Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
БОМБА В ПИК TV: Елена Йончева в имотна афера с адвокати от КТБ – купила декари земя в съсобственост с хора на Цветан Василев. Те пък са съдружници и на мъжа й, на свекъра и на свекървата! (ДОКУМЕНТИ/ОБНОВЕНА)
БОМБА В ПИК TV: Елена Йончева в имотна афера с адвокати от КТБ – купила декари земя в съсобственост с хора на Цветан Василев. Те пък са съдружници и на мъжа й, на свекъра и на свекървата! (ДОКУМЕНТИ/ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
442086
Коментари
96
БОМБА В ПИК TV: Елена Йончева в имотна афера с адвокати от КТБ – купила декари земя в съсобственост с хора на Цветан Василев. Те пък са съдружници и на мъжа й, на свекъра и на свекървата! (ДОКУМЕНТИ/ОБНОВЕНА)

Какво е общото между купените от Елена Йончева 7 декара земи в Панчарево през 2015 г. и КТБ? Откъде е взела 451 хил. лв. тогавашната репортерка, за да се сдобие с имоти за половин милион лева?

Отговорите на тези въпроси дава поредното горещо разследване на ПИК по следите на скандалните зависимости на обвиняемата за пране на пари от КТБ през офшорка депутатка от БСП.

Документите сочат, че Елена Йончева е станала съсобственик на огромните парцели земи именно с лица, пряко свързани с фалиралата Корпоративно-търговска банка. И то скоро след аферата с офшорната й фирма, в която според обвиненията на прокуратурата и документите по случая са преминали около 600 000 лв. от банката на беглеца от родното правосъдие Цветан Василев.

Става дума за имотно съдружие с три повече от интересни лица – адвокатите Румен Люцканов, Владимир Кинкин и Гроздан Добрев. Триото участва в сделката по приватизацията на КТБ като консултанти от българска страна чрез адвокатската кантора „Добрев, Кинкин, Люцканов и партньори“. По-късно пререгистрират кантората на „Тръст контрол“ ООД, което притежава през 2003 г. 7,1 % от капитала на КТБ. Румен Люцканов е и заместник-председател на надзорния съвет на КТБ.

Люцканов, Добрев и Кинкин през 2004 г. започват серия от имотни покупки в местността Шаранков рид в Панчарево. Тримата изкупуват от различни частни лица декари земи заедно с Миланка Таскова, Хриска Мирчева и Анатоли Тодоров Стоянов.

Последното име неслучайно ви звучи познато – това е свекърът на Елена Йончева, баща на мъжа й, от когото има син - архитект Пламен Тодоров, за чиито афери с усвояване на евросредства от фонд „Земеделие“ ПИК публикува вчера гръмовно разследане, по което прокуратурата се сезира и започна проверка. Става дума за взети близо 400 хил. лв. за развиване на туристическа дейност с къщи за гости. Дейност обаче не е развивана в разрез със закона, а в луксозните вили до брега на морето в село Велика си почивали Елена Йончева, свекър й, брата на мъжа й и прочие.

Същият този свекър, когото имотната кралица на БСП твърди, че не е познавала през 2011 г., когато е усвоил парите от ЕС, въпреки че сама признава още през 2010 г., че живее със сина му Пламен Тодоров!

Но да се върнем на връзката на свекъра Анатоли Тодоров Стоянов с адвокатите на КТБ, в която скоро се включва и самата Йончева, както и мъжът й Пламен.

Описаната компания изкупува от 2004 г. и 2005 г. огромни площи във въпросната местност в Панчарево. През 2005 г. в част от сделките чрез прехвърляния и прекупувания се включват и други лица – свекървата на Елена – Светослава Тодорова, жената на Люцканов – Димитринка, жената на Кинкин – Румяна, жената на Добрев – Албена, мъжът на Таскова – Емил, мъжът на Мирчева – Тошко. Помежду си 5-те семейства във времето разменят дялове от земята, но имената остават едни и същи.

През 2006 г. при осъществяване на замяна на малък парцел от 349 кв. м. от общо хилядите закупени на финансовата къща „Галакси финанси“ ООД, в списъка от собственици на земите се появява и изцяло нов играч – Огнян Тодоров Вълчев, заедно с жена му.

През 2008 г. въпросната компания, притежаваща вече десетки хиляди квадратни метри земи в местността Шаранков рид в района на Панчарево, сключва договор за делба и 5-те семейства си делят десетките декари.

Не по-малко интересен факт е, че във времето статутът на парцелите се променя - през 2004 г. той е с определение за трайно ползване като гора, а по-късно е вече "неурегулиран поземлен имот". 

По-важното е обаче, че през 2015 г. към компанията се присъединява тогавашната репортерка Елена Йончева. Тя купува от Мирчева и Таскова три парцела с 7167 кв. м. земя именно в местността Шаранков рид в Панчарево. Заменяйки въпросните персони от гореописаната компания, Йончева срещу 451 хиляди лева става съсобственик на огромните площи заедно с адвокатите на КТБ и Цветан Василев - Румен Люцканов, Гроздан Добрев и Владимир Кинкин, както разбира се и със свекър си Анатоли Стоянов, който е в дружинката още от 2004 г.  

