Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Сергей Станишев окончателно в листата на БСП - Корнелия Нинова бламирана и губи партията. Вижте всички в листата след 9-часовия инфарктен пленум (ОБНОВЕНА)
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Сергей Станишев окончателно в листата на БСП - Корнелия Нинова бламирана и губи партията. Вижте всички в листата след 9-часовия инфарктен пленум (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
169786
Коментари
59
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Сергей Станишев окончателно в листата на БСП - Корнелия Нинова бламирана и губи партията. Вижте всички в листата след 9-часовия инфарктен пленум (ОБНОВЕНА)

Сергей Станишев е събрал 96 гласа на пленума на БСП и влиза в листата на БСП, научи ПИК. Той е събрал повече от половината гласове от вота на пленума и така е номиниран окончателно, въпреки опита на Корнелия Нинова да осуети това. 

Припомняме, че по-рано днес лидерката бе бламирана от пленума на социалистите, които не приеха предложената от нея листа от 17 номинирани и бе решено списъкът да бъде променен. След гласуване за това, НС на БСП вкара нови 8 имена, сред които и това на Станишев. Последва тайно гласуване, резултатите от което се броят в момента.

По първоначална информация Станишев събира 96 гласа и остава да бъдат преброени и останалите гласове, за да стане ясно как ще изглежда листата. Кандидатите се редят по висшегласност и още не е ясно на кое място ще акостира лидерът на ПЕС. 

Новата листа от 21 души, в която влиза и Сергей Станишев, бе гласувана тайно от НС на БСП през последните два часа от общо вече 8-часовото заседание на левицата.

Както ПИК съобщи, ръководството се опитало да сформира коалиция за преброяването само от свои хора, но номерът не минал. 

По-рано медията ни ви информира, че до бламирането на Нинова се е стигнало след остри речи на видни социалисти, сред които както ПИК съобщи и Велислава Дърева и Димитър Дъбов (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

В крайна сметка били вкарани нови имена в листата, сред които освен Станишев са и Антон Кутев, Валери Жаблянов и проф. Боян Чуков. Те били гласувани на номинации и така вкарани в листата.

Пленумът на "Позитано" 20 се превърна във война за партията между двете крила - новоизлюпените социалисти на бившата синя приватизаторка Корнелия Нинова, с които тя напълни партията, за да са й верни, и старите членове на столетницата, борили се за възстановяването й цели 30 години. 

Сигурни места при сегашното гласуване обаче имат представителите на гражданската квота - първата Елена Йончева и четвъртият Иво Христов, които са със сигурни избираеми позиции.

Янаки Стоилов е събрал 85 гласа и може да бъде изместен от втората позиция, а Деница Златева от третата. Румен Гечев е събрал също над 90 гласа подобно на Станишев. Той заемаше петата позиция в листата на Нинова.

Разместване може да има по правилник само за номинираните от партията, а тези от гражданската квота остават със сигурни места. 

Последва повторно гласуване, тъй като някои от номинираните имали еднакъв брой гласове и се наложил балотаж, научи още ПИК. Той се налага, за да може кандидатите с еднакви гласове, сред които са Станишев и Иван Кръстев, да получат нов вот от всички в залата и да стане ясно, кой ще бъде на по-предно място в листата. 

След окончателното преброяване ще стане ясно кое място заемат партийните кадри в евролистата на БСП. 

Пред камерата на ПИК TV Асен Гагаузов заяви, че на балотаж се гласува второто място и петото място. За второто спорят Цветелина Пенкова и Петър Витанов, които са били с равен брой гласове, а за петото място Сергей Станишев и Иван Кръстев. Янаки Стоилов не е събрал достатъчно номинации, за да остане в листата, където бе предложен от Нинова. 

Цветелина Пенкова и Петър Витанов са събрали най-много гласове - 97, и така са изместили Деница Златева, като ще спорят за второто място. 

След вота на НС на БСП Румен Гечев е изместен от 5-то на 8-о място, научи още ПИК от социалисти на пленума. 

