Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК TV: Николина Ангелкова отвръща на удара за имотите си - голямата къща била на родителите на съпруга й от 2006 г., снимала се там, докато била на гости (ОБНОВЕНА)
ПЪРВО В ПИК TV: Николина Ангелкова отвръща на удара за имотите си - голямата къща била на родителите на съпруга й от 2006 г., снимала се там, докато била на гости (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
76637
Коментари
15
ПЪРВО В ПИК TV: Николина Ангелкова отвръща на удара за имотите си - голямата къща била на родителите на съпруга й от 2006 г., снимала се там, докато била на гости (ОБНОВЕНА)

Министърът на туризма Николина Ангелкова отвръща на удара за евтините си имоти.

Ще подаде ли оставка поредният министър от правителството на ГЕРБ след като днес Валери Симеонов показа още един имот, в който заяви, че живее министър от кабинета "Борисов" 3, а снимките, които показа са публикувани в ПИК още през 2015 г., когато сме съобщили, че там живее именно Ангелкова и с тях се е похвалил в "Инстаграм" мъжа й.

Министър Ангелкова заяви, че вече е декларирала всички имоти е показала документите, които удостоверяват собствеността, която има. "Всички работим с факти и документи, а не с внушения. Ясно съм декларирала моите имоти. Къща нямам никъде - нито в София, нито на територията на България или извън България. Живея в апартамент, който е описан в моята декларация. В началото приемах с чувство за хумор неразбираемата фиксация срещу мен. 

Да, има снимки в социалните мрежи в къща, където съм била на гости. Къщата е на семейството на моя съпруг и я имат от 2006 г. Всеки човек със семейство има роднини, на които ходи на гости и не смятам, че това е нередно. Те имат тази къща много преди аз да ги познавам и да съм омъжена за съпруга ми.

Била съм на рождени дни на мои приятели, също в къщите им. Трябва ли да обяснявам, ако има снимки от тези рождени дни, всеки път защо съм била на гости там и, че не живея там.

Това е последният път, в който обяснявам нещо за тези неистини", каза Ангелкова и не пожела да отговори на въпроса дали ще доказва по съдебен път, че не са верни твърденията за имотите й.

Напиши коментар »
(15)
1
Супер е каката, като модел :-))
2
Браво на министърката. Децибела по добре да замълчи.
3
Коя е фирмата на татко и ,който печели толкова много? Него проверяват ли го ? Явно плаща дъщеря му да е министър.
4
Какви са тези родители, бе.Децата им на по 40-50г. а те още ги гледат и даряват ли, даряват. . .
5
Валерката пак го подхлъзнаха - май вече трябва да се спре че много се излага.Ама той Байрактаров ще му спре тока Стой та гледай.Уж ангелкова живеела в имот над един декар в луксозно обзаведена къща а се оказа съборетина.Да си провери източниците че май му подливат вода или просто обслужва БСП и вкарва в обяснителен режим колегите си.Свърши с кариерата му на полтик Той се оказа голямо леке.
6
Пик пак не сте в час-през 2006г е придобита къщата от родителите на съпруга й, тя тогава не го е познавала, а не че се е снимала през тая година в тая къщаЧетете и слушайте внимателно, ние разчитаме на вярна инфрмация , а не "пунта мара"
7
На кой даряват бе цървул,ти слуша ли интервюто.Това че ти си некадърен не значи че и другите са като теб.Познавам десетина момчета и момичета на около 25 години които са находчиви и начетени и си изкарват добри пари.Значи ли след няколко години си купят нещо непременно са крали.Сега хората получават много повече възможности и стига да са кадърни си постигат целите а не като при комунизма само някой.
8
Малоумник такъв.Самата тя каза ,че къщата в Драгалевци и апартамента и са закупени от родителите и.Става дума не за този имот.Неграмотен,но нагъл си.
9
Със снимките мъжът и се хвалел с нея!!!!!! Нема що, хвали се с травестит!!!!!!!!Най-вероятно и той е мaнaф като мен!!!!!!
10
Имаш раздвоение на личността. Обърни си внимание.
12
Все с червено потекло са. Бизнесмени по рождение
13
По мое време за доказана клевета режехме езика! Министърката да заведе дело! Ако спечели - клеветника да плаща!
14
До 4, 7 и някои други! Дано да ви се наложи да гледате хора на легло и да им сменяте памперсите!!!
15
Валерката се гърчи в Плюс-минус - "емииии нека се произнесе прокуратуратааааа да се види на кой е къщата - мъжа и бил писал в инстаграм показвайки трапезарията казал това е нашата маса.Ами нормално той е част от семейството на родителите си и може спокойно да го каже - той си е у тях на практика.И аз така се чувствам в дома на родителите си.Много яко са го хлъзнали Симеонов и ще яде тоягата.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?