Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Валери Симеонов развълнувано пред ПИК: Борисов не си защитава хората. Постъпва с Цветанов и Цачева, както с мен, Николай Петров и още 3-ма министри. Това е лов на вещици, хунвейбинщина
Валери Симеонов развълнувано пред ПИК: Борисов не си защитава хората. Постъпва с Цветанов и Цачева, както с мен, Николай Петров и още 3-ма министри. Това е лов на вещици, хунвейбинщина
Автор: ПИК
Дата
Дата
88700
Коментари
75
Валери Симеонов развълнувано пред ПИК: Борисов не си защитава хората. Постъпва с Цветанов и Цачева, както с мен, Николай Петров и още 3-ма министри. Това е лов на вещици, хунвейбинщина

Лидерът на НФСБ Валери Сименов направи пред ПИК остър коментар за оставката на правосъдния министър Цецка Цачева, обвиненията срещу Цветан Цветанов и ситуацията в коалицията „Обединени патриоти”.

„Случилото се с Цецка Цачева е разчистване на партиен елит – заяви Симеонов. - Става нещо, което ме връща в 60-те години на миналия век. Аз съм доста възрастен и ги помня тези политически процеси. В Китай се проведе Великата китайска културна революция. Тогава бе прочистен партийният елит от хунвейбините - младите ентусиазирани служители на партията, под прикритото ръководство на Мао Дзедун.

Лекотата, с която се искат оставки, сериозно ме притеснява. Удря се върху хора с абсолютно неопетнена репутация. Хора като Цецка Цачева. Тя е с безукорна репутация. И мога да кажа това, защото лично я познавам. За цялото си присъствите – доста ефикасно, бих казал, в политиката, не си е позволила и едно закононарушение, едно петънце върху биографията си да допусне. И сега изведнъж тези кофи с помия, които се изсипват, не могат да ме оставят безразличен.

Тя е достоен човек, с който категорично подчертавам, може да се гордее всяка партия. Тя е принципен човек, който не може да бъде укорен в нищо. Включително и когато става дума за тази сделка, която е сделка между продавач и купувач. Откъде накъде се появиха такива разбирачи по недвижимите имоти, че да коментират дали била на сметка или – не? Това не е важно. Това е въпрос на сделка между купувач и продавач.

По същата логика мен може да ме подгони някой, защото съм отишъл да си купя от хранителния магазин в съседния квартал по-евтино сирене. Въпросът е следният – има ли нарушение на закона? Отговорът е – не. Има ли неплатени данъци? Отговорът е – не. Има ли ощетени хора, субекти, държава, община? Отново отговорът е – не.  Просто искам да попитам за какво всъщност е цялата тази патърдия?

Виждате как с едни измислени и скалъпени обвинения, които хората, за съжаление, не разбират, но обвинения, които стъпват върху, за съжаление, някои негативни черти в българския характер - като злобата, завистта... И се разпалват едни кампании, като резултатът е, че господин Борисов за пореден път поиска оставката на поредния кадърен министър. Така, както направи досега няколко пъти вече.

Това са конкретните факти по отношение на така наречения скандал.

Реално мога да кажа, че няма никакъв скандал. Има имот, който е закупен на груб строеж. Има предстящо доплащане. Кои са тези съдници? Искам да знам всички тези, които коментират по студия, отправят упреци и приветстват Цачева, че е постъпила много морално, макар че на всички е ясно, че Борисов я е извикал и я е накарал да си подаде оставката... Искам да попитам тези хора - техните имотни сделки дали са чисти? Ако разровим техните покупки, дали няма да излязат някои апартаменти, земи, терени на такива места. За мен се провежда един грозен, унизителен лов на вещици, от който не виждам какво друго би могло да излезе, освен че още по-ниско ще падне нивото на политическия живот и дискусии в държавата.

За Цветан Цветанов също историята е абсолютно измислена и скалъпена. Заменяш два апартамента срещу един в същия квартал. При същите цени. Доплащаш 100 000 лв. за едни 40 квадрата и накрая те изкарват едва ли не злодей, закононарушител и престъпник. Това е грозно, непочтено.