Каква е целта на тази имотна схема? Отговор на този въпрос може да се търси в бизнес историята на мъжа на Елена Йончева – архитект Пламен Тодоров.

През 2011 г. той влиза в съдружие във фирмата „Парк Панчарево“ (явно по примера на „Парк Велика“) заедно с „Тръст контрол“ на Люцканов, Кинкин и Добрев, както и с Огнян Вълчев. Другите две фирми в списъка също не са случайни – „Билд контрол“ на Емил Тасков и „Сих“ на Хриска Мирчева (събира се компанията от имотния списък, като бащата Анатоли е заменен от сина Пламен).

Целите на фирменото сдружение според регистъра за строителство е проектиране на сгради, лизингова дейност, отдаване под наем и управление на недвижими имоти, туризъм, хотелиерство... Докъде е стигнала в бизнес развитието си въпросната прелюбопитна компания, регистрите мълчат. Вероятно проверка на счетоводните и фирмените отчети на дружеството „Парк Панчарево“ ще покаже - при интерес от страна на НАП и прокуратурата.

Връзките между въпросните ключови лица от КТБ с Елена Йончева, мъжът й и семейството му обаче са напълно видни от всички документи във фирмените и имотните регристри.

В разследването на ПИК влизат още десетки страници документи и справки, които обаче е невъзможно да бъдат публикувани накуп в настоящото разследване, но се пазят в редакцията. Публикуваме тези, от които връзките достатъчно ясно стават видни.

Ясно е още, че изваждането на близо половин милион лева от страна на репортерка за купуване на над 7 декара земи в съдружие с описаните лица от фалиралата КТБ, също би следвало да е предмет на подробна проверка. Особено предвид вече повдигнатото й обвинение за пране на пари от КТБ през офшорка. По тази афера ПИК също публикува вече неколкократно подробна документация. 

ПИК разкри също, че общата стойност само на официално декларираните имоти на Йончева по средна пазарна стойност става близо 2 000 000 лв. (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

На фона на цялата плетеница от обвързаности е повече от нелепо обяснението на червената депутатка, че няма нищо със семейството, защото видно от публикация на ПИК по-рано днес тя още от 2010 г. по нейни признания в медиите вече живее с арх. Пламен Тородов - месеци преди баща му да усвои близо 400 хил. лв. за къщи за гости от еврофондовете. Новите документни разкрития пък ясно показват, че е не просто снаха, но и имотна съдружничка на свекъра Анатоли Тодоров Стоянов в плетеницита от връзки с хора от КТБ. 

В студиото на ПИК TV собственикът на агенция ПИК Недялко Недялков заяви: "Схемата е изключително шуробаджанашка: свекър - свекърва - син - снаха. Елена е съдружник със свекъра и свекървата. Вчера Елена Йончева излъга най-нагло, че нямала нищо общо с евросредствата. Тя има връзка с Пламен Тодоров, когото представя официално през май 2010 г.".

"Ноември месец 2010 г. бащата на Пламен усвоява евросредствата и лъже, че няма нищо общо с това", заяви на свойред главният редактор на агенция ПИК Звездомира Мастагаркова.

"Вместо да се засрами и да обясни зависимостите си от КТБ, тя разнася записите с Боил Банов. Това може да се добави като допълнителен материал за нейната връзка с КТБ и Цветан Василев", заяви Недялков.

"Елена Йончева, нека бъдем реалисти, няма как да стане пряко обвиняема. Но най-вероятно може да бъде повдигнато обвинение към фирмата на нейния свекър. Човекът е накиснат - син и снаха го използват като лимонка, както навремето Цветанов се криеше зад тъща си, а Лозан Панов - зад жена си. Вчера питат Елена Йончева, а тя заявява: "О, това е лъжа, аз нямам нищо общо с това семейство" и вместо да застане и да го защити, тя го накисва по най-грозния начин", коментира Недялко Недялков.

"Очевидно този комплекс - къщи за гости не е функционирал по предназначение. Елена Йончева е ходила там със семейството си, купонясвала е и го е използвала като собственост. Що за морал имаш ти? Александър Манолев веднага си подаде оставката, Пламен Георгиев за по-малко нещо излезе в отпуска. А тя не поема никаква елементарна отговорност. Това е човек, обвиняем за пране на пари, а от вчера - разследван за евентуално разхищение на европари. Имаме двойна криминална дейност. И това е човек, водач на БСП на листата за евроизборите", допълни той. 

Звездомира Мастагаркова призова органите да се задействат и да се установи какво се случва с тези 20 дка земи в Панчарево. Първоначално те се водят гори, а с днешна дата - нерегулирани земеделски земи. "Представяте си за какви пари става дума и за каква афера", заяви тя.