Така на първо място в листата на БСП остава Елена Йончева, а след нея ще са Цветелина Пенкова или Петър Витанов. На 4-то е Иво Христов, който е от гражданската квота и щеше да бъде изместен, ако нямаше правило хората от тази квота да не бъдат гласувани от НС на БСП.

За пета или шеста позиция се борят Сергей Станишев и Иван Кръстев, което е ключово тъй като петото място е избираемо според досегашните социологически проучвания. 

На седмо място е Деница Златева, а след нея Румен Гечев, Момчил Ненков, Велизар Енчев, Димитър Данчев и Янаки Стоилов, на когото Нинова бе обещала избираемо място. След като бе бламирана от пленума на БСП и стана ясно, че е загубила партията обаче, тя не успя да изпълни това. 

На 13-а позиция е Тодор Стоилков, а след него Валери Жаблянов, Антон Кутев, Мариела Модева, Емил Георгиев. 

Скандалите и начина, по който социалистите гласуваха на пленума днес са ясен знак, че Корнелия Нинова вече няма подкрепата на БСП и е тотално бламирана, тъй като нито едно от предложенията й не е прието. Отхвърлена бе листата й и партийните кандидати, които предложи. Отхвърлено бе предложението й за явно гласуване и най-ключовото - отхвърлено бе искането й лидерът на ПЕС Сергей Станишев да не влезе в листата. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК И ПИК TV!

Вижте всички разкрития във видеата на живо на ПИК TV:

 

