Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ТЕЖЪК УДАР: Каракачанов затапи Би Ти Ви и напъните да изкарат терасите му далавера
ТЕЖЪК УДАР: Каракачанов затапи Би Ти Ви и напъните да изкарат терасите му далавера
Автор: ПИК
Дата
Дата
107848
Коментари
51
ТЕЖЪК УДАР: Каракачанов затапи Би Ти Ви и напъните да изкарат терасите му далавера

Вицепремиерът Красимир Карачанов постави на място Би Ти Ви за широко тиражираната им поредна фейк новина за "Тераса гейт" и "Апартамент гейт", в която вкараха и самият лидер на ВМРО. Припомняме, че той направи разкрития по случая първо пред ПИК още преди ден. След като се вихриха със снимки с дрон, чертежи и коментари, от телевизията заявиха, че са се свързали с военния министър, който в момента е в чужбина. 

Той заяви, че терасите са 117 кв. м, които не са усвоени. На въпроса защо не е декларирал пред антикорупционната комисия, Каракачанов каза, че е попълнил само жилищната площ, която е 210 кв. м. Прчината е другото са общи части.

Вицепремиерът поясни, че, ако от антикорупционната комисия са имали някакъв проблем с това, което е попълнил, са можели да му върнат декларацията за поправка, както се е случило с декларацията за възнаграждението на съпругата му отпреди месец, когато е получил писмо за корекция на декларацията.

Каракачанов потвърди, че предишният собственик на мезонета е негов зет и заподозря политическа преднамерена атака срещу себе си, тъй като информацията за имота му се вадела на части и също така напомни, че това е опит да се внуши, че той е нарушил закона.

За да бъдат привидно изчерпателни от Би Ти Ви бяха взели коментар и от адвокат, но отново много удобен. Именно Грета Ганева, която е близка до кръга "Капитал", подсъдимия олигарх Иво Прокопиев и оскандаления и представящ се за председател на антикорупционен фонд Николай Стайков, коментира казуса с терасата на Каракачанов. Грета Ганева е неотлъчно до НПО-та обслужващи и свързвани с кръка "Капитал", а днес удобно бе поканена да дава оценки за законноста на терасите на военния министър. Освен това въпросната адвокатка е и секретар на "Обединените евангелски църкви". 

