Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Протеже на президентския Иво Христов щурмува евровота като независим кандидат за Брюксел и сондира шансовете на лице от партията на Румен Радев
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Протеже на президентския Иво Христов щурмува евровота като независим кандидат за Брюксел и сондира шансовете на лице от партията на Румен Радев
Автор: ПИК
Дата
Дата
111514
Коментари
37
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Протеже на президентския Иво Христов щурмува евровота като независим кандидат за Брюксел и сондира шансовете на лице от партията на Румен Радев

Сондажите за шансовете на бъдещата партия на президента Румен Радев продължават и на терена на изборите за Европейски парламент и чрез самостоятелни фигури. Една от тях е представящата се за експертка на КТ „Подкрепа“ Ваня Григорова, която се явява на евровота като независим кандидат.

Ваня Григорова, която отдавна обикаля телевизиите като синдикалистка, всъщност е протеже на шефа на кабинета на Радев – Иво Христов. Тя е част от създаденото от бившия журналист Сдружение „Солидарна България“, което се самоопределя като "дискусионна мрежа на граждани, изповядващи ценностите свобода, солидарност и справедливост".

Трите „С“ са основно кредо на европейската и българската социалдемокрация. Според заявката на сдружението „мрежата е място за свободен дебат и механизъм за координиране на действията на членовете ѝ“.

Техните действия преминават предимно под надслов „Да спрем прехода към дъното!“ из цялата страна, за последно - на 11 април в Пловдив. Натрапчивото внушение, че България е стигнала дъното, е постоянен мотив в речите на президента Радев, които се пишат от Иво Христов.

В платформата на „Солидарна България“ се казва, че „Дясната динамика в България е изчерпана. Обществото се нуждае от възстановяването на солидарните връзки, които превръщат масата от индивиди в обществен организъм. Натрапчивият PR не може да запълни вакуума от политики във всички сфери“.

В лозунгите, които „Солидарна България“ издига, има явно съвпадение на целите на българските „Зелени“, които обаче се самоопределят като десни и на евровота са част от дясната коалиция „Демократична България“.

„Големият ресурс на лявата политика в България е в отвяването на държавата от престъпността и корупцията, в налагането на закона, в борбата с картелизацията на икономиката, реформата на правосъдието, в хармонизирането на обществените контрасти. България трябва да заложи на своята изключителност (инвестиции в образованието, туризма, приоритет на биоземеделието), нежели да се включва с социалния дъмпинг. Екологичните императиви трябва да залегнат редом със социалните в програмата на социалдемократическата левица“, гласи възванието на „Солидарна България“.

Очевидно претенциозният текст е в стила на Иво Христов, поради което се е стигнало до очевидни глупости като тази, че ресурсът на лявата политика е и в борбата с реформата на правосъдието. И изобщо не става ясно как най-скъпите продукти в земеделието – биопродуктите, се съчетават със „социалните императиви“.

Ваня Григорова е на челна позиция сред авторите на едноименния сайт, списван от „Солидарна България“. Сред тях са не само Иво Христов, но и съпругата му Галя Горанова, която изчезна от журналистическия терен и в. „Сега“ още преди Иво Христов да започне да обгрижва проекта „Румен Радев“, а може би при зараждането му, чиито точен период още не е установен.

Запознати със сценариите около политическото бъдеще на президента, изграждано от паравоенните формирования на бивши високопоставени служители в армията и в Държавна сигурност, които формират бъдещата му партия, смятат, че абсолютно обреченото явяване на хубавата ромка Ваня Григорова като независим кандидат за евродепутат е просто сондаж за популярността на бъдещите лица на тази партия и PR акция за налагането им и фокусирането на общественото внимание върху тях.

 

