Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
САМО В ПИК TV: Румен Петков разпердушини Корнелия Нинова заради "Коалиция за България". Ще изплува ли истината за издигането на Румен Радев (ОБНОВЕНА)
САМО В ПИК TV: Румен Петков разпердушини Корнелия Нинова заради "Коалиция за България". Ще изплува ли истината за издигането на Румен Радев (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
217086
Коментари
34
САМО В ПИК TV: Румен Петков разпердушини Корнелия Нинова заради "Коалиция за България". Ще изплува ли истината за издигането на Румен Радев (ОБНОВЕНА)

Лидерът на АБВ Румен Петков разпердушини Корнелия Нинова и АБВ заради предишното име на червеното обединение по избори и в парламента "Коалиция за България".

Ще спънат ли АБВ за явяването на евровота бившите им съпартийци от "Позитано" 20?

Ще изплува ли истината за издигането на Румен Радев за президент от БСП, след като стана ясно, че асоциацията "Сигурност" на бившето ченге Чавдар Петров, е сред структурите, които са го номинирали. А вчера ПИК разкри, че неговият син Кирил Петров като служител на КОНПИ е предал информация към "Позитано" 20, че организационният секретар на партията Кирил Добрев е разследван за корупция и е уволнен от комисията "Антимафия" заради това?

"Когато свиваш политическата битка до име на една коалиция, не е почтено. Очевидно, че имат политическата битка като търговия. Ако за БСП това е голямата борба, много жалко. Нашата битка е с ГЕРБ. Това, че за БСП проблемът "Апартаменти" не същствува, не иска да се бори с корупцията, е техен проблем", поясни Румен Петков. Според него БСП е загърбила политическата марка "Коалиция за България" и е превърнала политическата борба в търговия с чаши и бельо. 

На въпрос дали АБВ не отмъщава на БСП чрез името, Румен Петков отговори: "Автор на първоидеята е Георги Първанов."  Той намекна, че БСП и Корнелия Нинова са в зависимост от Цветан Цветанов.  

"Институционалните отношения не бива да се свеждат до стремежа на г-жа Нинова да цапардоса Бойко Борисов. КСНС не беше направен както трябва. Липсата на междуинституционален диалог през последните 2 г. не е решение и самоизолация. България няма институционално представителство в очите на своите граждани", каза лидерът на АБВ. 

"Когато вътрешната битка се свежда до органическа непоносимост - лошо. Навремето изключитеха Георги Първанов и Румен Петков, добре. Тази политика на омраза вътре, избива на омраза навън. Атмосферата в България е отровена", каза Петков по повод конфликта с включването на Станишев в евролистата. Румен Петков дал съвет на лидера на ПЕС да се откаже да бъде унижаван. "Той беше подложен на много голямо унижение. Човек трябва да има достойнство. Това му вторачване в Европарламента, тази неовладяема амбиция на човек, разхождащ костюма си в ЕП, не е добра за него и за БСП", поясни Петков. Нямало как да се обясни на нормален човек от нормална страна да елиминираш лидера на ПЕС. 

Авторството на идеята на Румен Радев като кандидат за президент е на БСП. "Аз нямам убедителен отговор защо той прие този проект, но това си е негова работа. Когато нещата стават зад гърба на обществото, се създава ненавист към политиците", поясни Румен Петков.

"Аз се притеснявам, че в БСП взима връх една степен на близост, която не излъчва приличие. Част от ръководството е в последната фаза - съучастничество", така Румен Петков отговори на въпроса даван ли е подкуп за председателското място в БСП. От столетницата излъчвали изключително голяма омраза. "Не разбирам защо за тях единственият дразнител е АБВ. Дайте да погледнем какво става в държавата", поясни той.

Румен Петков обясни отсъствието на БСП от парламента  като "неспособност да се води политика".

Петков обясни причините за разрушаването на партньорството с ГЕРБ. Управляващите не желаели да решават енергийните въпроси, които АБВ  поставя на масата като най-важни за икономиката ни. 

Гледайте на живо по ПИК TV!

