Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК TV: Волен Сидеров преди КСНС: Ще питам Радев за неговите апартаменти, прокуратурата си върши работата
ПЪРВО В ПИК TV: Волен Сидеров преди КСНС: Ще питам Радев за неговите апартаменти, прокуратурата си върши работата
Автор: ПИК
Дата
Дата
49935
Коментари
19
ПЪРВО В ПИК TV: Волен Сидеров преди КСНС: Ще питам Радев за неговите апартаменти, прокуратурата си върши работата

Нося доклад от прокуратурата и парламентарната комисия, доклад на КПКОНПИ, с които отчитат дейността си. Първоначално получихме покана без тези материали, помолих все пак да ми изпратят каква е темата, след като от една година не се е събирал този съвет. Как обаче това е свързано с нацоналната сигурност е въпрос, който ще задавам към Радев. 

На въпрос дали ще попита за жилищата на Румен Радев, Волен Сидеров заяви, че трябва да се търси дали има закононарушение, като прокуратурата е отчела над 130 случая за които са повдигнати обвинения, от всички слоеве на властта, а 40 от тях са с влязла сила, което говори, че прокуратурата си върши работата.

На въпрос дали знае, че КПКОНПИ са помолени да не присъстват по време на КСНС лично от Радев, Сидеров коментира, че това не е нормално и освен КПКОНПИ, то и ДАНС трябва да са там.

Сидеров разкритикува предложението на Корнелия Нинова за нов закон, защото само преди няколко месеца е приет закона, който действа в момента. "Не знам дали да нужни нови закони, нужни са нови хора. Самият аз правя кастинг. Този съвет не може да вземе решения, може само да препоръча нещо", допълни лидерът на Атака. 

