за евровота гарантира приемственост и победа. Това каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пред журналисти след като ДПС регистрира листата си за евровота в ЦИК. "Ние...
Напиши коментар »
(12)
1
Електоралната подкрепа на европейските избори за ГЕРБ и БСП е почти изравнена. В действителност, дали ще те крадат правоверните комунисти от ГЕРБ или правоверните комунисти от БСП, няма никаква разлика. Комунистът, освен да краде, друго не знае. Но народа пак ще гласува за тях, защото му харесва да го управляват и крадат комунисти, тикви, милиционери, физкултурници, мутри, агенти на ДС, кратуни, румянки, бъчваровки, калинки, теменужки, кристалинки, куневици, десита, цецки, жабляновци, лилянки, порожановци, сарафовци, пламенгеоргиевци, празни лейки, боянмагдалинчевци, цацари, габриелки, манделки, и др. правоверни, които да си живеят на ползу роду в суперлукс апартаменти (вкл. мезонени и тризонети) в центъра на София с площ по 200 - 300 кв. м. с гаражи с частни асансьори и огромни тераси с парни сауни и джакузита, при това на цени в пъти по-ниски от пазарните.
2
Евроснахите Майдел и Габриел се отказаха от българските си имена, задомиха се в Брюксел и се превърнаха в бездушни чиновнички, пет пари не даващи за България. А до тях сега се нареди и Лиляна Павлова (внучка на партизанина и член на ЦК на БКП Георги Павлов), още една номенклатурна чиновничка, която трябва да бъде устроена на добре платена служба. Всички магистрали, построени от г-жа Лиляна Павлова, придобиха вълнообразна форма, станаха на коловози, напукаха се, взеха да зейват дупки по тях и да друсат като софийски трамвай за депо. Ама май и за нея важи фразата на Цветанов: „няма кой да ме накаже“, защото хем е от висшата номенклатура на ГЕРБ, хем е от стар партизански комунистически род. И вместо да отиде, където й е мястото, сега ще я пращаме по Европата и там да им оправя работите ... А г-н Цветан Цветанов (милиционер-физкултурник), г-жа Цецка Цачева (член на БКП от 1978 г.), г-н Борислав Сарафов (участник в „прожекцията" за журналисти на тефтерчето на Филип Златанов, където буквите Д.П. бяха преправени от прокуратурата на „10", но от това нищо не последва), г-н Пламен Георгиев (с милиционерско училище от Симеоново) и някои други пък се уредиха с огромни суперлукс апартаменти на престижни места в София. А на тези, които им гласуват и за тях има по нещо - да се радват от старите си панелки на видимите финансови и апартаментни успехи на висшето партийно и държавно ръководство.
3
На 26.05 номер 18 ЩЕ ПОБЕДИ !!!!
4
18 18 18 18 18 18
5
номер 1
6
ПРАВО В ДЕСЕТКАТА,ПРОФЕСОРА НЕ Е НОМЕНКЛАТУРА И Е ОТЯВЛЕН РАДЕТЕЛ ЗА ПРОСПЕРИТЕТ,БЕЗ ЗАВИСИМОСТ И МЕРКАНТИЛНОСТ,ТОВА ЩЕ СИ ПРОЛИЧИ ! ! ! !
7
леле колко лапачи са се наредили цър-вул до цър-вула
8
Ще ме прощавате, ама колежките толкова бързаха да цитират титана на мисълта Цец-ko, че горе, в статията, са написали, че Иванчева е с номер 13, а по-долу, в списъка, тя е с номер 11. Е-ех, от бързане да обслужим шай-ka-та, какви глупости публикуваме...
9
Подиграфка. В дивечовото меню повече мюре, отколкото дива патица. Ловджийте ше се испозастрелят. Ас няма да ходя да гласувам за Жамбаско Великий. Тц, тц, тц, тц, тц, на-раха се, резил.
10
Много измет беееее......
11
Само 18. Мачкай Ленче!
12
Режима на Борисов ще ПАДНЕ на 26.05 само с номер 18!!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?