Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Цигани, начело с Бат Сали, на протест за оставката на Каракачанов (ОБНОВЕНА)
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Цигани, начело с Бат Сали, на протест за оставката на Каракачанов (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
95097
Коментари
39
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Цигани, начело с Бат Сали, на протест за оставката на Каракачанов (ОБНОВЕНА)

Няколко цигани, предвождани от Бат Сали, известен с частното си енерго в Самоков, излязоха на протест пред Министерски съвет да искат оставката на вицепремиера Красимир Каракачанов. 

Ромите са недоволни от негово изказване, че безчинствата им повече не може да продължават, след като един военен бе жестоко пребит от двама млади цигани в село Войводино. 

Според предводителите на протеста "волята на Васил Левски" била потъпкана и те били патриотите, които спасяват България. Близо 100 роми успяха да съберат организаторите пред Министерски съвет. 

Пред камерата на ПИК TV роми признаха, че партиите купуват гласовете им, но не можаха да отговорят защо продават гласовете си, вместо да сигнализират в полицията. Ромите се нахвърлиха на репортера на медията ни Симо Русев, че е съучастник на властта и иска циганите да са неграмотни. Те не можаха и да отговорят защо основно роми извършват битови престъпления, кражби и побои. 

Ромите заявиха, че са построили всички блокове в София и пътищата в България и пожелаха отново да има строителни войски. "Имам шест езика и съм работил в чужбина и си изкарвам парите в Европа. Никой не може да ми каже, че съм нагъл", обясни един от ромите за думите на Каракачанов и каза, че децата му ходят на училище в Кипър, където живеят и са отличници.

"Българите не трябва да казват, че само циганите са престъпници. Какво да кажем за българските престъпници?", попитаха те. Според тях в гетата трябва да има ромски полицаи, които да контролират циганите.  

Циганите изразиха недоволство и заради това, че нямат свои народни представители в парламента, както и роми в политически среди. 

Малцината присъстващи успяха да се задържат едва около половин час пред Министерски съвет и бързо се разотидоха да празнуват циганската Нова година, която е днес. Цаканиха се обаче, че отново ще дойдат на протест, тъй като искат работа, за да не крадат младите роми. Всички обаче бяха категорични, че биячите на командоса във Войводиново, както и всички, които са направили престъпление, трябва да си получат заслуженото според закона. "А защо са съдени само ромите и са в затворите, а няма осъдени политици?", попитаха още ромите. 