Напиши коментар »
(59)
1
Сергей ЯКОВ Станишев П-ЕДЕРАСТ, Създател на Г-ей Бардака ДАНС ! На Венци Йосифов П-роститутката (Секретарката) Моника Две Сурогатни К-опелета му И-ЗСРА. Разправят че Биологичния Баща бил Рязания П-ОМАК от Милиционерското в Пазарджик Старшина Асан Ибраимов Омеров, но само Разправят. Златоградския МАНАФ Хаджолов и той Редовно Участвал в ГАНГ БАНГА с Моника, та не се знае кой и кога е бил Отгоре и кой Отдолу та да Сколаса да си Изхвърли Семето Фатмашко !!! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
2
Да , Станишев влиза в листата. На 17-то място е. С преференции може да остане на това място, за да бута листата нагоре. Браво на ПИК, благодарение на Heдялко Станишев се добра до 17-то място.
3
Станишев е по-голям гьон сурат от Прърванов и Борисов. Той не е вреден само за БСП, но и за България.
4
На 9.IX.1944г Финансираните от КРЕМЪЛ Терористи от БКП Взеха Властта и Парите с КРЪВ ! Само с КРЪВТА на Децата и Внуците си ЮДО Комунистите ще Дадат Властта и Парите ! Спас-ението на БЪЛГАРИЯ е Прочистване Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво! Член на БКП-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на МВР-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото! Член на ДС-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на ДАНС-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga
5
Спешно си прибирайте от централата на БСП бабушкера Ива Николова, че и измръзнаха дъртите кокали. Смилете се над нея, че ще и секне плюнката.
6
Така, де, влиза, ама на кое място. На "избираемото" 9-то място като Курумбашев ли, който го отказа, тежко обиден? Щото, казват, че било мсе едно дали ще си на 9-то място, или въобще няма да те включат.
7
Голям праз !!! Ще бъде изхвърлен като мръсно коте за ужас на котилото ГЕРБ !!!
9
На което и място да го сложат Съсела,ще го изхвърлим с преференциите.
10
На което и място да го сложат Съсела,ще го изхвърлим с преференциите.
11
Моментална ОСТАВКА на Нинова и кликата около нея! Явно БСП не я искат и са МНОГО прави, защото Тя за нищо не става!Без нея БСП твърдо печели, а с нея губи убедително,каквато е и целта на ГЕРБ!
12
Влиза ама ако влезе шестия ! А при тая размирна незадоволена жена бсп повече от 3-4 едва ли ще вкара
13
А Корни..оставка кога?
14
Отсега изхвърча Станишко. Напъва, напъва и е на последно място. Ха, сега спукайте се от яд. Не вли-за като евродепутатин! Язък ви радостта, язък за предварителните поздрави на шефчето на чурчето за победата , язък за напъните, язък на оня който викаше "идва ми да грабна един чук и троша покриви, тераси, къщи. Ама в БСП всички са шпиони". Забрави за себе си и за буденцето, който е тропал аверите си. Мъкаааа, мъка!
15
Иначе няма как Станишев да намери място сред 17-те.
16
Ако ПEДEPACA серГЕЙ влезне в листата, БСП се самоубива.Ще гласуваме за Ленчето и Иво Христов...За ПEДEPACИ НЕ ГЛАСУВАМЕ......КАЗАХ.....Между другото не е работа на ГЕЙберастите да се мешат в работата на БСП,Да си гледат КРАДЛИВАТА ШАЙКА, и ДА СИ EБABAT MAЙКАТА.
17
Няма ли кой да обясни на Корни, че избори се губят след гласуване. Тя все се натиска преди...
18
Това говори че БСП се е променила и е демократична за разлика от мафиотската тоталитарна Герб ,кадето Боко колони беси и е несменяем Тутурутка ди тути капо
19
Станишев- влиза,невлиза,на комундретата им влезе до сливиците.Като им гледам кандидатите,майче ГЕРБ ще се пребори и за десети евродепутат!!!!!
20
Ха ха ха, БСПДИРАСТИЯТА СИ ИСКА СС Момата, това си е. Стана ясно, че Импексовата Барсала е главатарка на джендърска партия и Гейпарада воден от Момата и Барсалата!!
21
ВСИЧКИ ГЕЙберасти СА СМРAДЛИBИ и MИPИ3ЛИВИ КРАДЛИВИ ПЕДЕРАСИ.СПРАВКА: ШЕФА НА ГЕЙберастите, и неговия СОЛTAШAK Цецо КРАДЕЦО, ПРАВИТЕЛСТВОТО и НС.
22
