Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЕКСКЛУЗИВНО: Валери Симеонов с парещ коментар за колизията при Патриотите! Ето къде е заровено кучето за разцеплението между НФСБ, "Атака" и ВМРО
ЕКСКЛУЗИВНО: Валери Симеонов с парещ коментар за колизията при Патриотите! Ето къде е заровено кучето за разцеплението между НФСБ, "Атака" и ВМРО
Автор: ПИК
Дата
Дата
43315
Коментари
23
ЕКСКЛУЗИВНО: Валери Симеонов с парещ коментар за колизията при Патриотите! Ето къде е заровено кучето за разцеплението между НФСБ, "Атака" и ВМРО

Не можем да се явим заедно с „Атака“ на евроизборите заради непреодолимите различия в отношението към Русия. Това каза председателят на НФСБ Валери Симеонов в интервю за телевизия Европа.

„Формулата на явяването на евроизборите беше предопределена основно от нашите партньори от ВМРО, които решиха сами да се явят, тъй като считат, че имат възможност да реализират един евродепутат. И ние нямаме друг избор освен да се явяваме също самостоятелно. Всичко, което беше възможно да направим, за да потърсим общо явяване с ВМРО, го направихме. За съжаление, не получихме от тях отговор. Напротив – тяхната кампания се разшири и продължава“, обясни Симеонов. Той посочи, че на политически съвет днес или утре ще бъде взето решението за самостоятелно явяване на НФСБ.

„Нещо повече и не особено чистоплътно, но ВМРО прави опити за привличане на активисти от нашите структури. И всичко това са белези на една кампания, която не се очертава да бъде особено почтена“, посочи Симеонов.

Той обясни, че НФСБ не може да се яви заедно с „Атака“ на евроизборите заради непреодолимите различия в отношението към Русия.

„Ще се получи нещо като оксиморон, дървено желязо ще се получи. Във вътрешната политика нямаме такива сериозни разминавания и коалицията продължава да съществува. Но по отношение на външната – няма как да излъчим евродепутати, които ще бъдат на различни позиции. Това би било шизофренично и няма да бъде добро за нашата държава“, коментира лидерът на НФСБ.

Симеонов припомни, че той е бил единственият, който е разобличил опита на руския патриарх Кирил да се меси във вътрешните работи на България.

„Тогава с декларация срещу моето изказване излязоха две партии – „Атака“ и ВМРО, моите партньори. Така че историята познава случаи на съвпадения между ВМРО и „Атака“. Но докато при „Атака“ това е заложена в програмата им политика, при ВМРО това са моментни колебания, тъй като е партия, за която е характерно неистовото желание за медийни изяви. И по някой път, водени от желание за бърза реакция в медиите, те взимат такива решения, които не са много добре балансирани и обмислени“, коментира Симеонов. 