Напиши коментар »
(39)
1
mamka im magalska
2
Напалм и АК 47 и проблема е решен. Което остане ще спазва закона. Няма такива смрадливци като тях!!! Друга са живели на гърба на работещите българи.
3
Електората на Нинова , самоковския кмет и ДПС в действие.Що не каже какви данъци ,ток и вода плаща ? Какви доходи получава и от къде?Има ли прокуратура в тази държава или и та са само за заплата?
4
НЕКА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ЗАЩИТИМ ПРАВАТА НА РОМИТЕ ,ДА НЕ ДОПУСНЕМ НАПАДЕНИЯ НАД ТЕХНИТЕ КВАРТАЛИ И ЗАЩИТИМ ТЕХНИТЕ ЗАКОННИ ИНТЕРЕСИ! РОМИТЕ ИМАТ СЪЩИТЕ ПРАВА КАТО НА ВСЕКИ ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИН! НЕКА КАЖЕМ НЕ НА КСЕНОФОБИЯТА И ЕТНИЧЕСКАТА ОМРАЗА! ГЕРБ -ПОБЕДА-ВИНАГИ!
5
НЯКАКВИ НЕГРАМОТНИЦИ ПИШАТ В СОЦИАЛНИ МРЕЖИ И ДРУГИ ИНФОРМАЦИОННИ САЙТОВЕ ЧЕ НА МИНАЛИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ БИЛИ ГЛАСУВАЛИ 1 МЛН.РОМИ ЗА ГЕРБ!!! СПОРЕД ДАННИ НА ЦРУ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА 1 МЛН.И 200 ХИЛ.!!! НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ 2017 Г. МЕСЕЦ МАРТ СА ГЛАСУВАЛИ ОКОЛО 750 ХИЛ.ОТ ТЯХ!!! ДПС ИМАШЕ 315 ХИЛ.ГЛАСА ОТ ТЯХ ОКОЛО 165 ХИЛ.ОТ МЮСЮЛМАНИ И 150 ХИЛ.ОТ РОМИТЕ!!! ДОСТ ИМАШЕ 100 ХИЛ.ГЛАСА ОТ КОИТО 50 ХИЛ.ОТ МЮСЮЛМАНИ И 50 ХИЛ.ОТ РОМИТЕ!!! НАШАТА ПАРТИЯ ГЕРБ ИМАШЕ 1 МЛН.И 147 ХИЛ.ГЛАСА ОТ КОИТО ОКОЛО 350 ХИЛ.ОТ РОМИТЕ!!! ОСТАНАЛИТЕ 200 ХИЛ.РОМСКИ ГЛАСОВЕ СА РАЗПРЕДЕЛЕНИ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ И КОАЛИЦИИ,ВКЛЮЧИТЕЛНО ЗА ПАТРИОТИТЕ КОИТО ОТ 318 ХИЛ.ГЛАСА ИМАТ ОКОЛО 65 ХИЛ.РОМСКИ!!! ТАЗИ РАЗБИВКА ОТ ЕТНИЧЕСКИ ГЛАСОВЕ Е ОТ СОЦИОЛОГИЧЕСКИТЕ АГЕНЦИИ!!! ТАКА ЧЕ КАКЪВ МИЛИОН ГЛАСА ИМА ГЕРБ ОТ РОМИТЕ А????? ТОВА СА ФАКТИТЕ!!! ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ!!!
6
като им е толкова зле да напуснат пределите на страната не желая да ги храня в затворите деца да раждат деца и аз да плащам надбавки да не плащат по болниците както плащам аз няма необрана къща пребит старец пребита старица и кои им дава шоф книжки
7
и да му харесва или не - това не променя фактите, Че циганската наглост стига до края!!... отсега нататък ще се говори само езика, който тези идиоти разбират : БОЙ!!! а този САЛИ-МАЛИ ДА СИ ЗАТВАРЯ ДЖУКИТЕ, ДА НЕ МУ ИЗХВЪРЧАТ ЗЪБИТЕ!!! Каракачанов ще си стои там, където е, а циганора да си е* м-ката...!!!
8
И галфони тук се радват че ГЕРБ губели от тия протести. Блажени са вярващите ХЕ-ХЕ-ХЕЕЕЕЕЕЕ. Помните ли Катуница есента на 2011 г. няколко седмици преди местните избори? След това ГЕРБ ги спечели убедително. Помните ли месец май 2016 г.подобните протести в Раднево? Дори от нашата партия ГЕРБ изпратихме водоноските ако се наложи да ви разпръсне с ледени струи. Пак нещо сега се вълнувате срещу ромите. И загуби ли ГЕРБ от тези протести а ааауууааааа? След 9 месеца на Парламентарните избори месец март 2017 ГЕРБ качи с 137 Хил.гласа повече спрямо изборите 2014г. От 1 млн.и 10 Хил.гласа 2014 на 1 млн.и 147 Хил.гласа 2017 г. Така че ПРОШЛЯЦИ продължавайте да крещите срещу ромите и на следващите избори ГЕРБ ще има нови 100 Хил.гласа от тях. ГЕРБ -ПОБЕДА- ВИНАГИИИИ
9
Сиганско въстание !
10
Така ще е, още по татово (МАНГАЛА ТОДОР) време циганите не ходеха на училище, и се издържаха от социални помощи и кражби. Само дето ходеха трудоваци, за да ги храни държавата без пари. Гетата се създадоха именно по времето на комунизма, и се множаха като мухи! Хората много добре знаят какво беше преди! Най много цигани са се развъждали, там където е властвал комунизма. Посочете ми една, само една държава където не е имало комунизъм, и да са се развъдели толкова много цигани. Дори и в Индия са по малко отколкото в Румъния, Словакия бившата Югославия, България, Унгария, че дори и в бившия СССР! И не е виновен Хитлер, че ги е сварил на сапун, а че на запад който не работи, не е можел да се развъжда!!
11