"ДФ "Земеделие" следва да отговори. Оказва се, че това е егати далаверата. Колко политици са усвоявали по тази схема европари?! Имаме къща за гости на син на депутат от БСП... Семейството на още един депутат притежава къща за гости", отбеляза Недялко Недялков и допълни: "Във Велика имало пак къща за гости на известна прокурорка. А във Велика има 12 комплекса от къщи за гости. Община Царево да отговори как се раздават тези парцели! Петко Арнаудов, чували сте това име на този червен велможа, той е дал терена и земята на свекъра на Елена Йончева... КОНПИ всъщност е обезглавено. Защо Пламен Георгиев беше екзекутиран заради някаква тераса, вместо да дойде сега, когато е нужен, и да действа".

"А какво да говорим за този президент, който си купува апартамент за без пари и го продава за четворна печалба?! Това са "моралните" хора, които сега искат сметка и раздухват "Апартамент гейт", допълни той.

Аферата и "пълзящия преврат", режисиран от президента Радев и доверените му хора той коментира така: "Имало е отново събиране на същите хора, този път се е появила една митична фигура от Виена - Стоян Стайков, когото ние осветлихме. За него се говори, че е връзката с Цветан Василев, който ще финансира една бъдеща президентска партия. Намесват се и руските служби, ген. Решетников. Доколкото разбрах, в руското посолство са били бесни от вашия репортаж от Тетевен. Вчера са се събирали, за да търсят спешно начин как да излязат от ситуацията".

"За мен Елена Йончева е политически проект на кръга "КТБ - Цветан Василев". БСП явно е взета на концесия от КТБ и остатъците й", отбеляза Недялков.

"По-важно от това да се подзволи да работят следствието, прокуратурата и КОНПИ няма. Трябва да се застане зад тези хора, защото в момента няма кой да разследва тези далавери в антикорупционния орган", заяви Зведздомира Мастагаркова.

"Елена Йончева е в един семантичен ред с Иванчева и Евгения Банева. Хора, овъртолени с имотни и търговски афери. Няма значение дали ще гласувате за Иванчева или за Йончева. Всеки клиент на прокуратурата напира за Брюксел. Чакаме сега, както се бъзикат във Фейсбук, Северин и той да влезе в някоя евролиста", заяви в заключение Недялко Недялков. 

ВИЖТЕ ВСИЧКИ РАЗКРИТИЯ В СТУДИОТО НА ПИК TV:

Имотната декларация на Йончева, от която е видно, че е платила 451 хил. лв. за въпросните земи от над 7 декара

Справка от имотния регистър, която показва сделките за 3 имота с обща площ над 7 декара на Йончева с Таскови и Мирчеви през 2015 г. 

Част от имотната справка от 2004 г., когато Добрев, Кинкин и Люцканов заедно със свекъра на Йончева - Анатоли Тодоров Стоянов, започват изкупуването на парцели в района на Панчарево

Част от договора за доброволната делба на различни парцели между имотната компания през 2008 г., в която участват същите лица

Справка за фирмата "Парк Панчарево", в която са съдружници мъжът на депутатката Пламен Тодоров с имотните съсобственици на Елена Йончева от КТБ - "Тръст контрол" на Люцканов, Добрев и Кинкин 

Справка от кадастъра показва парцелите на Йончева в местността в Панчарево, които са в имотното сдружение с адвокатите на КТБ

