Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК TV: БСП атакува комисия "Антимафия" заради разследване срещу висш функционер на столетницата, близък до Корнелия Нинова (ОБНОВЕНА)
ПЪРВО В ПИК TV: БСП атакува комисия "Антимафия" заради разследване срещу висш функционер на столетницата, близък до Корнелия Нинова (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
375791
Коментари
46
ПЪРВО В ПИК TV: БСП атакува комисия "Антимафия" заради разследване срещу висш функционер на столетницата, близък до Корнелия Нинова (ОБНОВЕНА)

Разследваният държавен служител на КПКОНПИ е свързан с БСП и с Корнелия Нинова, научи ПИК от свои източници. Именно това е пишело и в доклада на комисията "Антимафия" в петък, след което най-скандално Румен Радев в събота пише писмо до КПКОНПИ да не присъстват на КСНС. 

Припомняме, че в Комисията тече проверка на информация на приближено лице до политически лидер, която според източници на ПИК това е именно Корнелия Нинова. Според данните лицето, в качеството си на висш държавен служител, възползвайки се от служебното си положение, е извършило злоупотреби, вследствие на което е получило неправомерно парични суми в особено големи размери..

За същото това лице са налични данни, че организира изборите на определена политическа партия. По същия случай се извършва и втора проверка за изнасяне на информация от служител на Комисията към същото това лице. Материалите за изнасяне на информация са предадени на прокуратурата. 

По последна информация на медията ни именно БСП стои зад атаките срещу шефа на КПКОНПИ Пламен Георгиев. Причината е, че комисията "Антимафия" започна мащабна проверка срещу кадър на червената партия, който върти корупционни схеми. Служител на КПКОНПИ съобщава информацията на БСП, след което започват и атаките срещу Георгиев и неговите заместници.  

Служителят на КПКОНПИ, който е изнесъл информацията към БСП вече е уволнен. 

Именно Корнелия Нинова назначи само преди няколко месеца на поста шеф на предизборния щаб на партията бившият мъж на Десислава Радева, Георги Свиленски. Все още обаче не е ясно, дали става дума за сегашния организатор на изборите или става дума за друг висш кадър на БСП.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК! 