Не е минал и ден и пак посегателство от ром,върху курсанти.Докога ще се търпи това чудо.? Българина е смачкан и унизен.Кой,кой от управляващите ще направи крачка за промяна?
12
Тези мангали не са нагли.Те са хубави хора. Затова - ДА ИМ СЛАГАТ ВЕДНГА ПРАНГИТЕ И НАЧЕЛО С БАТ САЛИ ДА ВЛИЗАТ ДОЖИВОТ ЗА АНТИДЪРЖАВНА ДЕЙНОСТ И ПРОВОКИРАНЕ НА ЕТНИЧЕСКО НАПРЕЖЕНИЕ.
13
За БСПеерастите гласуваха 900 000 мангала и 50 000 дебила, бАт Сали е плющял Импексовата барсала заедно със Сарайската чалма.
14
ima red i zakoni.karakacanov da bade saden za posegatelstvo na etniceskiat mir.
15
Най накрая и ние Българи трябва да излезем пред парламента за да им спрат помощи на тия пиявици и паразити за да се научат да работят гадове.
16
До 4 и 5 Щом всички сме равни, защо и те не са равни като нас. Защо голяма част от тях са неграмотни, защо деца раждат деца, защо само те нападат, убиват и изнасилват старите хора, защо не си плащат сметките. Много от тях крадат ток и енергоразпределителните дружества и В и К го знаят - но те са по-равни от нас. На бат Сали не му ли стигна частното енерго ? Нима и това не знаеха?
17
„Лидерът на „Атака" Волен Сидеров не е ходил войник заради сериозни проблеми със зрението. Това показва документ, издаден от Централния военен архив във В. Търново. Според него националистът има „трайни рефракционни аномалии над 10 диоптъра и на двете очи". Справката е поискана от независимия депутат Станчо Тодоров Бил съм шеф на наборни комисии и никога не сме отлагали войници заради очила или лещи, заяви Станчо Тодоров. И попита: „Как Волен няколко години след като е бил освободен от редовна военна служба, е станал професионален фотограф?" „Ако Волен има над 10 диоптъра, той реално е сляп. Това е доказуемо. Искам да се види кой е този лекар, който ще му издаде такъв документ и кой е докторът, излекувал слепота!", възмущава се Тодоров. Той е убеден, че Сидеров е излъгал, за да избяга от задължителната военна служба.“ - https://www.168chasa.bg/article/6679588
18
Насилвайте си късмета,от града ще ви изпитаме!!! Не ви е виновен човека че сте напаст.
19
За нас БСПеераститее гласуваха на последните избори 960 000 човека и почти никакви мaaнгали за нас. За победителя ГЕРБ гласуваха 1 млн.и 100 хил.души от тях 500 000 мангaaла и 200 000 мюсюлмани. За това ние от БСП мразим мaaнгаалите защото не гласуват за нас. Ето.фактите по секции и гета. Вижте статията- РОМСКОТО ВКЛЮЧВАНЕ ЗА ГЕРБ-ПОБЕДАТА НА НАЙ ГОЛЯМАТА ПАРТИЯ Е РОДЕНА В ГЕТАТА- https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2015/11/06/2644403_romskoto_vkljuchvane_za_gerb/
20
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
21
БСП и Радев ви водят тзези примати чрез коалиция с ДПС пък вие викайте доло Герб
22
"ИМАМ ШЕСТ ЕЗИКА и съм работил в чужбина и си изкарвам парите в Европа " Само от това изречение си е за трепане...
23
Преди 14- 15 години имаше едни момчета които носеха известна марка очила и известна марка анцузи , караха едни кубчета и някак си балансираха между плюсовете на демокрацията и минусите на комунизма реално те вече не съществуват в оня си вид , истината е че всяваха респект особенно у наглото циганско население .
24
Чакайте малко бат сали е от ДПС и предвожда цигани ! ДПС даде гласовете си на радев а корнелия нинива се гласи да управлява с ДПС !? Смяtайте ако дойдат БСП и ДПС то с цял набор от права и свободи ще има да търсите ГЕРБ и патриотите
25
Колко елементарни сме българите! Мanгалитe играят с шкембeлиятa и му вдигат рейтинга.Каракачанов е вицепремиер по сигурността,а тя е огромна.Тези цигanи му идват идеално на шкембьо, защото се прави на мъж без никакви действия,пък и въпроса за самолетите отклоняват.Как Каракачанов ни продаде с купуването на общо взето едно НИЩО.А и в село Войводиново,събориха няколко къщи и толкова.Кмета защо не е в затвора, защото е човек на шкембьо.Отклонява се вниманието и всичко се развива.Жалко, страхливо и елементарно племе сме ние,затова си и патим.
