Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Ген. Димитър Шивиков за циганските нападения срещу военни: Протестите за оставката на Каракачанов граничат с наглостта!
Ген. Димитър Шивиков за циганските нападения срещу военни: Протестите за оставката на Каракачанов граничат с наглостта!
Автор: ПИК
Дата
Дата
24514
Коментари
14
Ген. Димитър Шивиков за циганските нападения срещу военни: Протестите за оставката на Каракачанов граничат с наглостта!

"Лошо е, че военните са запазили самообладание. Ако не го бяха направили, нападателят трябваше да лежи в болница", каза в ефира на БНТ ген. Димитър Шивиков по повод агресията срещу курсанти между Сливен и Гурково. 

С протестите си военните опитали "да спрат таймера на цъкащата бомба". "Тя е в противоречието в българското общество - между представители на циганския етнос и обикновените хора. По малките населени места хората се страхуват да замръкнат. Ефрейтор Димов е изненадан в гръб, после го блокират с якето и започва една чудовищна саморазправа", поясни ген. Шивиков.

Протестите с искането на оставката на Каракачанов граничели с наглостта. "Вместо да ходят да укротоят своята общност, те идват да искат оставки", категоричен е ген. Шивиков. Той уточни, че военните няма да стоят безучастни и ще защитават правата на "българските граждани от всякакви посегателства". 

Още по темата
ИЗВЪНРЕДНО: Каракачанов с първи коментар за готвения цигански протест срещу него - иска отчет за ромските пари
Часовник
13:05
"Винаги съм казвал, че между тези хора има и такива, като тези деца, които ходят на училище", посочи Каракачанов, който днес бе поздравен от ромски деца по случай Василица и коментира горещата тема...
Напиши коментар »
(14)
1
СТАВАМ ЦИГАНИН И СПИРАМ ДА ПЛАЩАМ ТОК, ВОДА, ДАНЪК СГРАДИ, ДАНЪК СМЕТ, БИЛЕТИ ЗА ГРАДСКИ И МЕЖДУГРАДСКИ ТРАНСПОРТ!
2
До сега спа , сега както много други , зяпна !
3
Г-н Шивиков,КОГА и КОЙ ПОИСКА ОСТАВКАТА на г-н Каракачанов? За КАКВО бе ПОИСКАНА тя? КАКВО би станало ,ако ОСТАВКАТА му ТОГАВА бе станала ФАКТ? Г-н Шивиков, БЪЛГАРИТЕ ПОУМНЯХА!!! ТЕ,РАЗБРАХА...........!!! Нали така, НАРОДЕ????
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
НЯМА ДА СЕ ЕМАНЦИПИРАМ И ДА СТАВАМ ЦИГАНИН, ЩЕ СИ ОСТАНА ОНЕПРАВДАН И ДИСКРИМИНИРАН , НО ГОРД БЪЛГАРИН! ЩЕ СИ ПЛАЩАМ ДАНЪЦИТЕ И ЩЕ РАБОТЯ ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ! БСП ДА СИ БРАНИ ЦИГАНИТЕ!
6
Този хаос и ухажване на определени етнически групи тече от десетилетия. Прост пример с данък МПС. Автомобили с над 14 години --- коеф.1. Автомобили 5-14 години --- коеф.1,5. Автомобили 0-5 години --- коеф.2,8. Имало социален ефект! Друг път - целта е да се харесаме на определени етнически групи, защото през 2 години имама избори. Така тези хорица си бръмчат с трошките и замърсяват здраво въздуха, ама здраве да е! А бай Ганьо с хубавата кола ще плаща като за последно 2,8 пъти по-висок налог. Защо ли? Най-вероятно защото е по-глупав.
7
генерале армията не може да опази себе си, как ще пазите нас,не знам? Всеки ден ви лупат разни неинтегрирани сополи
8
Този е новият Харизанов, новият Радев от към дебилните кадри на ДС доносниците Каракачанов - Валерий Симеонов от комунистическия клан Балевските селяндури.
9
Крайно време е за военно положение! Полицията не можа, пък и не иска да се справи, да дадем власт на военните, те ще се справят!
10
че овцете се захласват по генералите и сега ще започнат да ни ги вадят един след друг от чувала. Гласят ни фатмашка партия. Кажете този на служба ли е в момента или е пенсионер. Като какъв организира митинги?
11
Свестните и морални хора не са на мода и на този родолюбив истински генерал му скроиха на бързо шапката! За това пък маса слугинажни подлоги на бързо станаха генерали и бързо пораснаха в кариерното си развитие!
12
Така ще е, още по татово (МАНГАЛА ТОДОР) време циганите не ходеха на училище, и се издържаха от социални помощи и кражби. Само дето ходеха трудоваци, за да ги храни държавата без пари. Гетата се създадоха именно по времето на комунизма, и се множаха като мухи! Хората много добре знаят какво беше преди! Най много цигани са се развъждали, там където е властвал комунизма. Посочете ми една, само една държава където не е имало комунизъм, и да са се развъдели толкова много цигани. Дори и в Индия са по малко отколкото в Румъния, Словакия бившата Югославия, България, Унгария, че дори и в бившия СССР! И не е виновен Хитлер, че ги е сварил на сапун, а че на запад който не работи, не е можел да се развъжда!!
13
Това е най-добрата работа. Получих първия месец € 27936 за работа 3 часа на ден. Започнах преди четири месеца и веднага взех вкъщи поне 7645 евро до 9264 евро на седмица. Не мога да повярвам колко е лесно, след като го изпробвах. Потенциалът с това е безкраен. посетете.....>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
14
Шивиков беше на парашутната бригада в Пловдив! Сега е в Карлово, където подготвят рейнджъри! Ври и кипи в работата си! Не знам другите генерали какви са, но тоя ако го допуснат ще станем втора Хърватия! Мангали ще търсиш със свещ и няма да намериш! Само да получи команда отгоре! Против закона няма да тръгне!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?