Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Бойко още живее в бащината си къща, а Цветанов си купува апартамент с асансьор. Сигурно е законно, но дали е морално?
Бойко още живее в бащината си къща, а Цветанов си купува апартамент с асансьор. Сигурно е законно, но дали е морално?
Дата
Дата
120163
Коментари
0
Бойко още живее в бащината си къща, а Цветанов си купува апартамент с асансьор. Сигурно е законно, но дали е морално?

Кое налага вторият човек в ГЕРБ да си купува луксозен апартамент с ВИП-асансьор на цената на панелка?

Да, може би е законно, но дали е морално?

Малко ли му бяха апартаментите на Цветанов? Малко ли проблеми създаде на ГЕРБ и лично на Борисов покрай сагата с имотите през 2011-а? Кой на тъста, кой на тъщата...Нима вярва, че се е забравило?

Защо Борисов още си живее в бащината къща в Банкя, а Цветанов трупа нови и нови баровски играчки?

Чест прави на Цветанов, че излезе веднага с лицето си, опита да разясни, не се скри, показа документи. Не се съмнявам, че всичко е по процедура, няма измама.

Но какво да разясняваш, тя работата е изпусната...Пропагандата и от ляво, и от дясно сардонично пое темата и няма да я вади от дневния си ред, поне до изборите.

В най-скъпата сграда в София, в “Лозенец”, целия шести етаж...А цената? Ох, цената...Дал два апартамента, доплатил със 100 000 кредит и спестявания...Да де, но пак е под пазарната стойност, пак е под нормалния праг, за който обикновеният човек би могъл да си купи 284 кв. м. жилище на "Артекс".

Знаем я тая схема - два апартамента, две панелки за един луксозен имот. Навремето Берберян така лапна апетитната земя в Борисовата градина, върху която си изгради тенис-кортовете.

Защо, г-н Цветанов?

Излишно е вече да говориш каква заменка си направил, какви кредити си взел...Излишно е, защото постъпката ти е необмислена, еснафска. Толкова необмислена, че заличава всички усилия на лидера ти да прави добро за държавата. Направо му се подигра в лицето...

И нещо лично.

Аз всеки ден съм на фронта, всеки ден - заедно с колегите от ПИК, водя малка война. Срещу пребоядисаните ченгета, които вкараха Радев в президентството. Срещу демагогията на синята приватизаторка Нинова, превърнала БСП в частна собственост. Срещу моралните претенции на обвиняемата в пране на пари Елена Йончева. Срещу подмяната и манипулациите, които лъснаха онзи ден на червения пленум

Това ми коства нерви, здраве, енергия, време.

Точно по тази причина и по никоя друга имам право да бъда критичен към хора като Цветанов, които ни предават в гръб с дивотии тип "апартамент с асансьор". 

Цветанов няма право да дава "хляб" в устата на Нинова и Йончева и цялата червена фейк-пропаганда, която в момента се надпрепусква да хули "морала на герберите". И визира апартамента му. Поредния. N-тия на брой.

Докато Бойко продължава да живее в бащината си къща.

Няма да допусна да ми се отправят намеци от сорта "ти защо говориш против нашите от ГЕРБ"...

Ще говоря, защото изнасям на плещите си част от битката и няма да простя измяната и глупостта на своите.

Ще говоря, защото истината трябва да се изрича в очите навреме. Никой няма полза да я спотаява, че на власт пак да дойдат руменрадевци.

Не виждате ли, че апартаментът на Цветанов е водеща новина по телевизиите? Че затъмни скандала сред червените за пленума? Слепи и глухи ли сте? Изборите чукат на вратата, хората в момента чуват "пак се нагуши с апартамент, апартамент на цената на панелка, как може, ненаядоха се..."

В момента се води тежка битка. Битка за държавата, битка за бъдещето на децата ни. Предатели и глупци нямат място в тази битка, в тази битка вече няма място за грешки...

Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?