Трябва да се постави въпрос защо за пореден път Бойко Борисов не си защитава важните и значими фигури в партията. Като се върнем в близкото минало, ми прави впечатление, че всички тези, които са си подали оставки, които са ги накарали да си подадат оставки, са все хора с характер. Така бе с генерал Николай Петров. Той започна борбата срещу скъпите лекарства и бе принуден да си подаде оставката. За нещо абсолютно недоказано.

Напротив – проверено от прокуратурата за договора, който той е сключил като директор на Военномедицинска академия. След това трима министри си тръгнаха Бог знае защо. Заради това, че един шофьор на рейс е блял и е приказвал със седящата до него и не е гледал пътя... И изтрепа 16 – 17 човека.

И за това трябваше да си тръгнат трима министри?!

После - аналогична бе ситуацията и с мен. Но това няма какво да го коментирам. Защо трябваше да си подавам оставката? Защото боли – не боли, аз казвам истината. И това бе самата истина.

И тя не бе продиктувана от озлобления срещу някакви дребни групички от кресливи жени, а от желанието ми да се защити бюджета от поредното прахосничество.    

Сега Цветан Цветанов. Очевидно е, че той набра сериозен рейтинг напоследък. След напускането на БСП мога да кажа, че този парламент се крепи единствено на Цветанов. Той е човекът, който с политическата си гъвкавост и добро и толерантно отношение към всички парламентарни групи успява да постигне едно стабилно мнозинство и кворум за провеждане на работата на Народното събрание.

И е интересно дали защото Цветанов рязко повиши рейтинга си, не стана причина за този удар под кръста? Това са въпроси, по които може да се разсъждава.

Тези хора не могат да бъдат упреквани за имотните им сделки, защото нито са нарушили закона, нито са ощетирли някого, включително и община и държава, нито са скрили данъци. Много други злодеи остават на върха на пирамидата, без някой да им търси сметка”.

Валери Симеонов коментира и ситуацията около  „Обединени патриоти”.

„Става дума за един добре изработен формат на телевизионен театър – каза той. - За какво ще ме чакат? ВМРО си тръгнаха към самосотятелно явяване на евроизборите. Взеха си решение на ръководството, оповестиха го публично. Сложиха си водач на листа, определиха си щаб, направиха си плакати. И накрая се усетиха, че май няма да им стигнат гласовете и какво ще правим без НФСБ. Няма как да стане без НФСБ. От кумова срама поканиха „Атака”, че и нас. Не се отива на нова коалиция и на договореност за нови избори по този начин – с предварителни условия.

Не може да влезем в един предварително купен или продаден мач – както искайте го разбирайте. И най-накрая НФСБ е този, който даде възможност на ВМРО да влезе в политиката и Народното събрание, съответно на Красимир Каракачанов да се кандидатира за президент.

Ако колегите желаят да преговарят, защото ние с „Атака” няма да преговаряме, и вече обявихме това поне 1 000 пъти, това е друго. Два пъти официално каним ВМРО на двуформатни преговори – ни отговор „да”, нито  – „не”.

Ако желаят да преговарят – да заповядат. Но без допълнителни условия. НФСБ няма да играе практикабъл в самодейния спектакъл, сценка на ВМРО. Няма да го играем храстче. Това няма как да стане”.

 

 