Напиши коментар »
(19)
1
Гледах го по кана3. НИЩО ТАКОВА НЕ КАЗА..
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
Волене,ти си политически джендър!!!Бях отявлен симпатизант на "Атака",най-вече,заради теб и отношението ти към Б.Б. и ГЕРБ,към американците,към ДКЕВР,към паметниците на падналите за България,към заплатите и пенсиите,заради благодарността ти към Русия и руския народ,дал над 23 млн. жертви за свободата на цяла Европа,включително и за нашата,заради християнското ти образование и вяра.Оказа се,обаче,че ти си едно човешко нищожество,подлец,лъжец на едро и политическо парвеню,драпащо към власт и eврослужба.Нали,уж,беше против ЕС,а сега си драскаш за натам.Ти се подложи даже на Валери Симеонов,с когото се обиждахте така,като и каруцари не го правят.А аз ти вярвах.Извинявам се на сънародниците си за тъпотията си,сякаш съм от ГЕРБ.На 52 години съм,с две висши образования и владея 4 езика,но ти ме изпързаля с цялото си дебелоочие и наглост така,като никой друг в живота ми.Трижди проклет да си!!!
4
Ти по добре питай къде акат гладните че това те чака ако продължаваш със свирк-те !!!
5
Наборе не се притеснявай,много хора бяхме в твойта ситуация!!!По същите причини и аз съм гласувал за АТАКА!Сега ми е интересно тази мижитурка,колко гласа ще хване......................
6
ШЕФЪТ НА АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД – СОФИЯ ЗА 4 ГОДИНИ КУПУВА 892 КВ.М. ИМОТИ ЗА 863 000 ЛВ.! ПЛЮС УМОПОМРАЧИТЕЛНА ИМОТНА СВОДКА, КОЯТО ТРЯБВА ДА ОПРАВДАЕ ПАРИТЕ....... Имоти в София:На 5.04.2013 г. при равни квоти с майка си Елена Димитрова Радкова, Радостин Радков заедно с нея купуват от НИКМИ апартамент от 152,30 кв.м. на терасовиден етаж в гр. София заедно с две парко места /адреса не се вижда на справката на АВ-ИР, но може да се удостовери чрез получаване на незаверен препис от нот.акт/ за цена в размер 253 435, 50 лв., която е равна на данъчната му оценка, видно от описаните по следващата сделка. А следващата сделка е – на 10.07.2013 г. родителите на Радостин Радков – Елена и Димитър Радкови даряват на сина по придобитата от предходната сделка една втора от същия имот, като видно от справката за сделката материалния интерес /т.е. ДО/ е в размер на 131 717,75 лв., което е точно една втора от цената на предходната сделка. На 6.08.2014 г. при равни квоти с майка си Елена Димитрова Радкова, Радостин Радков и майка му купуват от НИКМИ апарjтамент от 190,69 кв.м. в гр. София, кв. „Лозенец“,, ул. „Свети Седмочисленици“ 11 заедно с два гаража за цена в размер 286 154, 20 лв., която е равна на данъчната му оценка, видно от описаните по следващата сделка.........А следващата сделка е: На 22.05.2015 г. родителите Елена и Димитър Радкови даряват на сина си придобитата по предходната сделка една втора от същия имот, като видно от справката за сделката материалния интерес /т.е.ДО/ е в размер на 149 527 лв., което не е точно половината от цената на предходната сделка, но малката разлика се обяснява с факта, че данъчните оценки са изготвени в две различни години и е логично последващата да е малко по-висока от предходната.На 27.12.2015 г. Радков сключва брачен договор със съпругата си Десислава Радкова, с което става едноличен собственик на двата горепосочени апартамента.На 20.09.2017 г. Радостин Радков купува сам от „Бояна хил“ АД правото на строеж на еднофамилна къща с площ от 251 кв.м. като е посочено, че РЗП е 551,24 кв.м. Точното описание на къщата и точния адрес могат да се намерят, ако се прочете публично достъпния нотариален акт. Цената на сделката е равна на данъчната оценка /при това РЗП се предполага/ и е в размер на 312, 999,40 лв.Равносметката!: В периода докато е председател на Административен съд – София, периода от 5.04.2013 до 20.09.2017 г. Радостин Радков купува /или по отношение на майка си поне финансира/ покупката на два апартамента с огромната застроена площ обща от 342 кв.м. на стойност равна на ДО – 550 000 лв. и еднофамилна къща от 550 кв.м. на стойност равна на ДО /за правото на строеж, а сега ще е много по-голяма/ ли 313 000 лв. .....................Общо финансирани за 4 години – 863 000 лв. официално, а реално стойността е поне двойно по-голяма.
7
Трети,с две вишсши,4 езика,пък Воленчо те изпързялял.Ами вземи си ги наври някъде дипломите,явно са ти от рабфака,по партийному.
8
Голословен страхливец и фурнаджийска лопата ! Нищо повече !!!
9
АЛЬОША ГО АСВАБАДИХ ОТ НАРЯД КОГА БЕХ В СДС..
10
Ами ти бe "умнико",никой няма да сбърка,че си герберунгел!!!Сещаш ли се защо.........?!?
11
„Лидерът на „Атака" Волен Сидеров не е ходил войник заради сериозни проблеми със зрението. Това показва документ, издаден от Централния военен архив във В. Търново. Според него националистът има „трайни рефракционни аномалии над 10 диоптъра и на двете очи". Справката е поискана от независимия депутат Станчо Тодоров Бил съм шеф на наборни комисии и никога не сме отлагали войници заради очила или лещи, заяви Станчо Тодоров. И попита: „Как Волен няколко години след като е бил освободен от редовна военна служба, е станал професионален фотограф?" „Ако Волен има над 10 диоптъра, той реално е сляп. Това е доказуемо. Искам да се види кой е този лекар, който ще му издаде такъв документ и кой е докторът, излекувал слепота!", възмущава се Тодоров. Той е убеден, че Сидеров е излъгал, за да избяга от задължителната военна служба.“ - https://www.168chasa.bg/article/6679588
12
„Сидеров, ти помниш ли книжарницата на Магурата през 1986 г.?! Помниш ли, че те арестувах с белязани пари за рекет и откраднати фотообективи, бе?! И делото отиде по подсъдност за изнудването в 3-о РПУ. Но някой от ДС пое случая. И „случайно” се размина без дело.” (https://offnews.bg/nashite-avtori/iz-delnitcite-na-edin-lud-15-19-oktomvri-690446.html) ++ Вежди Рашидов: „Волен Сидеров изгря на една голяма пресконференция на „Мултигруп”. Волен беше водещ на тази пресконференция на „Мултигруп”, а Илия Павлов стоеше до него. От пребиваването на Сидеров в групировката са и контактите му с Доган, който не е тайна беше в много близки отношение с Илия Павлов” „Силите, които стоят зад Доган и Сидеров са структури на Държавна сигурност. От своя страна Илия Павлов ги подкрепяше и двамата”– 20.08.2013 г. (www.faktor.bg/bg/articles/petak-13/iliya-pavlov-e-tayniyat-svatovnik-na-volen-i-dogan-11924)
13
Трябва българино да си много прост,ако симпатизираш на демагогът от Ямбол.Мени си мнението през годините,като хамелеон на слънце.Има още беззъби пенсионери,които чакат за обещаните 300.лв. минимална пенсия.
14
Тоя надмина по г-ъ-з-о-б-л-и-з-а-н-е собственика на сайта бе-е-е................
15
А КОЙ ще попита Недоволен за неговите имоти? Където уж живее под наем. Но пък има имоти писани на подставени лица.
16
За голямото шоу на тукашните идиоти никой не говори. Само баба ива си зава самичка въпросите. Гледайте Канал 3, бе. Излъчват на живо и никой не говори за за изписаните тук фекалии. Добре, че поне този канал хващаме тук.
17
и той се изходи на метеното! НЕЩАСТНИК!!!
18
Като ти гледам правописа,са ми ясни познанията ти и съм сигурен,че гласуваш за ГЕРБ.Всичките им "симпатизанти" са такива недоучили,тъпи и прости измекяри като водача си!Ти си абсолютен тъпак и невежа!!!Тъпанарът затова е тъпанар, защото е толкова тъп,че даже и това не може да проумее. "О,свещенна простота!".Понеже е видно,че не си чел дори и "Винету",ще ти поясня,че това е цитат, изречен заради такива като тебе.Съжалявам те искрено и отсега знам,че децата ти ще пораснат тъпи, прости и неуки като теб,до такава степен,че и пожарникари няма да може да стане от тях.Да останат толкова необразовани,че да не могат да си намерят сносна работа цял живот,а да бачкат като хамали на гарата,а вие да ги храните с мизерните си пенсии.
19
"Патриот", който е на път да се обезличи със слугинажа си към Борисов.Тичал съм с теб рамо до рамо по митинги,тогава ти беше истински,днес си пластелин в ръцете на държ. началник.Благодари се на бащата на Капка,който създаде партията която днес си възседнал.Партията,мижавата вече партия атака,се източва като пясък в пясъчен часовник,защото хората прогледнаха и видяха къде са нагазили.Те просто не желаят,повече да демагогстват "патриотите" стоейки пред тях в предизборните времена.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?