Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИЗВЪНРЕДНО! Каракачанов с горещ коментар за разрива при патриотите за евровота, покупката на Ф-16 и драмата с Турция
ИЗВЪНРЕДНО! Каракачанов с горещ коментар за разрива при патриотите за евровота, покупката на Ф-16 и драмата с Турция
Автор: ПИК
Дата
Дата
30169
Коментари
30
ИЗВЪНРЕДНО! Каракачанов с горещ коментар за разрива при патриотите за евровота, покупката на Ф-16 и драмата с Турция

Вицепремиерът Красимир Каракачанов заяви, че премиерът Бойко Борисов категорично е разпоредил да се възстанови Военно-въздушното училище в Долна Митрополия. По думите му една от идеите около покупката на изтребители Ф-16 е у нас да има център за обучение на пилоти, който да привлича и военни от други страни.

Процедурата за Военно-въздушното училище е да се даде акредитация в срок до 6 месеца. Правителството до Гергьовден може да гласува това и оттам влиза в Народното събрание, посочи той пред БНТ.

На въпрос за преговорите със САЩ за изтребителите Каракачанов посочи, че е имало доста срещи. Процедурата е, че американският конгрес трябва да одобри сделката. Той ще одобри по-високи параметри, за да може да се сложи по-широка рамка - до 2 милиарда долара, за да можем, ако ни потрябва, да вземем още оборудване към самолетите. След това започва писането на самия договор. Ние сега уточняваме параметрите, способностите, поясни министърът на отбраната и допълни, че бройката е първо 8, след това още 8. След като ние сключим за 8, следващото правителство ще сключи за още 8 до една ескадрила, допълни той.

По темата за МиГ-29 Каракачанов обясни, че може през 2027-2028 година да бъдат свалени от въоръжение, а Су-25 могат да се използват до 2030 г. След 10-ина години старата руска техника изживява своя жизнен цикъл, обясни министърът.

Каракачанов говори и по темата за евровота, като обясни, че днес отново е направил оферта на Валери Симеонов за съвместно явяване, но отговор не е получил.

Парен сладолед духа, колко пъти трябва да се опариш, за да разбереш, че така не става. Според мен няма шанс да се явим заедно, но има още време, още 10-ина дни. При вариант, че не става, ние сме си готови, предлагаме най-качественият български евродепутат Ангел Джамбазки. Оттук-нататък хората решават - дали ще гласуват за идеологии или за работещи за България хора, които отстояват родния интерес, отсече Каракачанов. 

На въпрос дали смята, че ВМРО ще вкара евродепутат реално, Каракачанов подчерта, че има 3% избиратели, които са уверени, че ще гласуват за Ангел Джамбазки без значение в коя листа е той. 

Може би точно приказките на Човушоглу им изгубиха изборите в Текирдаг, коментира вицепремиерът на въпрос за намесата на Турция във вътрешните работи на България. 

Такава реакция, каквато направи българското правителство - остра, ясна, в лицето на Бойко Борисов и Екатерина Захариева, доведе до това, че турците леко се измъкват, но на практика се извиняват, отсече той. 

Вицепремиерът и лидер на ВМРО призова БСП да се върнат в зала, а не да се крият по кьошетата, правейки си политики. 