Напиши коментар »
(75)
1
Последните ще станат първи. Някога, но не сега. /Както се пее в песента/
2
Труп си ....политически труп....Много правилно Бойко те изрита със зверски шут в задните ти части...
3
Голяма наглост! Да защитава крадци и мошеници като теб.
4
ДОВВРИЕТО ВЪВ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ БАЛЕВСКИ Е ТОЧНО 0.6%. НЯМАШ ПРАВО НА МНЕНИЕ ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ ТИ ВЯРВА И ВЕЧЕ НЯМАШ ЕЛЕКТОРАТ!!!
5
Браво на този СМЕЛ Човек и то със главно Ч,само той може да се опълчи на втория отбор на Партията майка както го прави И ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА НЕГО и да видите как със повече депутати могат да се сбъднат дадените обещания И АЗ СЪМ ЕДИНИЯ КОЙТО ЩЕ ГЛАСУВА ЗА НЕГО..А на ВИНКЕЛА ще му завържим вратовръзка от Арматурно желязо както едно време вързаха на Трайчо Костов.....АНАДЪНМО АРКАДАШ.Отур сикиме бак Стамбул......????
6
Абе,мършо черказка ! Въпроса е не дали е законно,а морално да лапкаш имоти за хиляди левове на фона на всеобщата мизерия!
7
Праг е Симеонов.Болшевишката мафия си пази мафиотите като дявол от тамян,а Бойко за нищо си гони хората.
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
Депутатката Десислава Атанасова е придобила през 2014 г. апартамент с площ от 350 кв.м в София, заедно с 1/4 от урегулиран поземлен имот, в който е построена сградата за ... 87 130 лв.!!! 350 кв. метра апартамент на цена за една 40 кв.м. панелка в крайните квартали!!! Може ли да ни кажете от коя фирма си е купила тази мила дама имота, че да си купя и аз нещо подобно на същата цена? Благодаря!
12
Ха, ха, ха, нишанчето от шута на малкото хорце на упоритите, смели и всеотдайно майки ще стои цял живот и няма да се забрави!
13
а има ли мopална или закoнна кopупция всеки сам може да си отговори
14
НЕКА ГЕРБ ДА ПОКАЖЕ НА НАРОДА ЗДЕЛКИТЕ В БСП, НЕКА И СЕЗИРА ПРОКУРАТУРАТА...ТОВА Е ПОЛЕЗНИЯ ХОД НА БОЙКО БОРИСОВ.
15
..........ГАЛОШКО ШИМОНИ ЗАШТИТАЕТ ЦАЧКОИ КААК НИКТО ДРУГОЯ СФОЛАЧИ И СТАЛ ТРАВЕСТИТ НУМЕРО УНО !......ШИМОНИ ПОМНИТ МАО ШИМОНИ ПОМНИТ СТАЛИН !.....ШО ШИМОНИ Е КОТУ ЛОЛА ИВАНОВА !.....СА Е ПАТРЕОТ ПРЕДИ ЦРЪВЕНОАРМЕЕЦ А ПРЕДИ БЬИЛ И САМ ЛЕНИН !.....
16
Този креслив-крадлив Псевдопатриот колко милионааааааааааа открадна от кокошкарската ограда на българо-турската граница......
17
Защитавайте се майка ви крадлива и неграмотна
18
..............СИМЬОНОФ ОДИ У ПРИЗПОДНЯТА И ПЕИ КОТУ СЛАВЕИ !..... ШИМОНИ ПЕИ ПЕИ !.....ПЕИ КУЧКО ЗА ВИНЕТУ !.....ГЕРОИЯ НА ЦАЧКА И ЦЕЦКО !.....АРХИВАРА НА БКПЕ !.....КОМУНИЗ БАЦО СТАЛИНЗКИ ГЕРОИ !......ГАЛОШКО ОСМИХНАТ УИ С МОЗАК НА ТРИМЕСЕЧЕН ЦЕЦКО !......ИНАЧИ ПУДКОГЛАФ СНОБ И ПАТРЕОТ !......
19
Алуууууу опитомените псевдопатриотчетата свършено е с вас....изчезвайте и да ви нема.....мошеници и крадци
20
Това е висша форма на корупция, непочтеност и нахалство. Цветанов е просто самозабравил се глупак, с това свое безумие закопа ГЕРБ по възможнонай-тъпанарския начин.
21
Браво така трябва Гарван гапвану око да невади.
22
Др. Корнелия продължава да унищожава човешки съдби в името на мечтата си за власт!
23
Така е...Защо Боико не остави хората да си се накрадът на спокойствие? Ние за това ли им гласувахме? БОЙКО....я да се поправиш веднага!...Ааа ма ха! Остави хората,нека си крадът,а ти виж какво става по Западните Балкани!...и Източните тангенти!
24
ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ СА ГЛАВНИТЕ ЛИЦА ПРИ ОГРАДАТА МАЛОУМНИК ТЪП...ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ Е ХОДИЛ НА ПРОВЕРКА И ТОЛКОЗ... НИТО Е УЧАСТВАЛ В КОНКУРСА НИТО Е ИМАЛ ДОСТЪП ДО ПАРИТЕ ЗА ОГРАДАТА......НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙ ТЯ И КОРНЕЛИЯ ТАКА МИСЛИ, А ИСКА ДЪРЖАВАТА ДА УПРАВЛЯВА.
25
Валерка мафиот си отвсякъде .....гад долна......само кауш за цялата ви клика