26
Валери Симеонов ви подаде пръст, вие наитина сте нагли и сега искате да отхапете всичко истинско българско: няма да стане, г.ъз да ви е як!
27
българи и роми НЕ се подвеждайте
28
тия мангали са организирани от курнела,доган и де бъ,това е новата визия за БГ, опичайте си акъла за кого да гласувате
29
В случая Каракачанов каза, че циганите са нагли с престъпната си дейност във всяко едно отношение, но наглостта се отнася за 90% от циганите. Те оцеляват основно с престъпната си дейност като бяха използвани предимно от БСП, ВМРО, Първановата партия и на всякакви други комунистически образования. Тези хора им бяха основните гласоподаватели по време на изборите. Ако не са циганите БСП никога нямаше да бъде във властта. Затова няма осъждани за дълго престояване в затворите, защото кой друг ще им върши мръсната престъпна дейност. Останалите 10% цигани са свестни хора, които ходят на работа, пращат децата си в училище и са общо взето цивилизовани хора.
30
отговор на коментар
Циганите първо имат задължения, както всички останали, и после да претендират за права
31
Циганите не са цигани, а СИГАНИ защото не могат да произнасят буквата Ц!!! Така че досетете се какво означава абревиатурата БСП!? Така ще вистане чсно кой стои зад исканата оставка на Каракачанов.
32
Политиците пак използват неграмотните цигани за своите си политически цели, като са им платили. за да излезнат на протест.
33
БАТ САЛИ И МИ СЕ СТРУВА ЧЕ ИМА И ОТ ЯМБОЛ ТАРТОР - КОЙТО СЕ ЗАНИМАВАШЕ С КОНТРАБАНДА НА ЦИГАРИ...ТОЯ КЪДЕ ДЪРЖИ МИКРОФОНА....ТИЯ ХОРА ИСКАТ НАИСТИНА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА...НЕ ИСКАТ НИКАВИ ДРУГИ НЕЩА ..ИСКАН БСП ЗА ДА МОГАТ ДА СИ ПРАВЯТ КАКВОТО ИМ ДОЙДЕ НА УМА ,БЕЗ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ЦИВИЛИЗАЦИЯТА И ПРАВОВИЯ И ДЕМОКРАТИЧЕН БАЛАНС В ОБЩЕСТВОТО..
34
На всички тези мангали начело бат сали да им бъдат извършени данъчни, имуществени и всякакви проверки.Какво работят , как си изхранват семействата, какви имоти и коли имат ?Като гледам как са облечени не будят никакво съжаление. Ако власта не действа твърдо и не приложи закона ще излезем НИЕ и тогава ......
35
искам Доган да ми звънне искам Карадая да ми звънне искам бат Сали да ми се обади да ги питам аз кой извади жени от чистотата да искат протести , никой не обижда цигани които се трудят...кой извади тези от ЧИСТОТАТА на протест...значи някой спекулира с хората от ЧИСТОТАТА...това е гнусно което правят тия тартори..защо не излезаха на протест ,кокато в гръб беше замалко убит воения от Войводиново , аз съм също циганин , даже се обаждам някой път по телевизиите и говоря Милчо Спасов се казвам и работя , а не като тия които грабят и трепят пенсионери за пенсиите им...колко много цигани извършват подобни убийства над стари хора....защо тия същите не протестират и да кажат нещо например като НЕ ТРЯБВА ДА НИ СЛАГАТЕ ВСИЧКИ ЦИГАНИ ПОД ОБЩ АРШИН..бат Сали ли е не знам къв е но да ги пребира...обади ми се бат Сали...чакам
36
Това е най-добрата работа. Получих първия месец € 27936 за работа 3 часа на ден. Започнах преди четири месеца и веднага взех вкъщи поне 7645 евро до 9264 евро на седмица. Не мога да повярвам колко е лесно, след като го изпробвах. Потенциалът с това е безкраен. посетете.....>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
37
Тези мангали искат оставката на Каракачанов,но само след няколко дни с този инцидент,те сами потвърждават,че той е бил прав.Крайно време е да им свием сърмите,както се прави в западна Европа.
38
ВСИЧКИ НОВОБЪЛГАРИ ГО ПОДКРЕПЯТ ВСЕ ПАК БРОИХА ДОСТА ПАРИ ЗА ПАСПОРТИ.
39
отговор на коментар
А какви са ви задълженията? Само правата си знаете, но не и задълженията. Стига вече, много нагли станахте. На сапун.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?