Напиши коментар »
(96)
1
Арестувайте тази дърта, гнусна, крадлива вещица и я пратете в Сливенския до живот.
2
Свински черва.Това са БСП.Гласувайте. Мили социалисти съчувствам ви .Още един кумир мошенник е разкрит.
3
Милиончева да се готви за Сливенския. БСП е шайка от мафиоти и крадци наследници на убииците и терористи от БКП
4
Потресена съм. крала, заграбвала ,ама да не беше се набутвала в политиката и да не ламтеше за евро депутатско място. Уредила се с имоти , сега иска да живее тя и синчето и в европейска държава с 20 000 евро заплата. Поне са беше се борила интелигентно , а не с лъжи и омаскаряване на толкова хора и на държавата , при условие , че тя Милиончева е цялата овъртяна в нечестни сделки.
5
Основната задача на дявола е да ни накара да мислим,че не съществува! Това е Йончева,и само в злобните и присвити очички можеш да видиш мръсната и натура.
6
Йончева е същата като Нинова, лъжат без почивка!Тя дори Сашко Диков излъга,че нямала офшорка! Като печена далавераджийка,Елена е донесла ЗЕСТРА от 400х. на мафиотския клан, чийто наследник роди! В замяна е придобила още 700х.! Случайност ли е че няма официален брак с бащата на мафиотското си дете?Сигнализирала ли е ОЛАФ за далаверите на семейната мафия? Като представител на мафиотски клан ли се кандидатира за евродепутат? Кради,лъжи,убивай дори но БСП-опг не предавай, това е лозунга на БСП кандидатите за Европа!
7
Според моето не особено скромно мнение огромната част от българите се интересуват предимно от имотното състояние на опозицията. Никак, ама никак не се дразнят на имотните палати на Властта. Убедени са, че Властта е честна, а Опозицията е крадлива.
8
Ега ти крадливат кучка, тая крала, че се насрала, сега червената крадлива кучка Ел Йо ще ходи в Сливен на спа хотел. Браво на прокуратурата защото знаем, че БСПдираст или Импексова кучка с морал няма. Бившата кучка на СС Момата, в публичен дом няма да я пуснат със нейния морал, вие искате да подаде оставка. Колкото я подаде Клепоухия мерзавец или Импексовата барсала, толкова ще я подаде и тая крадлива и лъжлива кучка!!
9
Краднала съм, и си имам!
10
Ха ха ха, как само дърта и миризлива курабия, се правеше на пръднала, че била бедна. За малко ние дебилите да и съберем и гаранцията, че нямала пари. Кучкоо, вече и нас БСПеерастите не можеш да заблудиш, ми ти си крала повече от СС Момата маа и колкото Импексовата барсала взети заедно маа, ти си знамето на корупцията ма и мафията. ха ха ха ха ха ха ха ха ха.дааа!!!!
11
отговор на коментар
Другарю, пишете несвързано. Изчакайте указания как трябва да се реагира на новите разкрития за ленчето. До второ нареждане напуснете ПИК и си пуснете телевизията на БСП.
12
Моля ПИК веднага да сезира Антикорупционната комисия, защото тя не може да се самосезира а чака сигнал да и се подаде. Чашата на Елена Йончева преля. Тя излезе по-корумпирана и по-голяма лъжкиня от Корнелия Нинова.
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Бсп може да спечели хората ако в партията няма такива крадци като елена, при герб има но Бойко ги маха и хората вярват
15
Бсп може да спечели хората ако в партията няма такива крадци като елена, при герб има но Бойко ги маха и хората вярват
16
Тази журналистка ли е била или агент по недвижими имоти?Кога правеше филми като тя е била заета да прекупува и прехвърля имоти.Бреее - жив да не бях - такова нещо досега не съм виждал.Цяла адвокатска кантора като черва навързани и само са и казвали - Ленче обади се на твоя човек.....
17
"Лакома уста-гъз затрива"
18
Сега за публиката остана неясно на кого далаверите са по-големи, но е напълно ясно защо сме на този хал. Цялата пасмина, която от 30 години се изживява като политическа класа трябва да се измете, а не да я пращаме в ЕС. Нито Гаргамел, нито бившето станишевско семейство стават. Няма ли нормални хора?
19
гимнастичката с араби падна от гредата,май?!
20
Жалко че някой хора вярват на такива хора като тази пачавра която използва професията за да се облагоделства.Сега излиза как тя защитаваше Цветан Василев преди предишните избори. Мислите ли че това е безплатно.
21
Безсрамници !
22
Нарочно ни занимават с крадливите политици за които вина имат прокуратура и полиция и др.служби,точно сега ли това е интересно КОГАТО ГОРИВАТА СТАНАХА най скъпи в Европа,цените на храните по търговските вериги полудяха,ще вдигат тока защото разбраха ,че сме едни послушни плащачи и не трябва да мислим и протестираме ,а да си плащаме колкото кажат крадците.Прокуратура,полиция,управляващи трябва да си подадат оставките защото не ставате за нищо.