Още по темата
САМО В ПИК: Вицепремиерът Каракачанов изригна след компромати за апартамента му: Това е предизборно сценарийче, няма да влизам в него
Часовник
18:47
От вчера се върти една информация за мой имот и недекларирана тераса. Аз не съм в България, но виждам, че това се тиражира в определени медии. Нека си проверят нещата, няма нищо недекларирано и...
Напиши коментар »
(51)
1
Остави Грета Ганева ами да обясни защо игнорира решението на съда и даде столовете за храна на близки нему фирми без конкурс- червеше се като прасе по телевизията като му показаха документите !?
2
Същественият въпрос е какъв е произхода на парите, с които Каракачанов е закупил този мезонет. Освен тъщи, майки, сега вече има и богати зетьове! Това са обединените мафиоти, пардон патриоти!
3
Макар и 150 килограмов месносланинест "колос" Шкембе Войвода няма да може да удържи разпада на това престъпно и просташко управление. Няма Пентхаус в центъра на София, който да не е прибран от тези застарели прасета. И всички до един пестили от закуски и от салати. А пък гушите и м като на пеликани. На 26 май идва Българската Пролет!
4
Всеки селяндур докопал се до власт,с апартамент.Всичко се връща,мършии.
5
Нищо не може да затапи шкембакът с тлъстия си дирник! Алчен мафиот и далавераджия! Марш куче от властта!
6
ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИ БИ ТИ ВИ ДА ДЕЗОРГАНИЗИРА ДЪРЖАВАТА , ??? КАТО ХАКИМЯН СИ ПЪЛНИ ПОРТМОНЕТО С ЧЕРНИ ПАРИЧКИ . КЪДЕ Е С Е М ЗА ДА ОТСТРАНИ ТАКИВА ПРЕСТЪПНИ ЖУРНАЛИСТИ .
7
СОМ върни краденото
8
Ей идиотска държава. Всички освен дебилите от БСП са престъпници. Издават се присъди ей така. Голяма нация сме. Така няма да ги настигнем нормалните държави. Там такива гсдове като БСП. НЯМА. Искате да живеете добре ама злобата и завистта ви яде от вътре. Който е образован и се труди живее добре .който е тъпунгер по цял ден яд го тресе и злоба от вътре го яде. Това ни го налагат финансирани от Русия сайтчета. Помислете добре какво ще ни донесе това. Дали ще станем по добре
9
Аз на лъжливи и крадливи, офшорни импексови корветини и гнусни БСПдирасти, не вярвам!
10
Как пък всички властимащи си купиха огромни жилища,на ниски цени и с не декларирани тераси, и на нито един не му е потърсена съдебна отговорност. Вчера гледах Иво Христов с 57 квадрата жилище. Професор човек, с нормални доходи. А на тоя дебелак Каракачанов терасата му само 117 квадрата. И бил затапил Бтв...
11
Време е да накажем крадливите Импексови кучки и БСПдирасти, в лицето на пъпчасалия Клепоух Каун, крадливата Кучка Йо, Импексовата крадлива и лъжлива Курабия, както и крадливата и лъжлива СС Момата!!!
12
Елена Милиончева да каже с какви пари си купи къща за 20 милиона долара в Беверли Хилс
13
Карас.виня я да вземеш да се пробваш да ни обясниш от къде е парата за този палат? Цял живот нищо не си работил и си бил на държавна хранилка от къде е парата?
14
...са уникални дебили! Над 10 милиарда изнесоха в офшорки през крадливата Тройна коалиция, а тръгнали да ровят на кой мезонета дали има тераса!
15
КАК БИ ТИ ВИ ???? НИТО ЕДИН ПЪТ НЕ РАЗГЛЕДА И НЕ ДИСКУТИРА :::: КАК ГОСПОЖА ИМПЕКСОВА НИНОВА ПРИВАТИЗИРА ТЕХНОИМПЕКС И КЪДЕ СА ПОРИТЕ ОТ ТАЗИ ЗДЕЛКА НА СТОЛЕТИЕТО.
16
Това си ти, е бан помак...............Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
17
Каква е терасата на Каракачанов въобще не ме интересува, но ме интересува, че се хвърлят огромни пари за реклама на комунистическият паразит и отрепка Ангел Джамбаски. Впрочем те и двамата са комунисти и са присвоили ВМРО от нашето минало, която никога не е била с комунистическо съдържание. От къде другарите от ВМРО имат тези пари за ударни медийни изяви, от където този тип не излиза от медиите. Никак не е зле европейската заплата, която взимаше като евродепутат с помощта на Бареков. Няма по-нагли от комунистите.
18
Жалкото и тлъсто нищожество ще бъде тотално "затапено" от целокупния, изстрадал, озверен от мизерия и глад български народ, жертва не нечувана и непозната досега корупция и простащина! Та тлъстото нищожество на снимката, което 25 години разнасяше партийката си като куфар от коалиция в коалиция и което най-после един знаков бандит от подземния СИКаджийски свят направи военен министър, ще бъде изметено! Този път завинаги!
19
Рошана,руските тираджий завториха ли те ?
20
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
21
Не терасите а паспортите. Защо се правите на чукнати
22
Защо помачорите мрете да се кръщавате РО СЕН..?
23
Защото Импексовате БСПеерасти, крадяха заводи, хотели и панаири, като Импексовата си главатарка, не тераси и балкони, разбра ли БСПеераст недоклатен.
24
То да беше само Краси с 5 тераси. Паспортите, дипломите от Великотърновския университет, общ. поръчки в МО, общинските имоти и в МО. За това Краси стана висш държавен чиновник - министър на липсващата армия. Да може още да краде. Хвалел се пред свои, че вече има над милиард долара. Този само да го разрусаш и ще изпадат милони.
25
отговор на коментар