КАТО ИЗЛЕЗНАТ,ХВАЩАМ СЕ НА БАС ЧЕ ВСИЧКИ ЩЕ ЗАПОЧНАТ-ВИДЯ СЕ ЧЕ НАШАТА ПАРТИЯ Е НАЙ ДЕМОКРАТИЧНАТА И НЯМА ВТОРА КАТО НЕЯ.нищо че щяха да се избият вътре и не за идеали и за политики-а за парата,парата е движещата сила в тази крадлива партия.ВТОРОТО КОЕТО ЩЕ КАЖАТ Е -ВИЖ ТЕ В ГЕРБ НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ КОЙТО КАЖЕ БОРИСОВ ТОЙ СТАВА.нищо че в ГЕРБ нямаше никакви скандали всички който са били в ЕП пак са си в първите места новите отиват назад което е нормално
23
Като са толкова против Истанбулската конвенция що дири в листата им Деница Златева ? Май май всичко е пунта мара хо хо хо
24
Не се евавайте с хората да изтипосвате такива от престъпно червено котило ! Живее цял живот царски на чужд гръб другаря !
25
Ще гласуваш и за джендър Станишев и за джендър Златева. Няма не искаш, ти си гумена глава.
26
Великият Серго на балотаж, хахахахаааа ! Даже и няма да влезе накрая.
27
Една селска пръчка го лапа на клепоух кретен и стана първа кобила. Друга кучка го лапа на МОМА и на тлъста хранилка в ПЕС, ПРИ ЧЕРВЕНИТЕ Е ТАКА, НЯКОЙ ГО ЛАПА И СЕ ИЗДИГА!
28
Мирише ми на командировка в Крушовица!
29
Ще отида в Европа да подкрепя 'стабнублската конвеция. Аланкоолу! Нерде Ямбол, нерде Стамбул.
30
Важното е,че другарят Гечев влиза и пак ще се бори за хиперинфлация и банкови фалити!ВЕНСЕРЕМОС!
31
Браво другари,джендърството и евроценостите,които бг народ не иска победиха в БСП. Дали ще можете да вкарате и 3-ма евродепутати с ГЕЯ в листата?! Все пак явно той ще се докопа до ЕП защото ще е в топ 3. Нинова,или правиш чистка, или подаваш оставка,и оставяш сороско-джендърската клика да държи БСП.
32
Цветелина Пенкова е от Милениум и е човек на Слави Трифонов. Всички които Нинова бе включила в евролистата са резултат на задкулисни договорки.
33
АКО ИМА ГУБЕЩИ ДНЕС ТОВА Е ЕС-КАК МОЖЕ ТОЗИ НЕЗАМЕНИМ КАДЪР ГЕЧЕВ ДА БЪДЕ ТАКО ГРУБО ИЗБЛЪСКАН ОТ ПЪРВИТЕ РЕДИЦИ-ЕВРОПА ИМА НУЖДА ОТ ТАКИВА ТЕСНИ СПЕЦИАЛИСТИ АКО СТАНЕ ПРОБЛЕМ С БАНКИТЕ В ЕС-КОЙ ЩЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА(у нас го реши моментално всички банки фалираха)РУМЕН(тъпото)РАЗБИРАСЕ-хахахаха НИЩО ДРУГАРИ ИЗБЕРЕТЕ ГО ПРЕФЕРИЦИАЛНО ЕВРОПА ВИ МОЛИ ЗА ТОВА
34
Сега в БСП-ОПГ покрай Нинова на мода са розови кюлоти, защото са дебелосери, само беквокала и Радев ги смени с жълти,да не си личи насраното,насирал се от страх дори когато види снимка на Бойко! Говорителката му Иво КГБ-то официално съобщи,че Чехлю се насирал не от страх,а защото много боб и джолан консумира!За тези му думи Деса Разпоретината го натири на Нинова!
35
ПОНЕЖЕ ПОМНИМ 15/15 СЕГА КАТО СТЕ РАЗДЕЛЕНИ НА МНОГО ГРУПИ КАК ЩЕ ОБЯСНИТЕ НА ЦИГАНЕТАТА НА КОЙТО ПЛАЩАТАЕ ОТ ВРЕМЕ ОНО ЗА КОЙ ДА ГЛАСУВАТ ПРЕФЕРИЦИАЛНО,ДА НЕ СТАНЕ ПАК НЕРАЗБОРИЯ КАТО МИНАЛИТЕ ИЗБОРИ ЗА ЕП
36
Защо изтрихте първия коментар къде казаха , че Елена Йончева осъди клеветника Бойко , така правите вие от шайката със всички които сави неудобно ,но добре че ви се вижда края вече !
37
Нинова изработи яко актива - всички са мислели че си дават гласа за проф.Иво Христов от парламента.Днес Гечев разбрал за кой Иво става въпрос.Другите кога рзбраха.Корнелия вкара песиденския съветник през задната врата и се оказа на непоклатимо място.Е ако вкарат повече от 3-ма.....
38
това 15/15 го имаше и в ГРОБ но под друг номер ,бяха измесили тpaвесита Цецка тъй че недей цвили много
39
Странно защо специалисти в жълтите новиони коментират политика, все пак това е сериозна тема и е нужна компетенция и грамотност?!
40
Шиши плаща якоооо. Б.Б , Д.П.(шиши),Серго са една група. Няма партии.Има група. В Бг нещата ще се на улицата.С к.ъв.
41
Докато БСП си наредат листата - инфактни 10 часови пленуми,балотажи.Може да приключат на 27 май.Пустите 15 000 евро - ще се избият за тях.
42