Напиши коментар »
(34)
1
КАК СЕ СТАВА СОБСТВЕНИК НА СПА КОМПЛЕКСИ ЗА МИЛИОНИ ЛЕВА? С КАКВИ ПАРИ СА ЗАКУПЕНИ СПА ХОТЕЛИТЕ „БЕЛЧИН ГАРДЪН“- БЕЛЧИН БАНЯ И „СТРИМОН ГАРДЪН“ –КЮСТЕНДИЛ ? ОТ КЪДЕ ТЕЗИ МИЛИОНИ ? КАК СЕ СТАВА СОЦИАЛИСТ МИЛИОНЕР ? ПИТАЙТЕ СОЦИАЛИСТА- ДЯСНАТА РЪКА НА НИНОВА.
2
Хмм, ми то имали крадлив Импексов БСПдираст да не е милионер. Нали на всичките БСПдирасти, както и на Импексовата им главатарка, демокрацията им е взела много, и най вече беднотията!! ...................................................................................................................................................................................................... Дали ще видим червената кучка Милиончева да постъпи така морално, или да се очаква от една кучка близала сладоледа на СС Момата и сомалийските пирати, няма как това да стане.. Защо не пишете , че червения кмет на село ЧУПРЕНЕ, е от БСПдирастката Импексова партия, водена от Клепоухия Каун и Импексовата миризлива курабия, заедно с кучката Ел. Йо!!.......... Та , че червения кмет Ваньо Костин, е продал общинска земя над 300 декара, на (БАЩА си, МАЙКА си, БРАТ си и ЖЕНА си) на символични цени, където ще се строи бъдещия ски курорт Миджур. Ето това е типичен пример за за супер корупция, за която Клепоухото червено разгонено Говедо, и неговата Импексова господарка, се правят на пръднали!! ....................................................................................................................................................................................................... СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА ОТДАВНА Е В РЪЦЕТЕ НА ЧЕРВЕНАТА БСПДИРАСТИЯ, ЗАЩОТО ДЕДОВЦИТЕ ИМ ЗАЕДНО СА КРАЛИ МАНДРИТЕ ПРЕДИ 9ти 44г. А ИМПЕКСОВИТЕ ИМ ВНУЦИ ОТ КУЧКИ И БСПДИРАСТИ, КРАДАТ НАРОДА НИ СЕГА !!
3
Браво на Петков. Направи на пух и прах дъртата биволица Импексова. Не гласувайте за БСП. Има много по-добри алтернативи
4
Нечистоплътното сайтче “Чур“ отново се забърка в селски интриги. Този път започна да приглася на отявлен комунист само и само да угодят на Първия. Обаче да не се окаже, че надувате тромпета от обратната страна
5
Ако не знаете, този пикаещ крокодил пердушини, защото неговият Бос Първанов е личен приятел с главната Тиква и има указания да стреля във всички посоки, само не и в сегашната ни диктатура. Също така трябва да се знае, че те имат общи проекти и бизнесинтереси, по линия на агентурата в ДС и заедно кормят народ и територия! Всичко останало е театър за дебили!
6
Сега цункате краката на пикаещият във фонтана. Личи си идва залезът на тиквестите дронове.
7
и да плямпате срещу Радев, народа си го иска и рейтинга му расте- хахаха
8
Дебилите са в БСП. Петков е прав. Гласувайте за "Коалиция за България"
9
КОЛКО АПАРТАМЕНТА И КОЛКО ТЕРАСИ ИМА В ЕДИН ХОТЕЛ НА СОЦИАЛИСТ - МИЛИОНЕР?
10
А бе ШАЙКАТА....баш до Румбата Фонтански ли опряхте ве.....му хахахаха
11
Румене първата изцепка на Първанов беше АБВ, сега крадете Коалицията, вие не сте срещу Гроб, вие сте троянския му кон срещу БСП, и кьоравия го вижда.
12
Рогато плевенско напикано. добитче. !!!!
13
...взехте да отъждествявате Столетницата с две истерични лелки, пропити с омраза и реваншизъм,и дузина послушни джендърчета ...Симовчета и Зарковчета?
14
Мосю Пиш дьо ла Фонтен стана любимец на боковата клозетна агенция ПИК???
15
мачкай.Ние сме с теб.Моите познати,приятели,роднини този път ще гласуваме за БСП
16
