Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Ангелкова се отчете: 250 туроператора са заличени
Ангелкова се отчете: 250 туроператора са заличени
Автор: ПИК
Дата
Дата
5001
Коментари
4
Ангелкова се отчете: 250 туроператора са заличени

Министърът на туризма Николина Ангелкова отчете, че резултатите за зимен сезон 2018/2019 г. сочат задържане на нивата от предходния рекорден сезон. Крайните резултати ще са готови април месец, каза тя по време на парламентарния контрол.

За периода декември-февруари посещенията на чужденци са 1 222 613, в сравнение с миналогодишния период има спад от 2,2 процента. Има обаче ръст на реализираните нощувки с 1,6 процента, а ръстът на приходите е с 5,9 процента, заяви Ангелкова.

Министърът посочи още, че основната цел е България да бъде разпознаваема целогодишна дестинация за туризъм. Близо 250 туроператора вече са заличени от началото на мандата, каза още от парламентарната трибуна министърът на туризма Николина Ангелкова.

Причина за тази рестриктивна мярка е липса на застраховка, неизпълнение на задължения или повторни нарушения.

Ангелкова припомни, че вече има система за информиране на туристите на сайта на ведомството. Тя осигурява подробности за застраховаката на туроператора и се обновява на всеки три часа.

Напиши коментар »
(4)
1
Не ни баламосвай, а връщай краденото, МИРИЗЛИВ ТРАВЕСТИТ.
2
Траверса крие голям джулан в междукрачието и с него пердаши Тиквоча ,кога не обикаля по света като настинал кон.Нечовешките му среднощни стенания всяват шок и ужас в цяла Банкя.
3
GENDER USA ????????????????????????? >> https://www.youtube.com/watch?v=05X3n6-8fz0
4
герберастката крадлива сган продължава с пълна сила. Далаверко нещо е много загрижен!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?