Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Малката Рижа призна: Културен съм, когато не взимам гадости!
Малката Рижа призна: Културен съм, когато не взимам гадости!

Рецидивистът Симеон Стоянчов е на свобода вече повече от 6 месеца

Автор: ПИК
Дата
Дата
35680
Коментари
0
Малката Рижа призна: Културен съм, когато не взимам гадости!

Бургаският рецидивист Симеон Стоянчов, по прякор Малката Рижа, се яви коренно променен в Съдебната палата. Той пристигна с широка усмивка на уста, изтупан с маркови дрешки и с ново гадже под ръка, съобщи „Флагман”.

За разлика от предишните пъти, когато Рижата беше конвоиран от въоръжена охрана, днес той дойде в съда на собствен ход, за да обжалва стари административни наказания. Глобите са му наложени за стари прегрешения още през 2014 г., когато за кратък период от няколко месеца Стоянчов побърка Бургас с изстъпленията си. 

Неговият адвокат изясни, че Рижата вече е излежал присъдите си и не би следвало да бъде наказван два пъти за едно и също провинение. Очаква се общо 4000 лв. за шофиране след употреба на наркотици да паднат още на първа инстанция.

Явно заради случая от края на 2014 г., когато закопчаният с белезници Стоянчов изрита зверски в главата фоторепортер, представители на съдебната охрана бяха завардили входа на залата. Районният магистрат Николай Гемеджиев пък поиска униформен, който да бди за сигурността на хората и по време на самото заседание.

Подобни мерки обаче се оказаха излишни. Сега Рижата с охота позираше за снимки. Той дори няколко пъти попита дали е излязъл добре на фотосите.

„Културен съм, когато не взимам гадости”, така обясни рязката промяна в поведението си Стоянчов. Малката Рижа е на свобода вече повече от 6 месеца. След излизането си от затвора рецидивистът не се е забърквал в нови неприятности.

 

 

Още по темата
 Съдът погали Малката Рижа, бруталният рецидивист на свобода до края на годината
Часовник
19:33
По-малко от 2 години ще прекара зад решетките бруталният рецидивист Симеон Стоянчов – Малката Рижа за серия от престъпления, за които получи общо 4 години и 11 месеца затвор....
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?