Напиши коментар »
(46)
1
Опаааааа.Тая защо още не е в Сливен при Айше-порячката?!?
2
ШЕФЪТ НА АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД – СОФИЯ ЗА 4 ГОДИНИ КУПУВА 892 КВ.М. ИМОТИ ЗА 863 000 ЛВ.! ПЛЮС УМОПОМРАЧИТЕЛНА ИМОТНА СВОДКА, КОЯТО ТРЯБВА ДА ОПРАВДАЕ ПАРИТЕ....... Имоти в София:На 5.04.2013 г. при равни квоти с майка си Елена Димитрова Радкова, Радостин Радков заедно с нея купуват от НИКМИ апартамент от 152,30 кв.м. на терасовиден етаж в гр. София заедно с две парко места /адреса не се вижда на справката на АВ-ИР, но може да се удостовери чрез получаване на незаверен препис от нот.акт/ за цена в размер 253 435, 50 лв., която е равна на данъчната му оценка, видно от описаните по следващата сделка. А следващата сделка е – на 10.07.2013 г. родителите на Радостин Радков – Елена и Димитър Радкови даряват на сина по придобитата от предходната сделка една втора от същия имот, като видно от справката за сделката материалния интерес /т.е. ДО/ е в размер на 131 717,75 лв., което е точно една втора от цената на предходната сделка. На 6.08.2014 г. при равни квоти с майка си Елена Димитрова Радкова, Радостин Радков и майка му купуват от НИКМИ апарjтамент от 190,69 кв.м. в гр. София, кв. „Лозенец“,, ул. „Свети Седмочисленици“ 11 заедно с два гаража за цена в размер 286 154, 20 лв., която е равна на данъчната му оценка, видно от описаните по следващата сделка.........А следващата сделка е: На 22.05.2015 г. родителите Елена и Димитър Радкови даряват на сина си придобитата по предходната сделка една втора от същия имот, като видно от справката за сделката материалния интерес /т.е.ДО/ е в размер на 149 527 лв., което не е точно половината от цената на предходната сделка, но малката разлика се обяснява с факта, че данъчните оценки са изготвени в две различни години и е логично последващата да е малко по-висока от предходната.На 27.12.2015 г. Радков сключва брачен договор със съпругата си Десислава Радкова, с което става едноличен собственик на двата горепосочени апартамента.На 20.09.2017 г. Радостин Радков купува сам от „Бояна хил“ АД правото на строеж на еднофамилна къща с площ от 251 кв.м. като е посочено, че РЗП е 551,24 кв.м. Точното описание на къщата и точния адрес могат да се намерят, ако се прочете публично достъпния нотариален акт. Цената на сделката е равна на данъчната оценка /при това РЗП се предполага/ и е в размер на 312, 999,40 лв.Равносметката!: В периода докато е председател на Административен съд – София, периода от 5.04.2013 до 20.09.2017 г. Радостин Радков купува /или по отношение на майка си поне финансира/ покупката на два апартамента с огромната застроена площ обща от 342 кв.м. на стойност равна на ДО – 550 000 лв. и еднофамилна къща от 550 кв.м. на стойност равна на ДО /за правото на строеж, а сега ще е много по-голяма/ ли 313 000 лв. .....................Общо финансирани за 4 години – 863 000 лв. официално, а реално стойността е поне двойно по-голяма.
3
ГЕРБЪЛЪ и Hидялковия сайт отиват на зле
4
ТОЯ С ГОЛЯМАТА ТЕРАСА ГО НАСТЪПАХА И СЕГА ЩЕ ИМ КАЖЕ ОТ КЪДЕ ИЗГРЯВА СЛЪНЦЕТО И В КОЛКО ЧАСА ЗАЛЯЗВА...
6
Шефът на КПКОНПИ с "грешни" нотариални актове, друг служител продава информация Kакъв е тоя цирк
7
Пацо терасата ли това го каза
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
Само ГЕРБ ! Който не е с нас,е против нас. Гарантирано от ГЕРБ ! Гласувайте за Бойко и нашата партия-ГЕРБ. Обещаваме ново саниране-асансьор до всеки апартамент. Бойко е БОГ,а Цецо е невинен. С ГЕРБ сме по-силни...
10
Ама Нинова така работи с всички институции - с къртици! Да бъде разобличена и тя, както и съответните лица, като данните бъдат публично оповестени.
11
samo glupak bi si kupil imot za nad 600 e-при положение 4е политик си купува за 500 с пе4алба за стриотела
12
БСП и Корнелия мразят разследващите журналисти, защото имат тъмно и мрачно минало, желаят да го скрият!Има наистина защо да е истерична БСП, почти можеха да се сбъднат мечтите на Нинова, ама сама с Кацамунчето и Радев си изядоха шанса, много лакомия, простащина и реваншизъм видяхме и се осъзнахме, че от БСП няма по-голямо зло!