Напиши коментар »
(37)
1
ДА СЕ ЗНАЕ: ФАТМАКА Радев Не е ЧОВЕК, Той е КОМУНИСТ, На ХРАНИЛКА в НПО Москва ! ПЕДОФИЛА от ДС Гоце Първанов Назначи ФАТМАКА-КОМУНИСТ Румен Радев за Генерал ! Присъдата е Ясна: Да се ИЗБИЯТ Семействата на Болшевишките К-ОПЕЛЕТА ! КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК ! КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК ! КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
2
Комунист и Милиционер е Животинска ТОР ! Подлежи Семейно, не по Единично на Животинска СМЪРТ ! Спас-ението на БЪЛГАРИЯ е Прочистване Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво ! Член на БКП-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на МВР-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на ДС-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на ДАНС-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
3
Тая само простотии сее по телевизиите,явно му е любовница,щото акъл нема много!
4
ПОЗОР, НО НЯМА КАК КРАДЛАТА ДА ОТКАЖЕ НА РУНДЮ И НЕГОВИЯ СОЛ ТА...К !!!
5
Крадливи комуняги и мангали -- съюзявайте се !!
6
Тя и Шаренкова уж беше независима, а после и лъсна задника, когато се оказа кремълска шпионка.
7
Доцент Ваня Григорова е преподавател в Стопанска академия - Свищов. Изключително интелигентен и възпитан човек, който трудно понася простотията и несправедливостта в днешното ни общество Ваня би била изключително полезен за българите евродепутат, защото няма да мълчи, да се скатава и да си прибира заплатата, а ще воюва за всяко едно право на българите. Не знам чие протеже е, но дай Боже всички протежета да бяха като нея. Време е за независими от партиите кандидатури. Успех, Ваня!
8
Аз пък ще гласувам за Елена Йончева, защото съм убеден, че българските социалисти имат една единствена цел в Брюксел- разрушаване на ЕС и НАТО и присъединяване на България към Евразия. избирател
9
Ужас, в края на статията пише, че е ромка. Сега ще мобилизират платения ромски вот за Радевата патица-мюре!!
10
На Рундю му дай боб и джолан, за Артелчик става, за друго не!От тази диета пърдухелът му по-голям от на Нинова порастна!Това е причината да рецитира фекалиите на Иво Христов-КГБ-то!
11
ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ Е ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ОНАЗИ НАРОДНА МЪДРОСТ ЗА ЛУДИЯ,УМОРАТА И ПОТТА ! ! ! !
12
До номер 7: "Изключително интелигентен и възпитан човек, който трудно понася простотията", ха,ха,ха!....с много голяма уста по всички въпроси?????????
13
......................ШО СТАА У ПИКЕЗ МА ?......СТАА ВИНЕТУ !.....ВОДИ У ИНДИА ЦЕЛИЯ ГЕРБ !......А ТОЯ ИВО ХРИСТОФ ТАКА Е У ЦЕНТАРО ......НА ФНИМАНИЕТО НА БАИБА ИФКА !......АВЕ ПАРДЕЛКО А НЕ ИСКА А СТАА ПРЕЗИДЕН ?......КОТУ ГОЦЕ !......И ИФКА ША Е ВИЦЕ МА ТРЕ А ТУРИ ЦИЦЕ !......НА ОШИ ГУ ДУКАРВА .......НАДОЛЕ НЕЗНАИЕМЕ !.......ВААПРОС......БЬИЛА ЛИ Е ИБЛИВА БАИБА ИФКА ПЕРЕДИ 100 ГОДА ?......ОНА Е РОДЕНА ЗАЕДНО С ЛЕНИН.....У ЕДНА И СУШТА ГОДИНА !.......АИДИ А ВИДИМЕ ШО ШЕИ ПИШЕ СА ЧИТАТЕЛО НА ТОЯ ВЕЛИК САИЧИК !......ДЕТУ ИМАЛИ 900 000 .......ИЛЯДИ НАЧИ ЧИТАТЕЛИ.......УСФЕН НЕКОИ БОСС КЛОШАР......ИЛИ НЕКОИ ЦЕЦКО КОИ ДРУГ ЧЕТЕ ?.......МИ ШО СИЧКИ ПИШАТ......НИКОИ НЕ ЧЕТЕ !........ЗВЕЗДОЧКА КВО ПРАИ ?......А НЕ ВАДИ ПУДКАТА ШО ВАЛИ ДОЖД......ДАЖД.....РЕИНИ ДАИ......ПИОВЕ......ЕС РЕГНЕТ......НЕШТО ШУШКА ТУКА БЕ.......А ЗВЕЗДОЧКА У НАШИА КРОВАТ......КРЕВАТ БЕ......ЗВЕЗДОЧКА ТЬИ ГОЛЛАЯ !.......АИИ АИ !.......КААК БЕ УБАВО МИРИШЕШ !.......
14
Ако беше толкова ерудирана и интелигентна и такъв противник на несправедливости какъв чеп ПОДПИРА в това котило наречено ПОДКРЕПА и метлосва като цветарка по телевизиите да говори КАКЪВ ЗАЩИТНИК на хората бил този така наречен синдикат ???
15
комунисти от ГРОБ заради вас ще гласувам за по-добрите комунисти от БСП , те даже вече не са комунисти де , гледам все млади и интелигентни хора с леви идеи а не чуждопоклонниците от крадливата шайка
16
НЕ ДОЦЕНТ , НО И ДЕКАН ДА СТАНЕ ЦИГАНИНА СИ Е ЦИГАНИН . ГЕНА Е ЗАЛОЖЕН. В БРЮКСЕЛ СИ ИМАТ ДОСТАТЪЧНО ЦИГАНИ ОТ КОИТО СА ВДИГНАЛИ РЪЦЕ .ЗАЩО ДА ИМ ПРИЧИНЯВАМЕ ОЩЕ БОККА .
17
Румен Радев ще се провали, но първо ще се наиграе като Проектант на "стратегическа алтернатива" - плюе по Бойко Борисов като Слави Трифонов срещу Иван Костов, докато се гушкаше с Васил Илиев и не смееше да редне лаф срещу Маргините, но Пеевски и Златев са табу за него."Служебен кабинет няма да има. Борисов ще си довърши мандата заради сделката за F-16". Борисов ще победи на евровота и ще си довърши мандата, отсече източникът от службите. След изборите ще има "чистка" в екипа на президента, а не служебен кабинет.
