Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
СДС скочиха на партия "Възраждане": За нас това е „Б“ отборът на БСП
СДС скочиха на партия "Възраждане": За нас това е „Б“ отборът на БСП
Автор: ПИК
Дата
Дата
40109
Коментари
16
СДС скочиха на партия "Възраждане": За нас това е „Б“ отборът на БСП

Съюзът на демократичните сили изразява в декларация до медиите своето възмущение и огорчение от призивите на партия „Възраждане“ в Добрич за осуетяване на представянето на книгата на Александър Йорданов в града и обидите към него.

„Възраждане“ неведнъж е заявявала откровените си прокремълски позиции, които налага арогантно и обидно спрямо политиците и гражданите, които не споделят възгледите им.

Припомняме, че лидерът на „Възраждане“ , Костадин Костадинов, стоеше рамо до рамо с Корнелия Нинова на миналогодишния първомайски протест в столицата. За нас той е „Б“ отборът на БСП, който върши черната работа на столетницата с агресивни партизански методи срещу политическия опонент, докато БСП и Нинова се представят като проевропейци и демократи.

Във връзка със заплахите от партия“ Възраждане“ към кандидата за евродепутат, г-н Александър Йорданов, СДС ще сезира правоохранителните органи и прокуратурата.

Г-н Александър Йорданов е знаково лице на започналата преди 30 години битка на СДС за свобода на словото и демокрация, и опитът да му се отнеме именно свободата да изразява идеите си, е равен на цинизъм. Нетърпимостта и омразата към различните политически позиции са характерни за тоталитарните общества и са недопустими за държава-член на Европейския съюз.

Призоваваме всички политически сили да запазят коректния и толерантен тон в предстоящата предизборна кампания и да не накърняват достойнството на политическите си опоненти.

Нека да не забравяме, че предстоят европейски избори, най-важните за развитието и бъдещето на ЕС, и гражданите очакват от политиците и партиите да дебатират и представят идеите си за бъдещето на общността", се казва в декларацията на СДС.

Напиши коментар »
(16)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
АЙ ЛО Е БОКЛУК
3
Чувала с говната си прави реклама ! Ало !Тумбак !Ти си неразпознаваем сред лумпените и дебилите от ГРОБ и Стани Да Седнем !
4
Е то не може само герб да има б отбори.
5
Въртиочко, помниш ревизиите ти от ДФК, когато беше посраник в Македония и другаде? Млъкни Умнико Шуменский!
6
ГЕРБ-СДС- ПОБЕДА НА ЕВРО ИЗБОРИТЕ, ЗА ШОК И УЖАС НА УТРЕПКИТЕ ОТ БСП И ВЪЗРАЖДАНЕ. КОСТАДИНОВ МАЛКО ГО Е БИЛ МАРЕШКИ
7
к.Костадиновски е абсолютен боклук и лъжеисторик,русофил и антибългарин.
8
Аз ще гласувам за Елена Йончева, защото съм убеден, че българските социалисти имат една единствена цел в Брюксел- разпадане на ЕС и НАТО и присъединяване на България към Евразия.
9
Костя Копейкин е руски плужек.
10
нито един сдс глас за ал иорданов това е позор
11
Тая MИPИЗЛИВА ДEБEЛА CBИНЯ разби СДС, сега ще разбие и ГЕЙберастката KOЧИНА.
12
ИСКАМ РЕФЕРЕНДУМ за НАТО и евроГЕЙския съюз.Каквото избере народа, нека това да бъде....А сега маркирайте неодобрение, EБAHИ ГЪ30ВЕ.
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Вас пък кой ви брои за сливи бе мухльовци ???
15
„И от фондацията не са прави, че Държавна сигурност си е отишла. Напротив - сега са децата и внуците на ДС. Даже по-силно работят сега. Но ние сме демократи и приемаме тези неща с усмивка". С тези думи министър-председателят Бойко Борисов опонира на представители на фондация „Конрад Адеанауер”, че с напредването на демократичните промени в България Държавна сигурност си е отишла. Това стана по време на честването на 25-годишния юбилей на фондация „Конрад Аденауер" в България.“ - 21.02.2019 г. (ttps://dnes.dir.bg/politika/borisov-ds-ne-si-e-otishla-no-nyama-da-pozvolim-bsp-otnovo-da-falirat-banki) ++ По данни от МнВР за последните две години, благодарение на мъдрото управление на г-н Бойко Борисов (член на БКП от 1977 г.), служителите на бившата ДС във Външно са намалели с цели двама човека и вече са 54 агенти на ДС. При този темп на намаление, след 54 години в министерството няма да остане нито един служител на ДС. Коментирайки тази официална информация от МВнР, г-н Бойко Борисов е заявил, че борбата му срещу комунистите и агентите на ДС продължава с решимост не по-малка от тази, с която всяко едно прасе се бори с тиква.
16
Бойко Борисов: „В Симеоново тогава имаше седем или девет щатни партийни секретари. Събраха ни в салона и ни казаха - другари, до днес бяхме комунисти, а от утре сме деполитизирани. Тогава им заявих, че понеже това е голяма глупост, няма да се деполитизирам. И напуснах (МВР).“ - март 2006 г. – http://old.segabg.com/article.php?id=261561 - Прав е бил г-н Борисов да напусне МВР, за да остане член на БКП, защото народът е казал: „Веднъж комунист – цял живот комунист.“, а народният представител Александър Сталийски е заявил от високата трибуна на 36-то НС: „Бивш негър, бивша -урва и бивш комунист - няма”
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?