наистина се превърна в боклуджийска кофа в която намират приют всички отпадъци, които плюят Президента и БСП.
17
А той Фатмака е като Свещена крава, затънал до уши в собствените си зависимости,и трите лелки му "лъскат имиджа",колко бил велик!
18
добре е Румбата, разбира ги нещата. Коалиция за България е проект, който е алтернатива на дясното управление в България. Затова го атакува Нинова, защото са комбина с Бойко и Цецо и се страхуват от умни хора като Петков и Първанов. Народа е казал - да 1 бит, 10 небити давам.
19
Румен Петков не е само подлец. Той е гаден подлец.
20
Не може да не се признае на герб че извъртяха ситуацията. Сега Ипексовата крепост не само е в кръгова отбрана но и се раздира от противоречия. Преди беше всички против Герб, сега е всички против БСП. Сал останаха им Радев Кънев и неколцина трола
21
Ай сектир всички в едно гърне пръцкате
22
Google плаща ежедневна работа в диапазона от 500 до 1000 долара. Получих $ 23,749 за първия месец и $ 32,854 за заплатата от Google от последния месец, работещи у дома за 3 часа на ден. Дори и тези, които са нови за това, могат лесно да печелят $ 200 на час, а печалбата може да бъде още по-голяма с течение на времето. повече тук.---------------->> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
23
Румката снощи ни беше на гости, пак се освини. Предполагам затова е толко напрегнат, та бълва глупости. Румка вземи зелева чорба, да изстрезнееш, успокой се, човек няма да излъчи те в Европарламента, вие сте дребни рибки.
24
Румен, кажи си, когато пика прав ли беше или легнал?
25
ДО 15 .Всички ли сте пишман социалисти?
26
Румене плевенски,подмазването ти към г-н Борисов няма да проработи,защото той знае кой е Р.П. Не храчи в каденица от който си пил вода.Народа не прощава на изменниците другарю.На 26-ти май,резултата от изборите за мижавата партийка,ще е: 0.8%! Другарят ти от с. Сирищник е наясно със ситуацията,затова стой силно на заден план далеч от прожекторите.
27
Курнело, докога ма,та ти надмина Хитър Петър и Настрадин Ходжа взети заедно. ГЕРБ крадат по 10 млрд на година.10 г. по 10 млрд. са 100 млрд,ти в час ли си ма.Поне обясни на твоите хора какво да приказват Снощи една се гънеше като змия,водещата- ама как това са страшно много пари, държавата няма толкова.Да ама те крадат и от Еврофондовете.
28
отговор на коментар
кОЙ НАРОД БЕ МУХЛЬО?СТИГА С ТЕЗИ ГЛУПОСТИ-НАРОДА ГО ИСКАЛ,ИСКАТ ГО ТАКИВА АБДАЛИ КАТО ТЕБ.
29
Колкото " МЕРКЕЛ" е от Плевен - Толкова и Р. ПЕТКОВ е от Плевен "СелКор'
30
ima spezialisirani sa takiva kato teb -6te ti pomognat
31
Този пак се напика.
32
Ха, ха, ха, битката на Аз Будалкам Всички била с тиквите, а когато преди време същите само им подадоха да помиришат суджука, мигом размахаха опасни и още ръфат от "деликатеса"!Защо Глъвата ни взема за склерозирали и не помнещи какви преди време ги вършеха вързаните на верижка"идейни борци"!
33
АБЕ , С ТАКАВА ,, ЛИДЕРКА " , ЗА КОЯТО СЛЕД ,, ВЕЛИКОТО ВИЗИОНЕРСТВАНЕ ИЗ СТРАНАТА " , ОЦЕНКАТА Е : ,, В БЪДЕЩЕТО ТЪМНО - ТЯ ГЛЕДАШЕ ЯСНО ! ЛЮТИТЕ ЧУШКИ ЛЮБЕШЕ СТРАСТНО "/ цитат от съпартийците в парламента , подарен й за рождения й ден / , ПЪТЯТ Е ЕДИНСТВЕН И КАТЕГОРИЧЕН ! ПОСОКА - СЕЛО КРУШОВИЦА ! ИЛИ КАЗАНО ИНОСКАЗАТЕЛНО - ЩЕ ДОВЕДЕ СТАДОТО ,, ДО ПОД КРИВАТА КРУША " !
34
Показания пръст,можеш да си го завреш,ти знаеш къде. АБВ,сте ЮЯ,не ти ли светва нещо в закачалката ти за калпака?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?