26
отговор на коментар
Народен съд и после 45 години светлий социализъм за вас д,ругари болшевики!
27
Кой ще му даде да краде от разни огради! Това са глупости! Без главните нищо не става! А за майките беше прав-изпълняваха политически поръчки! Но само той се осмели да го каже! ББ се уплаши, взе да ги привиква, да им дава, но те продължиха, нали? Махна Симеонов, защото иначе не можа да се справи!
28
Там е работата, че понеже остана единственият неопитомен го шитнаха!
30
Този е от хората,които не знаят какво е чест и достойнство!Нагаждане без капка срам! Отвращава ни!
31
В. Симеонов (Балевски) е просто една от многото к-ви в харема му
32
си толкова противен на народа,че си нямаш и представа.Заедно с теб са Цецко и Свинетка- фашистката
33
Симеонов изрича истината в пълнота. Няма защо любителите на компроматни спектакли да се правят, че не разбират целия сценарий, съшит с бели конци. БСП трябва да бъдат съсипани на предстоящите избори. Цачева и Цветанов не могат да стават жертвен агнец на режисирани внушения. Оставката на Цачева не трябва да бъде гласувана в парламента, а Цветанов да с продължава партийнат и парламентарна дейност. Защото всички, които подкрепят ГЕРБ , заради прагматичната и успешна вътрешна и външна политика и са извън членската му маса, им омръзна това поддаване на задкулисните мръснишки номера на партиите -джуджета и на БСП.
34
Ето те е бан помако----Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!
35
този е по умен и по мъжкар от който и да е гербаджия
36
Значи може с пари от държавата да се изгради скъпа ограда с евтини материали, а с лични пари да купим много евтино луксозно жилище. С винкела и на моста.
37
Тъй като Симеонов явно не разбира, ще му дам няколко примера - разследват премиера на Израел за специален закон, който дава преимущества на израелски телеком, министър подаде оставка, защото жена му ползвала евтини билети от авиокомпания. В случая с апартаментите има и двете и специалния закон за Артекс, и апартаменти с 75% отстъпка. Съвсем нормално е да ги разследват. Бивш френски президент го разследваха за два апартамента. Ама то какво толкова убиваш детето си - случва се и какво толкова, що да не станеш шеф на международна банка. Пък тези купили евтини жилища само, което е като да купиш евтино сирене от магазин. Не, не е същото. Ако и аз вляза в същия магазин ще си купя също от евтиното сирене, но ако искам апартамент в кооперацията на цвъцко ще ми кажат 3000 евро на квадрат и ако ги извадя, ще ми кажат, че няма свободни или че Бойко трябва да каже да. Това е проблемът. Същото щеше да е на Симеонов да му продават сиренето по два лева, а на мен по осем.
38
Явно си келеш.Влез в час.Голям проблем е с апартаментите.Особено за Борисов.Ако освободи Цецо той ще се разприказва,ако го остави пак лошо АМИ СЕГА? Остави БСП на мира .В момента това е най-демократичната партия в България.Доказателство- избиране на водач на Евроизборите
39
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
40
отговор на коментар
Тия ( другарите) са на върха на наглостта ! ?! Започнаха да кадруват във всички партии ! Хей, отрепки мизерни, ами ако заради ,крадене, лъжи, подлости , корупция ,клевети и т.н. (бивши и сегашни) подадат оставка БСП ще остане без Управленски апарат ! Жалки сте ....гнусна твар!
41
Драги ми Валерко, примерът с по-евтиното сирене сигурно е предназначен за 80-те процента .....
42
Валерка, как да ви защитава Бойко Борисов, когато сте осрани до ушите. И да иска, не може да ви помогне. В такива случаи най- правилния ход е да ви иска оставката. Жалко, че сте хора с претенции а с остарял манталитет. Забравяте, че когато си във властта си отговорен за всяка своя дума, левче, имотче и прочие....
43