18
ТЯ Е ЧАСТ ОТ БСП И ПРЕЗ 2010 ДО 2016 БЕШЕ НАЙ ВЪРЛ ГОВОРИТЕЛ НА ДОНОСИТЕ КОИТО ПИШЕХА “ БИЛИТЕ ЯКИЧКИ “ СРЕЩУ БОРИСОВ И ГЕРБ ..ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ БИЗНЕСМЕНИ ОТ БСП НА КОИТО ИМ СПРЯХА КРАНЧЕТО НА ДАЛАВЕРИТЕ СИ НАМЕPИХА ГОВОРИТЕЛ В ЛИЦЕТО НА ГРИГОРОВА .
19
Президентът не разбира, че от нищо не разбира! Да управляваш една държава не е като да рецитираш назубрени речи!
20
Истината сега е в избора на независими,ерудирани и образовани хора,способни да защитават националните интереси,а не да имат началници.Въпреки че,изборната система на Европарламента поставя интересите на малките страни под въпрос.Известно е,че броя на депутатите е реципрочно,според броя на населението на страните.
21
ФИЛМА ИЗАУРА ..ТАЗИ ПРИЛИЧА НА НЕЯ
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
Google плаща ежедневна работа в диапазона от 500 до 1000 долара. Получих $ 23,749 за първия месец и $ 32,854 за заплатата от Google от последния месец, работещи у дома за 3 часа на ден. Дори и тези, които са нови за това, могат лесно да печелят $ 200 на час, а печалбата може да бъде още по-голяма с течение на времето. повече тук...............>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
24
kakvi sa tia na snimkata be -----pla6at dezata -ne gi pokasvaite
25
Питат един мургав българин от някакво НПО протеста-бунт в Габрово спонтанен ли е или организиран.Е как да е спонтанен като виждаме доста разпознаваеми лица,които бяха с К.Нинова да бранят животните на баба Дора.Питат един червен кратун БСП има ли нещо общо със събитията в Габрово.? -Не. Ама на протеста има хора които бяха с Нинова при баба Дора.Всеки може да ходи където си иска ,а що се отнася за Нинова,тогава тя случайно е минавала от там.Смях в залата.
26
Тя е председателка на лявото сдружение "Солидарна България" заедно с Иво Христов от президентството и е върла защитничка на Радев. Поредната измама за избирателите, тъй като водещо в избора й трябва да е , че e синдикалистка и работи в КТ Подкрепа. Разчита на ромите и да бъдат подведени синдикалистите на "Подкрепа".
27
Да я цунете по кли..ра!
28
Един читав синдикалист да се появи и веднага пик му фабрикуват компромат! Толкова извратено мислене и поведение рядко се срещат
29
Е, всички не са крадливи неграмотници като шайката, тук-таме са останали и хора с акъл, които се борят за правата на ограбените и окрадени изчезващи българи. Да напомним, че цели села са обезлюдени и българите се топят критично от мизерния живот, който им налагат управляващите с палати и сметки в чужбина с милиардите незаконно и престъпно присвоени
30
ПИК, Нед...лко, Вие сте Пунта Мара!
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
Член съм на КТ Подкрепа и ще се срамувам, ако това е истина, защото навремето влязохме в този синдикат като антикокомунисти !Пише го в устава!
33
отговор на коментар
Тоя ПИК е събрал по своя аршин всичките боклуци под неговата стряха. Мозъците им кастрирани наравно с техния водач тиквенски . Абе накъде сте тръгнали като две думи не можете да обелите нормално. Боже, горко й на България от толкова много посредственици. Тръгнали да оценяват и манипулират срещу шепата патриоти, които тровят живота си за да измъкнат България от блатото и да не се затрие българската нация. Пфу, нямат ли край тези неверници... Аз подкрепям Елена Йончева, Генерал Радев, Иво Христов, Корнелия;;;;;;
34
Голяма веселба педа в Пик,ей.Направо в десятката удряте,само така.Радева Завера в Тетевенския Балкан ,малее много далеко бе.В някое село из шоплука край софето що не се събраха,ами там.Пияното Вежди да поканят,паметник да им направи,ама ръката трепери.Цецо с големите уши ще ги подслушва от апартаменто.Голямо шоу ,и това си е.Хляб и зрелища.То май тези кратуни от герб и платените писачи друго не могат.
35
Тая дама е шест!! Корнелия нея трябваше да вкара, а не мижитурката Христов. А герберите да си плюят, в момента в Българи няма по-добър синдикалист. А пък и има страхотна външност.
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
Не се подавайте на харизмата на циганската шунда с два градуса са по топли от нормалните ,казвам го от опит. Лъжлива циганка е ,няма как сама жена да пробие при Мафиот като Тренчев! Ясно е ,че е протикана . Статията е максимално коректна и добре ,че е тя ,че всичко са зачистили в гуглето за нея съвсем старателно при това !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?