23
Не пиши глупости , а коментирай по темата . Вече не вярвам , че има сила , която да спре Елена !
24
Във видио от предаването на Сашо Диков "Просто Диков" (всеки може да го види в интернет ), Елена Йончева твърди, че няма нищи общо с Цветан Василев и никога не е имала общи фирми с офшорки. Разговорът с Йончева е от октомври 2017 г. Сашо Диков: А доколко е вярно, че сте имали съвместна офшорка с Цветан Василев? Елена Йончева (заеквайки): Азз, не знам, аззз не знам Цветан Василев дали има офшорки и колко офшорки. Аз Ви казвам, че не съм имала съвместни фирми с…(заеквайки, бел. моя), както с офшорни фирми, както и нямам и не съм имала офшорна фирма!" След това саморазобличение на Е. Йончева от 2017 г. всеки нормален човек би си направил извода за какво става въпрос.
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
Цялата държава смърди и от ляво до дясно е отврат а нас ни учат поучително какво трябвало
27
След като се разбра че Йончева и Цветан Василев са едно и също нещо Румен Радев и дума не е казал по темата ..ако си спомняте преди близо две години как цялото БСП и Радев питаха ..“ кой фалирал КТБ “ И СПЕКУЛАТИВНО ПУСКАХА ВНУШЕНИЯ .ТАКА ЧЕ РАДЕВ Е КУКЛА НА БСП И ПРОТИВОРЕЧИВ В ИЗКАЗВАНИЯТА СИ..БСП МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЧЕ ПОБЪРКАХА РАДЕВ
28
Тази руса женица се оказа ламя за имоти ,гори , апартаменти , къщи за гости......! Кой знае колко още неща е заграбила с народна пара ! И по цял ден се разхожда по телевизионните студия да плюе по другите само лъжи !!! Е такъв гьон-сурат може само цоциалист да покаже !
29
Нарочно ни занимават с крадливите политици за които вина имат прокуратура и полиция и др.служби,точно сега ли това е интересно КОГАТО ГОРИВАТА СТАНАХА най скъпи в Европа,цените на храните по търговските вериги полудяха,ще вдигат тока защото разбраха ,че сме едни послушни плащачи и не трябва да мислим и протестираме ,а да си плащаме колкото кажат крадците.Прокуратура,полиция,управляващи трябва да си подадат оставките защото не став
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
Затова драпат да свалят правителството. В хаоса да не влязат в затвора ,а някой да излязат
32
няма никакво значение дали Милиончева се запознала с мъжа си след построяването на къщите за гости.Та за пет години не е ли рабрала ,че къщите не се използват по предназначение............аааааааааааа
33
в стил Валери Божинов бих казал ...КОЙТО СИ ЗНАЕ МИЛИОНИТЕ , САМО ТОЙ СИ ЗНАЕ МИЛИОНИТЕ ..нооооо идва ДЕН ЗА РАЗПЛАТА иииии ВСИЧКО ЛЪСВА ...ако БСП си мислят че са тарикати ,само те си знаят че са тарикати ...ПАК В СТИЛ ВАЛЕРИ БОЖИНОВ ..човек като е прост , само той си знае че е прост
34
няма да се спрете,пикаджии.Не разбрахте ли,че нищо не можете да и направите,защото е чиста.И най_важното народа и ВЯРВА Мачкай Ленче,ние сме с теб.Знаем ,че няма да се откажеш,защото си СМЕЛА
35
пиk пак ще останете с чеп в гъ.з.ъ
36
Дори най-наивните ....изпитват вече огромни съмнения в тенденциозността и фактологигията ви.
37
Е КАК ДА НЕ СЕ БОРИ С КОРУПЦИЯТА, КАТО ВСИЧКИ ТРИКОВЕ И НОМЕРА СА Й ЯСНИ ОТ СОБСТВЕН ОПИТ? ВСИЧКИ ЛИ РАЗСЛЕДВАЩИ ЖУРНАЛИСТКИ СА КАТО НЕЯ? ТОГАВА ДА БЪДАТ РАЗСЛЕДВАНИ ПЪРВО ТЕ!
39
Пик вие си пишите май само за калинките. Покажете къде йончева е съсобственик. Всеки купува имущество с определена цел- за живеене, за бизнес, с цел препродажба и получаване на печалба. Вие явно сте против частната инициатива. Покажете документи за злоупотреби, не платени данъци, не доказани доходи, пране на пари. Документи за нарушения.
40
отговор на коментар
Боли от истинана, нали червенко?.Ама те вашите крадци са безмилостни.А вие ручайте трохички и им се радвайте.Съжалявам ви.
41
"травестита" е за белене , винаги "ояден" , винаги невинен .
42
Че Йончева има дете от бащата на мъжа си
43
Възела се затяга, с нейните камъни по нейната куха комунистическа продажна, лъжлива, нагла, руска лейка
44
-Браво на ПИК !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Супер гарнитурата за нашето европейско развитие - Йончева,Иванчева,Банева...........и кой още Пеевски ....
45
Очаквах да видя името на Елена Йончева по тези документи, но не го видях. Поредната герберска п-я, целяща да прикрие истинските крадци и престъпници - Цветанов, Цачева, балкони, тераси, министри, феодали, калинки... с недоказуем доход от престъпна дейност.
46
Мразя во безплатно Бесни Сенилни Пръдл.овци!
47