Още по темата
Каракачанов: Не съм "гадач", но пети ден отговарям на въпроса за апартаментите: Не смятам, че ще разклатят властта
Часовник
17:08
Не мисля, че скандалът с апартаментите ще разклати властта. Това каза пред журналисти вицепримиерът и лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.  Запитан дали сагата с апартаментите на властта, ще...
Напиши коментар »
(30)
1
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
2
Ами изкарайте истинския баш патриот от под масата и ''може'' да се стигне до някъде но щом е там най-много до кривата круша......????
3
Каракачанов гърми празни пищови, като на сватба. С Джамбазки вдигат дандания за да вземат проценти . Жалко че Симеонов им се връзва на номерата....
4
Думи и байраци!Агресия и Безобразие!
5
Господа Бивши патриоти, след като измамихте избирателите си, се простете с мисълта за политика и власт. Има търсени професии, подходящи за вас – чобан, овчар и пастир. Избирайте по една, че да си вадите колкото за хляба. И пак водачи ще бъдете.
6
ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е НАЙ ДОБРЕ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ Б С П ИЗОБЩО ДА НЕ СЕ ВРЪЩА ВЪВ ВСИЧКИ ПАРЛАМЕНТИ.
7
Heдялко да взема въздушният снайпер от варналията и да сложи ред в държавата. Поне той разбира от снайпери.
8
на б.б ПРИЯТЕЛЯ МУ НЕРДО СЕ ИЗСР. В УСТА ТА МО И ТО-ГОРДО
9
Ей ,ОКO! Свърши ли ти смяната на TИР ПAРКИНГА? Работи по усърдно защото партийната каса е празна след като ИМПЕКСовата Барсала и Ленчето МИЛИЙОНЧЕВА откраднаха парите на червените тролове!!! Доста АУСПУСИ са ти го навирали и днес ХА ХАХА . Тръгвай сега да се отчиташ на ПОСРАно че след изборите ГЕЙбардака се закрива!
10
ЕТО те помако Е БАН------------------------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
11
Е бана Рошана....ОКОТО и Шефа на харема от БЛИЦ един и същи човек ли е?
12
След като Премиера Борисов доказа че е принципен Държавник и за него националните интереси са над партийните и след като листата на ГЕРБ за Евроизборите е от доказани експерти в своите области а начело на листата на БСПдиирсстите е офшорката Милиончева, то ГЕРБ ще има над 50% !!! Просто след като Бойко окошари спонсорите на ИМПЕКСа и Кауняка на ПОСРАно фалираха окончателно!!!
13
СВАТЯ-ПИЯН СЪМ
14
Рошшко казва с нежен глас на Шефа на Харема:-Искам да го направим като по филмите!-Скача Шефа като луд, забива му два туката,пребива Рошето,пълни му всички дупки със сперма,изсира се отгоре му,изпразва се на плешивата му глава,изпикава се върху Рошанчо ,и доволен тръгва към банята...!- С насълзени очи Рошшко промълвява:-Мдаа...Различни филми сме гледали !
15
ИСКАМ ГРОЗНАТА ВЕНОВСКА С КРИВАТА УСТА ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ ДА НЕ ВИДИ ХОЙ А САМО ДА ГО ЛАПА
16
VOINATA E NA PRAGA NI
17
Ей,ОКО!Радваш ли се ,че шофьорите на ТИРОВЕ ще спят в кабинити си? ??Пак ще ти стържатДИФИРИНЦИАЛА с големите си ТИРАДЖИЙСКИ АУСПУСИ. Ще има иза заплатки на твоите ЧЕРВЕНИ ТРОЛОВЕ.А те те изоставиха сам на ТИР паркингите. ХА ХА ХА ХА .
18
Сега се прибирам и имах лошото предчувствие че ЧЕРВЕНИЯ ТРОЛ е пукнал на ПAРКИНГА или рейтинга на Бойко е паднал но видях че всичко си е ма мястото!!! И рейтинга на Бойко се покачва и ЧЕРВЕНИЯ ТРОЛ е жив макар и омаломощен!!!
19
Хе хе хееее така не се бях смял отдавна.....Омаломощен но жив ли е е бaния червен трол хахаха
20
НЕ МИ ТРЯБВАТ БСП ДА СЕ ВРЪЩАТ В ПАРЛАМЕНТА... ВЪРХУШКАТА НА БСП СА ПРЕЧКА ЗА РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ... И ДПС ПРАВЯТ НОМЕРА КАТО НЕ УЧАСТВАТ В КВОРУМА,НО ПОНЕ НЕ СА ДРАЗНИТЕЛИ...
21
ОКОТО е омаломощен,защото се качил вместо в ТИР в пилотската кабина на един комшийски самолет и като го запрял ефендито с рязания ауспух на ОКОТО му изкочили ОЧИТЕ.ХА ХА ХА ХА.
22
ЕТО те помако Е БАН..................Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
23
Баща ни Рошшко не е пе де раст! Шизофреник е ! Сам си пише, сам си отговаря !Той и е разказал навремето за нелепия холандски инцидент.. Напили го и са злоупотребили с него.Но иначе е бил в някакъв харем при някакъв шеф...И оня му викал ту Рошана, ту Людмила,ту Руслана !
24
Трябваше наш Рошшко да го абртираме навремето! Сега на стари години нямаше да се червим,че пияни руснаци са го е бали в Холандия,и че е единствения Трол разкрит в нета...От А до Я...
25
ЕТО те помако Е БАН--------------------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
26
На колкото съм го лапала, ако ги бях съдела, като голото гнусно Cуши съди Кобрата, щях да съм милиардерка. Интересно ми е, защо миризливата татарка Милиончева, не съди сомалийските пирати, и нямаше сега да лъже откъде са и милионите. Вярно, че кучката ближеше сладоледа на СС Момата, но той е бая скръндза, пък има бая чужди деца да издържа. Виж Мавъра е друго ниво, Импексовата курабия му лиза шоколадовия сладолед, а той заради кефа, я остави да открадне два Импекса, и я направи главатарка на червената БСПдирастка шайка. САМО ДА ПОПИТАМ ЗАЩО ПОМАЧОРИТЕ СИ УМИРАТЕ ДА СЕ ПИШЕТЕ РАДЕВ ИЛИ СЕРГЕЙ. ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА АХ ХА АХ АХ !!!! Да!!!!
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
Да ви го набутам в МИРИЗЛИВИТЕ ГЕЙберастки ГЪ30ВЕ, А ОТТАМ В MИHETЧИЙСКИТЕ ВИ УСТА.
29
Вмро, дори и в името си нямате нищо българско.
30
ОКОТО, имай малко милост към тия EБAHИ ГЪ30ВЕ бре.Ама ти съвсем ИМ РАЗБИ ПЪPДAЛHИЦИTE........Ааааа, не така. :-)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?