Народа се възмущава не от цената ,а от лобистките закони подарени на мафията.Тази фирма по - добре да беше подарила апартамента от колкото да ни правят на будали.Отдав върнаха член 1 от конституцията.А за привилегиите да не гоеорим / какви служебни коли, шофиори и прочие 30 години след промените.Зорле ще ни карате да гласуваме за БСП.
44
Но преди това трябва поразбие ГЕРБ, защото БСП станаха прекалено слаби. Ако хората не подкрепят патриотите в близките години, очаквайте тотална турцизация.
45
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
46
отговор на коментар
Народа се възмущава не от цената ,а от лобистките закони подарени на мафията.Тази фирма по - добре да беше подарила апартамента от колкото да ни правят на будали.Отдав върнаха член 1 от конституцията.А за привилегиите да не гоеорим / какви служебни коли, шофиори и прочие 30 години след промените.Зорле ще ни карате да гласуваме за БСП.
47
Бойко и Валери отново го набиха целия в ОКОТО на ИМПЕКСовата КУРабия и ГЕЙбардака на ПОСРАно!!! Целия им влезе в ОКОТО и няма изваждане!!!
48
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
49
Stana iasno zashto imash takova lizachesko otnoshenie kam CECETO I CECOTO,zashtoto silichno obiden,a ne che si principen. Takiva narcisi v politikata sa nai-opasni,po-skoro slanchogledi,ako ti ne beshe naranen,sega sheshe da peesh druga pesen,nie ne iadem domatite s kolcite,a bate BOKO moje bi,toi e mejdunarodnik - Barcelona,Garcia i t.n.
50
Браво,а помниш ли Матросов като си толкова стар??
51
Ко бря? Как така на БСПдиираста тук му е влязъл целия в ОКОТО? На целия ГЕЙбардак на ПОСРАно му влезе? ИМПЕКСовата КУРабия и Ленчето МИЛИОНЧЕВА са се запътили към Сливенския....Кражбите им са разкрити и осветени...
52
Валери Симеонов и рехавата му вече партийка,се загубиха някъде по пътя Бургас-София.Въртенето на принципа на пумпала,днес го изпраща на незавидното място в класацията при социолог. прогнози.Заедно с роднината си Сидеров,те остават на брега при изхвърлените от морето водорасли на сухо.Или си риба,или си рак.Така каза бай Марин,който още чака пенсийката му да стане от 190 лева на 300.лева ,както му обещаха великите демагози и лъжци от т. нар. ОП. Днес В.Симеонов защитавайки Цветанов,прочул се чак зад океана със своята алчност,зачеркна десетки,стотици негови поддръжници.
53
Народа не ви праща в парламента да богатеете,А ДА МУ СЛУЖИТЕ!През определен период от мандата на РИСКОВИ ОТ ФИНАНСОВИ ИСКУШЕНИЯ И ОБЛАГИ държавни служители и тези които живеят със стандарт видимо по голям от законните приходи ТРЯБВА ДА СЕ ТЪРСЯТ НЕ ТРУДОВИ ДОХОДИ и придобитото да се отнеме и в затвора.Това не е национализация това е превенция на осребряването на власта и сливанто на политиците с престъпноста.Как може в САЩ да има ограничение 200$ за подаръци на държавен служител и той задължително трябва да го обяви,а тук в България си подаряват апартаменти,предприятия,държавна собственост.Да не говорим за рушветите за които вече има тарифа.Да не говорим колко политици имат имения на запад и как ги потдържат и от къде са парите.Тъй че ако Борисов не вземе дисциплинарно наказание към "апартаментаджиите" той ще гори ,а герб ще са минало.ТОВА СЕ ОТНАСЯ И ЗА БСП и другите крадливи клонинги на бсп.Всички вие в парламента окрадохте и унищожихте България с помоща на БЕЗЗЪБАТА ПРОКУРАТУРА и ПОЛИЦИЯ.
54
Всички доносници на ДС и селяндури - защитете Цецка крадлата!
55
Господин Борисов, докога ще се подавате на шантажите на комунистическите престъпници?!?!. Освобождавате едни от най-принципните и честни хора като госпожа Цачева. Не разбирате ли, че целта на тези лъжци и измамници е да разрушат доверието на многобройните ви привърженици. Защо не изчакахте да се произнесат съответните органи има ли престъпление или не? По този начин Вие сечете клона на който стои цялата партия и на Вашите симпатизанти.Нима не сте разбрали, че тази партия винаги идва на власт с преврати, лъжи и измами?
