Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Румен Петков сравни със земята БСП: На тях все някой нещо им краде, страдат от политическа нищета
Румен Петков сравни със земята БСП: На тях все някой нещо им краде, страдат от политическа нищета
Автор: ПИК
Дата
Дата
49765
Коментари
50
Румен Петков сравни със земята БСП: На тях все някой нещо им краде, страдат от политическа нищета

Ако на БСП много им липса марката „Коалиция за България“ сме готови да обсъдим тяхното приемане във формацията. Това каза пред журналисти председателят на АБВ Румен Петков по повод твърденията на БСП, че АБВ носи административнонаказателна отговорност за използването на името "Коалиция за България" за предстоящите европейски избори.

„Не знам как може да откраднеш нещо, което не принадлежи. Ние сме внесли в ЦИК документи“, обясни той. „Ако на БСП много им липса закъснялата носталгия по марката „Коалиция за България, сме готови да обсъдим тяхна молба още днес, само двама от партньорите все още имат резерви да ги приемем“, коментира Петков. „Ще ги посъветвам да се вгледат в предшественика. Ленин стиска каскета и никой не му го краде. На тях все някой нещо им краде“, заяви лидерът на АБВ. „Тази политическа немощ, която избива понякога в цинизъм, издава една нищета, която е обидна, в това число за всички хора, които имат отношение към левицата“, каза още Румен Петков.