Прост си е българина, докато не спре да търси под вола теле, нищо няма да се оправи.....вторачване в ближния,омаскаряване, завист изпи и сетните ни силички.... а да видим тоя с голямото имение за 34 млн в САЩ дали не е комунист нашенски от тия дето спонсорират омаскаряването на правителството или леееекичко ще му се поклоним за успехите.... Дерзайте глупаци.... защото сте далеч от действителността... чувате само това което искате да чуете,сиирджии....
26
Праси с черните каси пак се накваси.
27
Много си нахален ! Защо се правиш , че не знаеш , че г-н Каракачанов има висше образование по История ? Добре поне , че вулгарността ти не е достигнала до там, да задаваш въпроса и за някакви паспорти !
28
Е бан Рошшкооо.....Няма го ОКОТО и ти е широко около а нала,а?
29
Престанете да пишете тъпи коментари за тераси, мазета, тавани и пр. Поканете един грамотен нотариус, който да обясни, че терасата не е самостоятелен обект и не се вписва като такъв в нотариалния акт, а се включва в общата площ на жилището. Погледнете си собствените нотариални актове и мислете, като пишете и коментирате. В случая не коментирам Каракачанов, а говоря по принцип.
30
Колко години Краси е работил като историк. От къде има 1 милиард долара.
31
Е БАНИЯТ КАШМЕР , пак са ти подали уягата..Няколко пъти..Да ти е сладко,Рошанчо.!
32
................КАРАКАЧАКОФ ?.........АЗ !........КУГА ША СА ГААРМИШ ЗАКОНО !........КЪФ СИ ?........ВОЕНЕН МИНИСТЕР !........А ИМАШ АРМИА ?......../НЕМА ОТГУВОР !..........НО ИМА ОБШТА ТЕРАСА !........
33
ДА ИДВА КОРНЕЛИЯ НИНОВА И ДА ВИ ОПРАВИ ЗА 800дни.? ТЪПИ БЪЛГАРИ ЕЙ...ТЪКМО ТРЪГНА ДЪРЖАВАТА И ПАК ОСУЛ ОСУЛ ЩЕ ДОКАРАТЕ ФАЛИРАЩИТЕ БАНКИ И ЗАМЕНКАДЖИЙТЕ.
34
Както казва ОКОТО,ти си първия е бан помак „ПАТРИОТ„......ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ
35
отговор на коментар
учи се момко неграмотен.
36
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
37
..................ПАРТИЗАНКА УТ КРУШОВИЦА ПАДНА У ШАХТА НА ПУЗИТАН !.......ВАДАТ Я ПАРТИЗАНИ УТ ПАМЕТНИКА ОТПРЕДЕ.......НЕМА КОИ ДРУГ !........ФИГУРИТЕ ОЖИВЕЛИ ПРИ ВИДА НА ПАДНАЛАТА КУРНЕЛЕИ !........СУМТАИМ ИДВА СУМТАИМ СИ УТИВА !....СУМТАИМ УТ СДСЕ .СУМТАИМ УТ БСПЕ !........
38
Абсолютно сте права, така БТВ не покани нотариус, дори няколко нотариуса да разяснят как точно се изповядват такива сделки, как пък същата БТВ и журналистите им не провериха имотите на БСП, които не са по малко скандални, а услужливо си затварят очите??!! Питам Хекимян, който също толкова услужливо не задава подходящи въпроси към гостите си??!! Всеки нормален човек вижда това, не че ГЕРБ са идеални, съвсем не са, имат много трески за дялане, но БСП съвършен и ли са?????
39
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
40
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
41
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
42
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
43
Защо не се говори за имотите на политиците от БСП?След като искат властта,хората трябва да знаят с какви финанси и имоти разполагат.
44
Това природно недоразумение, пълно с мас и фекал, не е крало, то е грабило, граби и ще граби докато крепи Чичката от село Б. Затапил бил???? Краде, лъже, изнася защото му е за последно. В държавата на ГЕП се краде безумно и безнаказано. Днес Яне показа какво кълбо от крадци се е заформило около зам.министъра Манолев, как цялата рода на кмета е в управлението!!!!! Където е ГЕП е така, във всеки град или село! Вие искате пари за детска болница и пътища. Щом тези в Сандански крадат така, какво остава за МС и Вожда. Милиярди се смъкват от Българския народ, около 11 на година!!!!!! Нагли, брутални, самозабравили се неграмотни селяндури които заедно с Вожда доведоха България до Трета национална катастрофа!!!!
45
Ако се върна и Шкембе Войвода и Гей Евро Войвода ще станат на кайма. Тия боклуци превърнаха ВМРО В ИСТРИВАЛКА..
46
Горкия Краси-играчка на злите пе.дераси .Строил тераси да го пердашат върху маси.Егаси !
47
Не му ли омръзна да ни занимава Хекимян с битовизми да ни занимава. Какви некомпететни лица кани които бълват нелепости. Защо не пита за имотите на Ленчето. Корнелия, Овчаров и т.н. Що за телевизия е това - долни посредствени лапачи. Това ли ви е безпристрастната медия.
48
отговор на коментар
Хеййй (7) боклук, ако БКП(БСП) върне краденото през годините , сега никой нямаше да говори за тераси ! Ами, вижте палатите на вашите събратя циганските БАРОНИ !!! АЛОООО, нали играете по една схема ? Попитай и Киро Куфара и леля ти Корни, те са добре запознати , и ги питай, кога ще го върнат ! На куково лято ........!?!
49
килограма е една дефекация след банкет ?
50
Google вече изплаща $ 15,000 до $ 30,000 на месец за онлайн работа от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 3 месеца и съм спечелил $ 24857 в първия ми месец от тази работа. Лесна и лесна за работа и печалбите й са огромни. Сега трябва да се опитате да получите тази работа и да започнете да печелите пари онлайн, като следвате инструкциите на тази връзка. тук.........>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
51
тулуп да разгради най-после паркинга, че да можем да паркираме. И паркинга пред блока на Осогово 55 заграби!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?