Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Трупове и публични разстрели в държавата на ужасите
Трупове и публични разстрели в държавата на ужасите
Дата
Дата
36504
Коментари
5
Трупове и публични разстрели в държавата на ужасите

Вече не е интересно. Вече не е нито екшън, нито трилър. Шест трупа за ЧНГ, сред които деца. И куче. Хладнокръвни разстрели в центъра на европейската столица София – без значение дали мишените са данъчен инспектор или бизнесмен. Даже мутра да е, пак не се връзва. Къща на ужасите край Варна. Палежи. Машина на времето. От 1990 г. насам съм чел поне две книги, озаглавени „Големите убийства в България“.

Е, баста! Докога ще я четем тая книга? Докога ще я четат децата ни? Имало бум на връщащи се тук през Терминал 2. Абсолютни глупости. Кой нормален се връща тук и защо. Тук е психиатрия, ама без клиника. Ходя по улиците и чувам хората. Те вече не го искат. Не могат да се хранят с това. Наситили са се на гилзи и кръв. Повръщат ги. Не ги интересува, защото утре ще им сервират поредния самоубил се килър вместо правосъдие. Като зрелище вместо хляб. Къща след къща – държава на ужасите.

Напиши коментар »
(5)
1
Така е и ще бъде в "държавата" гаратирана от мутренско-милиционерската групировка ГЕРБ и лично от капо де тути капи - Бай Суджук!!!
2
как така се осмелявате да говорите срещу тиквоний велики
3
щом завърши образование и казах на детето си - бягай от тази страна .... сега ми е трудно ,рядко се виждаме но съм спокоен - преуспя в бяла страна, щастлива и спокойна ,и аз нямам търпение да напусна тази територия
4
В последните 20-30 дни в този сайт започнаха да се публикуват материали , които отразяват истинското състояние на държавата. Този е един от тях. Разредиха се бълвочите срещу президента. Имаше една - две статии в които Питека от Банкя не беше хвален. Днес беше обновен и дизайна на сайта. Нещо става или вече е станало ? Нека собственика да каже.
5
Избиват се комунистите, ограбели народа си. Сланинова също е приватизирала (крала), и рано или късно и от нея ще си поискат полагаемото, тия които и дадоха да ограбе три външно търговски дружества, струващи десетки милиони.!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?