Не го изчетох до край , но мисля че през 2006 година май нямаше "Боко" , нито ГЕРБ , не че са "стока", а наглата лъжлива , лицемерна любовница на серго да го духа , за жалост ние хората го правим . За такива мърши няма място , заради подобни наглеци сме на този хал.
48
А ВИЕ СИ EБABAЙТЕ МАЙКИТЕ......ИЗМЕТ.
49
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
50
Давай Ленче, ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ(без боклука) Е С ТЕБ и Кьовеши.Разбиите ШАЙКАТА....СМАЧКАЙТЕ ТАЯ СМРАД ЗАВИНАГИ.
51
Съд и затвор за тази СМРАД! И пак ме изтрийте!
52
БЛЯР БЛЯР БЛЯ! Е ЗАЩО НЕ Е В КАУША ТОГАВА, ЩОМ Е ТОЛКОВА ГРЕШНА, А СА Я ПУСНАЛИ ДА СИ РАЗВЯВА БАЙРЯКА И ДА ПРАВИ ДОНУСИ СРЕЩУ ВЛАСТТА? ХУБАВО БЯХА Я ЗЯДЪРЖАЛИ, И ПРОКУРОРА УЖ НА ГЕРБ, А Е НА СВОБОДА И СЕ ПОДЕГРАВА НА БОКО И КОМПАНИЯ! НАПРАВИ ГИ НА КУКУРИГОВЦИ! ИЛИ ПРАСТА ТАВА Е ЕДИН ЦСЕНАРИЙ НА ЕДИН МНОГО КИМИНАЛНОПОЛИТИЧЕСКИ - МАФИОТСКИ -СЕРИАЛ? -,,БОКО, ЙОНИ И КОРНИ".
53
Гласуваш за БСП - гласуваш за Цветан Василев и неговата шайка, оглавена от водачката на червената листа.
54
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
55
отговор на коментар
50: Май се оказа че шайката е Ленчето и шайката викала дръжте шайката.Лелееее какъв си го вкараха като решиха да покажат апартамента на Цветанов и Цачева.Те ще минат и заминат но тези червенушки още не знаят какво им се пише.Тук в България е нищо - Ленчето ако няма срама и отиде в ЕП - там голям срам я чака.
56
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
57
Тия розови прасета ше изкупят и прогонят изцяло населението. Кво ша правят след тва! -явен султанат?Минавам изцяло в нелегалност.
58
От всичко казано до тук не разбирам кой окраде КТБ. Моля някой да разкаже ако знае как е станало.
59
отговор на коментар
До НЕЗАВИСИМ НАБЛЮДАТЕЛ Точно така. Сегашната опозиция свали навремето Живков, създаде групировките и мутрите, бетонира Черноморието, врътна безброй заменки, направи Лукановия глад и Виденовия банков грабеж ДАЛЕЧ ПРЕДИ ПОЯВАТА НА ГЕРБ, ДРУГАРЮ!!! А сега същите тези крадци са "морален коректив" и щели да предложат "смяна" на политическия модел. Нещо да кажеш?
60
ТАКА СА СЕ ОМЕШАЛИ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИВ ИМЕТО НА ДАЛАВЕРАТА. ! !НАЙ ВЕЧЕ ЧЕРВЕНИТЕ НЕНАСИТНИЦИ ,А НАРОДЕЦА ДЕТО СИ ГИ ПРЕИЗБИРА С ПЪЛНО ПРАВО ЩЕ ДУХА ТАРАТОРА ! ! ! А УМНИТЕ И ПРАКТИЧНИТЕ БЪЛГАРИ ОТДАВНА НЕ СА В БЪЛГАРИЯ ! !
61
Тази редакция не издава вестник. Защото ако беше така, вестника щеше да служи само за задни цели или да се увива мазен салам с много сланина.
62
ще гласуваме за Ленчето и БСП
63
Благодарим на екипа на ПИК.!. И на тримата.!.Вие сте нашето най-яко оръжие.!.
64
батию вече изпревари прокуратурата. Написал е, че няма данни за никакво престъпление! С документи хем! Пък и Йончева няма нищо общо с парк Велика. Обаче! Ще излязат данни за всичките 746 къщи. И к,во направи тоз сега! Нататрузи неговите за проверки!
65
В документите, които публикувах, няма да срещнете името на Йончева. Така че не си правете и труда да четете! Исках просто да обърна внимание върху себе си, а вместо това начaлникът подписал статията с "ДРИC". Аx, колко искам някой гepбеp да ме погали нежно по изящните yши...
66
Правя смуч-kи срещу заплащане. За гepберуги - отстъпки и бонус: безплатно оплюване на Йончева. За Б-o-ч-k-o - без пари! Срок на промоциятa: 26 май. След тази дата местим офиса на "Позитано", откъдето и тpъгнахме, разбира се, ако ДЕбиЛЯН позволи.
67
Йончева беше до тук!Разследва я прокуратурата за 2млн.лева,за ползване на имоти с Европари и куп издънки и не дава оставка.Нека гледат тъпаците ,колко е нагла и смешна!При въпроса в БТВ на Ризова,защо не подава оставка след,като срещу нея се води следствие,а всички от ГЕРБ дадоха оставки!
68
нема лабаво !!!!!България принадлежи на 100% на БКП (в момента БСП ) ! Целокупно , и човешкия ,и животинския добитък са собственост на бсп и техните отрочета ! опичайте си ума и гласувайте всички за бсп ! ура другари ! не мислете за пари и материални придобивки ( тях оставете на нас ) ! мислете за светлото бъдеще !!!!
69
Девизът на ГЕРБ е 10 по 10. Десет години управление на ГЕРБ десет години най бедни в Европа
70
Propada te ata na Yoncheva, che zemite sa ot gyago I, koyato e jivyal po vremeto na tzar Krum.
71
Що така бе ПИК всичките коментари са нецензурни. Сигурно щото ви шепнат нежни думи. А може би с право ви е шубе. Очертава се дълго забеение. Ако с това ви се размине.
72