Още по темата
Румен Петков се развихри срещу Нинова и Цветанов
Часовник
08:27
БСП отдавана се отказа от името "Коалиция за България", малко е нередно да искат права върху наименованието. Не разбирам позицията на Нинова. Как може да твърди, че нещо ѝ е откраднато,...
Напиши коментар »
(50)
1
Тоз и той не спира да се вре да е до кокала !
2
ги плещи този ренегат?
3
ПЕТКОФ ТАРИКАТ!!!!ИМА ЛИ НЯКОЙ ДА НЕ ЗНАЕ ЗАЩО МУ Е ТОВА ИМЕ!!!!!ДА ОБЪРКА ХОРАТА ПО СЕЛАТА , ТА БЕЛКИМ ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО!!!!!!ИНАЧЕ 0,оооо1% като единия по грешка !!!!
4
Кой ми пика в шадравана
5
Kои наскоро изпълзяxa като плужеци след дъжд? Георги Първанов и Румен Петков
6
е харесавн от ПИК. Каква идилия!
7
Трима се карат ,но четвъртият ,,АТАКА,, ще спечели ! ! !
8
ДА СЕ ЗНАЕ ! В АБВ Освен К-УРВИ, П-ЕДЕРАСТИ, П-ЕДОФИЛИ и ЕВРЕИ Други Дегенерати Няма ! На Триперливия ГОЦЕ и Пикливия РУМЕН Партията АБВ се Финансира от ШАЛОМ с Които са Ортаци по П-ЕДОФИЛСКА И П-ЕДЕРАСТКА Линия ! КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК ! КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК ! КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
9
Малко ако поплюе по БСП, то ГЕРБ ще го включи в листата си. Нали заедно управляваха.
10
Тоя същия подлизурко,като ПИК.НИЩОЖЕСТВА
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
12
Всички , ама абсолютно всички сте от една майка - БКП , но не всички пикаете във фонтаните !
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Румен Петков е образец на най висша степен кариерист от номенклатурата. С Първанов сега плюят в паничката на БСП от която постигнагаха и президентски пост и партиен. За пари и власт те си продават дори и з@дниците без в@зелин! Те биха продали всяка една идея да се домогнат до властта! Алкохолик и простак!
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Професор Дуранкев е кандидат , който не е бил във властта и не е замесен в далавери, за разлика от кандидатите на БСП те затова се мъчат да го спрат но аз питам, кой разреши БСП да регистрират името България като търговска марка гащите на другарите ли ще продават с него или имотите на другарите. Тази регистрация на името България като търговска марка трябва да бъде анулирано, това е позор
17
браво румене
18
АБВ = АПАРАТЧИЦИ БИВШИ ВЪШКАВИ!!!!!!
19
Прочитам коментарът на читателя под №14 и спирам.С четири реда и малко отгоре,авторът е "казал" всичко,което мислят българите за тези бивши кадри на партията майка.Прочетени,пожълтели от слънцето вестници,които не стават и за амбалаж.Мястото на това изкуствено партийно образование абв,е в контейнера за политически отпадъци!
20
А ТОА ГОСПОДИН БЕШЕ МИНИСТЪР НА БСП? КАК СИ ДОБЪР ВЕДНЪЖ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРТИЯТА, ЗА ПРЕЗИДЕНТ, ИЛИ ЗА МИНИСТЪР А ПОСЛЕ СИ ГОЛЯМ БОКЛУК? КАК СТАВА ТИЯ РАБОТИ В БСП, НЕ ЗНАМ? И С КУРАБИЯТА ТАКА ЩЕ СТАНЕ. СЕГА ВЪРВЯТ КАТО ОВЦИ СЛЕД НЕЯ, ПОСЛЕ КАКВО ПЛЮЕНЕ ЩЕ НАСТАНЕ? МАНИ, МАНИ!
21
В БСП СА ПРИНЦИПНИ, КАТО ПОМИЯРИ.МОЖЕ ДА ПИКАЕШ В ШАДРАВАНИ И ДА ПИКАЕШ С ГАЛЕВИ, НО ТОГАВА ПИКАЕШ ПРАВИЛНО, ЩОМ СИ С ГОЦЕ, ДВА МАНДАТА ПРЕЗИДЕНТ НА БСП - ПИКАЕШ НАКРИВО?
22
отговор на коментар
Умни
23
отговор на коментар
Проблема за избора си е личен. Мен никой не може да ме обърка!
24
Пикаещият във фонтани беше цитиран в сайта-патрон на братството.
25
Този налива вода в мелницата на Шайката. Отрепка. И Първанов, де...
26
WATSON GENDER USA ????????????????? >> https://www.youtube.com/watch?v=iRr9v_shgbY
27
Браво Румба,много си прав за КАСКЕТА ама Тя ако стисне нещо трябва да се стисни кукумявката че на Бойко ташунковците са далече но има опасност да я удуши от стискане.И е прав оня който пусна вчера вица за наш Асан......''Много лъже и във очите гледа'' но все пак да си гледаме обувките че ще се намокрят......????
28
от кога Пиш дьо ла Фонтен ви стана любимец? Впрочем аз забравих, че вие сте приют за всичкия боклук който обслужва крадльовците от ОПГ
29
Много серт този крадец бе. Окрадените страдали от политическа нищета, а крадците били подали документи.
30
БСП Регистрира името България като търговска марка е това е вече. НЯМА държава . Срам !!!!!!
31
БРАВО , РУМЕНЕ ---- НАВРИ НИНОВА ТАМ , КЪДЕТО СЛЪНЦЕ НЕ ОГРЯВА !!!
32
Румяне , вади го и пикай наред ... един път се живее :) плюй по бсп , ти там никога не си бил , знаем ... храчи си мощно и накря извади пикалото и покажи как работи !
33
Този пак се опика.
34
Щом Коалиция за България е запазена марка на БСП по търговския закон , то БСП е търговско дружество. Предлагам да запазят и следните наименования, че знае ли човек. - Кучка , Офшорки, Банкрут, Милионерче, Приватизация,Мести феодали, Дебили, Лъже опозиция се имена с които ги свързват хората
35
солидарност.В едно руски гърне пърдите,сега си подпиквате терена,пардон ,голямата марка"Коалиция за България".Абе Курниии,хитра лисицо,ма ти така доказваш ,че твоя електорат е стадо овце и ще се подведе по едно наименование на коалиция.Май ти пари още от 15/15 а,ха,ха,ха.
36
Когато партийката АБВ няма никаква подкрепа, тръгва да краде гласове с откраднато име. Пикаещият по-добре да мълчи!
37
Най-добрият и правилен избор за водач на листа направихте с проф.Дуранкев! Поздравления!
38
Само да обобща - този "ренегат, тарикат, пикльо, плужек, п-едерат, п-едофил, евреин, кариерист, апаратчик, номенклатура, простак, алкохолик, отпадък, помиар, крадец, боклук" е издигнал Румен Радев за президент. Ми то крушата не пада много далеч от дървото. Не го казвам аз, народа го е казал...
39
Крадеца вика: Дръжте крадеца....
40
Господа_Другари от АБВ на ПърваноФ и ПеткоФ, защо не се прекръстите на "Коалиция за ГЕРБ"
41
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
42
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
43
Манекен Пис от Плевин - царят на масалите!
44
Фъфлeщ жлeбoк :( кaто бъбpи чeнeто му игpaе бoyлинг...
45
Това като лицензите от времето на СССР,сега Русия не е собственик .Adid(b)as,менте дрехи и платове.Опасни за Обществото!
46
Да кажа предварително на тези симпатизанти, на които им е домиляло от близо да видят Глъвата,че когато го поканят на предизборна среща е добре, ако имат китно и гиздаво фонтанче, да го заведат там, защото той има слабост към такива и много обича да прави в тях един свой "специфичен ридуал"!
47
Запазена търговска марка на партията на милионерите, изкупила заводи, предприятия за жълти стотинки, изгонила стотици хиляди на улицата и обрекла на глад хиляди семейства? Партията, която със зъби и нокти се опитва да потопи в бунтове България. Партията на олигарсите, алчна за власт на всяка цена.Партията на Гергов, Корнелия с Техноимпекса, Бенчо, Арабаджиеви.... Алчните крадци със заменките, продали на Симеон български земи в замяна на власт в тройната коалиция, преговорите ги води Миков. ...помните ли.. "Търговци на тютюн и кръв човешка продаваха на дребно твойта пръст..."
48
Добре ги е наредил комунягите Румен Петков.
49
Даваме трибуна само на ренегат, пияници, попаднали политици, белким се запази статуквото. Иначе отиваме на фалит, съкращава е Баба Ива, Мастегарката, звезда, и остава само ПИДЯЛКО.
50
С неграмотен електорат това са ти грижите-ще попадне ли на точната бюлетина ,ще задраска ли квадратчето вместо кръгчето,ще я прибере ли в джоба вместо да я пусне в урната.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?