Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Европарламентът прие на първо четене плана "Макрон"
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Европарламентът прие на първо четене плана "Макрон"
Автор: ПИК
Дата
Дата
61878
Коментари
25
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Европарламентът прие на първо четене плана "Макрон"

Европейският парламент прие днес на първо четене промените в правилата замеждународните пътни превози. Гласувани бяха три законопроекта и бяха отхвърлени над 1000 предложения за допълнения към тях. Отхвърлени бяха предложенията за отлагане на гласуването и възраженията за процедурата на гласуване.

След първоначално гласуване с ръка текст по текст на допълненията и отхвърлянето им, ЕП премина към гласуване ан блок и успя за няколко минути да отхвърли останалите изменения и да одобри законопроектите в първоначалния им вид. С днешното гласуване става възможно началото на преговорите между ЕП, Съвета на ЕС и Европейската комисия. Ако тези преговори завършат успешно до следващата и последна сесия на ЕП през април, предстои гласуване на второ четене преди изборите за евродепутати през май.

Предстоящите преговори ще бъдат водени от румънското председателство на Съвета на ЕС. Председателството разполага с две седмици за постигането на съгласие.

Напиши коментар »
(25)
1
kva stana tja,be djambazki,korumbaschev i novakov,skriite se njakade.
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
Налице е геополитически сблъсък между "Стара Западна Европа" и "Нова Източна Европа"!!! Вижда се, че Западна Европа наказва "проамериканската" Източна Европа !!! Светиня Му пак много я загази, сега и камионджиите !!!! Мисля, че Буда Амфетаминов Бухалков трябва да готви пешкира!!!
4
Вкараха ни го колкото и Борисов да се хвалеше КАК Е СПРЯЛ ЗАКОНА говорил с този и онзи и те понеже Много го уважавали щели да не го приемат
5
Кво стана. Нали Борисов единствен защитавал България СПРАВКА ВАШИ СТАТИИНА ВЪЗХВАЛА.ВИЖТЕ СИ АРХИВА
6
Бой по тираджийската мафия!
7
30 статии за великият защитник и една малка допуска , че нещата не са се получили. Нали ББ беше много уважаван. От трима папи гален. Паркет ви Гранде. Кви ли не тъпотии. В момента в който не им играе по гайдата шута в зурлата и марш в България. Не че е виновен срещу парите не се играе. Вие сте смешните като създавате пясъчни замъци и розови илюзии.
8
Откакто тиратжиите ме пуснаха на един кон да ми го нап-раска ми викат ОКОТО, защото едното ми око изхвръкна от зор, но това е дълга история ............................................................................................................................................. Време е червените капиталисти да се научат да плащат на дебилите си. Хем ти окрадоха, хем искат да им работят без пари. ха ха ха ха ха ха ха ха.Да.!!!!!
9
За всичко това е виновен единствено банкянският негодник! Още при срещата си с Макрон в Евксиноград той ПРЕДАДЕ българските превозвачи. Спомнете си сервилната му стойка и ухилена физиономия при разговорите както и прословутото "...тукъ сички говорят пърле ву фрънсе."
10
Да каже как е постигнал победа в ЕП. Или вече не му се говори?
11
Ха ха ха Вчера СС Момата на която близах сладоледа, за да открадна тово и онова, заедно с ИзКормбашев се плюнчеха, че всичко е наред, кога комунист е казал истината.
12
plastaite sega evropeski komandirov,da vidite kak e
13
Много нисък морал има в Българските превозвачи и Автомобилна Администрация!
14
Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от home.I са се присъединили към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми се промени - напълно към по-добро! ------------>>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6.­c­o­m
15
Това е добра новина за българските шофьори. Който не вярва - да направи един-два курса с тях из Европа. Да види как се спи, яде, облича в камиона. И за какво - за да работят техните собственици на по-ниски цени, дъмпинг да правят. Според мен новината е супер. Тук съм съгласна с Бареков. Стига сме мислили само за собствениците, да помислим малко и за работниците.
16
отговор на коментар
Вкараха ни го заради Барека,Турчина и лилявия комуняк Светослав Малинов!
17
къде са сега нашите евро депутати от управляващата партия в Европа -ЕНП май само хвалби и целувки . Изпуснахте питомното по време на 6 месечното председателство на ЕС -приеми ,целувки с какво ли не се занимавахте но не и по въпросите на държавата ни .Ялово председателство . сега идват избори и народа да мисли преди да гласува -за кого и за какво . това е удар под кръста за ГЕРБ от ЕНП
18
Джамбазки нали много обичаше да се показва по телевизиите - колко много е направил,как сме ги победили . . .Сега да излезе и да обяснява.
19
БОРИСОВ КАЗА,ЧЕ НИЩО НЕ Е РЕШЕНО И ЗАСЕГА МОЖЕМ САМО ДА ОТЛАГАМЕ...
20
сега блокирайте безвизовото пътуване на Британците след Бреьит
21
И за какво да гласуваме за евродепутати като немогат да защитават интересите на народа си.По-добре без тях там или няма кой да взима евродепутатски заплати.Жив резил....
22
СПОРЕД МЕН НИКОЙ НЯМА ДА ФАЛИРА И ЗА ПЪРВИ ПЪТ БАРЕКОВ Е ПРАВ... макар че не го понасям
23
Добро начало....за отрезвяване на т.нар. български работодатели.Ако продължават да се отнасят към хората си като към животни,скоро и без законите "Макрон" ще останат без работници.То межoу впрочем нещата са тръгнали натам с голяма скорост.За тези мижави заплати в БГ ,никой нормален няма да им работи.
24
Чак сега разбрах великата мисъл:"Тук всички сме парле-ву-франсе!".
25
ТОВА КОЕТО Е ДОБРЕ ЗА ПРЕВОЗВАЧИТЕ С ПО 10 И ПОВЕЧЕ КАМИОНА, НЕ Е ДОБРЕ ЗА ШОФЬОРИТЕ И ОБРАТНО ! ЩОМ ИСКАМЕ В ЕВРОПА ЩЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ С НЕЙНИТЕ ПРАВИЛА, НОРМИ И ИЗИСКВАНИЯ.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?