Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Корнелия Нинова взима под крилото си Валя Ахчиева
Корнелия Нинова взима под крилото си Валя Ахчиева
Автор: ПИК
Дата
Дата
25914
Коментари
13
Корнелия Нинова взима под крилото си Валя Ахчиева

Корнелия Нинова е решила да вземе под крилото си изгонената от БНТ журналистка Валя Ахчиева. Още вчера стана ясно, че Ахчиева е освободена от държавната медия, а соцлидерката е побързала да я вземе при себе си, като й е отправила официално предложение за работа в партийната телевизия БСТВ.  

Според Нинова освобождаването на Ахчиева е репресия и дори я сравни с повдигнатото обвинение за пране на пари срещу Елена Йончева. Какви са причините за свалянето на журналистката от малкия екран не е ясно. От БНТ заявиха, че на нейно място ще търсят човек от телевизията, като конкурсът вече е отворен. 

Днес пък е стартът на партийната телевизия, като програмата започва със сутрешен блок, централната емисия новини на БСТВ ще бъде в 18:30 ч. Във вечерния блок са заложени предаванията „Студио икономика“ с Нора Стоичкова и „Актуално от деня“ с водещ Велизар Енчев.

Напиши коментар »
(13)
1
Ахчиева ще е троянския кон в телевизията на БСП. Нинова се хвана на мутренската въдица.
2
Да ме вземе мене между краката си
3
Краставите магарета през девет баира се надушват
4
ЩЕ Я РАЗСЛЕДВА ЗА ТЕХНОИМПЕКС И ДАЛАВЕРИТЕ В БУЛГАРТАБАК.
5
Притрябвала ѝ ?!
6
Ахчиева е продажна журналистка без съвест и морал. Всичките й репортажи са платени, госпожата с без грам задръжки съсипва хората без да й пука. На съвестта й са доста съсипани фирми срещу които е правила "разследвания", платени от конкуренцията. Долен и нечестоплътен човек и журналист.
7
двете коври се намериха,подушиха се от разтояние,че са от една порода.
8
Пред сградата на Народното събрание (тази която е на Ларгото) Нинова даде интервю в движение. Тя потвърди, че Валя Ахчиева ще работи в БСТВ и каза още: Ще купим и "ПИК-НЮЗ". Веднага след това ще го дадем под наем на ПП "Възраждане". Сегашният собственик на тази агенция ще назначим за водещ на ПИК-ТВ. Той е читав журналист, знае как да формулира въпросите в анкетите, знае как да манипулира резултатите в анкетите. Той е журналист да служи само на управляващите партии. След няколко месеца БСП ще бъде такава партия. Имаме нужда от него, партиите които около нас - също.
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
СЪБРАХА СЕ!
11
Да им пикая в телевизията щом еВания Рошко тираджията не е там .
12
Червените корвети се надушиха. Скоро, там ще има повече корвети, от бълхите на някоя улична котка. Как ще ги издържа червената Барсала, не е ясно, но поне започва до се вижда кой крадец под кое червено знаме е нареден!!
13
Дали пък Ахчийката, няма да разследва как Импексовата Барсала, как обра от народа си, Импексовите му дружества, или пък далаверите и с Фронтиера и Р. Овч. А може би ще разследва социолозите на повикване, милионерите Кънчо и Райчев, как обраха народа си с няколко хиляди декара за голф игрища, и как продаваха иракски петрол на сърбите! По вероятно е да разследва Елена за пране на пари и източването на КТБ?!?!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?