13
ТОЛКОВА ПАЗЕНА ИНФОРМАЦИЯ ЩЕ ВИ ПОКАЖЕ ПЛАМЕНЧО ЗА БСП,ЧЕ АПАРТАМЕНТА НА ЦВЕТАНОВ ЩЕ ВИ СЕ СТОРИ ГЪЛЪБАРНИК.
14
Лелеее, ужасТ, но се оказва, ме Кака Кури не е чувала за това лице! Осмъ(((рдялко се е превърнал в писател фантаст, по цяла нощ не спи и фантазира, трябва да оправдае кинтите които Батко му дава. Кой ти вярва бе О-смър-дялко??? Щи не си поръчаш 200 грама ТНТ и не си ги сложил в Ароматния салон и запалиш фитила? Наши преди 10.11.89 целуваше на бекапейците подметките? Помниш добре Людмила какво казваше, Изгори за да светиш? Поне едно свястно нещо направи, само каляш земята!
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Ima samo edin politik osaden za laza. Negovoto ime e BOIKO METODIEV BORISOV. Zapomneto go edin pat za vinagi.
17
ти по - добре виж какво пише в афepа за твоя Пламенчо хъхъхъъъ
18
Когато умира, змията най- много хапе.
19
Да не би да става въпрос за Николай Копринков бившия кмет на с.Труд и настоящ съветник на Радев.Има доста неща които могат да излезнат от там и от неговия съпартиец Запрян Дачев като кмет на община Марица 3 мандата от БСП.Народе събуди се да ги пометем ВСИЧКИ.
20
с БТВ, Бивол, Свободна Европа и Боец? Няма ли обективност или всичко е реванш?
21
smurt na sosialistite ot positano--tova sa te gadovete --bulgari ne glasuvaite sa tiah
22
https://www.youtube.com/watch?v=z9o6NpLqHkk
23
БРАТЯ БЪЛГАРИ ВИЕ НАПЪЛНО ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ ОТ КЪДЕ ИДВА ЗЛОТО ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗАЩО СТЕ БЕДНИ И ИМАТЕ 200 ЛЕВА ПЕНСИИ , НО ДАНО НЕ Е КЪСНО ЗА ДА СЕ СПРАВИМ С ТОВА ЗЛО ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.
24
Бесепету не дават оставки, тях и на калъп да ги хванеш отричат...Боклуци с главно Б!
25
Защо лицето Цветан Цветанов не е разследвано за пране на пари ? Как се купува имот за над 1 600 000(един милион и шестстотин хиляди) лева от лице което е било само и единствено на чиновническа държавна заплата? Защо няма обосновано предположение че е незаконно забогатял ? Защо като абсолютен и доказан престъпник не е арестуван публично? Защо не са му запорирани сметки и имоти ? Защо МВР,ДАНС, КПКНОПИ, Следствие и Прокуратура не се самосезират ? Защо ? ЗАЩО ????
26
ВЕЧЕ СЕ РАЗБРА ЗАЩО КОРНЕЛИЯ НИНОВА ИСКА СМЯНА НА ГЕОРГИЕВ ОТ КОМПИ ???? ЗАЩОТО ИДВА ВЕЧЕ И НЕЙНОТО РАЗСЛЕДВАНЕ И ПОСТАВЯНЕ НА НЕЙНОТО МЕСТО.
27
Висш държавен служител , пък организирал изборите на дадена партия-кой ги пише тези фантасмагории
28
Агенция П*И*К -парцала на ГРОБ
29
Всичко това най-подхожда на Свиленски- баджанака на Радев. Него нали го разследваха около далаве- рите в "Софийски имоти". То около президента и неговата възлюбена всичко е една голяма сапунена опера.Най-голям късмет е извадила бившата съпруга на Радев. Оттървала се е от простотията.
30
и Тони ди Балкони ще разследват престъпниците?!? СМЯХ В ЗАЛАТА!!!
31
А какво се получава,че НЯКОЙ са се НАСТРАЛИ и се натискат като ученички АМИ ДРУГАРИ ЧЕ МНОГО БЪРЗО ЩЕ СЕ РАЗМИРИШЕ и бумеранга на Безпартиината БСП-рка май се върна към нея И Я тресна във празната балалайка браво много добър абориген.........????Или терасата падна върху НЕЯ....????
32
EVROPA NI CHUVA - visochaisha glupost,prepisana ot NDSB OT cECO MOZAKA i naistina Evropa ni chuva skandalite,krajbite,kliukite,intrigite,mahlenskite svadi eeeeee tova evropeiski politici li sa i sdhto i triabvashe na Evropata da ni priema kato se okaza,che vsichki MASKARI,SVINSKI CHERVA strahoten haos i ujas trese darjavata SRAM I POZOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!
34
I v sashtoto bezvremie CECO ASANSIORO obikalia stranata s chist surat darji plamennie rechi pred bednite hoprica kolko chisto e liceto na GERB E TOIA HAMELEON NIAMA LI DA BADE RAZSLEDVAN NAI-SETNE!!! Za obiknovenite hora ima represii za nego - ne. S kakva kola i s kakvi sredstva patuva na ddlaj i shir ni lu ial,ni na luk mirisal....