56
тъпите и грозните - вън от политиката !!!
57
Г-н Симеонов,първо,доказано за Катастрофата,че Пътната Настилка не е била Качествена,а не,че Шофьорът е бил блеял,второ,спомнете Си какви ги говорехте за Борисов и Цветанов,преди да Влезете в Паарламента,то и това,ще Ви бъде,защото Показахте Истинското Си Лице,а То е,Лично Облагодеталствене
58
адвокатства на апартаментния рецидивист Цвъко Цървула. Защо ли?
59
и без това не можеш да имаш евродепутат.Ама призови своите членове и симпатизанти да гласуват за ГЕРБ,въпреки че си прав за Борисов.Просто БСП-то трябва да бъдат смачкани на евроизборите,та защо не и на местните през есентта.Бойко по направеното и опрапостеното за 10 год. е фифти-фифти,50:50..Не малко направи спрямо преди него властващите,но и също така много глупости направи.
60
Молитвата ми е чута от Господ.Всеки ден я повтарям и няма да се уморя, докато Родината ни не се избави от гербаджийската сган.Мили Господи, прости ме и те моля от все сърце, накажи алчната пасмина от депесари_политически търгаши и изнудвачи, които пият кръвта на българите! Накажи и сикаджийската мутра и мутанта_комунист Бойко Методиев Борисов, и избави България от гербаджийската чума и обслужващите ги олигофрени, депесари, лъжепатриоти, лумпени, продажни съдии и журналисти_лъжци!
61
отговор на коментар
Точно така!Валерката не е виновен! Тук прозира дългата ръка на Путин! Нарочно е направена некачествено оградата...за да се клати СТАБИЛНОСТА...на оградата!
62
Поредният комунистически напън може и да обезсили временно ГЕРБ, но изборите няма да спечели !
63
отговор на коментар
Нямам логическо обяснение , как така хора с толкова високи претенции, като "истината" си позволяват да говорят от името на всички. Какво означава "никой не ти вярва" ??? Защо не питате преди да се изказвате от мое име ???!!!
64
Симеонов освети всички, които са били в комбина по кражбите. И ако е толкова честен що не си признае как раздаваше премии на служителите от Скат когато Бойко подаде оставка. Просто си повярваха с Цветанов, че двамата ще управляват държавата в условията на пълна диктатура.
65
НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ЗА БСП-ПАРТИЯ НА ДЕБИЛИ!
66
ХОРА , ИЗБЕРЕТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ ЗА Б С П --- ТЕ СА НАЙ-ДОБРИТЕ --- ПО ОБЕЗГЛАВЯВАНЕ НА ИНТЕЛЕГЕНЦИЯТА , ПО СТРОЕЖИТЕ НА КОНЦ ЛАГЕРИ , ПО ФАЛИРАНЕ НА ДЪРЖАВАТА , ПО ЦЕЛУВКИ И ПРЕГРЪДКИ С Д П С , ПО ГЬН СУРАТЛЪК , ГЛАСУВАЙТЕ , ПА СТОЙ ТА ГЛЕДАЙ !
67
Публикувано във факти.бг: Цецка и Цецко двамцата лика прилика се облажили с луксозни апартаменти в луксозна сграда. Явно ще трябва да си търсим политици сред военните.
68
За да не ви изхвърлят от властта , трябва да си мериш приказките селтак. А тия с апартаментите няма кво да ги защитаваш а, напротив . Биха им дали апартаменти на това място и на тая цена , ако не бяха в управлението на държавата? Това се казва , ТЪРГОВИЯ С ВЛИЯНИЕ и е на равни начала с корупцията като подсъдност. Така че Винкел просто не знаеш кво правиш в политиката , или всъщност знаеш в личен план , а?
69
Няма кой да защитава крадци и престъпници. Защо на Симеонов му казват Валерко Далаверко, а на Цветанов Цецо крадецо?! Симеонов се излага и се страхува за собственото си дередже
70
Цветанов влезе гол в политиката с 1/2 панелка в работническия най-беден квартал на София и за 10-ина години стана притежател на дузина апартаменти, градиращи по лукс и цена. Тия молитвени закуски и воаяжи в САЩ са му размътили акъла и се е взел за българския Тръмп и ако не друго поне по асансьор да се докара като него
71
