Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК TV: ВМРО регистрира кандидатите си за евроизборите - Андрей Слабаков и ген. Шивиков влизат в листата (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
ПЪРВО В ПИК TV: ВМРО регистрира кандидатите си за евроизборите - Андрей Слабаков и ген. Шивиков влизат в листата (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
35795
Коментари
15
ПЪРВО В ПИК TV: ВМРО регистрира кандидатите си за евроизборите - Андрей Слабаков и ген. Шивиков влизат в листата (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)

ВМРО регистрира евролистата си за изборите на 26 май.

Водач на листата е евродепутатът Ангел Джамбазки. В нея са и народните представители Александър Сиди и Юлиян Ангелов, както и общинският съветник Карлос Контрера. Част от гражданската квота са режисьорът Андрей Слабаков и ген. Димитър Шивиков.

"Европа е на кръстопът. От тези избори зависи дали тя ще продължи да върви по пътя на безконтролната миграция. Или ще бъде на Европа на нациите. Ако искат да гласуват за гей бракове, да го правят. Но, ако искат заединството на нацията ни, да гласуват за нас и Ангел Джамбазки", каза вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Караканов.

"Призоваваме всички родолюбци да не разпиляват гласовете си, а да гласуват за нас", каза водачът на листата Ангел Джамбазки. 

Каракачанов говори за срутилата се стена на военното поделение в Хасково. "Разпоредил съм вътрешна проверка. Още в понеделник ние ще сме готови. Но колко ще продължи проверката на прокуратурата, не знам", поясни Каракачанов.

"На мен по-скоро ми изглежда като малшанс и трагичен инцидент, но още вчера съм разпоредил вътрешна проверка, за да се види дали има някаква персонална вина при съхраняването на тези обекти. Имало е сигнал от Общината и от фирмата, която е охранявала обекта. Вследствие на тези предупредителни писма на 15 март съм издал заповед за събарянето на тази ограда. След това е започнала процедурата, събирането на оферти", каза Каракачанов.

След внасянето на документите кандидатите за европейски представители от листата на ВМРО – Българско национално движение се отправиха към паметника на революционерите от Македония, Беломорието и Одринско (паметник „Крилете“ на ъгъла на булевардите „Тодор Александров и „Христо Ботев“). Там те ще се поклонят пред подвига на героите от Априлската епопея.

"Днес се покланяме пред нашите предци.  От Априлското въстание започва всичко. Ние сме една от малкото нации, която празнува въстание",каза Ангел Джабмбазки пред паметника. 

Ген. Шивиков припомни, че Априлското въстание избухва по-рано заради предателство.

Гледайте на живо по ПИК TV!

 

Напиши коментар »
(15)
1
А, пък Вие сте, едни Родолюбци, само когато има Парички
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
Слабака да не забравите да го окъпете .
4
Google вече изплаща $ 15,000 до $ 30,000 на месец за онлайн работа от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 3 месеца и съм спечелил $ 24857 в първия ми месец от тази работа. Лесна и лесна за работа и печалбите й са огромни. Сега трябва да се опитате да получите тази работа и да започнете да печелите пари онлайн, като следвате инструкциите на тази връзка. Тук...........>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
5
Да стане Ванче Михайлов да види какви "патриоти македонци" представляван ВМРО. Ще легне пак отново! Лъжепатриоти ! Само плямпат!
6
Джамбазки вече кръв пуска да си намаже филията за евродепутат за втори път. Милионер от заплата, без полза. Паразит.
7
Джамбазки, обикновено върши обратното на това,което говори.Напомням само за Истанбулската конвенция,пакта за миграция и циганският въпрос(слуховете за паспортите на македонски рoми) А каракачанката,да си носи отговорност за мъртвия човек,затиснат от стена,която е в имота на МО. Доколкото разбрахме,са подавани сигнали много години,заради небрежността си да си понесат отговорност.Високите постове,не трябва само да носят големи заплати, привилегии и власт,а и големи отговорности.
8
Патриот съм,но никога не бих гласувал за точно тези.Това е партия от интерестчии.Правят и говорят само това,което им носи ползи и никога не заемат твърди,категорични позиции.Има и други патриоти,които със сигурност са по-читави от тези.
9
ДЖЕНДЪР да е ВОЙВОДА де се видяло бе?
10
Да са само джендъри, те са паспортен отдел от " родолюбие " направиха македонските цигани- българи, косовските албанци също ги направиха българи. Ех да стане Ванче от гроба на пух и прах ке станете хайърсъзи такива.
11
СА ИМПЕКСОВА, МИЛИОНЧЕВА, ИВАНЧЕВА И ЦИГАНКАТА БАНЕВА (ЕВРОДЕПУТАТКИ) ЗА ЗАТВОРА....
12
Ние харесваме ген. Шивиков и бихме искали да е евродепут,но се опасяваме че гласовете ни може да отдидат за Джамбазки и пак да се орезилиме. Защо генерала не е първи в листата ? Срамно е.
13
излиза информация за мезонет на Каракачанов сега убедихте ли се че ни управляват цър-ву-ли
14
Вечно и всичко критикуващият Андрей Слабаков кандидат за евродепутат ?! И тоя ще си плюе на сурата , както много други , а после ще излезе по телевизията да дава морални оценки. Явно малко сме се орезилил в Европа , та трябва още един да демонстрира просташко поведение. Да не забрави да предложи да се пуши в Европарламента , защото това е неговата гражданска позиция.
15
Гледайки маститата фигура на КАРАТА си мисля как пък досега никой не му е подсказал,че освен уродливия му вид, издаващ липса на характер , не вземе мерки драстично да понамали ширещия му се апетит не само като папкащ, но и като алчна паст за още и още власт и придобивки... Отблъскваща фигура,наситена с богато ДС досие и очевадна крещяща нужда да освободи от масивното си присъствие обществото ни!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?