Ха, ха, ха, ама защо изпратихте "нежната красавица"с особените уши цял ден да виси като просяк пред Позитано, която и да не беше снимала там,а си стоеше в сайтчето-кенефче ПИК, пак можеше да напише същите глупости"Загубила Партията" и кой я намери.... ха, ха, ха, голям смях! Отчаяни идиоти!
43
Станишко се оказа по нахален от цвъки. Баси и нахалитета. Не се ли усеща, че завлича БСП- то надолу. Пълен отврат от такива бездарни нахалитети.
44
винаги в бсп на първо място са били парите, а не идеите и грижата ви за хората.ИЗБИЙТЕ СЕ ДРУГАРИ ЗА ТЯХ И ОСВОБОДЕТЕ БЪЛГАРИЯ ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ.
45
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
46
отговор на коментар
Как не те е срам бе мискинин? С тези приказки ,какво целиш ,да разтуриш семейството на наш Серьожко ли? Той поне гледа една тумба деца,ами ти бре,колко деца отгледа или си катър?
47
По голям джендър от Гечев в листата на бисепето няма .
48
Защо ни занимавате с една "партия" първо приемник" на БКП , нали за това беше лозунга , "който не скача е червен" за това искахме демокрация , но не по нашенски , за да я няма тая измет , уви ? Майката на невръстно дете което я нарича КУЧКА да ни представлява , или един импексов лъжлив боклук , овладял всички " техники на ДС " да бъде креатив на "нещо" , гледам в "листите" др. Румен Гечев при чието "министерстване" фалираха 16 банки(сещайте се къде са отишли парите) , по това време и "техноимпексовата" кучка бе отстранена , като зам. министър в правителството на др. Станишев , по подозрение в КОРУПЦИЯ др. дерзайте . А за по младите , ще кажа , първата работа на др. Сергей е министър председател , така , че дерзайте , само не се целувайте с Л. Местан .
49
Мисля, че бате Бойко има взимане даване със СерГея...
50
Ми кво да кажем за листата на гробокопачите - милиционер-калинка, милиционер- калинка
51
ХАК ДА СА ВИ БОЙКО И СЕРГЕЙ!ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЯХ ЩЕ СТЕ НАЙ-БЕДНИТЕ, ЩОТО ПО-ДОБРО НЕ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ.
52
Чудесна листа! На 3-та позиция така наречената " млада социалистка" ЦВЕТЕЛИНА ПЕНКОВА вечната стипендиантка на Сорос- ту в Унгария, ту в Италия и накрая -Великобритания, член на Клуба "Милениум" на княз Кирил и вече на избираемо място с паричките на татко, в суматохата- да не е този, да не е онзи- и вече бъдещ евродепутат. Честита листа загубенаци-социалисти!!!
53
Чудесна листа! На 3-та позиция така наречената " млада социалистка" ЦВЕТЕЛИНА ПЕНКОВА вечната стипендиантка на Сорос- ту в Унгария, ту в Италия и накрая -Великобритания, член на Клуба "Милениум" на княз Кирил и вече на избираемо място с паричките на татко, в суматохата- да не е този, да не е онзи- и вече бъдещ евродепутат. Честита листа загубенаци-социалисти!!!
54
Само си представете това да се случи в ТИКВЕНАТА партия ! Вождът да подреди кандидатите си , а после " непослушните " джуджета да се разбунтуват и да му кажат Fukc oFF ! Мислите ли , че това е възможно в тази толкова "демократична" шайка ?
55
Между другата Импексовата Барсала е права, как ще победи със СС Момата, пък и тая лъжлива кучка дето му лиза сладоледа, е нейна творба. Жалко е да видиш тая властно курабия, да не може да се справи със БСПдирастите в шайка си! Ха ха ха, само как Бойко им го навря със СС Момата, защото него го е бил 10 пъти а Импекса само веднъж!!
56
отговор на коментар
Дремем му на гейският задник за БСП.Пари - власт - пари прим.
57
На Нинова и Милиончева въобще не им пука за ЕС БСП или Станишев !Големия им страх е не дай си Боже някой да гласува закон за отпадане на давноста ! Щото са за затвора и двете кучки !
58
Мерзавец, ВЛАСТИТУТКА............................................................Отказаха ме да гласувам за тях. А това щеше да бъде факт, за първи път в живота ми след 1989.
59
Съсела да отива при сууджуците там му е мястото там е и Румбата Шадравана
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?