Валери е точен и абсолютно прав!Извадиха се някакви частични данни и почна тотална офанзива!Никой не е чел изцяло нотариалния акт,само извадки,а спекулациите безкрайни!Цветанов не е адвокат!Така са му предложили адвокатите на фирмата продавач и не вярвам някакви си 1000 лева данъци примерно да не може да плати и не вярвам да не е искал да е описано според закона!Предположения без официално някой да е представил н.акт в цялост!При положение, че заменя два апартамента обзаведени и два гаража срещу един нов апартамент на замазка и шпакловка и един гараж, плюс доплащане на разликата ,чак да е евтино?Цената излиза над 1200 евро/кв.м. в квартал с панелни блокове,не е в центъра!Червените , осрани отвсякъде се държат като талибани,да грабнат властта с фанфари и стъпчат всичко постигнато,чрез омаскаряване,за това спор няма.Защо не поискат отмяна на давноста,само атака срещу най способното правителство!Какъв просперитет е имала БГ при управлението нас БСП?Създадоха най лошия имидж тук и е чужбина,и българите да бъдат унижавани!
72
Дали ще има проверка за имотите закупени по време на целия тъмен преход от 1989 година до момента от депутата Иво Ангелов Христов от групата на БСП, както и на свързаните с него по семейна линия лица и фирми. До нас достигна следната информация, която сами с основание се питаме дали е достоверна, а вие може да проверите дали е такава: Иво Ангелов Христов и неговите близки са скрити милионери със скъпи имоти, закупени за да не се плащат съответните данъци и такси по лъжливо декларирани по-ниски от платените цени, а освен това стойностите на имотите реално надвишават многократно официалните им доходи. Освен имотите семейството е правило и други покупки на скъпи вещи и големи финансови трансфери. Семейството му притежава фирми в сферата на енергетиката, появили се като част от престъпната бизнес групировка Мултигруп още от бандитските времена на криминалния преход. Тези семейни фирми са източили 30 милиона от българската енергетика, укривали са данъци, поддържали са активни бизнес и информационни контакти с агенти на руските служби и са нарушавали по различни начини законодателството. На всичкото отгоре Иво А. Христов е назаконен професор и не е социолог. През 2003 г. законът, правилникът за приложение и правилникът на СУ не допускаха човек учил право и не изучавал социология да влезе в докторска степен на обучение по социология. Това стана възможно, но не и със задно действие на закона чак през 2010 година с новия Закон за развитието на академичния състав. Ето защо титлата му доктор следва да бъде обявена за нищожна, какакто и званието професор придобито след това. Този човек не разбира нищо от социология, а всичките му трудове и твърдения по медиите са само опит за публицистика, агитация и преписи от твърденията на ориентирани към евтината сензация недостоверни руски информационни сайтове за теория на конспирацията и клипове на видеоблогъри. Има данни, че дори руснаците, макар да е роден в СССР и да има сведения, че е преминал обучение за техен агент, както и че е поклонник на диктатора Йосиф Сталин не му се доверяват напълно, защото в един период напълно е излязъл от контрол и е получавал много пари по проекти на Джордж Сорос. Сега той нагло манипулира хората, като постоянно прави груби внушения, че е човек на руските служби и доверено лице и кандидат на Путин за министър-председател, президент на България и фактор в европейската политика за да всява страх и хората да се притесняват да му задават неудобни въпроси за безкрайните му кариерни амбиции. В същото време самолюбието му е толкова неконтролируемо, че заявява, че и Путин и Медведев след време трябва да си ходят, за да отворят мястото за нов лидер на Евразийското политическо пространство, за какъвто има предвид себе