Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЗВЕРСТВО: Застреляха щъркел в Хаджидимово
ЗВЕРСТВО: Застреляха щъркел в Хаджидимово
Автор: ПИК
Дата
Дата
10289
Коментари
7
ЗВЕРСТВО: Застреляха щъркел в Хаджидимово

Най-харесваната и почитана от българския народ птица проля кървави сълзи в навечерието на пролетното равноденствие. За това сигнализира Фейсбук потребителят Димитър Попов в публичен пост, споделен от групата "НЕ на изхвърлянето на домашни любимци на улицата!"

Прелетял между 10-12 хиляди километра за да се завърне в собственото си гнездо, получил патрон в гърдите за добре дошъл.

Сърцето на щъркела е пробито вероятно от патрон от въздушна пушка, издъхнал около час след намирането му в гр. Хаджидимово.

На излизане от гр. Хаджидимово намерих друга мъртва птица - зеленоножка ( G. chloropus). Вярвам, че стореното ще е за поука, за да не се повтори никога повече, пише Димитър Попов.

Напиши коментар »
(7)
1
Какъв идЕот трябва да си за да убиеш тази птица???!зашо не се разследва и открие, след което да му забият една съчма и гъ((зо? Увеличат ли се или намаляват идЕотите у нас, май се увеличават.
2
Пълна забрана на всички оръжия!!!
3
го имаш утепан щъркот ???
4
so kamak da te utepat!!!!!
5
По добре е куче да застреля отколкото щъркел!!!
6
Грози ги проклятие до девето коляно !
7
В нашия край преди години, полски пазач простреля щъркел. Хората излекуваха птицата, но цялото семейство на стрелеца умря, той си отиде последен.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?