Напиши коментар »
(23)
1
................ТЕЯ ДОЛЕ А БАЦО УТГОРЕ ГИ АСФАЛТИРА !.......ЗА СПОМЕН НА ПЛЕМЕТО......И ТАНЦИ ТАНЦИ НА АСФАЛТА....И ЦАЛУФЙИ НА КОБРАТА......ТЕЯ СА ШУШКА ГЕНКА !.....
2
Волене,ти си политически джендър!!!Бях отявлен симпатизант на "Атака",най-вече,заради теб и отношението ти към Б.Б. и ГЕРБ,към американците,към ДКЕВР,към паметниците на падналите за България,към заплатите и пенсиите,заради благодарността ти към Русия и руския народ,дал над 23 млн. жертви за свободата на цяла Европа,включително и за нашата,заради християнското ти образование и вяра.Оказа се,обаче,че ти си едно човешко нищожество,подлец,лъжец на едро и политическо парвеню,драпащо към власт и eврослужба.Нали,уж,беше против ЕС,а сега си драскаш за натам.Ти се подложи даже на Валери Симеонов,с когото се обиждахте така,като и каруцари не го правят.А аз ти вярвах.Извинявам се на сънародниците си за тъпотията си,сякаш съм от ГЕРБ.На 52 години съм,с две висши образования и владея 4 езика,но ти ме изпързаля с цялото си дебелоочие и наглост така,като никой друг в живота ми.Трижди проклет да си!!!
3
.............УДРИ МУИО ГАНЧИК МОИ ТЕЯ СА ТВОЯ ГРОБ !......ШИМОНИ ЛИ ?.......ТОЯ АКУ БУДЕ УБЕСЕН ШЕИ СМЕ МНО НЕЖНИЕ ЗА ТАЯ ДУМИШКА !.....РАБУТАТА СТАА ТЕШКА У БУЛГАРИЯ......МНО ИЗРУД У ВЛАССТА !.....
4
След лиленце пиленце, която купила на името на баща си цял етаж от лукдозна жилищна кооперация, сега и Марчето от Хаджидимово лъсна с евтинко апартаментче на името на брат й. Случайно строителят, който го продава на безценица, е получил обществени поръчки за над 13 милиона. Аферим, машала...
5
Смрад на мърша където бутнеш ! Чудо нечувано !
6
Поне пиши правилн!.Защото хората ще си мислят ,че партийната ви централа е опряла до ниско интелигентни и образовани драскачи.
7
Далаверко, Перко и Посерко!!!
8
Сбогом и още малко ще ви търпим еничарските , комсомолско, партийно -секретарски изпълнения и приомо на ДС , ЦК на БКП.
9
Три червени влечуги - местят се като наср-ни тук там за лична облага и смърдят на нечистоплътност !
10
И заедно, и поотделно бившите патриоти ще вкарат в европарламента общо около половин депутат. След като измамиха избирателите си, не зная на какво разчитат... Напълно подкрепям казаното от No 2 !
11
Става въпрос за 'айдуклъци и пари.Това е.
12
хаиде кои откъде е вече ни досадихте
13
Кoлизията??? Излиза, че са или кoлибpита, или ще сe кoлят :D :PPР (...)
14
Валери пак ли се е объркал.Дори и да се явят поотделно,което е все по вероятно,не е нормално и етично да говори небивалици за коалиционен другар!Все пак бъдещето на ОП се поставя под съмнение с подобни "несъгласия".Може би го е яд че електора му е доста по малък от другите две партии в коалицията и при самостоятелна игра,единственият сигурен за ЕП е Ангел Джамбазки.
15
Напълно се присъединявам към теб приятелю защото и аз бях една от тези заблудени овце които му повярваха !!!
16
за Валери Симеонов! Ако моите сънародници считат, че трябва да изпратят доказалите се продажници, жалко!
17
„Шефа на КПКОНПИ Пламен Георгиев е купил на апартамент с площ 156 кв. м. и тераса 48 кв.м. Данъчната оценка на имота е 452 785,70 лв. За такова екслузивно жилище цената няма как да е по-малка от 1500 евро на кв. м. за апартамента и 500 евро на кв.м. за терасите или минимум 700 000 лв (350 000 евро), което прави усреднено по 900 евро на кв. м. Пламен Георгиев обаче е декларирал по нотариален акт цена 150 000 евро или средно по 384 евро на кв.м. Дали ниската цена по нотариален акт е, за да се прикрие фактът, че Георгиев не може да докаже доходи, за да плати луксозния апартамент на пълната му цена, или е преференциален жест от продавача към овластено лице, трябва да изясни оглавяваната от самия Георгиев комисия КПКОНПИ.“ ++ „Пламен Георгиев беше лично предложение на Цветан Цветанов за шеф на КПКОНПИ. Като прокурор, Георгиев стана известен с това, че прекрати проверката по делото „Ало, Ваньо”, за разговорите между Бойко Борисов и шефа на митниците Ваньо Танов, в който разговор Борисов нарежда на Танов да спре проверка в завода на „Мишо Бирата”. Сега името на Георгиев е спрягано като наследник на поста на Сотир Цацаров.“ - https://bivol.bg/apartgate-plamen-georgiev-2.html ++ Съгласно оферта от юли 2016 г. имотът се продава за 265 000 евро, а не за 293 374 лв., както е декларирал Пламен Георгиев, закупил имота плез април 2017 г. (www.facebook.com/AnticorruptionFund/photos/a.330337120735549/657897361312855/?type=3&theater) ++ Иван Гешев, зам. главен прокурор: „Пари има, но се краде много. Пари изтичат отвсякъде.“ (www.dnevnik.bg/citat_na_deniia/2019/03/20/3407272_citat_na_denia_pari_ima_no_iztichat_otvsiakude/?ref=home_red_quote)
18
Последен сезон за “патриотите”!
19
отговор на коментар
Язък ти за образованията - две висши явно не правят и едно начално! Какви са тия клетви? Не мислиш ли, че ще ти се върнат десетократно. От обща култура трябва да знаеш, не съди за да не бъдеш съден и т.н..... Като много знаеш направи си партия и се бори, да видим до къде ще я докараш - от ракиените патриоти като теб сме на тоя хал!
20
Г-н Симеонов е най-първоинстинктният човек от лидерите в коалицията.Този който най-често нагнетява напрежение и вреди на гладките отношения там.За Атака и НФСБ е "нездравословно"самостоятелното явяване,тъй като шансовете им в сравнение с ВМРО са доста незначителни.Симеонов осъзнавайки това,се прави на ранена калинка.
21
Google плаща ежедневна работа в диапазона от 500 до 1000 долара. Получих $ 23,749 за първия месец и $ 32,854 за заплатата от Google от последния месец, работещи у дома за 3 часа на ден. Дори и тези, които са нови за това, могат лесно да печелят $ 200 на час, а печалбата може да бъде още по-голяма с течение на времето. повече тук........>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
22
последен валс аут за тримата от запаса
23
Клепоухия разгонени Каун, защо свиква съвета, да не решил да върне парите, от двете заплати с които плащаше на селската си курабия, за да я плющи през работно време!! ТОЯ говньо не разбра ли, че никой не го бръсне за слива! ИПИЙЧМАНТ ЗА ЧЕРВЕНОТО ГОВЕДО!!! Таблицата вдясно, ГЕРБ води на Импексвите БСПдирасти с 26%, ха ха ха Кучката и Барсалата заедно с Кауня, ще го лапат на Борисов до мадята!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?