Йончева беше до тук!Разследва я прокуратурата за 2млн.лева,за ползване на имоти с Европари и куп издънки и не дава оставка.Нека гледат тъпаците ,колко е нагла и смешна!При въпроса в БТВ на Ризова,защо не подава оставка след,като срещу нея се води следствие,а всички от ГЕРБ дадоха оставки!
73
Иванчева я задържаха за 70хил.евро и то подхвърлени,тази Йончева е откраднала милиони и продължава да лае,като разгонена!Защо не я приберат,има достатъчно факти за нея?
74
Готвим ви гореща баня
75
Трупът на Милиончева вече вони - толкова далавери на флагмана на социалистическата мафия станаха,че дори в Русия са се възмутили. Руснаците казали,че замразяват милионите на Милиончева в руски банки,зашото тя и Нинова обещали да докарат хаос в България и да я отцепят от Европа. Лошо! Лошо ,другари!
76
Ха, ха, ха,наведените "умничета-интелектуалчета"от сайтчето-кенефче ПИК не се усетиха на какъв кур-капан се самонанизаха с тези къщи за гости,в които Елена Йончева няма нищо лично! Те и онова скрито тяхно подшушниче "ШАЙКА"-джийчето,което изтече в политическата канализация като употребена тоалетна хартийка, мислеха че пушилката която вдигнаха, ще се се струва само върху смелата, обичана,уважавана и изключителна журналистка, ама сметките им излязоха криви и сега като започнат проверки на всички къщи за гости и като знаем кой управляваше по това време,раздаваше парите и контролираше направата и ползването им, голям смях ще падне! Малей,сега от тези незнам колкостотин къщи като започнат да излизат суджуци, свят ще ни се завие! Ама аз винаги съм казвал, че кенефчето от "много акъл"и престараване на всяка цена да лапне суджука, на практика работи за Столетницата, виж онова ,"тайното агентче",което рови като мишка бумагите по службите, го разбирам, то има да си връща за безкомпромисното и яко изритване от топлото, депутатско столче и най-накрая успя да си го върне! Де ме си мисли какво сега ще последва, тъкмо цунамито от "апартаментгейт"леко кратна! Четете го внимателно, няма нищо нецензурно и го пуснете, за да го прочетат и посмеят хората!
77
Има една хубава българска поговорка7 "Да би мирно седяло, не би чудо видяло." Ако не беше излязла на авансцената на БСП, можеше и да й се размине този публичен позор. Ама има едни неща, които напират все към повърхността... Колкото по-високо по дървото се качва една маймуна, толкова по- добре се вижда червения й з......
78
КОГАТО ЕДНА ПАРТИЯ Е СТИГНАЛА ДЪНОТО, ВСЕ ТАЯ В КОГО СЕ ЦЕЛИ!!!!ПРОСТО ПИК НЯМА КОЙ ДА ВИ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ!!!!
79
Гласувак за който искаш.тъпанар. какво ни интетесува Ленчето ср...а срещу вентилатора и ви оклепа с фекал...ии. Но вие комунистите сте кретени и си обичатечервените лай...на. Е това са лай...на не захарен памук ...другарю.тази държава от това страда от такива като теб ....тъпанар.
80
БРАТЪТ НА МАРИЯ ГАБРИЕЛ С ГРАТИСЕН АПАРТАМЕНТ ОТ ФИРМА БЛИЗКА НА ВЛАСТТА. По времето на тези имотни сделки Габриел ползва евтино общинско жилище за 400 лв. на месец като за 7 години е икономисала близо 80 000 лв., които не е декларирала пред Европейския парламент.
81
Това Йончева е, като зомбирана ! С неприятният си фалцет и с огромна доза хистерия ги ръси едни и същи опорки и лъже и маже ! Обаче идва 26-ти май, и по време на пресконференцията на комунистите ще психяса съвсем ! Ще пищи, като за последно, защото повече никой няма да има желание да се занимава с нея .. Вече Суверенът - Българския Народ ще е влязъл в ролята на Пъдаря и ще е изгонил от мечтаната райска градина и Нинова и цялата й групичка от дихатели и дихателки ! Водачката на листата ще е изместена от първото си място и ще изпадне от Европарламента, а ездачката ще падне от коня в партията .. Така е, драги зЛители и радево-мълчатели ! Накраят винаги идва Пъдаря !
82
отговор на коментар
34, не се ли срамуваш от себе си? Проверка на имотите на всички от БСП: Обв.Йончева, Импексова, Румен Гечев, Весела Лечева (Манол Велев), Кирил Добрев, С. Станишев, Г. Първанов, Р. Радев, Деса и фамилията му, депутатът Манолев и синът му Правдомир Манолев, Т. Ерменков; наглите социолози А. Райчев и Червен Кольо и т.н. Проверка за закупуването на ТЕЦ-а от А. Доган, имотите на ДПС, Делян Добрев, Цонев, Карадаъй. Да се сезират прокуратурата и европейските социалисти, какви личности подкрепя председателят на ПЕС С. Станишев. Далаверите от миналото ви застигнаха. Ето, как са захранващи имотите на хората. Пълна проверка от прокуратурата. ТОВА Е ЧЕРВЕНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ГРАБИТЕЛСКА ШАЙКА. Когато скочиш с пръст, не очаквах да ти се размине. ЛЕНЧЕТО Е НЕУМОРНА ДА ТИЧА ПО МЕДИИТЕ и да разнася някакъв телефон. Затова Импексова им забранява да бъдат с опоненти при Ризова и Хекимян. СРАМ ЗА Б-Я! ПУБЛИКУВАНИТЕ ПО-ГОРЕ ЛИЧНОСТИ ЛИ ЩЕ ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА Б-Я? ТЕЗИ, КОИТО Я ФАЛИРАХА И РАЗГРАБИХА? В Б-Я ОБИКАЛЯТ СТУДИЯТА И С ПОПУЛИЗЪМ И ЛЪЖИ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ВСИЧКИ СА ДЕБИЛИ. НЯМАТ РАБОТА В ЕП ДА ИЗЛАГАТ Б-Я! ТЕ ОБИКАЛЯТ СТУДИЯТА, А ББ ПРОДЪЛЖАВА ДА СТРОИ. НАГЛОСТ !!!
