Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Каракачанов иска сътрудничество между НАТО, ЕС и Русия
Каракачанов иска сътрудничество между НАТО, ЕС и Русия
Автор: ПИК
Дата
Дата
11576
Коментари
6
Каракачанов иска сътрудничество между НАТО, ЕС и Русия

Сътрудничеството между НАТО, Европейския съюз и Русия трябва да бъде възстановено, заяви вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов в интервю за ТАСС.

„Моето мнение като политик е непроменено: НАТО и Русия трябва да търсят точки на съприкосновение и основи за сътрудничество, още повече че вече е имало такъв период в историята на НАТО и Русия“, казва Каракачанов.

Напиши коментар »
(6)
1
Отивай да харчиш крадените от тескерета пари CBИHЬO ДEБEЛA..
2
Шкембе войвода няма ли да каже нещо за Цветанов или го е страх да те лъсне и той в схемата
3
Единия тръгнал Европата да оправя другия ще сдобрява НАТО и Русия !!! Майко мила !!!
4
Каракачанов да не изпадне в позата на Радев ,който искаше да сме мост ...между НАТО и Русия! Той още не е разбрал ,че ние СМЕ членове на НАТО, та никакви мостове не сме! Всъщност, къде е Фатмакът Бе,току виж започнали да ми липсват неговите изцепки!
5
До 4. В Румъния съм Бе EБЛЬO.Нося МАМАЛИГА на политиците, както преди време носих ШЕРБЕТ във Варна.Забавлявам ги, а те си правят TAШAK с мен.Само за това ставам. :-( Връщам се, за да може и вие да ме EБABATE, КАТО ПОСЛЕДНИЯ ПОМИЯР.
6
Каракачa нов,вместо да се валяш в краката на Рашистан,опитай се да създадеш армия като израелската с което ще извисиш и направиш горди и войници и офицери,и цял народ.Спрете да коленичите пред бившите ни окупатори и от юг и от североизток.Нека сами да почнем да се уважаваме,след това ще дойде и уважението от вън.Бъдете повече българофили,русофилството и туркофилството не са диагнози и могат да се лекуват с повече достойнство.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?