си. Обяви на предизборна среща октомврийската революция за еврейски погром, а след това 80 процента от българите за дебили. На срещи с партийни деятели и симпатизанти Иво Христов се държи безобразно – надменно и подигравателно, като дори си позволява със зачервено лице да обявява различни хора за луди и идиоти. Преди няколко години беше много озлобен, че Георги Първанов не е изпълнил обещанието си към него да предложи да се промени конституцията, за да се допусне за президент да се кандидатира и лице родено в чужбина, какъвто е самия Иво Христов, роден в СССР. След това Христов се озлоби и на Румен Радев, като започна да разпространява тезата, че президентът му бил обещал да го направи служебен министър-председател, но в последния момент се отказал да изпълни обещанието си и назначил Огнян Герджиков. Сега пък Иво Ангелов Христов напира на всяка цена да се уреди за евродепутат и иска безскрупулно с всички възможни средства да измести достойните за тези места. Разчита на съмнителния бивш управител на свинекомплекс, приватизатор на безценица на държавната собственост, олигарх и почетен консул на Русия Георги Гергов да го подкрепя, защото са от една масонска ложа заедно с него, Слави Трифонов, Георги Първанов и Румен Петков. Но дори в масонската ложа в която членува настъпи смут, поради екстремното му поведение. Чува се и че постоянно натрапливо досажда на представители на руските служби за сигурност и на руски политици с молби да съдействат на кариерата му, като сам в замяна им предлага и обещава осъществяването на всякакви неизпълними политически ангажименти, като излизане на България от НАТО и ЕС, откриване на руски военни бази и влизане в Евразийския съюз. Явява се на срещи с граждани с журналиста Стойчо Керев на които се говори за извънземни, летящи чинии и други измислици от теория на конспирацията. Има информация, че причините за неовладяното му поведение са свързани с това, че още непълнолетен е имал много тежки комплекси поради неспособност за нормален полов акт, поради преждевременно свършване. Това провокирало пристъп на Параноидна шизофрения, овладян с медикаменти от руски лекари, но неизлекуван окончателно, видно за всички от психично нестабилното му и опасно за околните поведение. Има данни, че през 2001 година отново е получил тежък шизофренен параноиден пристъп с панически страхове и продължително безсъние и пак е бил на психиатрично лечение, този път в Университетска специализирана болница за активно лечение по неврология и психиатрия “Св. Наум” в гр. София. Влошаващото му се с годините психическо състояние се очертава като основна причина руската ФСБ да започне да се дистанцира от него. Ако всичко това е така, то този човек е най-добре да отиде на трудова терапия да помага на семейството си да умножава парите в семейните фирми от енергетиката на името на жена му и другите му роднини и да се махне от политиката и науката, където не е мястото на такива компрометирани хора!
73
Цецко е пътник, Цецка и Ванчето отлетяха. Цецко сега се моли на своите приятели от Америка да му спасят крадливия за))ник, но не знае, че те го сготвиха. Чао Цецко, ще ни липсва твоето одухотворено лице и интелект, богатия речник и честен поглед. Плачем от мъка а народа празнува. Едно от най-омразните лица е политиката си отива!!
74
Много крайна позиция,от човек с доста"пиперлив"език.Настройката на обществото и манипулирането на мнение и лична позиция,винаги играе някаква роля върху вота.Както знаем чрез медиите(четвъртата власт) са се печелили избори не веднъж.
75
Ми свалете го този Борисов бе нещастници. Нали знаете, че сте в парламента само заради името Б. Борисов. Иначе вие сте безлични и непознати, а също и некадърни.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?