83
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
84
отговор на коментар
Ей, ама кво ти са виновни кучките, бе? Къде си видел куче (или кучка) да краде? Я си оправяйте вашите човешки гадории без да намесвате животинките!! Ама ха-а-а-а!
85
НАГЛОСТ АРОГАНТНОСТ БЕЗОЧИЕ!!!!!!!!!! 1952 1962 1997 години смъкнахте ДЕВЕТ нули от лева! РАЗБИХТЕ всичко от 1989 година!!! За КТБ не искам да говоря!!! Вече трябва да ви се потърси отговорност! Крайно време е!
86
отговор на коментар
Колко пари е дала Йончева на Нинова да я напише на първо място в Евро листата, без да е член на БСП?
87
А декларации в ГИТ , НАП и НСИ дали има ??? Защото не съм съвсем сигурен , но и на трите места трябва да се подават за различни неща ...
88
отговор на коментар
Как искате Б-я да е богата? Комунистите през 90-те фалираха, разграбиха и изнесоха над 100 млрд. $, след това приватизацията с Импексова, управлението на Станишев и Тройната коалиция изнесоха 55-60 млрд.евро и накрая и като капак Орешарски. Братята Милен и Г. Велчеви милионери, владеещи голяма част от черноморието;. сестрата на К. Добрев и синът на Г. Първанов СПА Хотел в Кюстендил. 18 год.синът на Г. Първанов си закупи жилище в Испания. Г. Първанов-80 млн.; Станишев-50 млн.и къща на Женевското езеро; на 33 г. Д. Пеевски милионер; А. Доган с ТЕЦ за 3000 лв.имоти и милиони. И знайни и не знайни.като олигарсите, ОБВ.ЙОНЧЕВА с "КЪЩИ ГЕЙТ". И днес 3 апартамента и 1 тераса били скъпо струващи пред една фалирана държава. Трябва да си неграмотен, за да не изчислиш, кое е по-скъпо. Не се чудете, че Б-я е бедна! ББ събра, 3-мата коалиция ги изнесе, отново ББ започна от 0-ла та. Всъщност, преходът започна от ББ. Постара се, работи неуморно в интерес на Б-я, вие си останахте с притъпена мозъци за миналото, все едно не го е имало. Да, ама НЕ! КОМУНИСТ ГЕЙТ ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТЯТ ЗА МИНАЛОТО И ДА ПОНЕСАТ ОТГОВОРНОСТ. ДА ГИ НАКАЖЕМ ЗА ИЗБОРИТЕ. ОБВ.ЙОНЧЕВА ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКА, КАКТО НАПРАВИ МАНОЛЕВ. ОСТАВКА НА "КЪЩИ ГЕЙТ" ОБВ.ЙОНЧЕВА И СИЕ !!!
89
ЕГАТИ И ГНУСНАТА ЧЕРВЕНА МЪРША СЪС МРЪСНИТЕ И ПРИСВИТИ ОЧИЧКИ ДОЛНА ИЗМЕТ
90
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
91
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
92
Хич не си правете илюзия,че Елена Йончева ще си получи заслуженото.С помощта на адвокатите си,червената върхушка,която стои като стена зад нея Еленка отново ще изплува.Наглото и лицемерие на справедлива журналистка,лъжите и показват че тя не е морален човек.Елена много ме разочарова. Много се притеснявам че такива като нея от БСПто могат да се докопат до властта.
93
КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА Я ОТЗОВАТ ОТ ЕВРОПАРЛАМЕНТА. КРЮЕЛА НИНОВА ЗА ТОВА Я ИЗПРАТИ В БРЮКСЕЛ, ЗА ДА СТИХНЕ ДАНДАНИЯТА ОКОЛО НЕЯ. МОШЕНИЦИ!
94
Сега от Брюксел ща прехвърли от офшорките крадените пари в други на територията на Русия. че после иди ги документирай.
95
Кинкин навремето едва-едва завърши Право в СУ. Ползва се с доверието на комунистите и вероятно на техните служби. От право разбира колкото свиня от кладенчова вода, от стар комунистически род е. През комунизма работеше в Рудметал- външнотърговско дружество, свързано с ДС. Сега не може да го видите в съда, той е от тези "адвокати", които не докарват работата до съд, прибират финикийските знаци предварително, "консултират" и пишат някакви типови договори. Уреждат разни гешефти, заменки, покупко-продажби, дялове в дружества.
96
отговор на коментар
Познавам го този пишман адвокат. Нищо не разбира от право, но, виж от врътки разбира. От право разбира колкото свиня от кладенчова вода .Запознал се с мишката Йончева на принципа "Краставите магарета през девет баира се надушват." Той в съда не ходи да се бъхти, да прави справки, да се явява по дела, да се разправя с клиенти. Седи си в офиса на "Шишман и чака на гюме. Уж се занимава с търговско право. Оправя бакиите и гешефтите на комунистите.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?