35
Дъртата злобарка Ива и грозотията Мастърбакова са тъпи,нагли,прости , продажни клюкарки на ГЕРБ. Какво ще правят когато ГЕРБ паднат от власт??????
36
Винаги съм знаела, че морала на това червено говедо, е колкото на всеки БСПдираст, или всяка червена кучка от Импексовата партия!! Какъв морал в един клепоух кретен, който назначи една селска пръчка на две държавни заплати, като пиар-любовница във ВВС, за да си я плющи през работно време!!
37
Откакто тиратжиите ме пуснаха на един кон, за да ми го напраска отзад, ми излезе прякора ОКОТО, защото едното ми око изхвръкна от зор. Но това е дълга история и не мисля да я разказвам публично, че ме е срам. ............................................................................................................................................................................................................. Дааааа, Импексовата курабия си купила с импиксови долари партия, но за клепоухия Каун е нормално. Вижда се чак от петолъчката на Кремъл, че дъртите червени Импексови кучки като мене, близали сладоледа на Мавъра, Клепоухия Каун, СС Момата и Чалмата, сега са на мода и почит в Булгаристан . ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха. Да!!!!!!
38
Прочетете в Афера, че министър Кралев слага в джоба си Цвъ.Цвъ.
39
.....Яко съм замесен във л@йната....
40
ПИК защо не разследвате думите на Георги Илиев : Мутрата от СИК е бъдещият бос на наркотрафика на Балканите !
41
Да живее ГЕРБ и мъдрия вожд и учител на българския народ, бащата на Западните Балкани!
42
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
43
Да започват направо Нинова Корнелия !! Щото Кирчо Добрев го назначи този
44
С техните камъни ,по тяхните глави .Те са се издънили навсякъде и ровят ГЕРБ.Ще видите те какви имоти имат и кои са олигарсите.Олигарсите са старата комунистическа номенклатура,ДС и останките от Мултигруп.Само престъпници,а хората плюят там където не трябва!
45
Имах ужасни нокти, когато си поръчах Micinorm. Вече си мислих как да премахна с лазер увредения слой на нокътя. Добре, че не се стигна до това. След 2 седмици ноктите ми станаха като нови/ А всичко само, защото попаднах на умен лекар, който ме посъветва първоначално да опитам https://bit.ly/2Y86LDe
46
отговор на коментар
Като малък се оказваше, като голям се плуваш. За К. Импексова и Радев е доказано. Престъпниците са тези, които фалираха, разграбиха и приватизираха държавата. Днес те са в БКП/БСП. 10 г. Цветанов е депутат и може да си позволи хубав имот. Нищо не казваш за ТЕЦ-а на А. Доган за 3000лв.; каква къща-палат има Румен Гечев, по времето на който фалираха 12 банки. И днес най-нагло се гласи за евродепутат; Р. Радев е свикнал лесно да раздава двойни заплати, служебни апартаменти с държавни пари, НО ЗА КОЛЕДА НЕ ДАДЕ И 5 ЛВ.КАТО ДАРЕНИЕ ОТ СОБСТВЕНИЯТ СИ ДЖОБ; как социолозите Андрей Райчев и Червен Кольо се оказаха милионери. Да фалираш, разграбиш и приватизираш една държава е нищо; да си закупиш ТЕЦ за 3 000 лв. е нищо, в сравнение с 3 апартагента. Имотите на Елена Милиончева за 2 000 000 000 са нищо! Нещо не се връзва с математиката. Сега започват да се показват кирливи ризи на комунистическата шайка. Всички европейски лидери оцениха Бб като най-успешният премиер. Но в Б-я има аборигени. УСПЕХ Г-Н БОРИСОВ! ЛИЧНОСТ С АВТОРИТЕТ И ДОСТОЙНСТВО, КОЕТО ИМПЕКСОВА И РАДЕВ НИКОГА НЯМА ДА ИЗВОЮВАТ. Те разчитат, че в Б-я всички са дебили и никой не помни миналото. ТО СЕ ПОМНИ, ПОМНИ СЕ ФАЛИТЪТ, РАЗГРАБВАНЕТО И ПРИВАТИЗАЦИЯТА. ДНЕС Е ВРЕМЕ ДА ПЛАТИТЕ ЗА ОТНЕТАТА МЛАДОСТ НА ХИЛЯДИ, ЗА ОГРАБЕНИТЕ ИМ СПЕСТЯВАНИЯ, ЗА ОГРАБЕНИЯТ ПЕНСИОНЕН ФОНД!!! ГЕРБ Е ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА ЗА ЕВРОПЕЙСКА Б-Я. Пишете си глупости и цинизми. За тъпотата и простотията на ма почивен ден.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?